Söndag

I dag är det söndag och sista dan i veckan och sista dagen i månaden.

I dag har jag först bara slappat sen blev det en tur ner till stan och köpa trorsor och det blev det tre par och sedan en rosett ring vit från bik bok. Sen efter det följde becka med mig hem lite och vi skrattade så jag trorde jag skulle kissa på mig. Sen var jag och tränade simmning och nu stitter jag framför tv:n och är prop mätt har ätit hemma gjorda vofflor som är super gott. Nu ska jag se på "Wallander afrikanen" som jag har sett redan men det finns inget annat att se på men det är alltid lika bra med Wallander....

Dagens outfit: svarta nylon strumpbyxor HM ,svart långt linne gina tricot, rutig röd vit blus Åhléns.


Föresten filmen i går var jätte roligt "Farsan" heter den det var en roligt komendi som jag verkliengen rekomenderar att se det är en film av Josef Fares eller hur han stavas en riktig komendi emd mycket skratta och skämt i nått man vill se när man har haft en dålig dag den piggar uppen så att humöret blir på top igen.:D


Ses

evvis

Hola!

Hej allt folk igen hade inget och göra så jag tänkte at jag kunnde slänga in ett in lägg till. I dag har jag varit och köpt ett par jeans somjag kanapt ahr haft på ett år eller jag har haft ett par jeans leggins men aa det räknar jag inte som jeans jeans är jeans. Sen efter det åkte jag hem och sov lite och sett på "bröllopsfotografen" inte jätte bra om jag får säga det själv troden den skulle var bättre men aa och sen efter det var jag ute runt lite...Nu har jag suttit och kollat i gen om nästan dom största bloggarna och ättit pim pim klubba (mums).. Sen i kväll blir det mys med mamma och brorsan och vi ska gå på bion "Farsan" som jag hoppas kommer va lika bra som alla säger.

Dagens outfit: Jeans leggins MQ, svart långt linne , grå blus med svart brodyr på JC, ridkängor :)

en bild på byxorna som jag köpte på JC:



Lördag

Godmorgon!

Jag har inte hunnit bllogga på eett par dagar nu för att i torsdags så hade jag fullt upp heladagen fört var det skola sen var det direkt hemm och byta om sen dra igeen till skolans danskväll och sen i går var jag förs i skolan sen var jag hos becka på kvällen och det blev ingen data då.


idag händer inte så mycket förutom att jag ska på bio i kväll vi sak se "Farsan" som verkara vara sjukt roligt det är det jag har planerat och sen stan kanske...

Ska försöka göra ett inlägg i kväll också.

Ses

evvis<3

Tisdag

Hello!

I dag ahr jag varit i skolan (som jag hoppades skulle bli inställd pgs snön) sen efter det var jag på musikskolan och sen åkte jag hem och pluggade ursch jag är s**t tröt men man måste ju. I  dag hade vi en hålltimma på 2 timmar och jag drog med mig becca och josse till stan änterligen jag har längtat och det blev två tröjor en bara för att dne va söt och en för att den var snygg och den kommer jag ha på torsdag.se bilder länggre ner på dom.
Nu ska jag kolla lite på datan sen se på "halv åtta hos mig" och "bygglov".

Vad gillar ni att se på?....Själv gillar jag pogram som prodject Runway, top model, Room survice, sex and the city liksom det är nästan bara inredning och mode pogram jag älskar sånt kan sitta i flera timmar och titta på det.Men det är ju till störst del bara massorav repriser ex top modell man har ju redan sett alla avsnitt tre gånger om .


Dagens outfit: Svart oversiez tröja monki,jeans tjol med lappar på hög midja moni,rid bots som jag kallar det och svarta leggins.



 Denna blir det på torsdag! från HM




   Grå tröja med stor siden rosett! från HM




Ni får ha det bra


evvis!<3

Måndag

Hejsan!

Hur har ni det?

<3

I dag har jag varit i skolan först på dan och det kändes annorlunda det kändes som att jag har haft lov i flera veckor....Efter skolan blev det hem och plugga lite för ajg fick reda på att engelsakprovet som jag trodde var på tosdag är på onsdag och jag har inte pluggas fick lite smått panik men aa så jag ahr nu i kväll studat som in i bomben efter att ha pluggat lite så åkte jag och tränade sen så åkte jag hem och fortsatte plugga och nu sitter jag här och har pluggat och sett på tv oh nu bloggar jag som är hur roligt som helst.

Veckans planer:

Måndag: Som sakt det kna ni se ovanför
Tisdag: Flöjt och PLUGGA
Onsdag: Engelsak prov och sedan träning
Torsdag: Danskäll med skolan vill inte men man måste ju
Fredag: ev.träna men vet inte om det bliir något annars blir det väl sova


Dagens outfit: Marinblå stickad tröja med mönster, svarta leggins, svart långt linne och ett vit siden band i midian och ridkänorna (som jag kalla dom).


Imorgon sak jag även åka till stan och shoppa :D och kommer visa bilder imorgon på vad jag har köpt eller jag kanske inte hinner i morgon ska ju plugga orkar inte mer skola.....




Men ni får ha det så bra vill även ah förslag på vad ni tycker jag sak skriva om jag börjar få brist på fantasi...



Haa en forsatt bre Måndag!


evvis
                                                                   


                                                              
                                                              bild tagen av: Becca


Söndag och i morgon börjar skolan

Godkväll på er!!

Lördag 20/2: gjorde jag inget speciellt på dan sov till 11.30 och sen på kvällen hade min kära bror 13 års kalass fast han fyller år på onsdag men det var den ända dagen hela familjen kunde.

Nu kommer vi till idag: I dag jag inget gjort så mycket slappat ville till stan och shoppa jag viste prices vad jag ville ha me ingen ville följa med mig så det blev en sväng till media markt istället och sen efter åkte vi och lämnade min kusin hemma som sov här i natt. Och där käkade vi choklad fondy mums.....Och nu sitter jag och kollar på tv.

dagens outfit: HAlvkorta byxor sak va så med dragkjedia längs ner från zoul, lilla linne med blommer och spets vid kanterna vid axlarna från HM, svart kort kofta med lite mönster i från JC.

Vad tyckte ni om tjejerna från skaraborg i går da?? JAg tyckte dom var ganska bra och jag röstade :) TÄnk att dom kom till Globen direkt..


Ursch i morgon börjar skolan jag vill ha en vecka till eller två kanske man känner verkligen hur tröt man igenterligen är..JAg är så tröt på skolan men aa man får trösta sig med att det bara är en halv termin och och 3 år kvar det är skönt .:D



Vi höst i morgon och jag ber om ursäkt om det bara kommer bli ett innlägg varanan dag emn jag lovar att göra allt jag kan för att f in ett inlägg..


Kram

evvis


Inte mer snö tack!

Hola amigos!

Idag har jag inte gjort så mycket bara slappat och gjort sånt jag tycker är kul som ex. baka och sova :P
Resten av dagen blri nog att fortsätta att slappa och sen kolla på let´s dance ikväll jag tycker att politikern sak åka ut i dag för hon är inte lika bra som dom andra försej är hon lite äldre men aa det ska va två riktigt bra i finalen...I dag har jag bakat cupcakes (mumms) har inte smakat på dom än men dom är nog säkert goda. Jag hittade ett nytt resept på cupcakes hos mormor och då var jag bara tvungen att testa det..I detta in lägget sak jag också lägga ut för och efter bilder på min slingning men det är lite svårt att få en bra bild så det synss men jag hoppas det blir bra. Nu är det bara 2 dagar kvar på lovet ursch vill ha två veckor till man märker verkligen hur tröt man igenterligen är när man har lova jag har sovit nästan till 11 halv 11 varje dag och det brukar jag alldrig men det är skönt att man någon gån får sova ut.

dagens outfit som jag slängde på mig snabbt blev: en grå blus med brodedery på från JC, jeans leggins från MQ märket zoul det var det..



här kommer en bild på mina blåa fina cupcakes:






sen före och en efter bild:


                         

    Före                                           Efter








Ha en fortsatt bra fredag!


evvis


Tröter kan man kalla mig just nu !!

God natt!

detta blir ett kort inlägg för ajg är så tröt att jag kommer skirva saker som jag inte borde så jag vill bara säga hej! I dag har jag varit på stan med becca och josse och köpt två nya naglack igen (skräll) Sen efter det var jag och träna och nu har jag precies sett pogramet om Sussan Boyl hon verkar var en stark människa som är sig själv det gillar jag liksom i dag alla människor försöker var någon annan genom att försöka vara som dom se ut som dom och liksom så för att få en kompis som ska gilla en men inte för den man igenlerligen är det gillar jag inte jag tycker att fler ska våga va den dom är och inte lossas va någon annan. Så jag vill bara säga till aa läsare att kom igen var er själva det finns alltid någon som gillar just dig bara dig och du akn va dig själv och inte bara se ut som dig och va någon annan som kanske igenterligen är någon helt annan person. Våga vara er själva!!!

Dagens outfit: grå svart vit tjol från JC, svarta strumpbyxoer, svart oversies tröja från monki.


Vi ses

evvis  :D


ps. jag skrev ett längre in lägg innan men det för svan och jag orkade inte skriva om det så det blev en kort samman fattning om vad som stod i det....Hoppas det blir bra!



                                


Haha jag är gryrmare än grymast!!!


TJOOOHO!

Ja idag har jag tillbringat min dag med becca som inte är som alla andra utan aningen annorlunda.... Kan man säga... Vi har åkt skridskor och sen efter det var jag och tränade simning för er läsare som undrar vad det är jag tränar hela tiden :) Och nu efter träningen har jag hamnat hos familjen björn där becka städar och sjunger  gamla godingar som "Poker face" och " Måndagsbarn" m.m. Sedan kollar vi på OS men det går inte så lätt för hon sjunger så man inte hör TV:n men jag klarar mig någon så viktigt är inte OS men jag har för engångs skull kollat ganska mycket vet faktiskt om det är speciellt bra men men det går inte så bra nu i slalomen för alla ramlar bara, vancover (ursäkta stavning) har inte lyckats så bra med backen.



<3




Ne men nu ska jag dra ni får ha det bra!


Kram 
evvis



 


bild by : evvis


Jag är nog den nöjdaste i dag!!!

Heej allt folk!

I dag har jag hunnit med massor på så kort tid. Min dag stardade med att jag vaknade av att klockan ringde kl.08.00 och jag gick upp för klocka 09.00 skulle jag vara på hörcentralen och juta nya öronproppar för mina gamla var jätte dåliga och nu blev dom sk*it stora men sa inte klaga hoppas att dom blir bra och jag slipper ha ont i öronen varje vecka som jag har haft sen vattnet på badet ändrades. Efter att jag varit där så blev det att åka hem och sova lite och sen så bar det iväg till mormor och morfar och äa lunch och klockan två åkte jag iväg till min frisör och slingade håret och jag blev super nöjd och det blev price som jag ville att det skulle bli. Det ser utt som jag har 10 olika färger i håret och det var prices som jag ville. JAG ÄR SUPER NÖJD!

Dagens outfit: Ruttigt randig grön, blå från SVEA (I love svea), sen har jag en svart bolero från JC, svata lggins och ett svart långt linne som kläning.

JA idag vet jag inte vad som mer kommer att hända får hoppas att något häder som man inte blir sittande hemma som en hösäk och sova så nu allt folk vill jag att gon kommer och livar upp mig.

Nu ska jag prata med mina morföreldar och bror (han är inte så intressant men men).

Nu ska jag dra ni får a det bra så hörs vi i morgon!


Adios

evvis


Måndag och första dagen på sportlovet!

Hola amigos!

Än så länge i dag har jag inte gjort så mycket fast det är inte så konstigt för jag vaknade vid halv 12 och sen har jag suttit i pjamas till 14.00 och nu kännde jag att jag måste vakna till det händer inget om jag ska sitta så här hela dan. Men men nu har jag alla fall inte pjamas på mig som är det skönaste man kna ha på sig någon som håller med?

I dag händer inte så mycket sak nog vara inne på datan se på tv bara slappa det kan vara skönt i bland för att i morgon har jag fult upp och kommer får gå upp vid 8 ucsh. Sen i kväll ska jag träna det kommer väl blir roligt det är skönt.

Veckans planer:

Måndag (idag): Slappa och träna

Tisdag: Först på morgonen juta nya öronproppar och sen sak jag till mormor och morfar och sen ska jag till frisören och göra slingor.

Onsdag: Va med kompis tror jag och sedan träna.

Torsdag: Inget klart än vad som kommer hända.

Fredag: Min bror ska evuntuellt ha kalas.

Lördag: träning tror jag att det är.

Söndag: träning också kanske vet inte kan itne schema utan till.



Veckans måste göra:

  •  Köpa present till brorsan
  • plocka ordning på mitt rum

 

Jag var på stan härom dan och hitta ett par sjukt snygga skor som jag bara måste ha men jag har mängder av skor så aa det blir nog inte dom men jag försökt hitta en bild på dom men har inte hittat någon. Jag har trötnat på mig själv lite för jag tjatar hela tiden om skor och naglack av allt annat som finns men aa jag längtar tills jag kommer flytta hemmifrån då sak jag ha en jätte stor garderob med bara massor utav skor och kläder väsker smycken jag kan riktigt se i huvudet hur den ska se ut den sak va vit men en vit mjukt lurvig golv en heltäksmatta sen massor ljus slingor och slilvriga krokar och galjar och allt åå jag vill verkligne ha det.....


Men vi ses ha det bra

evvis








Alla <3 dag

God morgon!

I dag är det alla hjärtans dag för err som itne vet det. Jag brukar inte fira sånt (mors dag, fars dag alla hjärtansdag) vet inte varför men tycker inte att det är en stor grej att fira det kanse är mer om man har någon mar verkligen gillar som kansek en kille. Jajag men för att inte sitta och depa ner sig i kudden har jag och mina kompisar bestämt oss för att ha lite mysigt tillsammans men vet dock inte vad vi ska göra: ).

Min dag startade med att jag vaknade runt 11 och då gick jag och åt en frukost och sedan gjorde jag i ordning mig och nu väntar jag på mina sega kompisar....I dag vet jag inte vad som kommmer hända förutom att jag ska träna sen vid 5.

dagensoutfit: en grå flammig tjol, svart kofta leggins och linne inte så merkvärdigt lite tråkigt men aa det blev det i dag :)

nu ska jag dra ses :)


Friday I´m in love ;)

God kväll alla blogg läsare!

Vet ni att i kväll kl.03.00 börjar OS invigningen ville på minna alla sport gladna. Själv tycker jag att det inte är så roligt med sport alla falla inte att kolla på det är riktigt tråkig tycker jag men det kna vara roligt i bland att uttöva det men helst inte boll sporter då :)

JAja idag har jag varit i skolan först sen efter skolan var jag på stan och kollade lite och så kom jag på att min bror fyller år om ca10 dagar och jag har inte kommit på vad jag sak köpa och han säger inget jag stör mig på folk som inte säger vad dom önskar sig. Men till baka till vad jag kan köpa. Är det någon som har något roligt förslag känenr att jag testat det mesta men blir ändå inte riktigt nöjd. Fast man allatid säger innan att man ska köpa nått man blir extra nöjd med och sen blir det inte det men aa så nu tänkte jag att jag kunnde får något förslag jag skulle kunna köpa och sedan bli nöjd.... Sen efter stan åkte jag och becciz hem och nu sitter jag här framför datan och hon kollar på let´s dance som jag också ska göra :)

Dagens outfit: Ett svart långt bas line från gina tricot, sedan en lila leopard färgad kofta från HM, ett par svarta halv korta byxer med nitar från zoul och till detta har jag haft ett par silvriga arban och ett par hjärt formade silvriga örhängen och ett par vita convers.



DAgens tumme ner: Är kyllan och allt slask jag avskyr slask.

Och om man tar dtummen ner måste man också ha en tumme upp: Är att alla vår kläder är på väg in i affärerna och att det ska var amycket blommer som är ganska roligt faktisk för själv har jag haft gansak mycket dystra färger i vinter som inte kanske är så roligt.


Jag men nu tycker becka att jag är tråkigt så vi ses i morgon!

kram

evvis:)


I´m back

Hello! Hej! Hola!

Jag nu har jag fatta ett beslut som jag inte tror jag kommer ångra det är att jag nu sak blogga varje dag men får se om det verkligen blir minst ett inlägg om dan det måste ajg men det beror lite på skolan.

I dag startade min dag med att jag var i skolan mellan 08.30-15.30 inte roligt och i början av dagen hade jag mitt andra nationella prov i svensak och det var C-delen det är den skriftliga delen. I början fick jag lite panik vad ska jag skriva om men efter ett tag så kom jag ¨på och blev fanktiskt ganska nöjd. Sen efter skolan så blev det att ta första bästa buss hem för att redan halv 5 var det dax igen att dra iväg men inte till skolan utan till badet för en simträning i 2 timmar men det blev minder för när vi skulle gå upp till förådet där vi har ett kodlås så gick det inte upp fast vi hade rätt kod och vi testade om och om igen men vi fick inte upp det så det blev att simma lite annat i stället för vi behöve gansak mycket saker som är där bakom väggarna. Nu sitter jag här och ahr prices testat mitt nya naglak från depen ett svart med glitter i riktigt snygg men för att få en fin färg är man tvungen att strycka på flera lager men det var riktigt fint det är sepend och har nr:104 ett bra tips. Jag har märkt att jag har kommit in i en konstig period jag prata nästan bara om grön och har säkert köpt 4 st naglack på en månad jag tycker det äär roligt att måla naglarna:D man är gnaska lätt road har jag märkt.

Dagens outfit bestod av: Ett svart långt baslinne som jag har som kläning, svarta tyg leggins, lila blå koffta med en annorlunda form och sen har jag haft en svart rosett i håret och ett par svarta ridskor som jag kallar det.




Mitt måste i garderoben: Ett svart långt linne , svart kavaj , svarta strumpbyxer, ett färgglatt linne.




Jag skulle villja ha ett tips på nått jag skulle kunna sy?? (vad som helst)


Men nu ska jag fortsätta kolla på "Made in Sweden" som är grymt bra......





Men ni får ha det bra så syns vi i morgon!

Evvis :D











VÄRLDENS BÄSTA BJÖRN BLOGGAR!

Hallåååå bloggen! Kändes som att det behövdes en uppdatering på Eves blogg, haha=) Men idag har hon faktiskt lovat att hon ska vara lite mer aktiv här. Så i eftermiddag har vi suttit och pillat med bloggen och ändrat lite på designen. Väldigt kul måste jag säga:) Inte för att vi kan så mycket om sånt här men..:D Bilderna som ni ser i headern kommer från flickr.com (Eve vill att jag skulle skulle säga det). Men nu ska jag dra, cya later förhoppningsvis! XOXO // Världens bästa björn

RSS 2.0