Ett sista för ikväll !

Hej hej!!

Nu sitter jag i min säng med datorn i knät och dricker glögg. Försöker helt enkelt få en jul känsla. Har även lagat en jätte god middag till min underbara familj det blev klyft potatis med pannbiffar och egen på hittad så och biffarna var även eget recept.  Måste erkänna att jag är en grym kock;) Så om ni vill ha riktigt god mat ska ni bara plinga iväg ett sms så kommer jag ;) Eller så lätt är det inte kanske men aa jag gör egna olika recept hela tiden för jag skriver aldrig ner dem så det blir lite olika. Men det är ju bra för då får man lite variation. Och sen när man kanske lagar samma som någon annan gång märker man ofta inte det. Ja detta kanske inte är så roligt att veta för er men nu vet ni.

Har precis läst igenom svenskan om antikens Grekland och teatern. Det var väl inte så roligt men ändå inte det tråkigaste jag läst. Ne nu ska jag sitta och njuta av min data lite och internet såg att det inte var något roligt på tv eller det var ju ”enterligen hemma” men det har man ju sett sen man var 4 år så det är ju inte lika roligt längre. Fattar inte hur man kan sända ett program flera år på rad man tröttnar ju eller i alla fall jag för jag tröttnar lätt om det inte är om saker jag gillar. Det är ju samma med ”idol” det är ju samma varje år och man tröttnar ju när det är samma hela tiden liksom uttagningar och final. Samma visa hela tiden. Jag saknar ”Andra avenyn” det var nog den första serien jag fastna ordentligt för annars brukar jag inte fastna så lätt för serier. Men när det gällde andra avenyn så satt jag spikad framför tv:n varje dag och tid den var. ;)

Fy vad trött jag blev helt plötsligt skulle lätt kunna somna nu.  Så ska nog fortsätta kolla internet och lyssna på lite gladare i stället för ballader får kanske ta och leta upp några såna på spotify nu innan jag somnar.

Men nu blir det nog inget mer inlägg i kväll så ni får sova gott så hörs vi i morgon!

Evvis♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0