!?!?




Hittade detta coola ringar på polyvore men jag vet inte vart det kommer i från det är sjukt snygga.

Då var det Onsdag igen!

Ja tänk att redan halva veckan har gott typ. Bloggen har börjat ligga lite efter och proven svärmar in. Fattar inte varför all lärare ska har lagt in ett prov varje vecka nu ända fram till höstlovet. Vist är det väl bra att det inte har lagt flera på en vecka utan ett i veckan. Så jag får väl bara lydda och plugga och kämpa på. Jag tror att höstlovet kommer bli skönt då jag kommer för det mesta slappa. 

Idag har jag varit i skolan sedan var jag och kolla på garn för min farmor ska sticka en halsduk åt mig för jag hittar ingen jag vill ha eller jo jag har väl hittat några men det har ju inte varit några billiga typ utan det har ju skostat runt 1500-2000 kr och det tycker inte jag att de har varit värda. Men nu har jag kommit till fråga nummer två villken färg ska jag kanske mörk lilla, grå, någon slags brun, ljus rosa, vit, millitärgrön eller svart. Kanske en randig, det bästa är ju att jag har bara svarta jackor. Men jag har tänkt mig en 2-3 m lång halsduck ganska bredd så får väl se vad det blir. Efter det så har jag sovit pluggat ätit och suttit framför datan.  Och just nu dirkcer jag te och kollar på "superstars".

Vet ni imorgon är det bara 21 dagar kvar till ......... ;) gissa det ni komentera vad ni tror att det ska stå där.


Vill föresten säga till alla läsare att forsätt kolla min blogg även fast jag bloggar väldigt sälla men det är roligt att se att det är fler och fler som läser bloggen. Jag skyller på skolan men aa ni förstår nog.


Nu ska jag dra

ses

evvis<3

........

Jag måste säga att det jobbigaste med att blogga är att hitta på rubriker.Men men det funkar ofta riktigt bra med det blir ofta samma.

Idag har jag varit i skolan det var en kort dag sluta halv två och sovmorgon. Sedan efter blev det stan och nu ska jag ner dit igen och hämta bio biljetter. jag becka och min mor och hennes mor ska gå på bio vi ska se "i rymden finns inga känslor" får hoppas den är rolig men jag och becka kom på att det kanske är en ungdoms filmen men men aa vi får hoppas att det kommer gilla den :)
imrogon blir det träning och sen kanske lite mys :) och på söndag blir det att jobba eller vad man ska kalla det.

Men ska dra

vi ses

evvis<3

Hoppas det var okej att jag lånade....

Kära kusin jag tyckte bilden var så fin att jag var tvungen att kopiera den och lägga in den i bloggen och jag hoppas det var OK :) Det tror jag säkert. Tagen i lördags då jag tillbringade några timmar med min efter länktade prima (kusin).






Tycker om dig ska du vet ;-)

Nice :)


Tisdag!

Hello!

Min dag började väldigt annorlunda kan jag säga. Jag vaknade av klockan och att mamma sa godmorgon och sedan somnade jag tyderligen om och vakcnade av att min mobil ringde ute i köket. Och jag svarade och det var Rebecka och hon undrade om jag ville åka med och så kollade jag på klockan fan klockan är ju tjugo i åtta och skolan börjar om 20 min fan becka var då så shyst och sa att det kommer om 5 min så jag han ta på mig och sminka mig och det han jag och jag var även i tid :) Så jag har varit i stressade hela dan och sen skulle vi ha ett läs test sånt hatar jag verkligen så då blev jag ännu mera stressad så det gick nog skit med det med och då får man ta den långa historian och göra den kort när man ska berätta för specialpedagogen varför det gick skit men får hoppas att det gick bra:) Resten av skoldagen har ajg suttit och lyssnat på våran naturkunskapslärare som är konstig och tycker att det är ingen mening med att leva och att vi kommer dö snart och hur mycket det finns som kan göra så att vi kommer dö och sedna fick vi se en film om det och jag kunnde inte se på den för att jag fick panik så jag satt och höll för öronen och sedan målade jag lite och försökte tänka på annat. Men jag fattar inte hur man kan få vara lärare och säga sånt alla jag pratade med i klassen tyckte samma som mig och att det tyckte det var lite obehagligt. Så nu får man stå ut med detta i några veckor till.

Resten av dan så har jag tagit det lungt och försökt att stressa ner och pluggat lite:)

Nu sitter jag i köket med min bror och far och kollar på tv medans mamma och hennes tjej kompisar sitter och har det trevligt i vardagsrummet och vi måste vara tysta som möss och höra på deras tantiga skratt ;) (förlåt mamma ) men man måste få skoja lite också. Ska nog snart gå och lägga mig. Skönt med sovmorgon i morgon så då kanske jag kan vakna i tid med :)


Men ni får ha det så bra så ses och hörs vi!


kramizar

evvis<3

En bild!


Trött och åter igen trött

Jag har märkt att jag är typ trött hela tiden och att sova hjälper inte aå vad är meningen med att sova när man kan lika gärna göra saker som är roligt ;) I dag startade dagen med att klockan ringde kl08.00 och sedan kl 09.00 var ajg på badet och hade min första hjälp tränar träning med små barn allt i från barn som inte kunnde simma och flera som var riktigt gryma :) så jag var på badet till halv ett och ska snart ditt igen för att träna själv med min grupp. Känns som det var evigheter sedan jag träna men det var i Måndags senast och våra träningar ligger anntingen långt från varandra eller tätt på varndra och då får man nog ofta en sådan känsla:) Hade igenterligen tänkt att jag skulle kolla lite på spanskan och läsa Håkan nesser men det har inte blivit så mycket av det så får völ ta och kolla på det lite nu innan träningen. 

Ja i morgon är det ju skola igen och det blir nog en ganska lugn dag och sedan träning på kvällen.

Ja men vi ses!


Kramar

evvis<3


YOU

Myspys............

Tjenixen alla lyckiga människor!

Hur har ni det da ? Själv har jag det sisådär men för det mesta uppåt fatst jag måste erkäna att jag är j*vligt tröt och vill ha en rejäll sov morgon vore inte fel men det får det bli i morgon.. I dag har det varit en soft skoldag med lide värdegrundslekar och fika och bio visning. Sedan var jag och några kompisar och spelade kubb och fikade och det var gansak händelse rikt en sak var att jag och becka förstörde ett paraply helt fast aa det var väl inte riktigt meningen sedan visade det sig att det var beckas mammas jobb paraply :S men hon var inte arg som tur var. Just nu sitter vioch diggar musik och glor på facekbook bilder och slappar helt enkelt ;)

I går var det programdag i Ösjönäs där  jag var på klass resa i 6:an och vi gjorde samma saker igår som då. Sedan gick vi en tipspromenad som innehöll  massor med skratt och lite halft viles var vi också.

I morgon blir det slappa på dan och sedan på kvällen sak jag och becka och min mor och far kolla på "Fame" med revyrmakarna så det hoppas jag blir roligt/bra.

Sedan på söndag blir det nog att testa på att vara sim hjälp tränare så det ska nog bli roligt.

Ne nu ska jag underhålla becka så vi ses!


puss

evvis<3


Datakunskap

har just nu datakunskap och slutar snart.efter denna lektionen blir det engelska.

ska dra vi ses

evvis<3

Tisdag den 7/9

Sitter just nu och kollar på "halv åtta hos mig" och det är väl framför tv:n som resten av dan kommer spenderas. I dag har jag även varit i skolan och sedan plugga äxor och typ sovit är så grymt trött har även ättit ny fiska de kräffter eller det är i från Söndags men aa det är färska mums:) i morgon är det veckans sista "riktiga" skoldag för på torsdag så är det programdag så vi ska till Ösjönäs där jag även var på klass resa i 6:an det ska väll bli halv roligt. Sedan på Fredag så ska vi på bio med klassen kommer inte ihåg vad filmen hette men det blir väl någon tråkig som vanligt när det gäller skolbio sedan ska vi ha lite typ vara snälla dag eller jag fattade inte riktigt vad mentorerna sa men aa tror det var något sånt. Det skulle tyderligen vara en sak som har ståt i lagen att man ska ha vänlighets övningar. jaja det är bara att vänta tills fredag och se vad det är för något.


Ne nu ska jag dra!


vi hörs

Kram

evvis<3

En ny vecka kanske nya .....

upplevelser och nya möjlig heter. Och livet bara rullar på. Men nu börjar jag känna att jag saknar en pusselbit eller lättare sagt vill jag har en pussel bit till. Om ni undrar vad en pussel bit är för mig är det bitar man samlar på sig under livet alltså drömmar och saker man vill liksom några är : Kärleken hitta den rätte, gå i skolan ,gå ur skolan , leva ett bra liv, tak över huvudet alltså det finns massor pusselbitar och det blir liksom typ bara fler och fler man kommer på fler på vägen. Nu tycker jag sälj att jag lät religös men det är jag faktiskt inte. Eller jag är ju döpt i svenska kyrkan och konfirmerad men dopet det bestämde jag ju inte och konfirmationen gjorde jag faktiskt för att träffa nya vänner och sedan för alla presenterna :) Det finns nog flera som kallar det att man är troende men jag själv kallar inte det troende för man går ju inte i kyrkan och ber och så. jaja nu kom jag bort från ämnet. Men alltså detta med pussel bitar tycker jag är gnaks roligt för att om man tänker efter blir ju livet som en stor pusselbit liksom:) Just nu har jag en bitt som jag tycker fattas.


I dag har jag varit i skolan och lärt mig lite saker itne för att jag lärt mig någott nytt men nått hoppas jag :)
Sedan så drog jag med becka och köpte naturgodis och sen blev det bussen hem och äta och nu snart ska jag på träning och sedan kolla på tv och slappa är så tröt kom hem sent i går och gick upp tidigt i morses :) SÅ det blir nog att gå och lägga sig tidigt :)

Ne nu är det bäst att jag går och packar träningsväskan så hörs vi i morgon :)



Dagensoutfit: En långärmad tröja med lite puffar på armarna från weekday,jeans från lee (JC), svart linne , vita convers och silver armband och min nya väska från svea :)



Men ha det så bra

evvis <3



Saturday 4/9 2010

Ja nu var det helg igen da:) riktigt skönt tycker jag men nästa vecka blir inte så hård inte. Vi ska bland annat på bio och sedan ska vi åka till Ösjönäs med klassen.

I går så var det skola som vanligt sedan så blev det fika med ungifär halva klassen och sedan på kvällen var jag med becka.

I dag har jag varit på stan och köp väska en marin blå svea väska med rosa text på från YAP :) Och nu s¨ska jag snart äta winerbröd ;-) Sedan reten av dan ve jag itne vad som händer får helt enkalt vänta och se :) I morgon bilr det liseberg med familjen och min kusin. Det ska bli roligt fast har ju redan varit där i år en gång så aa så jag kommer nog bara sitta i balder och kanonen och kanske uppsvinget. 

Ne nu ska jag fika men vi ses!


evvis<3


Love;) 

Musik mums :)

Ja just nu sitter jag och lyssnar på min ny gjorda spotify lista med alla möjliga låtar allt från balader till tecno. Tecno är kanske lite ovanligt för mig men jag har allt hittat några riktigt bra låtar.
Detta är några av det jag har i listan : "Epire state" med Alicia Keys
                                                        "Från och med du" med Oskar Linnros
                                                        "We no speak Americano" med Yolanda be cool and DCUP. och Flera låtar:) 



I dag har jag först varit i skolan sedan har jag plugga lite och just nu slappar jag och njuter av att göra sånt jag gillar ex. som att blogga :) Och sitter även och funderar över vad jag tycker skulle vara mitt höst mode som jag tycker skulle vara snyggt. När jag tänker på höst kläder så tänker jag mig stora stickade kofter och roliga tights som blommiga och lite batik aktiga och sedan tycker jag att man även kan ha jeans som man själv tycker sitter skönt och behagligt till detta tycker jag man ska ha enklar linnen  och sedan ett par snygga boots och smycken som gör outfiten lite roligare och att det glittra lite. Som ni säkert redan förstår så vill jag ha varma och bekväma kläder efter som att man nu är ganska van vid värme och helt plötsligt blir det kallt och då är det ju inte roligt att frysa. Igenterligen är jag inte så frusen av mig men tycker att det är så mysigt med stickade tröjer och tights :)Så det lär det nog bli för mig i höst men det vet man aldrig riktigt för man får ju se vad man känner för när man står där på morgonen i garderoben.


Föresten är det någon av er läsare som vet hur man kan få över låtar man laddat ner till itunes till en annan data ?? Jag har näämligen alla mina låtar som jag köpt på en data vi har som snart lägger av och vill kunna spara det för det är låtar för flera tusen och det vill man ju inte förlora :) så om det är någon som vet så komentera :)

Ja jag byter vist ämnen väldigt fort har jag märkt :) Nu lät det som att jag är väldigt blond men det är jag inte:) eller jag har ju hårfärgen blond men jag är inte blond :)


Ne nu ska jag kollar vidare på internät så hörs vi:)


evvis<3







RSS 2.0