Det var länge sen nu!!

Hej  nu ska jag beräta vad jag har gjort och så dom dagar jag inte helt enkelt inte han med för jag har haft mycket att göra.

vi börjar med

Fredag: På dan var det skola en vanlig dag som alla andra det var mycket trög dag sen efter skolan cyklade jag hem och slappa lite sen blev det att äta något lätt och sen dra till valle grillen där jag skulle möta mina sim kompisar för att vi åkte till Töreboda och tränade i 2 timmar det var ett mycket lungt pass som turvar men vattnet i basängen var hur varmt som helst över 30 grader säkert sen efter träningen åkte jag hem och åt grillat kött med  potatis gratäng och sallad sen så gick jag och la mig.

Lördag: Jag vaknade vi halv 11 och svarade i telefonen och det var morfar som undra om vi skulle ner till stan och det skulle vi emn vi hade inte klätt på och eller ätit eller någon ting men det tog 15 minuter så var vi klara och nere på stan där vi gick till JC först där jag köpte en ny tröja en Guns n roses t-shirt den var riktigt snygg tycker jag det kanske inte är mitt favorit band men tröjan var så snygg och dom är ju faktiskt bra musik så jag köpte den och jag är riktigt nöjd:)Sen efter vi hade varit på JC så gick jag med mormor och morfar och min far till smycka där jag skulle hitta en konfirmations present som jag ska få av mormor och morfar och det blev riktigt bra nu längtar jag till konfirmationen men det är ju typ inte nu på lördag utan nästa lördag det ska bli roligt.....Sen efter det så åkte jag hem åt mat och sen åkte jag till vallegrilen och möte simkomsiarna och sen åkte vi till Törboda i dag igen där jag trän i 2 timmar sen efter det åkte jag hem och så grillade jag med min familj och vi grillade kött och sen banan med choklad sen så kollade jag på robinsson och slappa.

Söndag i dag: I dag har ajg haft tidig träning i Törboda i dag igen sen så åkte jag hem och och slappade sen så sov jag lite och sen så har jag price bakat rulltårta men den blev inget vidare den blev mega stor har alldrig sett en sån stor jag la äpplena på fel sida av smeten med men så är det ju när man baka rulltårta för första gången och nu efter det så sitter jag här framför datan och tv:n  och gör inget..sen resten av dan vet jag inte vad jag ska göra...

Vecko översikt

Måndag: träning i skara och skola engelska uppsats

Tisdag: Träning i falköping tror jag , flöjt ,skola

Onsdag:VEt inte riktigt men skulle behöva gå på gustjänst har bara en gång kvar, skola

Torsdag: Vet inte ,skola

Fredag: Träning i Töreboda

Lördag: hitta på nått tycker jag , träning i Töreboda

Söndag: inget specielt, träning i Töreboda


veckan efter blir det mycket konfa och så och inte mycket träning!!

Men vi ses

evvis<3


Lite bilder:


 Bild från i vintras när ajg var i Vemdalen :P bilden blev på fel håll 
En väska jag gjort av tuggummi påsar det är en gammal bild:)

Torsdag den 23 April!

Hej!
Hur är det med er i dag da??

Själv har jag det bra men tröt. Jag vill också säga att jag har inte hunnit att blogga har haft fult upp.Men nu ska ajg försöka hinna med.

Måndag: I mångads var jag i skolan och de var en helt vanlig måndag sen så var jag på näst sista konfa träffen innan konfirmationen där vi övade på vår grej som vi ska få tid till att göra på konfermationen för alla skläktingar och så. I måndags hade jag en kort t-shirt sen hade ajg ett par chinos och ett svart långt linne. 

Tisdag: I tisdags hade vi på vasaskolan och heneskolan studiedag. Dan spenderade jag med rebecka vi var först hemma hos henne och sen när hennes pappa kom hem så åkte vi till stan och kollade på skor jag gjorde det och hon kollade på skolavslutnings kläder. Sen när vi var klara med det åkte vi till elinsesplanad och kollade där becka köpte en t-shirt sen åkte vi hem och tog det lungt och kollade på tv. jag hade en tubb top och sen ett par svarta legins och sen över det hade jag ett en tröja och en svart kofta.

Onsdag: I går var jag i skolan men vi gick bara två timmar för att vi hade någon slags faderverksamhet med som nya 6:orna som var på besök i går och då skulle vi ta hand om dom. Sen efter skolan så åkte jag och josefine hem hit och kollade på film och fikade sen så skulle jag åka till kolck affären och köpa min konfermations present från farmor och sen efter det så hade jag konsert på musikskolan som gick jätte bra. sen efter det gjorde jag inget. Jag hade en rutig blus på mig sen ett par svarta leggins och en svart tubb top och till det hade ajg ett armband med ett hjärta och sen ett par hjärt örhängen och sen på konserten hade jag svarta leggins tubb top vit t-shirt och en svart kofta och till det ett par silvriga örgängen som är formade som rosor.

Torsdag i dag : I dag har jag varit i skolan och det var en vanlig dag en helt vanlig torsdag och sen efter skolan åkte jag hem och åt mat sen satte jag mig i sakosäken och somnade ojoj inte bra då kommer jag inte somna och nu sitter jag här och pluggar och sen sak jag nog se på "hjälp jag är med i en japanska tv show" sen ska jag nog ta det lungt och så. 

dagens outfit: Svarta jeans byxor från cheap monday och ett vitt linne från JC  sen en marinblå tröja med lite mönster i stickad är tröjan den är från gina tricot sen ett siden band i midian över den lång ärmade marinblåa tröjan sen hade ajg ett oar  stora silvriga örhängen och ett silvrigt diadem i håret och ett par silvriga skor.

Nu ska jag fortsätta att plugga och sen se på TV men det gör jag även nu men men ne nu ska jag plugga vi hörs i morgon tror jag......

Puss&Kram ha det bra 


evvis<3     
      

Fick lust att lägga upp en gammal bild den är ca 2 år ! den är cool :P

söndag med beckA

Hej!
i dag vaknade jag upp hos becka jag var tvungen att smita från henne vid tio i 9 för att jag hade träning i Törboda sen efter tränignen kom jag till becka igen och vi har varit på picknick med frukt och saft. Vi hamnade vid bananbakcen (sommarhemmskullen). Och efter det sitter vi nu här fram för datan och skriver detta in lägg. Ikväll händer det inte så mycket men i morgon är det skola igen men det ska bli en jätte roligt och lugn vecka med studiedag och två timmars skoldag.NE nu sitter jag här coh trökar ut becka så nu ska vi hitta på nått och sen så blir det hem gång och krypa ner i sängen och sova.

Vi hörs i morgon
- evvis <3

bilder från picknicken!      tagna av becka :)


Lördag den 18 april!

Hej!

I dag har jag haft en super rolig dag. Dagen börja med att jag åkte ner till stan och köpte min skolavslutnings kläning den är rutig med olika rosa färger och en grå färg den var riktigt snygg den köpte jag på MQ. Nu blev det så att dom skorna som jag har köpt blir inte skolavslutningsskorna utan det ska jag ha nu i sommar och eventuelt på skolavslutningen men tror inte det istället ska jag köpa ett par snygga och billiga pumps. Sen efter ajjg var på stan så åkte jag hem och laga lite mat som jag och min far skulle äta frö min mor och bror var på billingehov och tog hand om loppmarknaden som SIK har där nu sen blev det lite slapp och sen skulle jag träna igen i Törboda i 2 timmar men om man vill bli bra måste man ju träna och det är det som är positivst med att träna :P efter träningen åkte jag till becka där jag ska sova i natt men det blir en tidig uppgång för mig ska träna i gen i morgon kl 10.00 i Törboda men men som sakt om man vill bli bra ska man ju träna..Men nu ska jag och becka se klart på Robinson och sen ska vi se på filen "Patrik 1,5" och sen vet jag inte vad vi ska göra men nu ska jag kolla på robinson och ha en trevlig kväll.

Vi ses i morgon!

evvis<3
ps.komentera gärna ;)

Torsdag och sista skoldagen för veckan!

Hejsan!


hur har ni det i värmen? Själv sitter jag ute i solen och bloggar kände för det i dag det är ju klar blå himmel och sol det är ju det bästa som finns man vill ju njuta av värmen och sola till skolavslutningen som är om nästan 7 eller 8 vekcor men man skulle kuna säga att det är bara 6 veckor kvar det är ju massor va studiedagar kvar och sånt och det blir nästan en vecka sen ha vi prao i en vekca så det ju så himmla gött! De ska bli spänande att se vart min prao plast blir  mitt första hands val är Rådhuset sen tog jag DUKA och sen tror jag det blev ICA maxi i tredjeval och 5 ställen till. JAg önskade platser genom skolan för jag känner ingen direkt som jobbar på nått ställe där man får ha prao elever asså ingen kompis och eller släkt så man får ju ta skolans ställen men det är ju inte säkert man får det platser man vill ha ju..Jag är nästan heöt säker på att jag inte kommer få Rådhuset för jag har hört många som har valt det i första hands val och om det drar lott villka två som får prao där så kommer det absolut inte blli mig har bara otur med lottning och spel coh sånt men sånt är det jag hoppas jag får nått ställe jag har unskat på listan.Föresten enda gången jag har haft tur i lottning är när jag gick i 3 eller 4 på hene så lottade om vem som skulle bli lucia och då van jag det är nog den enda gång som jag har vunit nått med lotteri men det var ändå ett bra pris..men nu ska jag berätta mer vad som händer och har hänt i dag:
Dagen startade med att jag gick upp kvart över sju och ställde mig i duchen och durchade sen kläde jag på mig ett par svarta leggins från hm sen tog jag ett svart långt linne från gina tricot sen en grönt kläning över en halternäck kläning som jag hade förra skolavslutningen men jag har börjat använda den mer nu den är från barn och tonår på kusten i kungshamn alltså och sen över det hade jag en kort kofta med halv långa ärmar.Sen när jag hade kät på mig sminkade jag mig och åt frukost den bestod av en macka och fil sentog ajg bussen till skolan för sita gången nu i vår om det inte skulle ös regna så skulle väl jag ta bussen men men sen var det till skolna och ha alla lektioner och sen hem igen och nu sitter jag här hemma på altanen och solar och bloggar. Ikväl blir det träning i Törboda till kl.21.00 inte så roligt med så sen träning men vad gör man inte för att träna nu när badet i Skövde är stängt pga att dom ska byggga om lite på det gammla men inte så mycket. NU ksa jag fortsätta att sola och njuta av värmen men vi ses nog i morgon om jag hinner..


Lite om nästa vekca: Måndag blir det vanlig skola som alla andra måndagar på tisdag är det studiedag då jag kommer ta det riktigt lungt onsdag inte vanlig skola dag för oss som går i beta 6,7,9 kommer få hemstudieuppgifter medans vi 8 får va i skolan i två timmar mellan 10.00-12.00 och välkomna de nya 6:orna för att nästa år när dom börjar så är ju vi nior och då ska vi bli deras fadrar så att dom inte blir så jätte rädda för oss och bara vill hem ne eller så kanske det inte är men vi ska bli deras faddras vi ska bli fadrar till ca 40 st elever som börjar i beta sen på torsdag så är det en vanlig skoldag somma alla andra torsdagar Fredag blir det vanlig skola bara att vi kommer ha ett matte prov:( men det kommer nog gå rättså bra för det är bråk och procent och det är det enda som är roligt i matte kan jag påstå på helgen vet jag inte riktigt än vad som händer men det blir väl träning och nått roligt kanske vem vet.


Jag längtar så mycket tills det blir super varmt och att man kan bada och åka båt och fara till kusten och mysa.Ne nu får jag ta och sluta skriva annars kommer det bli hur långt som helst.  


Ne nu ska jag fortsätta att sola så vi ses kanske i morgon!

evvis<3


  
Bild från havet när vi åkte båt!!  foto taget av mig!ps. komentera på min blogg vad som är bra och dåligt så ajg kan ändra det :)Torsdag!

Hola!

Hur har ni det??

Idag så var det ju ett  besök på Kavelbro det var riktigt intressant men jag ska nog hålla mig till Västerhöjd.Kavelbro verka som man bara har massor av praktiska ämnen men jag vill ha lite mer matte och svensak och engelska så man kan bli nått bra och kunna få en bra pogram eller linje eller vad man ska säga på högskolan.Men det är ju ett halv år kvar som jag sa i går.Vi hade också no-prov i dag som jag tror gick riktig bra det kändes så.......Föresten jag glömde att i går köpte jag mina skolavslutnings skor ett par gladiatorskor bruna med guld aktiga nitar på skulle ha köpt såna förra året men det köpte jag andra men då var dom svarta och nu är dom bruna mörk bruna och mycket finare.SÅ nu ska jag hitta resten av kläderna var på stan i dag med Josephine och Rebecka och hittade en bluse eller en slags kläning som jag tycker var mycket fin mamma sa att jag ska köpa nått som inte hamnar i garderoben och alldrig mer används dom jag har gjort i flera år men nu ska jag köpa nått som jag verkligen kommer använda och den kläningen kommer jag att använda tills den inte kommer att finnas mer jag kommer alltså att använda den tills den är sliten så det är stora hål i men ajg får ju se vad mamma kommer att tycka men den kommer bli grymt snygg till mina skor :P ja nu ska jag sluta tjata om kläder och skor.
Föresten vad ska ni ha på skolavslutningen/studenten??

Nu ska jag kolla på fyran på "Hjälp jag är med i en japanska tv show" det är lite små roligt men lite konstigt så nu ska jag kolla på det sen blir det nog kolla ny heter sen ska jag sova och i morgon är det en hel vanlig skoldag igen med inget roligt bara vanlig fredag.

Vi hörs i morgon

evvis<3


Bild från google


Så här ser mina nya skor ut :)


Torsdag morgon!

Hej eller ska man säga god morgon kanske låte bättre!!

I dag blir det skola som vanligt men inte som vanligt kl 12.30 ska vi dra oss ner till Kavelbro och få gymnasie information samma som i går men det är andra och olika pogram..Det är jju så svårt och veta vad man vill gå och vad betygen räcker till! Själv funderara jag på att gå estetiska musik eller bara knaske samhäll men mysik låte roligare..Men men det är ju ett halv år kvar så jag hinner täncka men amn vill ändå veta vad man vill gå så man vet vad man måste ha för poäng och så men det lutar nog mest år musik..Ja ja men nu siter jag här i sofan och ska snart cykla i väg till skolan det är första gången i år som jag cyklar till skolan men nu ska jag kolla lite på tv:n och sen så tar jag min cykel och drar i väg och kommer att stor frysa det är ju nästan bara 1 grad ute det är bara för att jag ksa cykla :P men nu ska jag kolla på tv:N lite till sen så drar jag..Hoppas jag hinner göra ett inlägg i kväll!

Puss och Kram

evvis<3


dagens outfit: Svarta leggins från hm sen ett par låga sockar och ett svart långt linne från gina tricot och sen en svart kofta från JC och en bluse från svea otroligt skön:p


  Bild från Finland när vi var där så otroligt fint var det!! :)Ps. I helgen kanske det inte blir så många in lägg men jag ska försöka ska träna varje kväll i törboda så det kanske blir tidiga eller sena inlägg:)

Nu var det längesen

Heej

det var ju längesedan som jag bloggade det är för att ajg inte har hunit jag har haft lite mycket att göra samtidigt som jag har njutit av solen och värmen som har kommit....Men men nu ska jag försöka att blogga så mycket jag kna och så ofta jag kan.

Söndags: I söndags var jag hemma på morgonen och sen så åkte vi till mina kusiner där vi skulle hämta våran bil och sen helt plötsligt hamnade vi där och där badade vi i bubbel poolen och sen åt vi rester från påsk maten. Sen blev det hem resa och jag satte mig i solen och sola i ca en timme sen så hjälpte jag mamma i trägården.. det var den dan..

Måndag: Det var ju sista dan på påsk lovet och jag var på gustjänst i Våmb för vi var tvugna att gå i påsk så då passade jag på medans jag kunnde och hade tid..Efter det så åkte jag och träna i Falköping alltså jag åkte och tränade simminig. Det var ett riktigt jobbigt pass tycker jag det var skönt när det var över sen efter det åkte vi och hämtade brorsan hos kusinerna sen åkte vi hem och gjorde hemma gjorda hamburgare och tog det lungt sen var det bara eller nästan bara att gå och lägga sig för att i morgon är det ju skola..Så var den dan!

Tisdag: Nu har skolan starta igen och nu blir det plugg. på dan var jag i skolan det belv en riktig lungn dag slöjd i 2 timmar och sen klassråd och läsning och musik och språk det är en jätte skön dag. efter det blev det en tur till musikskolan för att ha flöjt lektion och sen efter det åkte jag hem pluggade och lagade mat sen var det bara att åka till baka till musikskolan för att öva till en konsert som jag och massa tjejer och några killar jska va med på och splea flöjt.Sen åkte jag hem och kollade på TV:n och tog det lungt..

Onsdag: I dag har jag varit i skolan till 1 sen så åkte vi till västerhöjd och fick lyssna på fakta om det olika programen själv lyssnade jag på estetiska musik och samhäll. Efter det så åkte jag hem och nu sitter jag här framför datan när jag måste plugga så nu ska jag gå och plugga ses.

Outfit: t-shirt med ett söt tryck på från monkye och ett par jeans leggins från mq och sen ett par vita convers och en svart kofta.

Hej då ses

Evvis<3

Påskafton

Glad Påsk på er alla!

I dag startade min da med att gå upp halv 10 sen efter det åt jag frukost och kläde på mig och efter det blev det en sväng med mamma och pappa på stan där jag kollade på skolavslutnings skor men jag köpte inga men ska nog köpa dom tror jag sen så köpte jag öronpropar som man kan simma med sen efter det så sitter jag hör nu framför datan och äter av mitt Påsk ägg som jag fick av mormor och morfar och sen så tar det lungt för i kväll blir det en sväng hos kusinerna dit massor annat folk kommer också...Nu ska jag fortsätta att äta av mitt påsk ägg och sätta mig i solen tror jag. Vi hör i morgon..

Ha en bra påskafton!!

Evvis<3Dagens outfit

Ett par trekvarts byxor i jeans med lite upvikt sen till det har jag ett vitt bas line med en vit bluse över som ser ut som en kläning lite sen till det har jag ett silvrigt diadem och ett par vita pärlörhängen och vita convers..

   
( Mitt goda Påskägg)

Mitt första inlägg!


Heej!

Nu har jag änterligen skaffat mig en blogg..

Dagsöversikt

I dag har jag har min outfit beståt av ett par svarta leggins och ett vitt linne sen över det har jag haft en svart tröja med halv långa eller tekvarts ärmar och lite halv kort tröja sen har jag spejsat till det med ett rosa siden band i midian och en svart stor knapp ring som jag har designat själv.. På dan i dag blev det en tur till mormor och morfar där vi år massor av godis och påsk mat..Sen så satte vi oss i solen och somnade och sen blev det att vi åkte hem runt halv 7 någon gång. I kväll vet jag inte riktigt vad som händer men jag tror att det blir tv det var ju start av Carina Berg flyttar in och det är ju bra annas vet jag inte vad som visas på tv det finns ju inget bra länggre men men så är det. :P Det blev inte så långt första inlägg i dag men men nu ska jag nog sätta mig framför tv: titta på Australia filmen eller nått annat som finns på tv:n.

Ses i morgon hoppas jag hinna lägga in ett inlägg på dan!!

Evvis<3 Min knapp ring som jag har gjort :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0