Helllo!

Hej nu var det längesedan igen :D

 

Helge: Har jag varit i Kungshamn och bara slappat, solat, badat, shoppat, grillat och bara levt livet.

 

Tisdags: Skola och efter skolan stannade min natur grupp och förberedde redovisningen som vi hade idag.

 

Idag: Skola och man blev typ helt ton döv av alla treor som blåst i sina j*vla pipor och sjöng(men man ska nog inte säga så mycket för om 2 år är det min tur att sjunga ”vem vill gå i ettan nu ingen” ;D längtar sjukt mycket nu). Efter skolan så var jag med Rebecka på stan. Vi kollade lite i affärerna och sedan köpte vi en smoothie och sedan satte vi oss på en bänk och då kom det två killar (jättefulla och äckliga) och kollade på och sedan busvisslade och då fick jag och becka panik och blev så äcklade så vi stack där ifrån och åkte hem. Antigen är killar snygg och vågar inget eller så är de fulla och vågar massor men är oftast då töntiga men det finns ju även många normala kom jag och Rebecka fram till ;)

 

Imorgon: Skola men man har ju då sov morgon till klockan halv tre har inställda lektioner enda till dess och sedan ska jag bara till skolan och ha musik och sedan slutar jag. Efter skolan vet jag ej än vad som händer men något hoppas jag på. Ska väl hem och prov åka våra nya bil som vi får imorgon!

 

Fredag: Ska jag först träffa Anna och sedan sak vi vidare ner till stan och kolla på kortersen för studenterna och då ska becka även med och kolla och sen ska vi tre fika och det kanske blir några till som hänger på vem vet?? Och resten av dagen vet jag inte vad man hittar på.

 

Idag börjar mitt sommarlov enligt mig för jag har inget kvar i skolan och jag är så glad för att jag slutat skutta upp saker för det är det som har gjort att jag inte har något kvar nu. Eve du är smart ibland du ;)

Jag hoppas verkligen att detta blir ett riktigt bra sommarlov med många nyheter och roliga möten och händelser.

 

Kram

Evvis<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0