Nu ska jag försöka att blogga mer!

Hejsan:D

 

Just nu sitter jag på den bästa platsen på jorden eller nej det är det inte för den är på en holme på kusten (kommer inte ihåg vad den heter, men den ligger typ mellan Kungshamn och Smögen eller den är närmare håll ö. Men aa som ni fattar måste man ha båt för att kunna komma ut dit.). Jag har idag varit i skolan och haft en väldigt soft dag. Börja med matte sedan klassråd då vi fick fylla i två olika enkäter och sedan hade vi mat och sedan musik. Resten av dagen blir slappa ska kanske ta en tur till farmor och farfar för att bara ha det mys det var länge sedan jag var hos dem. Resten av familjen jobbar eller är på hockey hela kvällen så jag får underhålla mig själv för alla skulle verkligen göra något idag ;).

 

Imorgon blir det slapp på dagen sedan på kvällen kommer massor under bara hit för lite mys och sedan ska Anna sova här.

 

Söndag tidig upp gång och jobba/tränare och sedan blir det hem slappa och sedan ska jag hitta på något med Josephine och Rebecka.

 

Ne nu ska jag kolla mammas och pappas mail de hade fått något som var till mig om simningen (något läger vi skulle ha för de små och någon lite klubb tävling).  Så vi ses!

 

Kramar

evvis♥

 

 

Får ursäkta mig men aa. Några av de underbaraste brudarna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0