Fredag!

ÅÅåå just nu älskar jag livet eller nästan på måndag förmoderligen blir det kusten vi såg i går att pappa måste skaffaa nytt pass för det måste tyderligen vara gillitgt 6 månader alltså den dagen du reser måste det vara 6 måndader innan ditt pass går ut för annars kan du inte åka och sedan ska jag ta min sista gardacil sprutta (alla säger att den sista gjorde ondast ursch kommer dö).

Nu undrar ni säker varför min pappa ska ha nytt pass det är för att vi ska den 8 augusti åka till Grekland :) Rhodos kommer vi åka till i en vecka och bara sola och bada och slappa leva livet liksom.

I dag har det inte hänt så mycket folk är typ inte hemma så dethar blivit lite spela spel och lagat en skit god mat och jag har nu suttit och dunkat musik allt möjligt. Sedan nu har jag sitter jag och nästan skarttar och min bror och han kompis för dom kommer inte på nått att göra så edvin sitter med datan i knät och mattias sitter och tar ego bilder de är så roliga sedan tycker dom att det är tråkigt och de är så barnsliga. Resten av dan ska jag nog kanske sy lite gjorde en tjol i går som jag blev ganska nöjd med.

JA jag har en ska jag har funderat mycket över en gansak lång tid liksom det är fatta hur många som bara går efter det dära jä*vla grupptrycket  och gör bara saker som de "coola" och liksom är inte alls sig själva det lossas gilla allt det som en kompis kanske säger å vad snyggt och likosm slösar ex.pengar på sånt de igeterligen inte vill ha. Det roliga är att det syns så väl igenom och liksom när man är med olika personer med olika stillar och sedan kommer det en människa som vet inte vem den är som följer grupptrycket och så går man på stan med en sådan person då syns det så himmla väl och liksom personen verkar inte förstå det själv. okej nu kasnke ni tycker är tråkigt men liksom detta är saningen bara och jag vill inte säga attt jag är helt perrfekt heller men jag liksom följer min egna jag vad jag vill och säger ifrån om det inte blir rätt och det är bara tråkigt och behöva stå och lyssna på hur osäker en människa kan va men om alla var liksom skulle liksom det inte vara roligt heller och genom grupp trycket blir alla lika...Ne nu ska jag sluta fick ett sånt dära skriv ryk att jag behövde få ut detta ur min och nu har jag fått det ur mig.


Jag men nu ska jag dra vi ses om det inte blir nått i helgen blir det nog inte föresn som 2 veckor jag kommer göra ett inlägg här näst men aa hoppas ni kan hålla er!


ha det bra

evvis<3

Ursch vad det är varmt :)

Nu är det för varmt det finns inget som svalkar och man bara svettas ihjäl eller inte kanske så hemst men aa. tur att det ska bli kusten snart igen så att det kna bli fläktande båt turer ringåkning och mycket bad :) annars är det bra idag har jag hjälp min farmor och farfar att flytta lite mer saker och sedan har jag inte gjort så mycket ska nog snart duchsa eller åka och bada. Ne nu ska jag sluta skriva men aa bloggen blir som sakt lite lidande nu för att det är ju sommar så man är anntingen inte hemma eller så är man ute :) Jag har bild brist med så det är därgöör jag inte får in så mycket och sedan krånglar den datan jag har alla bilder på så det blir lite bild fria inlägg tyvär.


Ne nu ska jag dra vi ses ska försöka med något inlägg till innan jag åker :)


kramar och pussar :P

evvis<3

I morgon blir deeeeeetttttt

Kusten för min del det ska bli skönt och få bada i havet gillar inte sjöar det ska vara saltvatten eller pool :) Förtom bad blir det nog båd ring åktning och äta god mat sola och åka till byn :)Kusten är verkligen ett avsalppnat ställe me like.


I dag har jag verligen slappa och även gjor den smarig lunch/middag till min kära familj. Det blev en soppa och ny bakt bröd.
soppreceptet är på hittat av mig sj :)
Recept på evvessoppa: ca 4 personer inte minder än

3 kykling fileer
så mycket färskpotatis du själv tycker verkar bra
1 lök
1 burk maj
spiskumin
vitpeppar
salt smör
grönsaksbuljong
1 liter vatten
4 vitlöksklyftor

1.Skala potatisen och tärna den och sedan koka den så det blir lite mjuk.
2.Haka löken i någotlunda fina bitar sedan tärnar du kyklingfileerna och steker det tills det inte är rosa längre sedan kryddar du med salt vitpeppar spiskumin och presar vitlökarna över och sedan rör du om (ta kryddor efter egen smak) Sedan när kyklingen är klar så häller du i löken så den får bli lite varm.
3. Häll i en liter vatten i en kastrul och låt buljongtärningen smällta på låg värme i vattnet.
4.häll av potatisen och häll i kyklingen och majsen.
5.Tillsätt buljongvattnet och blanda och låt det koka under lock i 5 min sedan kryddar du lite till om du tycker det behövs sedan låter du det stå och koka lite till.

Till detta kan du ha nybakt rosenbröd eller baugetter. Själv hade jag rosenbröd.

smaklig måltid :)


Ne nu ska jag dra vi kanske hörs i morgon annars så får ni ha en bra helg :)


evvis<3

Jag ä så.......

hungrig fast attt jag åt frukost nyss men aa man får nog vänta några timmar till sedan blir det nog mat får se om jag överlever :)

I dag har inte mycket hänt än så länge skriver lite på min nya ide och sedan så kollar jag på tv. Ville bada i dag men vädret verkar inte bli så super bra föresn i kväll eller nått så det får nog bli ett kvälls dop om någon hänger på :) Förutom det så blir det mycket slapp ska till kusten i helgen och lämna ner båten så det blir till att pakca lite med och så.

Ne nu ska jag kolla vidare på datan och sedan hitta på nått :)


Dagens låt: Vouge Med Madona :) Den ä med i min favoritfilm så det ä inte så konstigt kanske att jag gillar den :P


Ha det bra så ses vi

evvis<3

Sedan några vakcra väskor med:)

1.Han inte se märket
2.en blå mullbery väska
3. Samma märke men en lite roligare model
4.en svart burrbery väska med ett lite glitrande eller skimrande mönster i
5.En svat handväska från YSL
6. Också en från YSL men en kuvertväska.




Först några vackra kläningar!




Från polyvore

ÄÄäääää?

Hello!


I dag är det strålande fint väder i dag ska jag hjälpa min farmor och farafar lite och sedan slappa :)


Just nu blir bloggen lite lidade för att vädret ä så fint och jag vill vara ute och sen kanske jag inte är hemma :)


Jag kom föresten i på samhäll på västerhöjd i skövde. Så det blir nog bra det var mitt första val så det var bra :)


Dagensoutfit: vit grönt randigt lite halv kort linne MONKI, jeans tjol med lappar MONKI, Kuvertväska med nitar BikBok,en silver ring med sten Tomas shabo.


Vi ses


evvis<3

Friday jao!

Tjenare allt folk som läser detta!


I dag har jag hunnit med gansak mycket faktiskt ex, cyklart tillghrans och köptt ett kilo godis, varit på stan och shopat en kuvertväska, varit med becka en snabbis (hon flyttar ner i morgon till kusten alltså bara för sommaren),grillat med familjen,kollat på tv.  Nu kolla jag eller inte direkt kollar sitter brevid och kollar på vm matchen vet ej villka som spelar men aa det andra familje medlemarna ville se så då har jaag inget att säga ;)

I morgon blir det kanske en tur med båten i vänen och garanterat bad :) Det är ju skit varmt nu i dag var det ju säkert över 30 grader känndes det som och man har ingen lust att va i solen då liksom det är för varmt så jag satt på alltanen med parasolet uppe och en stor godispåse. Fast nu måste jag verkligen börja tränan igen har inte tränat ordentligt på 3 veckor typ det är för att vi har sommarlov i simningen och så och jag hatar att springa det är så tråkigt och jag har inte skaffat något gymmkort så aa det får bli sittups :)

Ne nu ska jag tjata lite så att det byter kanal och sen blir det nog lägg dax :)


vi hörs

evvis<3


RSS 2.0