Bara några timmar kvar av året :D


Sorry!

Förlåt för att jag har upptaderat så dåligt idag men jag har helt enkelt inte hunnit och jag hinner inte igenterligen heller. Ska snart klä på mig och fixa håret sen blir det att ta bussen med Anna och träffa de underbara. Så ni får har en bra kväll så Hörs vi nästa år!
Gott Nytt År
evvis♥

Fint och väldigt vackert :D


Johanna & Anna vet ni vad........?

et jag vill att ni ska veta är att ni är störda ;) men jag måste säga att det är tur att jag har störda men ändå underbara människor omkring mig som finns där och underhålla mig. Och jag antar att jag också är ganska störd men jag tror det är på grund av er två. Man blir ju som man umgås det är ju det jag säger hela tiden att det är så och kommer alltid att var så i alla framtid.

Något till er som jag tycker ni kan kopiera till era bloggar bara ni länkar mig ;)

 

Johanna:

En liten annorlunda figur men ändå inte utan mer underbar och mycket roligt. Man skratta liksom inte bara en gång med dig utan hela tiden som man är med dig. Jag har ju känt dig sedan dagis och det är ju ett par år mer än 10 år många mer vill jag minnas och jag hoppas på många flera. Fyra ord som beskriver Johanna väldigt bra är GODIS, SKRATT, SKÄMTA, SNÄLL ;) Jag vet ju inte om det är någon som håller med mig om dessa ord men aa jag tycker de beskriver Johanna bra och hoppas du själv fattar ;) PUSS på dig jojjo :D

 

Anna:

Ja dig har jag ju inte känt lika länge men jag har lärt känna dig väldigt bra på en väldigt kort tid. Du är otroligt snäll och förstående. Jag hoppas på att det kommer bli många mer fina år med dig och att vi kommer uppleva många roliga saker tillsammans. Fyra ord som beskriver Anna är SNÄLL,ROLIG, PÅHITTIG, GLAD. Med Anna så hittar man på roliga saker och hon ställer alltid upp om det inte är något annat som kommer i mellan. Men Anna you are a very good girl and I like you very much and I hope you like me to. PUSS på dig med Annis ;)

 

Här får ni ett inlägg nu får väl fixa ett par till så att ni blir nöjda och nu sa jag nog slutat så att det inte blir så långt så att det inte är någon som kommer orka läsa det.

Adiós

evvis♥

 

 

 

 

Bättre ????? Jag tänkte skriva 4 på dig med Anna men det blev fel sen och det blev nått fel med bilderna med:D


:D

Nyårslöften!

Jag vet inte om jag tror på det men man kan ju alltid ha något eller några och i alla fall försöka. Jag har nu funderat ut några som jag kanske ska ha och se om jag klarar.

·         Sluta lata mig och träna själv (nu när jag slutat med simningen)

·         Gå tränar utbildning

·         Minska ner på mitt godis köpande och ätande

·         Börja spara lite pengar till något roligt

·         Fortsätta kämpa på med skolan :)

·         Hitta nått som gör mig glad och lyckligt ;)

Nu får jag se om jag fixar nått av löftena men något kan jag redan nu se att jag kommer att hålla och göra. Det är nästan redan fixat.  Jag tycker att löften eller i alla falla nyårslöften bryter man lätt eller inte tänker på allts utan bara glömmer bort men nu har jag de ju ner skrivet så nu kan dem ju inte glömmas.

Men ni får ha en fortsatt bra dag så ses vi :D

Evvis♥


2 dagar kvar nu bara på 2010

Tjabba tjena hallå!

Idag har jag tagit mig en riktigt lång och skön sov morgon. Vaknade vid halv 12 och sen kom pappa hem och då var det att hoppa in i duschen för han tycker att allt ska gå så fort. Det blev en sväng på stan och sedan hem tänkte att jag skulle hitta ett par vita pärlörhängen men hittade inga jag ville ha antingen var de för små eller för vita :D Sen åkte vi hem och jag storstädade mitt rum och sen kom farmor och farfar en sväng och hälsade på och min farmor hade en riktigt snygg och skön mössa jag funderar på att köpa en sådan fast i en annan färg hon sa att den fans i svart så aa jag får fundera lite. Sen så la jag mig i soffan och kolla på tv men såklart så somnade jag och när jag vakna var hela familjen hemma. Resten av kvällen blir det slappa kanske hjälpa min mor och far att städa lite om jag orkar lättare sagt men de gör så mycket för mig så jag borde väl hjälpa dem lite.

Gårdagens inlägg blev väldigt lång och det var inte meningen men jag kom på mer och mer saker medans jag skrev så till slut blev det långt men aa jag hoppas ni orkade er igenom det för det var bra saker som stod där eller jag tycker det och jag har hört från flera att det var bra och att det stämde in på de själv.

Nu ska jag lägga upp detta och skriva något mer inlägg så vi hörs snart igen!

Kram

evvis♥

Bilden är från polyvore.comMys

Nu sitter jag i Annas säng och äter vindruvor,lant chips,dipp (någon ny as god) , chokladpudding med masso spruttgrädde, nötter och saft. Vi ska senare se "Bonde söker fru " vi får se hur det går för bunderna men jag tror att det kommer inte gå så bra för dem. Ne nu ska jag fortsätta att kolla på tv och äta massor gott så hörs vi i morgon :)


Kram
evvis♥

Onsdag och 2 dagar kvar på 2010

&

Hej på er!

Idag har jag spelat ps3 med min bror hela dagen sovit länge och bara slappat. Vi har möt varandra på det nya cod och jag var inte jätte dåligt dödade han 4 gånger tror jag att jag lyckades med och han 19 gånger så jag var ju inte helt kass för att vara andra gången bara sen så har vi också spelat monopol. Och då tröttnade vi efter två timmar så där vet vi inte vem som van och vem som blev bankrutt. Resten av dagen ska jag och Anna hitta på nått får se vad det blir.

gt;

Jag måste säga att det bästa som finns är att gå i leggins, oversize tröja, och osminkat och sen okammat hår fy vad det är skönt. Det är det skönast som finns jag gillar inte mjukisbyxor så då är leggins ett mycket bra att alternativ istället för mjukisbyxor. Så nu fick ni en liten dagens outfit också så tänk vad bra jag är på att skriva ihop två saker.

Ne nu ska jag nog röra på mig lite så att jag inte somnar här i soffan kanske ska ta och sminka mig och kamma mitt hår så att Anna inte blir skrämd när hon öppnar dörren men jag tycker att hon borde fatta att det är bara lilla jag ;)

Om ni läser Johannas blogg så tycker jag inte ni ska tror på allt hon skriver om mig även om jag själv har ”råkat” skriva det eller aa ni får tror på det om ni vill. Men det senaste stämmer kanske ;) Det började med att jag skrev att gamla frågar ofta samma saker om och om hela tiden och att de är så nyfikna och jag skrev då att jag hoppas inte jag blir sån eller jag SKA inte bli det utan jag ska ha bot ox, märkeskläder, gyma och vara den där snygga gamla tanten ;) Men själv var hon lite skeptisk till det. För att läsa hennes variation kolla då in på www.johaannnaehn.blogg.se :D Hon har skrivit mycket saker som jag sagt till henne som låter jätte blont men jag hoppas ni inte tror att jag är blond på insidan men jag har faktiskt blont hår men det har inget med inget med att göra hur jag är.

Jag tycker inte att man ska döma någon innan man känner den även om man fått lite dåliga bilder av personen. Jag kan säga att jag gör lätt det att jag anpassar mig efter hur jag fick mitt intryck eller alltså om en person är jätte Bitchig så kan jag direkt skita i personen och ta de jag tycker om eller om personen direkt visas vara en person som inte ligger på samma ”nivå” som mig så kan jag gå och va med dem jag gillar. Ja det låter jätte taskigt men aa tyvärr så är jag sån men jag hoppas inte att jag är dum men detta är väldigt sällan sånt här sker kanske 1 av 10.

Nått jag själv inte viste är att det första jag gör när jag ser en människa är att kolla från topp till tå på vad människan har på sig det är flera av mina kompisar som har kommit på det men det är inget jag märker själv utan det blir bara så. Men om jag tänker efter så borde jag märka det men aa jag kollar och sen så tänker jag inte mer på det. Jag måste vara lite annorlunda men jag tror alla har någon sån sak som de gör.

Ne nu ska jag sminka mig så vi hörs!

Kram

evvis♥


upp och ner, ner och upp

jsan igen :D

Just nu sitter jag liv rädd och tror att Johanna ska bränna håret av mig och det vill jag inte när jag äntligen börjar få långt hår hon lockar mitt hår alltså jag lockade hennes och då ville hon göra det på mig med. Dagen har bestått av snack och mycket skratt med Johanna och även ett par timmars monopolspelande men den sista timman fick Johanna spela mot min bror och jag somna så social var jag ;) Just nu funderar vi på våra liv och hur människor funkar nu tror ni säkert att vi låter helt psykade men det är vi inte vi tycker det är lite roligt ibland för vi kommer på att alla funkar olika och det tycker vi är helt normalt eller kanske inte i alla fall. För övrigt så sitter vi också och dunkar musik i mina nya högtalare  just nu är det ”mikrofonkåt” en riktigt bra låt måste jag säga.

Ne nu är det bäst att jag håller koll lite på Johanna så att hon inte bränt bort nått hår.

Ni får ja en fortsatt bra dag.

 

KOMENTERA

Kram

evvis♥

 


Lite nyårs fint :D


2010-12-28

God morgon!

Dagen har inte bjudit på så mycket än men hoppas att det händer något.

Gårdagen var mycket mysigt, filmen får jag väl säga inte var den bästa jag sätt den var väldigt deppig men ändå väldigt bra gjort för att det handla om så hemska saker. Men den är värd att se. Nu ska jag ringa eller i alla fall försöka få ta på Anna och prata lite om våran maträtt till nyår och sen så vet jag inte mer än att jag och Johanna kanske ska hitta på nått men vi får se :)

Ha en bra dag så ses vi i senare!

Kramar

evvis♥

 


Bra att tänka på :)

Hej!

Johanna ville att jag skulle skriva att hon ligger bredvid mig och sover. Snart ska vi gå ut till bussen och åka ner till stan.

Ett par meningar:

Ibland kan saker bara ändras på ett par minuter. Saker som man trodde visade nått men sedan var det bara fel. Man tror att man fått ett hum om vem den var men det visar sig sen vara fel. Man vill veta saker även fast man kanske har någon där innan ex, frågar om ett nummer det är bara ett av alla saker som kan ge signaler på något bra. Och efter det så tänker man inte mer på det. Fast det är då man borde tänka för att man inte ska ge fel signaler som kan göra att någon annan blir frågsam och göra att personen blir intresserad och sen när den får reda på hur det var igenterligen så blir man överraskad och lite fundersam varför den frågat allt och sen så verkar det som att allt bara var i onödan.

Detta är några kloka meningar som man borde tänka på och ta med sig så att man in ska såra någon och göra det bästa :D

Kramar

evvis♥


Måndag 27/12

Hejsan!

Just nu sitter jag och spelar ps3 med några av mina underbara människor. Dagen har spenderats på stan och en god lunch med gott sällskap.  Vi ska senare gå på bio och se ”Svinalängorna’’ tror jag den hette. Det ska bli mysigt och hitta på något roligt.

 

 

Hur får man svar på om något är sant eller inte??

Kram

evvis♥

Mina underbara brukar och jag får inte glöma becka som också är med men vet att hon inte är så glad över de bilder jag har så jag vill vara snäll och inte lägga ut bilder. :D

Söndag

Idag blir det inte så mycket mer bloggande än detta kom på förut att jag ha en idrotts inlämning som ska in om 4 dagar. Och jag var ju såklart inte klar och när jag skulle öppna var den borta så jag sitter nu och skriver om den känns inte så bra men aa så det blir det jag ska göra resten av kvällen :D Jätte roligt !!!!
Ne men nu måste jag fortsätta så vi hörs!
finns på mobilen :D
Kram
evvis♥
Ska hitta på något roligt att berätta om i morgon så ni får kika in då igen ;)

Vet inte vad jag ska ha för rubrik men nu blev det en ;)

God kväll!

Dagen har bjudit på lunch hos mormor och morfar som ni redan vet. Sen har det blivit lite monopol spelande med pappa och sen nu har jag och pappa ätit lite.

 

 

Små saker:

Jag vet men ändå inte det känns som att allt verkar positiv men jag vet inte helt säkert. Hur vet man säkert och vet man alltid säkert eller är allt halv säkert? Kan man vara helt säker? Jag tror att man kan vara säker i vissa lägen till 100% och vissa minder men man kan ändå kalla det säkert. Även fast man bara går på vad som har hänt och så kan man veta att det finns lite säkert men aa. Jag får väl helt enkelt försöka fundera på vad säkert är.

 

Nu ska jag kolla klart på ”Fångarna på fortet”.

Stora kramar

Evvis♥

 


25/12 2010

 Hej igen!

Nu sitter jag hos mormor och morfar i timmersdala och har precis ätit luch. Det är väl lite långtråkigt måste jag erkänna men datorn rädda mig nu en stund. Så om någon känner för att vara social så är det bara att höra av sig så kanske jag kan få något att göra. Resten av dagen blir det att äta mycket gott (mormor gillar söta saker och att baka) och lyssna på det tråkiga snaket från alla de andra. Idag en kommer få andvändinga av.

 Ne ursch vad kostigt detta tangentbord var det det var jätte konstigt allt bara försviner hela tide och aa det är väldigt konstigt. Får blogga mer när jag kommer hem till min underbara dator istället.

Vi ses

evvis♥


Juldagen

Hejsan!

Går dagen blev riktigt lyckad och mysigt. Det blev julbord, godis ätande, mycket pratande och sedan paket öppning. Måste säga att jag är riktigt nöjd med alla julklappar fick ju hela min lista ;) Det är alltså mina efter längtade stövlar (Ilse Jacobsen) , högtalare till både Ipod touch och dator, dator väska, monopol till ps3, kläder, nya vita converse, nagellack, hårprodukter, pengar och presentkort och godis. Så jag är just nu riktigt nöjd och hoppas alla andra också är det.

Idag blir det lunch hos min mormor och morfar med familjen och farmor och farfar. Och det är nog det som händer idag lär väl bli att vi stannar där hela kvällen. Nu ska jag tjatta lite på min bror att vi ska spela monopol i stället för NHL 2011 som han fick. Får väl se hur det ska gå till men aa det är ju bara gnälla lite kanske.

Ni får ha en fortsatt bra juldag så kanske vi ses i kväll.

Kram

Evvis♥

 

Från google.se

JULAFTON :D

God jul på er!

Idag blir det mycket mys med familjen och släkten. Med många glada miner och det hoppas jag även att ni läsare får med och att ni får många fina paket. Tyvärr så kommer bloggen hamna efter idag och jag har bestämt mig för att detta är det enda inlägget idag om det inte blir nått i natt men det lovar jag inte att det blir.

GOD JUL!

Krama

evvis♥


:D

Önskar
Evvis♥

23 tredje December

God morgon!

Min dag startade med att pappa väckte mig klockan tio när jag låg och sov som djupast snacka om att jag blev sur då. Jag har inte fått någon sovmorgon på två dagar så nu hoppas jag att det ska bli bättring på det. Sedan blev det lite frukost och sedan klä granen och i år blev det jag själv som fick göra det och det var roligt. Sen har jag och min bror haft bädda om säng tävling och gissa vem som gjorde snyggast och snabbast jo det var ju såklart jag ;) Min bror hade typ bara slängt allt i sängen och bara så det var en enda röra. Sen har jag plockat ordning i rummet lite och nu sitter jag i soffan och pratar lite med mina mor föräldrar och mamma.

Resten av dagen så blir det att pynta lite och sen jul mys och bara njuta av att det inte är så långt kvar till julafton och lyssna på massor jul låtar.

Tror att jag kanske bara slänger in ett inlägg på morgonen i morgon resten av dan så ska jag inte bry mig om bloggen för att jag vill njuta och va med min släkt som jag måste erkänna att jag kanske inte varit med så mycket som jag kanske borde så det blir en familj och släkt dag i morgon :D

Kram

evvis♥


Nu börjar längtan komma :D

Hej igen!

Jag har äntligen börjat få lite längtan till Julafton nu. Det var på tiden att dem kom.

Resten av kvällen har jag bakat julgodis och slappat framför tv:n. Just nu ligger jag i sängen med dator i knät måste säga att det är nog det skönaste som finns eller det saknas bara roligt sällskap och ett glas med julmust. Lyssnar även på musik vilket är ett måste också men det ska var en väldigt bra variation på det med olika låtar. Jag har typ en Jackson 5 och Michel Jackson period just nu vet faktiskt inte varför men jag har hittat några riktigt bra låtar har aldrig riktigt varit så förtjust i Michel Jackson men nu har jag blivit det helt plötsligt. Favoriten är ”Man in the mirror” den är grym och riktigt skön att lyssna på jag har bara fått för mig att den känns lite julig även om texten inte handlar om det men det är typ melodin.

Annars så är det bra förutom att jag är förkyld men det bästa är att det är på väg över. Brukar alltid bli förkyld ett par dagar innan julafton det har ju varit så i några år så aa det kanske är för att man inbillar sig det och då blir man det eller ärligt talat så vet jag inte vad som är fel. Leendet på läpparna är väl inte lika stort som förut men det finns alltid kvar och det är ju riktigt bra så det är bara att säga nått roligt eller att något roligt händer så kommer det upp igen ;)

(Anna jag har nu klarat mitt facebook förbud tycker att du borde vara stolt över mig. Måste medge att jag är ganska imponerad av mig själv men jag viste att jag skulle klara det. Så nu vet ni som jag var med i går också att jag har klarat det och då lovar jag det. )

Ne nu ska jag logga in på facebook och kolla lite på bloggar och sånt så hörs vi imorgon då det är dan före doppare dagen ;)

Kram

evvis♥

 

 


Dan före dan före doppare dan :D

Hej!

Idag har det blivit lite dåligt med inlägg men hoppas ni har överlevt.

Min dag startade med att min mobil ringde kl.10.00 och det var Anna men jag han inte svara för att jag vaknade av det och reagerade inte av att det var min mobil. Så då var det bara att gå upp för 1 minut senare ringde hon igen och sa att vi åker till badet kl. 11.00 och jag stod  där helt ny vaken i pjamas så det var bara att slänga i sig frukost och klä på sig kläderna och gå ner till Anna. Sen så åkt vi till badet hon jag och hennes lille bor. Det var mysigt måste jag säga och vi simmade lite och sen så åkte vi hem. När jag kom hem så gick jag och la mig i soffan och precis när jag somnat så ringer det på dörren då är det min slöa mamma som inte orkar ta upp nyckeln så då var det bara att stiga upp och öppna åt henne. Sedan la jag mig och soff en stund till. Efter det har jag ätit en jätte god middag och sedan slappat och lärt min bror att göra packet snöre krulligt (måste dock säga att det var något fel på snöret för det gick inte att gör några krullar på så det blev en rosett).  Och nu sitter jag här framför datorn men idag har jag och Anna slagit vad om att jag inte ska gå in på Facebook och jag har faktiskt inte gjort det än idag eller jag var inne på morgonen vid halv 2 för att skriva Grattis till Agnes som fyller år idag. Men det vet Anna om och hon sa att det var okej. Men efter det har jag faktiskt inte varit inne en enda gång men det killar lite i fingrarna att logga in men jag ska inte göra det :D LOVAR Anna! Resten av dan blir det slappa och göra det jag känner för.

Igår kväll var jag hos Erica med Josefin, Caroline, Karin, Anna, Filiph, Erik och Adam och såklart Erica(Det vanliga gänget plus Rebecka). Måste erkänna att ni killar är såg sega! Vi pratade och lyssnade på musik och hade det jätte mysigt.

Imorgon ska vi jul pynta här hemma alltså klä granen som vi fick ta på idag och sedan ska jag och min bror kanske baka lite. Och jag antar att det där ordet julstädning ingår i jul pyntningen. Det är lite minder roligt och det skulle vara skönt att inte behöva men aa det är ju en sak som man måste göra i jul enligt någon men varför? Måste säga att jag tycker att det räcker med julgran och jul lampor i fönsterna och någon enstaka tomte. Det räcker för mig för att det är ju inte det snyggaste med tomtar jag skulle nog istället ha lite annat roligt. Var inne på Åhléns förra veckan och hitta jätte fina julgrans dekorationer som jag skulle kunna tänka mig i en gran det var allt från läppstift till änglar. Men måste också erkänna att julen är den mysigaste stunden på året. :D

Ne nu ska jag kolla lite bloggar och spela ett lite spela som jag hittade igår.

Vi ses

evvis♥

 

Me like, gjorde jag igår för att testa lite mer av fotoprogramet. :D


Tisdag och .......

är det äntligen jul lov! Det ska bli hur skönt som helst att får göra lite vad man känner för. Idag har det faktiskt hänt ganska mycket även om det inte har gått så långt av den en men aa. Jag har varit hos min mentor och programledare och ätit frukost med hela klassen. Det var riktigt mysigt och jag började få mina jul känslor det är liksom på tiden att dem börjar komma fram. Efter det drog vi en kortis till skolan för att lämna några böcker så att jag slappa ha allt hemma och få panik över hur mycket vi har efter lovet.  Sen kom jag och Erica på en liten idé som vi gjorde till våra kära vänner som vi kan dela på i kväll. Så då blev det att åka till Erica och göra det och sen så satt vi och pratade lite och jag kände bara hur ögonen började falla ihop så jag beslöt mig för att åka hem och sova lite men när jag kom hem fick jag ställa mig och göra mat för att man inte var helt frisk. Så nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Det blev pressad potatis med fläskfilé invirad i bacon och sedan gädd sås med svamp och lök och vitlök. Så nu får jag bara vänta och se om det är gott (man vet ju aldrig hur det smakar när man experimenterar lite;) ).

I kväll blir det mys med alla 9 vännerna hos Erica så då hoppas vi på mycket skratt och att vi hittar på något roligt:D

Ne nu måste jag kolla till maten så vi hörs!

Ps. Kolla mina tankar och läs blev riktigt nöjd med det så det är ett måste att läsa tycker jag ;)

Kramar

evvis♥

 

Bild i repris måste få lite mer blider nu :D Lite brist ;)

Frågor??

Det vore roligt om det kunnde bli lite mer kommentarer så att man får se lite vad ni tycker och jag är alltid öppen för nya idéer.

Ska nu ta mig en liten tanke stund med istället för att hålla den inom mig själv och att den stannar där så tänkte jag skriva delar av den allt kanske man inte ska skriva för man vill ju ha lite privat liv och alla behöver ju inte alltid veta allt :D

Ligger just nu i sängen och bara känner hur tiden rinner iväg och att man måst kanske börja tänka och ta tag i saker för att man inte ska stå still och att nått händer här i världen. Varför måste tiden gå så fort man hinner liksom inte stanna upp och tänka utan man bara kör på och det får blir som det blir allt liksom man hinner inte känna efter. Just nu känns de lite så att man bara hänger med för att man måste men jag försöker hitta något som kan få mig glad och stanna upp tiden lite för mig och vill dela den med mig. Nån som kan finnas där och någon som jag kan finnas för. Men det är liksom viktigt att man inte kör på bara utan att man gör det i ett bra tempo som gör vägen säkrare för det är ofta felet man gör att man bara kör på och efter ett tag så ångrar man allt och vill att det inte ska ha hänt. Man vill ju lära känna sig själv och även andra/annan på ett bra sätt som verkligen gör att man hinner känna efter. Jag är nog faktiskt ganska rädd att saker ska gå för fort men ändå så vill jag att det ska hända nått. Men ändå så får man bra feelings som man tycker stämmer och att man tror att det är samma så man inte är själv om de för då kan det visa sig bli en besvikelse och det vill ju ingen att det ska hända. Jag skulle tycka att det var roligt om något skulle hända något oväntat för att det känns bra men vet lite mer skulle inte göra något liksom. Detta låter säkert värsta deppigt men igenterligen inte utan detta är ju mer att man vill vara säker och att man vill det bästa och inte bara för sig själv utan för andra med :D

Aa nu ska jag nog inte fortsätta att tänka man vet aldrig var man hamnar då. Men att tänka ibland gör nog att man blir starkare och att man verkligen ser efter vad man gjort och att allt ska bli bra för alla :D <3

Kramar

Evvis♥


Måndag och ny vecka!

Hejsan :D

Dagen har beståt av ganska kort skoldag och väldigt lugn. Det blev fika och film,  simning och lite matte. Sedan tog jag och Anna en kort sväng på stan och sedan tog vi bussen till idrottshallen för att Anna skulle kolla på sin bror när han var med i det så kallade ”JULKUL” som består av att man delas inte i lag och sen tävlar spåren mot varandra. Det var väldigt tråkigt måste jag erkänna men så snäll som jag var så hängde jag med Anna och kollade och stanna kvar. Sedan blev det att fara hem och nu sitter jag här hemma och är väldigt trött och funderar på om jag ska sova en stund det vore inte helt fel ;) Sen ska jag se på ”ung och bortskämd” och slappa och njuta av att inte behöva plugga idag.

Ni får ha det så bra så ses vi kanske senare!

evvis♥

 


Söndag kväll i Hentorp i ett.........

gult hus. Ja där hittar ni mig :D Just nu har jag ätit en mycket god middag med min familj och de fyra ljusen tända på bordet. Men tyvärr ingen jul känsla än :( Det verkar som att det inte kommer bli någon förens kanske granen kommer in i huset och det blir nog inte förens dan för doppare dagen. Idag har jag skrivit lite på min idrotts inlämning och läst lite i engelska boken och sen har jag slappat och gjort perfekta knäck vill jag lova. Så snart blir det att hämta lite knäck i kylskåpet och proppa i sig.

Annars så är det ganska bra förutom att det känns som att hela munnen snart ska spricka och det är pga att mina visdoms tänder är på väg det är verkligen inte skönt och sen är jag på väg att bli förkyld som jag alltid blir några dagar innan jul. Det har nu typ varit så i 4 år det är ju något som inte stämmer men aa man får bara köra med alla huskurer och hoppas på att det inte blir så farlig som sist då jag inte hade någon röst typ på två dagar det var väldigt jobbigt.

Resten av kvällen blir det tv och lite mer dator och sen äta knäck :D Sen ska jag väl även försöka komma i säng i någorlunda bra tid. Men det kommer sluta med att jag inte är i säng förens efter tolv ändå som vanligt när man tänker på att man ska lägga sig i tid. Just det jag måste packa baddräkten med :D Vi ska simma på idrotten det är nog det bästa som finns med att ha gympa på arenan och att skolan tycker det är viktigt. Det är ganska bra för då får jag visa nått jag är bra på och på samma gång tycker är roligt. Sist vi simma så skulle våran lärare lära ut frisim och det gick väl sådär för han men med lite hjälp av mig så fixade han det bättre. (Nu låter det som att jag skryter men aa har man simmat i 10 år så vet man vad som är helt fel och rätt så jag vill inte att ni ska tro att jag är världes skrytare för då tror ni fel men aa det var väldigt lätt att se vad som var fel för det var så tydliga).  Ne men man kanske ska packa väskan nu så kan man sova ett par minuter längre i morgon ;)

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så ses vi i morgon!

Kramar

evvis♥

 


Saknar dig redan R.............!!

Tänk vad tur somliga har det som får åka till värmen när det är som kallast och snöigast.  Jag är nog konstig men jag saknar dig redan och tänk att du inte kommer hem förens nästa år hur ska jag överleva ;) Hoppas det finns någon data där borta så du kan kolla min blogg och se vad som händer här hemma i kalla Skövde.  En sak är så tråkig att varför måste det kosta så mycket att smsa till utlandet men jag tror i alla falla att jag kommer slänga i väg en lite jul hälsning till henne på julafton för nått måste jag ju få göra :D Men becka hoppas du får det skönt och att du solar lite åt mig också det vore snällt så att jag inte är för blek mot dig när du kommer hem och du får gärna ta med dig värmen hem. Och jag hoppas verkligen du får en bra julafton och nyårs afton utan underbara mig ;)

Kramar från din

evvis♥4:e Advent

Hej :D

Nu är det redan 4:e advent vad fort tiden går. Men jag har inte tänt 4:e ljuset än så jag har inte fått den känslan än. Just nu sitter jag själv här hemma och försöker göra klart min idrotts inlämning så att jag slipper göra den på lovet. Resten av familjen jobbar eller är på Hockey DM. Så jag får ta och underhålla mig själv idag. I kväll har mamma lovat mig att vi ska baka lite jul godis och det ska bli mysigt men framför allt gott ;) Senare idag så kanske det blir att hitta på nått med Anna och sen mest slapp.

I morgon är det skola igen men det ser ut att bli en väldigt bra dag pga, engelskan ska vi fika och på idrotten ska vi simma :D och sen har vi lunch och matte sen så har vi inställd data så det är väldigt skönt :D

Tisdag då blir det mys med klassen hos våran mentor med frukost och sedan tillbaka till skolan för att äta gröt och sen får vi sluta. Sen resten av dan hoppas jag på något roligt med vänner eller något roligt helt enkelt.

Förresten någon mer än jag som tycker att det var rätt person som van ”Robinson” ? Jag har hejat på Erik från första början och det var nog första gången i hela mitt liv som jag gissat rätt. Men Erik var den som kunde spelet och kämpade mest av alla. Så Grattis Erik!

Ne nu är det bäst att jag fortsätt mer min ergonomi inlämning så hörs vi senare.

Ses

evvis♥

 

Lite av många bilder från igår

Taget i från johannas blogg som ni hittar på länkar :DSaker ni inte viste om mig :D

Det finns nog många saker som inte många vet om mig här kommer nu några:

·         Hatar FÅGLAR

·         Rädd för att bli tjock men tycker att det inte är så roligt att träna (förutom att simma)

·         Älskar blåmusslor och krabba

·         Ganska feg/blyg

·         Känt becka sedan den dagen jag föddes

·         Varit på kusten varje sommar sen jag var 7 månader gammal

·         Kräsen när det gäller killar ;)

·         Är beroende av min Ipod touch

·         Socker beroende

·         Har permanentat håret får ett och ett halvt år sedan (lockigt)

·         Har spelat tvärflöjt i ca 5 år (men slutat nu)

·         Tycker om att pärla smycken

·         Gillar att sy kläder

 

Det finns säker mer men detta är det jag kommer på just nu som är nog det största sakerna.

 

Just nu sitter jag och pratar med Johanna och äter massor gurka, morötter, kex, popcorn och tacos chips och dipp. Det är inte fel det. Men nu ska jag vara lite social med Johanna så vi hörs i morgon.

 

God natt

evvis♥

 

Bild från ipoden på mig och Johanna i sommras :D

 


:D

Hejsan igen!

Just nu sitter jag i soffan och kollar lite på tv. Har precis sminkat mig lite och städat ordning i mitt rum och tänt lite fönster lampor. Snart ska Johanna komma ner och jag vet inte vad vi ska hitta på men hoppas på något roligt. Så resten av kvällarna så blir det att va med Johanna och bara slappa.

Några kloka ord:

Gör det du vill och känner för. Våga vara stark och det viktigaste av allt stå för vem du är. Tänk på vad du gör så att du inte säger något i onödan som kan skada. Att skada någon kan göra att man kommer ihåg det hela livet. Och man vill inte komma ihåg något sånt resten av livet för då glömmer man det roliga.

Vi ses

evvis♥


Drömmar det har nog alla och det måste man få ha!

Jag är väldigt många drömmar och det finns några som jag tycker är viktigare än andra att och såna som jag verkligen vill uppfylla och sedan har jag drömmar som jag inte tro kommer gå i uppfyllelse.

Här kommer en lista jag verkligen ska gå uppfyllelse:

·         Åka till Karibien

·         Hitta kärleken

·         Flyga luftballong

·         Resa jorden runt med becka

·         Åka till USA i ett par månader

·         Jobba med nått jag verkligen älskar

·         Hår ner till naveln ;)

·         Få ett långt och lyckligt liv

·         Ekonomisk oberoende

·         Ett stort och vackert sommar hus med en stor båt vid någon fin kust

·         Göra något stort för någon annan

·         Köpa en Mullbery väska ;)

·          Ha en walking closet en riktigt stor med massor skor och kläder

·         Flytta från Skövde och upptäcka andra delar städer

·         Gå på en riktigt stor modevisning utomlands

·         Slippa råka ut för något hemskt

·         Starta något eget ex. företag

·         Få ett liv med mycket variation

·         Åka på massor nya äventyr och upptäcka saker

·          Vinna ett par miljoner på trisslott :D

·         Köpa min dröm bil med många detaljer (Ferrari eller en lexus)

·         Gå på Elle galan

·         Få en special designad klänning för bara mig

·         Göra en egen kläd eller sko kollektion

·         Gifta mig lyckligt

·         Skaffa en familj som ska vara lycklig och må bra

Aa jag skulle kunna räkna upp hur mycket som helst och ni ser säker att en dela av sakerna  är nästa lite omöjliga men aa men måste ju få drömma ;)

Kramar

evvis♥

 

Ett par storlar jag hittade när jag var i lexand :D

Lördag 18/12

God morgon!

Jag nu har jag precis duschat och känner mig som en ny människa igen ;) Ne men aa det är nog det bästa som finns att duscha 10 poäng / 10 från mig. Än så länge har inte så mycket hänt idag och dagen kommer att bli lugn. Men skulle villa hitta på nått för jag ska vara hemma själv från halv 3 till typ 20.00 inte roligt så det är bara smsa om någon vill hitta på något mysigt ;) Men det är skönt att bara vara hemma för engång skulle med det var länge sedan jag var hemma en hel lördag kom jag på nu när jag tänkte efter men sitta hemma är ju inte det roligaste men om man har datorn så funkar det och sedan spotify på högsta volym så är det riktigt mysigt.

Ne nu ska jag kika runt lite på olika bloggar och få lite idéer så hörs vi nog ett par antal gånger sen.

Kram

evvis♥Nu hade jag tänkt skriva ett inlägg till alla jag tycker är så underbara och ni får själv lista ut vilka ni är!;)

Vänner är så oroligt viktigt. Om man inte har en vän så känns nog livet väldigt tråkigt och nästan meningslöst nu låter det som att om man inte har en vän så har man inget liv men jag menare inte så hårt men ett liv utan vänner är inget liv. Det finns många former av vänner ex: kompisar, bästis, tjejer/killar, familj, släkt och djur. Alla är dina vänner. Det finns massor utav vänner och alla vill ha de.  Det är det som ger en kärlek och glädje och att dela alla roliga stunder med. Mina vänner är så underbara både gamla och nya. En sak jag måste säga är att det gick så fort nu när man börja gymnasiet att lära känna massor och de som jag är med idag är personer som jag verkligen tycker att jag fått ett väldigt bra intryck av som jag även tycker stämmer. Och en sak man märker mest är att vi känner oss trycka med varandra att vi kan göra det vi känner för utan att bli ut skrattade. Så ni Tack för att jag har lärt känna er och jag hoppas att det kommer bli en ännu bättre vänskap i framtiden som håller och att man får uppleva saker ihop. Och jag ska inte glömma alla ”gamla” vänner som också är helt underbara. Det som jag tycker är lite tråkigt är att man kanske inte träffas lika mycket eller pratar lika mycket som förr (nu låter det som att jag är 100 år men ni fattar) men jag hoppas och vill verkligen att man inte slits ifrån varandra och jag hoppas ni känner det samma och att ni också hjälper till så att det inte blir så.

En sak man märker nu är att de nya underbara människorna man möter nu känner oftast någon som man själv känner och man lär känna folk som de andra har varit väldigt bra kompisar med. Det blir som att man bilda en cirkel :)

Alla mina underbara vänner ni ska vet att ni betyder så otroligt mycket även om man blir osams ibland eller att man kanske slinker ifrån varandra men träffas igen och alla nära och kära ni är så underbara .

Kramar till er alla!

evvis♥

 Jag...... :)

Det finns hur mycket saker som jag gillar och inte gillar!

 

Här kommer en punkt lista med sånt jag gillar:

 

·     Vara med vänner.

·     Åka på äventyr behöver inte vara något stort men typ bara åka någonstans.

·     Hitta på nya saker

·     Shoppa

·     Att testa på nya saker (är alltid öppen för nya idéer )

·     GODIS

·     Åka båt

·     BADA

·     Vara på Kusten

·     Träffa nya människor

·     Mysiga kvällar med någon/några underbara

·     Människor typ se på film eller prata eller vad som helst ;)

·     Musslor ,kräftor och krabba från havet

·     Vara vaken länge på natten/morgonen

·     Variation (alltså inte göra samma sak hela tiden)

 

 

Och här kommer saker jag inte gillar:

 

·     FÅGLAR :S (det värsta som finns)

·     Folk som lossas va någon

·     Ormar

·     Blodpudding, räkor, spenat

·     Vänta

·     Sånt som jag inte tycker är roligt (ex: Dansdagar ;) )

·     Hockey ,Fotboll ,Handboll

·     Boll sporter

·     Springa eller alltså ta en jogging tur

·     Vara trött

·     Mörker

·     Förkylning

·     FÅGLAR (igen för att det är så himla äckligt)

·     Vara ensam

·     Mjukis byxor

Det finns massor som man inte gillar men det värsta är nog allt FÅGLAR får typ rysningar av att gå för bi och hela jag blir helt konstig och detta är inget skämt. Jag vet flera som jag tycker är fånig för det men jag kan inte ro för det. ;S

Kram

evvis♥Fredag och Helg :D

Hej!

Fy vad seg denna dag varit eller inte seg med att det gått långsamt men jag har känt mig helt seg typ inte helt med ;) Vet inte vad det är för fel men aa antagligen är jag väl trött och behöver lite skönhets sömn. Så lovet kommer nog lägligt eller det är ju två dagar kvar Måndag och Tisdag. Och nu ska jag ha en skön helg. Med mycket slapp men inte för mycket har en gympa inlämning som ska vara inne innan nyår men jag tycker att det vore skönt att skicka in den på Måndag så man kan njuta lite mer av lovet även om det kommer bli ganska mycket plugg pga att jag har 4 prov på två veckor :( Men men det är bättre att det är så i perioder än att allt skulle vara utspritt för då kan man ha lugna perioder och lite mera fart vissa veckor.

Dagen har bestått av skola med fika på matten och sedan därefter på klasstiden och därefter jul lunch som var sådär. Man mådde ganska dåligt efter det. Sen tog jag bussen hem med Anna. Nu ska jag sova lite i soffan och sen blir det att hitta på något med Anna, Carolin och kanske Karin och Josefine :D Det ska bli mysigt!

Ne nu somnar jag snart så det är bäst att jag slutar skriva innan jag börjar skriva saker som inte hör hitt och helt onödiga saker ;)

Men vi hörs senare då jag kanske är piggare eller jag får hoppas det så att jag inte tråkar ut mina underbara människor ;)

Ses

evvis♥

 

bild tagen från annas blogg :D

 

 


"Vänskap är kittet som håller ihop världen"

Hallojsan!!
Tänkte gästblogga lite medans eve kollar kladdkakan i ugnen. Tänkte inte göra något längre inlägg men tänkte bara göra dig medveten om att du är en otrolig tjej som jag tycker väldigt mycket om. Vi har haft många roliga stunder ihop och det är kul att få ha upplevt dem med dig och jag hoppas att det blir fler. Du är underbar!
Ich liebe dich<3
Din Anna

Trött :D

Hejsan :D

Gud vad tråkigt jag har haft. Vi har haft det tråkigaste som finns alltså dans dag. Man bara satt och glodde i 3 timmar typ och så fort man fick gå. Det var ju inte så roligt och om jag dansa nej aldrig det är inte min grej kanske ;)

Nu ska jag och Anna baka en kladd kaka som vi ska ha med på vårat knyt kalas på matten. Vi kommer bli tjocka kan jag lova med allt som ska tas med. Och efter det blir det fika med klassen också på klasstiden och sen så blir det bara samhällskunskap och sen slut. Vill hitta på något roligt men vet inte än vad :D  Får helt enkelt vänta och se. Ne nu har Anna snart rört ihop hela smeten men jag har sagt receptet  som jag faktiskt kan utan till även om du skulle väcka mig mitt i natten och Anna frågar hela tiden vart allt är det är knappt jag själv vet för allt verkar vara i disken ;) Så jag får ta till mina husmors knep typ att när man ska ha 3 msk kakao så är det en halv deciliter för en hel är 6 msk det räknade jag ut när jag hade tråkigt på No lektionen på Vasaskolan.  Jag har ett väldigt roligt liv måste jag säga ;) Men saknar en sak som jag tycker är väldigt viktigt ni får lista ut själva vad det är :D Det är svårt att ge och fatta signaler eller så är det bara jag som har det problemet men jag tycker att signaler man fått är signaler jag tolkar positivt men jag vet inte vad nästa steg är. Men jag hoppas att resultatet blir positivt steg och att även du skulle tycka att det var positivt och att du vill som jag.

Ne nu ska jag snart ta ut kladd kakan och skicka hem Anna och åka iväg på sim avslutning med klubben för julen och det blir det sista jag gör som ”tävlings Evvis” med klubben för sen blir det bara ”tränaren Evvis kvar” men det ska också blir riktigt roligt.

Ne nu ska jag kolla om kakan är klar så vi ses!

Kramar

evvis♥


Nu blir det kladdkaka!

Hej igen!

Nu har jag hunnit med mycket och det känns riktigt bra. Jag har gjort både samhällskunskapen, ätit , sovit och bakat kladdkaka. Var bara tvungen att baka för jag var så sugen att det inte var sant.  På fredag i skolan kommer det bli mycket fikande. På matten ska vi ha ju kul och alla ska ha med sig lite bakverk var jag och Anna ska ha med Daim kladdkaka.  Men jag kom på att jag inte hinner det i morgon efter som att dans dan har flyttats bak. Aa om du läser detta kan du smsa mig så kan vi se hur vi ska göra. Snart ska jag njuta av min kladd kaka det ska bli riktigt gott mums ;) haha!

Dagens outfit: Svarta leggins, svart långt linne, blå skjorta från Zara, lång bred svart halsduk, Thomas Sabo berlockarmband och vita pärlörhängen.

Mitt kladd kake recept (från arla och lite eget på hitt)

Ugntempratur: 175 grader

Ca 20 min

2 ägg

100g margarin

2 ½ dl socker

1 ½ dl mjöl

3 msk kakao

1 tsk vaniljsocker

1.       Smörj en form med kanter som man kan ta bort och sätt på ugnen.

2.       Blanda ihop alla ingredienser med en sked.

3.       Häll i smeten i formen.

4.       Och ställ in i ugnen men håll koll på det nog så att den inte blir fast för då blir den inte lika god den ska vara klening

5.       Strö lite florsocker över så att den blir extra fin.

Smaklig måltid!

Ne nu ska jag äta lite kladdkaka och kolla på tv.

Ses

evvis♥

'

 

 

Bild från google med sök ord kladdkaka:D

 


Härlig onsdag

Hejsan alla glada människor.

Nu är det onsdag idag. Och det är snart jullov vilket ska bli riktigt skönt och avkopplande ;) Ne men aa jag hoppas att mycket roliga saker händer med människor man tycker om. Vet redan nu att det kommer bli några roliga och mysiga dagar.

Idag var det skola igen som vanlig och det var en väldigt vanlig dag bara att jag har känt mig glad hela dagen och sånt är ju roligt men svaret på varför jag var glad kan jag inte ge er för det vet jag knappt inte själv :D Resten av dan ska jag plugga samhällskunskap och sen vet jag inte mera.

Förövrigt är det bra men man är ganska trött nu och det vet jag att jag inte är själv om. Det värsta är att man blir bara tröttare och tröttare för varje minut känns det som och då blir typ kroppen jobbigare att hålla igång ;) Låter konstigt men det är ju sant.

Becka nu kommer det: Det var här om dagen så åkte jag och becka hem med bussen som vanligt och det var snart dags för oss att gå av. Jag hade tryckt på stanna knappen men rätt som det är när vi är nära hållplatsen börjar becka skutta om kring och trycka på alla stopp knappar hon ser men ingen gör att det stanna tycker hon och hon hade världens konstigaste min och jag trodde att när som helst kommer hon hoppa på mig. Men sedan fattar jag att hon inte fattar att jag har tryckt och jag börjar skratta men hon fattar inte fortfarande för ens en minut senare då jag säger till henne att jag har tryckt det är lugnt men hon lyssnar inte så jag får säga det en gång till och då lyssnar hon. Men här kommer en av de roliga sakerna det satt en tant och gubbe bredvid och när vi går ut skrattar jag och becka och sen ser jag bara hur paret också skrattar med mig. Och becka börjar också skratta och tycka att det var lite små pinsamt såg det i alla fall ut som ;) Becka och bussar går inte ihop måste jag säga det hör liksom inte ihop. ;) För när hon åker själv och ska stanna bussen där som vanligt så  brukar den inte stanna så hon får gå av på bussgatan och när jag är med stannar alltid och även när jag åker själv. Nu var jag taskig mot dig men det är ju du själv som ville att jag skulle skriva det så här kommer det.

Ne nu  ska jag plugga!

Ses

evvis♥

 


Ett sista för ikväll !

Hej hej!!

Nu sitter jag i min säng med datorn i knät och dricker glögg. Försöker helt enkelt få en jul känsla. Har även lagat en jätte god middag till min underbara familj det blev klyft potatis med pannbiffar och egen på hittad så och biffarna var även eget recept.  Måste erkänna att jag är en grym kock;) Så om ni vill ha riktigt god mat ska ni bara plinga iväg ett sms så kommer jag ;) Eller så lätt är det inte kanske men aa jag gör egna olika recept hela tiden för jag skriver aldrig ner dem så det blir lite olika. Men det är ju bra för då får man lite variation. Och sen när man kanske lagar samma som någon annan gång märker man ofta inte det. Ja detta kanske inte är så roligt att veta för er men nu vet ni.

Har precis läst igenom svenskan om antikens Grekland och teatern. Det var väl inte så roligt men ändå inte det tråkigaste jag läst. Ne nu ska jag sitta och njuta av min data lite och internet såg att det inte var något roligt på tv eller det var ju ”enterligen hemma” men det har man ju sett sen man var 4 år så det är ju inte lika roligt längre. Fattar inte hur man kan sända ett program flera år på rad man tröttnar ju eller i alla fall jag för jag tröttnar lätt om det inte är om saker jag gillar. Det är ju samma med ”idol” det är ju samma varje år och man tröttnar ju när det är samma hela tiden liksom uttagningar och final. Samma visa hela tiden. Jag saknar ”Andra avenyn” det var nog den första serien jag fastna ordentligt för annars brukar jag inte fastna så lätt för serier. Men när det gällde andra avenyn så satt jag spikad framför tv:n varje dag och tid den var. ;)

Fy vad trött jag blev helt plötsligt skulle lätt kunna somna nu.  Så ska nog fortsätta kolla internet och lyssna på lite gladare i stället för ballader får kanske ta och leta upp några såna på spotify nu innan jag somnar.

Men nu blir det nog inget mer inlägg i kväll så ni får sova gott så hörs vi i morgon!

Evvis♥


Dagar!

 

Resten av veckan :D

Onsdag: Skola (dataprov, engelska redovisning, svenska läxa), Plugga och sen vet jag inte mer får helt enkelt vänta och se.

10 dagar kvar till jul.

Torsdag: Skola till 12.00 eller lite kortare, dansdag, 17.45 avslutning med simningen på bowlingen plus mat. Sedan slappa.

9 dagar kvar till jul.

Fredag: Vet inte än men kanske va med vänner.

8 dagar kvar till jul.

Lördag: Slappa och hitta på något roligt.

7 dagar kvar till jul.

Söndag: 4:e Advent, Mest ta det lugnt och tänka på livet.

6 dagar kvar till jul.

Måndag: Skola och vet inte än vad som händer.

5 dagar kvar till jul.

Tisdag: Slapp skoldag alltså väldigt lung 8.30- ca 11.00. Sedan vet jag inte heller säkert hitta på nått med några vänner.

4 dagar kvar till jul.

Sedan är det bara 3 dagar kvar tills det blir mys med den närmaste delen av släkten :D Det är väldigt skönt med lov snart exakt en vecka kvar i dag av kämpande men vi har inte så mycket nu för allt är efter jul….. Men vi ses sen!

evvis♥

 


Nu är jag lite mer på blogg humör :D

Hello på er!

Ja som ni säkert fattar har jag hittat den där tönten. Men det var hon själv som avslöjade och jag tvingade henne att gå in och skriva ett förlåt inlägg :D Och det gjorde lilla kära becka. Men becka  förlåt att jag var så seg att du hade så tråkigt att du var tvungen att skriva 15 meddelanden men jag var mitt uppe i en viktig konversation på facebook ;)

Idag har jag varit i skolan och fått lite info om alla val man ska göra framöver det kändes som en enda röra. Nån som har gjort alla val nyss som fattar får gärna förklara för mig om man har lust ;) Sen var det bara en vanlig dag.  Resten av dan blir det lite plugg eller jag får helt enkelt vänta och se.

Igår var jag i skolan men på morgonen var jag på Lucia firandet i skolan som var väldigt mysigt måste jag säga sedan blev det vanlig skoldag. På kvällen blev det sista träningen som tävlings evvis, ska nämligen sluta efter jul nu men jag ska vara kvar i klubben som tränare och kanske träna någon gång ibland om jag har tid. Känner att jag inte hinner med simningen lika mycket längre och sen har jag ju simmat i ca 10 år och aa man kanske också har börjat tröttna lite med men mest för att det är så mycket i skolan. Men dock kände jag att jag inte ville lägga av helt så därför är jag kvar som tränare och ska även gå en kurs i början av nästa år :D Men måste säga att Billingensimklubb är en riktigt mysig och roligt klubb med en väldigt bra gemenskap vilket jag tycker är mycket viktigt och bra. (har även simmat i skövde ss i ett par år också så jag har väl varit i Billingen i ca 5-6 kanske.)

Ne nu ska jag plugga lite datakunskap och och sedan samhällskunskap;)

Vi kanske hörs i kväll eller det hoppas jag! (men obs lovar inget ifall bredbandet lägger av igen;)

Ses

evvis♥

 


Förlåt...

Jag måste tyvärr erkänna att det var jag, Rebecka, som skrev dessa 15 kommentarer! Sorry Eve, men så här går det när man segar i datasalen... Tänk på det nästa gång! :) Pusshej


Lucia idag :D

Hej!

Det har inte blivit så mycket bloggande idag men aa när jag loggade in såg jag att jag hade 15 nya kommentarer från en och samma människa och jag har spårat upp och vet nu vem det är :D

Men det blir inte mer bloggande idag ska kolla på ”ung och bortskämt” och slappa.

Vi ses

evvis


Fy fan rakt ut sagt!!!

Aa nu vet inte jag än vem du är men det är lätt att ta reda på. Men fattar inte vad man har för liv om man sitter och skriver 15  kommentare om hur dålig du tycker min blogg är. Jag säger bara en sak sluta läs då du behöver väl inte förstöra. Jag bryr mig inte om du tycker att allt är dåligt. Vad har du igenterligen för liv och liksom om det är så jävla dåligt behöver man inte skriva det 15 gånger liksom. Och om det är så jävla dåligt skit i och läsa det då. JAg gör detta för min egen skull inte för någon annan så helt ärligt bryr jag mig inte......
Jävla tönt!!!!!!!!!
Jag nästan vem du är nu så aa :D

Det var ett tag sedan nu......

Här kommer en blid designat av mig på polyvore.com

Kom igen!

Kommentera vet jag!!
  • Förslag på vad ni vill läsa om
  • Om det är nått jag ska ändra
  • Header förslag
  • Ska jag ha frågestund
Alltså helt enkelt vad ni känner för och vill veta :D

1 kvar..........

Är precis hem kommen från ett par timmars shopping med mamma och farmor. Mamma skulle köpa de sista till mig och det skulle bli kläder och hon får ju inte köpa vad hon vill liksom vi har väldigt olika smaker. Jag själv har bara en julklapp kvar nu och det är till min farmor så jag köpte typ 5 julklappar idag och jag är riktigt nöjd faktiskt. Kan ju dock inte skriva vad jag har köpt för min mamma är ju en trogen läsare har jag fått reda på ;) Ne nu ska jag sätta mig framför tv:n lite och vänta och se vad som händer.

Ni får ha en fortsatt bra dag!

evvis♥


3:e Advent

God morgon på er!

Idag är det tredje advent för alla som inte vet det och det betyder att det snart är jul det blir mindre dagar kvar för varje dag som går, inte så svårt att lista ut kanske. Dagen startade med en mysig frukost med min familj. Resten av dagen ska jag åkta till stan med mamma för att kolla på kläder och jag kanske ska ta och börja med mina julklappar.  Sen blir det nog även lite plugg måste öva till en redovisning i engelskan om min favoritmat. Måste säga att det är svårt för det finns många maträtter som är jag gillar typ vitlöks gratinerade musslor, taco ,Thai mat och pizza jag har lite svårt att välja. Men aa jag får väl dra lott ;)

Har precis letat efter massor nya låtar till min spotify list och jag har hittat massor olika bland annat olika jul låtar och massor andra :D

Ne nu ska jag göra mig i ordning så vi ses/hörs i kväll!!

evvis♥

Ps. Det funkade ju med tidsinställt inlägg så det kommer det att bli flera :D

Test

Nu testar jag tidinställt inlägg för att se om det är smidigt och lätt. Men än så länge har det varit lätt bara hoppas på att ni får läsa detta. När ni nu läser detta så ligger jag nog ute i snön och fryser och skrattar. :D

Aa detta blev inget specielt bra inlägg men som sagt det är bara entest.

Hörs i morgon mera!

evvis♥

ca -2 grader

Snart blir det att bege sig till berget för att åka lite pulka med sköna människor. Och jag ser att det blir kallare och kallare ute men bara det håller sig under -10 så klara jag mig nog. Har precis käkat pizza och ska nog gå in till mamam och papap och sno lite godis från deras ny inköpta påse. Det är ju klart att en godisgris som mig inte kan mot stå godis ;) Ne nu ska jag göra mig i ordning och sedan vidare till affären för att köpa pepparkakor och sen vidare till berget :D Vi hörs i morgon.

Snöiga kramar

evvis♥

Lördag!

God eftermiddag!

Känner mig ganska seg måste jag säga. Sitter just nu i soffan och kollar på tv lelia och okammat hår, kläder jag bara slängt på mig och helt osminkad och torr i ansiktet känner mig halv fräs eller jag har ju duschat så håret luktar jätte gott men jag orkar inte. Har redan hunnit att varit och tränat simning och sen inte så mycket mer. Sitter nu och planerar att åka pulka i kväll med roliga människor och vi ska vara jätte seriösa vi ska ha termosar och skit ;) Så det ska bli grymt roligt får jag hoppas. Så det är typ min dag.

För övrigt så är det bara två dagar kvar till Lucia och sedan till julafton är det 13 dagar kvar. Inte bra att det går så fort jag har inte köpt en ända julklapp än eller mamma har fixat en åt mig men aa jag har nu bara 6 stycken kvar yippi :D Det kommer att bli i sista minuten säkert. Och jag brukar alltid vara klar i november men inte i år man har ingen ork men det känns konstigt om man inte köper det och det är ju roligt att ge bort.

Ne nu ska jag nog ta och sova lite. Får se om det blir nått mer inlägg idag men ni får ha en fortsatt bra dag!

Med vänlig hälsning

evvis♥


Rubrik

God natt!!

Aa detta kanske blir ett lite sen inlägg men det är ju bättre än inget och det är nu som man liksom har upplevt hela dagen och vet vad som har hänt och vad som har varit bra och dåligt.

Dagen har bjudit på jätte mycket roligheter med min underbara klass SP1sk. Detta kommer nog bli 3 roliga år med massor utav saker som händer. Vi har idag haft en klass dag för att komma varandra närmare. Vi startade med att åka till arenabadet och bada i ett par timmar och sedan blev det bowling i en timma och sedan åt vi på Riviera. Det var jätte mysigt och det kändes som att man kom varandra lite närmare och att man kunde byta ord med varandra. Det blev mycket skratt och badande vilket är perfekt för mig som älskar att skratta och bada.  Efter att ha simmat i ca 10 år så fattar jag inte att jag inte har tröttnat på klor lukten och att vara i vattnet hela tiden det är alltid lika roligt och jag känner aldrig att jag vill stå över. Jag är nog ett så kallat ”vattendjur” och kommer nog alltid vara det. Vill inte att jag ska bil en badkruka när jag blir äldre. Tycker att de flesta tjejer/damer som blir äldre slutar bada och solar eller helt enkelt står över och blir det vi kalla badkruka e sådan vill jag verkligen inte vara och om jag själv skulle få gissa tror jag inte att det heller kommer att bli så. Jag ska bli den där mamman som badar hur mycket som helst med sina barn och åker vatten saker.

Aa tillbaka till idag efter detta så åkte jag hem och sedan drog jag och becka ner till Anna för att titta på Idol finalen och ha det lite lugnt och mysigt. Och vid halv tolv så drog vi hem för att becka skulle upp tidigt imorgon och jag kände att jag var väldigt trött efter allt som har gjorts idag så det ska bli skönt att snart stänga av min underbara data och sova ett par timmar man behöver ju sin skönhets sömn ;) Och kom på nyss att jag har sovmorgon på söndag och 1,5 månad framåt det ska bli ganska skönt men det är även roligt att träna små gulliga barn.

Men nu börjar ögonen att dra ihop sig och låten jag lyssnar på säger att jag ska sova nu alltså texten handla om det. Jag har lite annorlunda musik smak och det kanske denna låt är ”sångerna” Med Helen Sjöholm.

GOD NATT

evvis♥

 

ps. Jag tycker ingen av idol finalisterna var värdiga att vinna för Jay har ju tagit droger och hon hade ju åkt ut och fick komma tillbaka...... Andreas skulle ha vunnit men han klara nog sig på egen hand..

 

 


Det är klart att det ska krångla bara för att jag lovade nått ;)

Hej!

Förlåt att jag lovade att blogga igår kväll igen men bredbandet krånglade och jag och mamma var hemma själva och vi är ju inte så tekniska å vi var tvungna och vänta på pappa som kom hem vi 23.00 och då orkade jag inte.

Men resten av dagen igår var jag och tränade och sen kollade jag på ”Robinson” med min mamma och slappa.

Idag blir det hel dag med klassen vi ska först bada på äventyrsbadet sedan ska vi bowla och sedan ska vi äta mat på Riviera. Får hoppas att det blir en mysig dag med mycket skratt. Ikväll blir det lite små mys med becka, Anna, Erica med idol. Så detta blir nog en dag med massor skratt och rolig heter även om jag verkligen suger på bowling så aa man får helt enkelt göra det bästa av situationen. Men nu måste jag göra mig i ordning och packa så ses vi.

Några små ord i en liten mening:

Jag vill hitta dig och försöka, när jag hittar dig vill jag lära känna dig för den du är, Jag vill hitta på roliga saker med dig men ändå inte så mycket att man tröttnar på varandra. Kan du inte bara dyka upp där mitt framför mig och visa att du vågar och kanske vill nått det behöver inte vara kärlek. Vänskap är lika viktigt :D

Kramar

evvis♥

 

En söt bild från polyvore.com :D


Lite små stressad :D

Hej i stugan!

Just nu sitter jag och proppar i mig en maka för att jag inte ska hungra ihjäl på träningen. Och Anna det är inte de vi ska ha med oss i morgon;) Dagen har bjudit på skola och sedan ta bort stygnen (gjorde inte alls ont måste jag säga kände det inte ens) och sen har jag varit och köpt matsäck med Anna tills i morgon. Resten av dagen blir det träning och slappa och njuta av att inte ha några läxor mer denna vecka.  Ne nu måste jag kila om jag ska hinna i tid till träningen. Men vi ses i kväll lovar jag.

 

Kramar

Evvis♥


Trött ;)

Hello!

Ja nu är det inte så långt kvar till det efter längtade lovet snart är här. Man börjar redan känna att ögonen faller ihop och att skolan blir lite lugnare. Alla lärare tycker att det är konstigt att vi har det lugnt nu för att det är så vana med att man har allt innan lovet men efter som att terminen inte är slut förens vecka 3 nästa år så blir det att allt är efter lovet vilket känns både bra och dåligt. Dagen har bara bjudit på skola och sen bussen hem och när jag kom hem såg jag att min julklapp kommit hem :D och jag var tvungen att se om den passa och det gjorde den men jag la tillbaka den lika fint igen.  Och jag blev jätte nöjd men nu hoppas jag att mamma kan slå in dom och att jag försöker glömma av att jag ska få det så att det blir en liten överraskning och ni får inte se dem förens efter julafton :P Ne nu ska jag äta och sen ska jag plugga lite naturkunskap A och så.

 

Vi ses!

evvis♥

 

Gjord av mig själv för att testa mitt nya foto program :D

Snart läggdags!!

Hej igen!

Har precis varit på en jätte mysig och underbar fika med Josephine. Det blev Rådhuset mitt favorit ställe måste jag erkänna, så om ni tänkt fika med mig vet ni nu vart ni ska dra med mig ;) Det blev en två timmars fika med massor prat allt mellan himmel och jord sånt man behöver ibland prata av sig. Just nu så sitter jag och lyssnar på ”Kärleks visan” mycket under bara låt av en fantastisk sångerska Sarah Dawn Finer hon har en grymt mysig röst och texten är underbar. Det blir nog snart sängen för min del är så sjukt trött nu kom det igen…..Men aa jag skyller på att jag är i den trötta åldern då man vill ha roligt och sova. Just nu känner jag för att göra mig i ordning för sängen och drömma en underbar dröm så att man vaknar skönt i morgon.

Varför drömmer man alltid konstiga drömmar och sedan när man vaknar blir man besviken för att det var precis som att det kunde varit i verkligheten och det skulle varit fantastisk om det varit sant det är så under bara drömmar att man verkligen vill det. Men aa så är det inte sant då förstör det hela dan L Man hoppas att det kan bli sant någon gång. Det är så klart en kärleks dröm om ni fattar en mysig drömmar;)

God natt

Evvis♥

17 dagar kvar nu till julafton och på Måndag är det Lucia!

 

 


Tisdag

Hejsan!

Idag: Varit i skolan som bestod av spanska prov, svenska, matte och naturkunskap. Måste säga att naturkunskap är riktigt tråkigt men aa jag över lever nog är ju klar med det om ett år tror jag att det blir. Sen blev det att hänga med Anna och Erica ner till stan och sen hem och nu sitter jag i soffan och ska kika lite på engelskan och sen blir det ner till stan och möta min saknade Josephine och vi ska nog ta en fika på Rådhuset :D Sen blir det hem och sova tidigt.

Onsdag: Min farfar fyller år. Skola och sen vet jag inte vad som händer.

Torsdag: Skola, ta bort stygn och kanske träna vet inte än det beror på hur det går med stygnen.

Fredag: Ingen skola för min klass vi ska ha ”klass dag” vi ska bada, bowla och äta. Det ska väl bli mysigt gött att slippa skolan även fast fredagar är våran bästa dagJ( Kanske kolla på idol med Anna och Erica eller Anna kommer kolla och jag Erica kommer käka godis ;))

Lördag: Inget bestämt än….. L

Söndag: Kanske träna och ta det lugnt och kanske hitta på nått..

Ne nu ska jag slöa lite och kolla lite på engelskan.

Jag tror inte jag är själv om detta men vist är det störande när personer berättar olika till alla för att det ska låta bra eller för att man vi verka bättre inför vissa. Och det roliga är när man hör två saker en från en person och en annan sak från en annan person. Vad sak man tror och vem litar man på? Mitt svar: INGEN!! Det är så fejat om man lossas vara och säga nått för att det ska låta bättre och sen när det inte ens är sanning.  Det finns många och jag vet många som fejkar att vara någon annan än vad det är och gör saker som de igenterligen inte skulle göra om det var sig själva och att man pratar skit och sen att man gör dumma saker det är hur fel som helst men vissa människor förstår inte det och sen när det syns igenom fast att det själva inte märker mig. Vist är det upp till var och en att vara den man är och göra och säga vad man vill men ibland är det så synd om en människa som låsas för att få vänner som också fejkar och sen visar det sig att det är en grupp med osäkra människor. Det låter ganska roligt att liksom personer som låsas vara någon annan lite ”coolare person” för att få ”coola” vänner och sen visar det sig att alla har fejka. Det är lite skratt retande. Nu låter jag jätte taskigt men det är ju faktiskt stan….

Ne nu får det räka jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om ordet grupptryck jag tycker att det är så fånigt och ni märker nog det med för jag tar ganska ofta upp det.

Men ni får ha det så bra

evvis♥


Måndag v49

Hejsan!

Nu är det bara 18 dagar kvar till Julafton.  Och jag börjar få lite ångest över att jag inte har köpt en enda julklapp men vet nog vad jag ska köpa men jag orkar inte ta mig ner till stan och går runt ;) Detta är inte rätt jag som älskar att shoppa och jag orkar inte ta mig ner till stan för att shoppa. Ja är så himla trött, vill sova ;) Undra hur många gånger om dan jag säger jag vill sova. Vet att mamma börjar bli trött på att höra det. Så mamma förlåt om du läser detta jag ska sluta säga de hela tiden :D Dagen har bestått av skola och mycket skratt det är alltid lika roligt. Ett gått skratt förlänger ju livet liksom. Sen blev det att gå ner till rese för att ladda om busskortet och sen så bestämde jag, Anna och becka att vi skulle hinna med bussen som stod där ute.  Anna börja springa becka kan inte springa för sitt knä och jag hade massor saker i händerna som jag var tvungen att lägga ner i fikan, Anna kom på bussen och då tänkte jag och becka att vi hinner för hon stoppar den nog men tror du inte att hon bara gick och satte sig och när vi var på meter från bussen åkte den och vi vinka men den dära sura bussgubben åkte. Jag och becka fick stå och vänta i en kvart till kul. Och Anna det var inte schyst !!!!

Men gjort är gjort jag kom ju i alla fall hem hel och så JNu blir det spanska plugg för hela slanten för jag har prov i morgon :s min lärare sa att det skulle vara på 8 sidor. Men jag får kämpa på så hörs vi kanske senare när jag har pluggat klart……

Kramar

evvis♥


:D

Oj vad jag har bloggat idag ;) Men aa det är ju roligt att skriva av sig allt så att man kan gå tillbaka och kolla sen vad man har gjort. Nu har jag precis ätit jätte god mat kyckling och ris och sås. Innan så har jag varit och tränat det var jätte skönt att äntligen komma tillbaka och röra på mig. Dock kanske det inte blev så hårt men aa om man har stygn på ryggen och sen inte har tränat på 3 veckor aa då är man kanske trött lätt. Så det blev lite sammansatt tills plåstren började göra ont och då blev det ben och sen gick jag upp för det blev långtråkigt att köra samma hela tiden i 50 min  ;) Resten av kvällen så blir det slapp, koll datorn och titta på tv lite och kanske ska försöka att komma i säng i någorlunda bra tid.

Ni får ha en fortsatt bra andra advent så ses vi i morgon!

Med vänlig hälsning

Evvis♥

 


En mycket glad jag !!

Det har varit nått fel på mig idag. Jag har velat träna hela dan och änterligen får jag lite försiktigt. Fatta att jag är glad :D 'Så idag får jag börja sakta men säkert och det känns riktigt bra man känner typ att korppen börjar tröttna på att sitta hemma och plugga :)
Just nu sitter jag och min bror instängda i mitt rum för att mamma och pappa kom hem med massor o inslagna julklappar :) Men jag vet ju redan en jag ska få och jag har hittat en sida som har min storlek och det är ju underbarat.
Men nu måste jag dra!
ses
evvis♥

2:a Advent

Hola!♥

Nu är det söndag igen och det känns la så där. Skola i morgon och jag måste plugga L Men som jag burkar säga om man vill komma någon stans måste man göra det man behöver.

Idag har jag redan varit och tränat massor barn och sen har jag än så länge inte kommit ifrån soffan och hämtat böckerna. Resten av dan blir det plugg och ta det lugnt och vila upp mig för en ny skolvecka.

Gårdagen spenderades i Våmb med film, mat och pulka åkning med underbara människor.  Vi såg ”mirrors” och ”taken”. Mirrors var väl lite äcklig men den hade blivit äckligare om man inte hade börjat prata var 5 minut och taken var också ganska bra faktiskt så de kan jag faktiskt rekommendera.  Ne nu måste jag plugga.

Får se om det blir något mer inlägg i dag men skulle nog tro det.

Ha en fortsatt bra dag!

evvis♥

 


by Anna

Tänkte jag skulle ta och gästblogga lite. Kan ju vara lite trevligt liksom. Tänkte jag skulle skriva om min relation till denna underbara tjej som sitter bredvid mig och som äger denna blogg. Kan ju hoppas på att hon inte läser så att det blir en lite överrasking.
Evelina är en person som är sjukt underbar! Hon bryr sig om alla runt i kring sig. Hon sätter gärna dem före sig själv. Det är ett tecken på att hon är väldigt omtänksam. Hon är även väldigt snäll och glad och hon har alltid ett leende till godo. Hon får en att alltid må bra i hennes närhet. Är man ledsen och nere och ser bara massvis av problem i alla situationer så är hon är alltid där med postiva tankar. Det är en väldigt positiv egenskap hos henne. Om vi ska gå tillbaka till hennes leende och skratt så är det såhär att evelina är en person som har väldigt svårt att vara ledsen. Hon är alltid glad och om någon säger något roligt då blir hon en liten lipfia. Det är så sjukt underbart att se. Skrattar och gråter på en och samma gång. Det är en positiv sak då verkar hon ju trivas i sällskapet i alla fall.
Eve och jag har inte kännt varandra så himla länge. Sen den 24 augusti och vi har klaffat riktigt bra känner jag och jag hoppas att eve känner samma sak och det tror jag annars hade hon nog inte umgåtts med mig elr vad tror ni?
Jag trodde aldrig att när jag gick på vasa att jag skulle hamna i samma klass som denna tjej när vi gick förbi varandra i korridoren och bli så pass bra kompis som jag har blivit med henne på denna korta tid. Jag är i alla fall jätteglad för att detta inträffade och även att vi kan fortsätta bygga på vår vänskap och att det kanske är en sådan vänskap som kan hålla hela livet ut. Lite ifrån mig. Tyckte Eve kunde få lite beröm och få veta hur mycket jag tycker om henne.
Du är sjukt underbar tjej och jag tycker om dig grymt mycket! Hoppas att du vet det..
PS: Din blogg är riktigt bra och din nya design är riktigt snygg!!
Love Anna! <3

Om mig!

Tjoo igen!

Tänkte nu efter ett år och några månader bloggande berätta lite om mig. Alla uppfattar nog alla olika och ni har säker en bild av mig som jag är på bloggen kompisar och sådana som känner mig har nog en annan bild. Men hoppas att alla har den bilden jag har av mig själv. Om jag skulle förklara mig med ett par meningar tror jag att jag skulle säga :

·         Omtänksam och tänker på det runt om mig att alla ska ha det bra.

·         Rolig eller har kanske lite annorlunda humor.

·         Skrattar mycket.

·         Ganska blyg och lite feg.

·         Jag har mål och en vilja men skulle lätt kunna ändra om saker skulle komma i mellan

·         Gillar mysiga hemma kväll med godis och mysigt sällskap.

Aa det kanske blev lite ego men det hoppas jag inte att ni tror att jag är. På fritiden så simmar jag och lär små barn att simma och är med mina älskade vänner och gör det jag känner för. Jag är nog ganska lat av mig men roligt lat alltså att jag kanske inte orkar ex. hämta godis skålen i köket när jag bara sitter två meter ifrån eller typ ber en kompis att hämta nått så jag slipper röra rumpan ur soffan.  Älskar att hitta på saker kan väl också sitta still och ta det lugnt men jag vill gärna upptäcka nya saker och testa nya saker.  Detta låter som en kontakt annos nu lite men aa jag kanske är en kontakt annons en singel som jag ;) Jag har många drömmar men hälften kan jag direkt säga att det kan komma att gå i upp fyllelse men alla måste ju ha drömmar men man kanske kan tycka att ibland att det är lite svåra att nå men aa några kan säker gå i uppfyllelse.

Aa detta var lite om mig kanske inte så mycket men aa lite och hoppas ni fattar :)

Kramar och Pussar

evvis ♥

 

 

Jag i mitt favorit ställe poolen ;)

En lördags morgon i december

God morgon!

Dagen startade med det som inte kanske är det bästa att vakna till jo att telefonen ringer två gånger på raken och så klart så ligger en av de där hemska telefonerna i mitt rum med den jobbiga ring signalen. Ne det var ju minder bra och jag som ville sova länge ;) Än så länge har jag väl inte gjort så mycket mer än att kollat lite på ”kommissarie späck” den var kass så jag kolla 15 min och stängde sedan av för det var nog den sämsta film jag sett på länge den sjukt tråkigt och det skulle verka roliga men det var de inte.  Så den rekommenderar jag inte alls.

Resten av dan blir att ta en promenad med Anna fixa film och godis med becka och sen drar det iväg till Våmb för att träffa underbara människor.

Annars så är det bara bra. Livet rullar på och man går och väntar på nya saker som kan göra livet ännu roligare. Skolan flyter på och aa allt är som en vanlig skola med prov, inlämningar, läxor och plugg.

Men vi hörs tror nog att jag hinner ett inlägg till idag ska komma på något roligt ämne jag kan diskutera här så ni får veta nått så kika in senare också  vet jag…

Ses och hörs

evvis♥

 

Min heder jag gjorde igår :D

love<3

Tack!!!!

Hej igen!

Nu har jag ändrat design igen :D Gissa vem? Jo becka min personliga blogg designer.

Har precis kollat igenom skolkatalogen och sen kommer mamma hem och frågar vilka lärare jag har så pekar jag ut och då visar det sig att en lärare som jag kanske inte tycker så mycket om är min mormors kusin roligt så det blev lite skratt här hemma. Ne nu ska jag sitta och visa hur mycket jag uppskattar beckas underbara 3 timmars jobb och gjort om hela bloggen och jag är riktigt nöjd gumman <3 TACK BECKA DET BLEV JÄTTE JÄTTE BRA OCH JAG ÄR JÄTTE NÖJD! (var tvungen att skriva så för att hon skulle förstå att den var bra) TACK:D

Nu en liten fin dikt gjord av mig :

Jag sitter nu på tåget med en tanke i huvudet den känsla i kroppen och en bild framför mig är jag sjuk eller jag fattar inte hur man kan bli så här :)

Kramar

evvis♥

 

Skriv gärna vad ni tycker och kommentera!!!!

 


2010-12-03

Hejsan J

Min dag har varit väldigt händelse rik måste jag säga. Har varit i skolan och sen så efter blev det fika med några av brudarna och sen sms becka och vill ta med mig på äventyr vilket jag tycker är sjukt roligt. Vi var på stallsiken, elinsesplanad för becka skulle kolla efter julklapp till sin syster. Först åkte vi till Media markt och sen så skulle becka gå och kolla när bussarna gick och hon sa aa bussarna går en i halv timman och då tänkte vi att vi tar den som går 06 över och så gick vi ditt och sen stod vi där en stund och tyckte det var konstigt att bussen inte kom och jag litade på becka att hon hade kollat rätt och sen kommer det två icke svensk pratande människor som inte kunde klockan och det frågade när bussen går och vi sa att det ska redan ha kommit sen sån vände becka sig om och kollade när bussen skulle gå och då var det ju så klart att becka hade kollat fel så det gick en i timman alltså nästa gick 36 vi lurade alltså det icke svensk talande personerna att den kommer när som helst så vi började skratta och det började titta konstigt och de pratade säker om oss på sitt konstiga språk och vi skrattade vi hade alltså lurat dem och de stod där och typ frös ihjäl och sen efter en kvart frågade de men går inte bussen 36 jag vet inte vad jag sa men som tur var så styrde becka upp det med att den är nog lite sen bara och vi började skratta igen vist var vi taskiga men det var så roligt och sen så stod det och kollade på oss som att vi var två konstiga svenskar som försökte lura skiten ur dem och det stod säkert och pratade skit. Efter denna roliga händelse så åkte vi vidare till elins esplanad och kollade och sen åkte vi hem och nu har jag precis ätit och tjattar på beck att hon ska ta och skynda sig och ta med skolkatalogen som hon var och köpte i går själv är man så lat att man väntar på att den ska ploppa ner i brevlådan;) Så det ska bli spännande att se hur alla ser ut. Men har ju sett min egna klass redan och jag har ju visat den för er med men aa det ska bli roligt att se alla andra. Ne nu blev det långt igen och säkert rörigt men man måste ha varit med för att förstå det roliga!!!

Ni får ha det så bra så får vi se om det blir nått mer inlägg kanske ska be becka att ändra heden den börjar ju bli lite tråkigt nu ;) (hon älskar att koda om så aa hon får gärna göra det men inte utan att jag får bestämma hur allt ska se ut.)

I morgon blir det mys med mina underbara vänner och dan vet jag inte än vad jag ska hitta på smsa om nån har lust och hitta på nått ;)

 

Kramar

evvis♥

 

värme <3


Förresten

Hej !
Jag håller just nu på och testar appels/itunes variant av internet alltså safari. Måste säga att den är mycket smidigare än internet explorer och det finns genvägar och aa jag gillar det ni borde testa det är grymt :D
'
Ville bara säga det :)
evvis♥

22 dagar kvar!

Tjoo!

Tänk att det redan är 2/12 och det är bara 22 dagar kvar till julafton. Tiden går jätte fort man undra liksom vart allt tar vägen någon stans. Livet rullar ju på och ibland hinner man inte stanna och tänka efter som man igenterligen skulle vilja liksom bara tänka på vad man vill, hur ,varför, när, vem aa liksom det vanliga frågorna. Men ändå fast man inte hinner tänka på vad man vill så gör man ändå nått man för ju ändå det man verkligen vill i alla falla jag även fast man är blyg. Men igår fick jag tid att tänka och jag tänkte på allt jag varit med om och det har känts jätte bra och jag ångrar inget av det man gjort utan om man tänker efter på det så tycker jag att det har varit jätte roligt och att jag blivit jätte glad.

Dagen har bestått av skola (det känns som att man skriver det varje dag) en vanlig torsdag. Resten av dagen så har jag fika lite med mamma, mormor och morfar. Och nu ska jag sätta mig och skriva de sista meningarna på inlämningen och plugga lite spanska och sen så blir det nog att gå och lägg mig tidigt är så himla trött så att jag lätt skulle kunna lägga mig ner i soffan och somna men man har ju viktigare saker som måste blir klara.

Ha en fortsatt bra dag!

evvis

 

Våga, jag vet att du kan och vill det handlar bara om att våga! :D

 


Me

Kommentera vet jag om det är nått ni vill bara jag ska se så kommenterar ni och skriver hemligt för jag måste godkänna kommentaren innan den syns för alla. Jag vill ha mängder med förslag och om ni har några frågor till mig så ställ de inte alltid säkert att jag svarar på alla för jag vill ta upp för privata saker i bloggen.

Jag behöver idéer!

You! :)

1 december 2010

Hej kalla Skövde!

Har säkert skrivit detta många gånger men jag FRYSER IHJÄL…….Det är ju inte normal kallt eller förresten vad är normal kallt en vinter i Sverige? För mig är det nog inte mer än tio minus grader. I morse när jag kom ut fick jag världens host attack för att det kittlade till när jag andades och näsa typ klibbade ihop inte mysigt. Tänk att det ska ju bli kallare J Vill att det ska bli julafton så att jag kan få min efterlängtade julklapp som ska ge mig värme och jag skulle behöva en jacka som gick ner till tåna men ne det är hemskt fult när jackan går ner till hälarna tycker jag.  Så det kommer ni nog förmodligen inte att se mig i ;)

Dagen har inte bjudit på så mycket faktiskt. Har varit i skolan och slutade 15.00 vilket är min längsta dag så nu vet man att man har halv kort dagar kvar att kanske se fram emot. Sen har jag bara åkt buss hem och nu sitter jag i soffan och skriver på min inlämning i samhällskunskapen om ”civil olydnad” och är nästan klar men det är så jobbigt att verkligen alla pratar som det och hur de gör och hur man ska göra och alla säger typ olika men jag gör som jag tycker blir bra har jag bestämt mig för och det får gå som det är jag vet ju liksom inte än riktigt hur hon tycker att saker och ting ska va. Men jag kan säga att jag har haft värre uppgifter i skolan på Vasa vi hade bland annat en in lämning om USA som skulle vara på 20 sidor som inte ens någon annan i min nuvarande klass hade. Vi skulle ha med fakta och sammanfattning och slutsatser (viste ju inte ens vad det var) och sen så att men en lista med saker som skulle finnas med och man skulle hitta det var nästan lite högskole varning på det. Fast våran lärare vi hade jämförde oss med högskolan redan i 6:an när vi började så man är van att skriva uppsatser/ inlämningar med många krav så igenterligen så kanske man ska tacka för att han var så hård men ändå så var det ju ett helvete rent ut sagt då. Men jag lever ju än och valde ju ett program med mycket samhälls grejer så jag måste ju tycka att det är roligt men jag hade nog tyckt det var roligare om det hade inte varit lika ”högt tempo” och krav.

Ne nu blev det väldigt långt typ bara 450 ord ;) Men resten av kvällen blir det lite plugg…..!!!

Ha det bra i kylan

evvis♥


 
Fotograf: Johanna ehn ( www.johaannnaehn.blogg.se )
Modell ;) Jag


RSS 2.0