Onsdag!

Hej!

 

Fattar inte varför jag inte orkar eller inte hinner skriva ett inlägg. Det är ju väldigt roligt liksom men ändå går det så långt mellan de tider jag skriver. Borde bli bättre nu tycker jag för nu kan jag inte skylla på att jag inte har något att blogga ifrån eller att jag aldrig orkar gå in på datorn för nu har jag liksom tre saker jag kan logga in och blogga från både en skoldator och en min egna bärbara och min mobil. Och jag är ju alltid inne på något så nu får jag faktiskt börja blogga på riktigt!!!!! Punkt slut nu ska jag inte skylla ifrån mig mer och jag ska på ett väldigt långt tag inte skriva ” förlåt att jag inte har bloggat på ett tag” eller ”nu var det ett tag sedan igen”. Nu ska det bloggas mer annars är det ingen mening att ha en blogg ju och nu när jag kan göra bloggen finare och så då ska ju bloggen vara uppdaterad också.

 

Idag har jag varit i skolan. Ganska seg dag men ändå ganska gött att börja dagen med massage och webbdesign. Efter skolan som slutade halv 3 så var jag en sväng på stan med mamma och lämnade in min Thomas sabo ring som har gått sönder. Sedan förstorade jag minklocka och flyttade lite av mina sommarjobbs pengar till mitt sparkonto och jag köpte ett nytt skärp som var väldigt behövligt. Sen så cyklade jag hemför att mamma trodde att min cykel skulle göra repor i våran nya bil om vi tog den på cykelstället men det var ju bra för då fick man ju lite mer motion ;) I kväll ska jag och mamma även ut och övningsköra om vi kommer på någon bra väg  att köra på. Sedan ska jag slappa. Imorgon är det en väldigt slapp dag i skolan endast två timmar i skolan börjar halv 10 och slutar tio över tolv okej det blir lite mer än en timma men ändå. Efter skolan då vet jag inte vad jag ska göra mer än att fixa det sista på min spanska inlämning.

 

Har hittat två grym bra låtar som jag lyssnar på hela tiden och även går runt och nynnar och sjunger på den var med i den nya filmen som går på bio nu som heter ”saknar dig” och låtarna heter: ”Turn The Tide” med ailucrach och sedan låten ”saknar dig” som sångaren i ailucrash sjunger. Det har en lite annorlunda handling kanske men den har ett sjukt fint handling. Nu blev det konstigt men ni får lyssna på dem på spotifye så hör ni. Finns dock inga bra variationer på youtube men det finns några men de är inte hela låtarna och en del är det dålig kvalité på. Men låtarna är bra ändå. Lyssna vet jag!

 

Ska dra nu men vi hörs!

Kramar

evvis♥

 

 


-------

Hej!

 

Det var ett tag sedan nu igen. Vad tråkigt att man ska hela tiden behöva skriva det hela tiden. Andeldningen till det är för att jag har vekat njuta av de sista dagarna på sommarlovet som nu idag är slut. Idag har jag varit i skolan första dagen efter skolan. Det var väl helt okej och mitt nya schema är mycket bra eller lite bättre kunde det vara men mycket bättre än vad jag trodde det skulle vara. Dock fick vi inga skåp eller datorer idag men datorerna ska vi få på tisdag och skåpen hoppas jag verkligen vi får imorgon så att vi slipper släppa på allt i en vecka som förra året.

 

Under de senaste dagarna som jag inte har bloggat har jag gjort massor utav saker. Jag har varit på bio, träffat mina vänner, övningskört, tränat, varit på tränar möte (det årliga styrelse och tränarmötet) och bakat.

 

Imorgon blir det skolan igen men en väldigt kort dag och torsdagar är mina bästa dagar. Då går jag bara till halv tio till tio över 12 ganska skönt. Efter skolan ska jag hem och slappa och sen har mamma lovat mig att vi ska övningsköra på vägen. Har gjort det lite innan men imorgon ska det bli lite mer på en riktig väg eller vad man ska säga.

 

Jag hoppas ni alla har haft en bra dag och att ni får en fortsatt  bra dag så hörs vi!

 

Kramar

evvis♥

 

Jag och min kusin som jag saknar sjukt mycket just nu:) Måste ses snart!

Torsdag väl??

Hej!

 

Vet egenterligen inte vad jag ska berätta för er men får väl försöka skriva lite. Denna dag har varit VÄLDIGT lugn vill jag säga. Jag har inte alls gjort mycket. Har bara suttit i soffan med pyjamasen på till ungefär ett. Resten av dagen blir väl också slappa. Ska nog försöka övningsköra lite. Det är väl det jag har att berätta för er om min dag än så länge.

 

För övrigt så är jag väldigt trött och det är endast 6 dagar kvar till skolan inte så positivt!!! Men annars mår jag väldigt bra. Går kvällen spenderades med Anna, Erica , Adam och Filiph och vi åt godis och kollade på 3 filmer.

 

Tänkte jag skulle slänga in några bilder från Liseberg:

 

 

 

:D

Ha en bra dag!

evvis♥


:D

Inte illa för att vara en som inte är nära en frisör utbildning tycker jag själv och tror att anna också tycker det blev bra:D


En tillbaka blick av sommaren med bilder

Hej!

 

Nu var det åter igen några dagar sedan jag bloggade. De dagar jag inte har bloggat har jag varit med Anna och sedan har jag varit med Josephine och jag har varit på stan och sedan tvingade Josephine med mig på fotboll :s (verkligen inte min grej) och sen har jag slappat.

 

Idag har jag inte kommit så långt än men jag har slappat i soffan och kollat på tv och sedan har jag duschat så nu känner jag mig fräsch igen ;) Resten av dagen ska jag gör mig i ordning och äta något och sedan ska jag vänta på att Anna blir klar så ska vi träffas och hitta på något. Så vad resten av kvällen bjuder på vet jag ej än. Men hoppas på något roligt.

 

Här kommer lite bilder från denna sommaren:

 

(bilder tagna av: mig, Johanna och Caroline)

 

Kramar

evvis

 

 


Lördag!

Hello!

 

Dagarna bara springer i väg och det känns som att man inte hinner med något alls i alla fall inte det man vill och har tänkt sig. Men när man tittar bakom sig sen så ser man att man har gjort mer än vad man tror. Detta sommarlov har bara runnit iväg men när jag nu funderar över vad jag har gjort så har jag gjort ganska mycket.

 

Jag har:

·         Varit på kusten

·         Jobbat

·         Åkt båt

·         Badat

·         Varit med mina underbara vänner

·         Varit utomlands

·         Varit på dagsturer i Göteborg

·         Besökt andra städer

·         Varit med min familj

·         Testat nya saker

·         Ska imorgon åka till Liseberg

·         Shoppat

·         Haft picknickar

·         Grillat

·         Slappat

·         Börjat röja i mitt rum

·         Övningskört

Det är lite saker jag har hunnit med men aa jag har ju en vecka kvar som jag kan utnyttja till 100%.

 

Idag har jag varit och små handlat med mamma och sedan har jag röjt lite i mitt rum och ska snart äta sushi och Anna är på väg till mig. Ikväll kommer nog Johanna till mig.

 

Ne nu är det bäst jag äter innan Anna kommer.

Kramar

Evvis<3

 

Just det imorgon blir det en hel dag på Liseberg med Johanna och Anna. Hoppas på en kanon dag :D


2011-08-12

Hej det var väldigt längesedan nu och jag ber om ursäkt men har jobbat hela dagen och när man kommit hem sen så orkar man inget typ och då har bloggen fått lida.

 

Sitter just nu och lyssnar på låten ”what are words” med Chris Medina. Det är en helt underbar låt! Har snart lyssnat massor gånger på den och tröttnar aldrig på den. Han historia till låten är ju hemsk men fatta vilken fantastisk kille han verkar vara.  Vem vill inte ha en sådan? Han kanske egenterligen är en jätte störd och dum kille vad vet jag?? Jag känner ju inte han precis. Men vem vill inte ha en människa som gillar en för den man är och ställer upp för en i alla lägen även om de är jätte jobbiga lägen och även om något skulle skapa ett hinder i livet så skulle personen inte svika en och bara dra utan stanna kvar där och vara där för ens skulle och hjälpa en. Fatta vad feg och rädd den personen är som bara skulle sticka för att den personen man älskar kanske skulle drabbas av ex. en sjukdom som är livsfarlig och inte går att göra något åt och man skulle behöva assistans resten av livet. Det är ju då man ska vara där och finnas till och göra sitt bästa. Det är ju det som räknas och fatta vad man skulle ångra sig resten av livet om man bara hade skitit i den man egenterligen gillar och stuckit och låtit den ligga där själv när den behöver en som mest. Detta är tankar jag får när jag lyssnar på den bra låten och när man vet hans historia till låten så får man ännu mer tankar. Han verkar vara en väldigt stark person som vill allas bästa.  Det är nog ganska lätt att säga att man skulle ställa upp och göra allt för en man gillar/älskar om något hemskt skulle inträffa innan saker inträffar men när det väl har in träffar tror jag att det är ca hälften som fegar ur och det är bara de som är starka som står kvar vid sitt ord. Men detta är bara vad jag tror. Men innerst inne tror jag att vi alla är starka människor som har en vilja men väldigt många vågar inte visa den människan utan spelar att de är någon annan men det finns även människor som är sig själva och starka redan från början.

 

Som man brukar säga sanningen är alltid det bästa och det lönar sig i längden!

 

Vad får ni för tankar när ni hör den låten och är det någon som håller med mig ??

 

Kramar

Evvis<3

 

 


RSS 2.0