Boring

Jag har så tråkigt just nu har suttit och pluggat historia i en timma och sitter nu och väntar på att mina kära vänner ska sluta. Det suger verkligen att ha en lektion på morgonen och sen ha hål. Jag ska alltid välja så udda mot alla andra så det blir alltid så då. Ska om en halv timma ha svenska då vi ska se på film i hörsal D ( den är lite som en bio sal) sen har vi idrott och då ska vi simma :D:D:D jag är jätte taggad!!!
Ikväll ska jag plugga historia och kanske gå på funtionllel torning(stavning?) det lutar åt det just nu.

Ne nu ska jag kolla lite till på historian så vi hörs!
Kramat
evvis<3


säger bara haha!

Becka vissade mig detta klipp i fredags. Det är så sjukt roligt. Det är  en mellanstadie elev som gjort denna inlämning det kan man inte tro.


Undra vad en lärare skulle säga om man lämna in denna? Den lär ju få ett gått skratt och en rolig rättnings stund ;) Så gulligt måste jag säga att det är.
Kramar
evvis♥



V5

Haha vad rolig min statistik ser ut för antal läsare m.m. Den går som en berg och dalbana med stora uppförs backar och lite mindre nerförsbacke och nu har det bara gått uppåt den senaste tiden. ROLIGT!!!:D

Hej!

Just nu så har jag paus i mitt historia plugg och börja på min anamnes (hälsodeklaration massagen) vi ska ha e liten tävling och jag ska vinna den! Innan så har jag ätit och tagit på mig ett par leggins och mys tröja (sååå skönt). Innan det har jag gått en lång dag i skolan som innehöll mycket teori på morgonen till lunch och sen mycket praktiskt på eftermiddagen typ massage och webbdesign två kurser jag stor älskar. Det är tråkigt att det är sista terminen med de nu bara...... Skulle lätt kunna läsa dem ett år till. Fick även idag en låne dator även fast jag inte viste att jag skulle få det, gick upp till expeditionen för jag hade fått ett mail att min dator var klar men tydligen inte det endas som de hade till mig var en låne dator. Så jag fick nöja mig med det. Det är ju bättre än inget i alla fall fast jag har ju inget på den så jag är hellre inne på min egna hem dator.

Igår så slappade jag och på kvällen så var jag på  "Harispary" med Agnes. Den var faktiskt ganska bra, det var konstigt att höra allt på svenska för jag har sett filmen mer än 10 gånger på engelska innan. Riktigt mysigt.

Ne nu ska jag fortsätta plugga så vi hörs.

Kramar

evvis♥




Vill ha sommar nu så jag kan åka till kusten och gå i korta byxor och ballerina och bada utan att frysa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 



Vad skönt....

Denna Söndag känns lite välkommen faktiskt för jag vill att denna ganska hemska vecka ska ta slut. Men som tur är så har den slutat ganska bra faktiskt. Fick reda på igår att jag kommer få tillbaka min skoldator redan i början av veckan för den var klar :D happy!
Idag har jag varit på badet i 4 timmar och sedan har jag ätit lite och fixat det sista på min kravspesifikation (stavning?) och ska om lite mer än en timma möta Agnes. Men innan det ska jag läsa lite på historian.
Jag hoppas att denna vecka blir mycket bättre än förra och att jag kan få vara på bra humör!! Jag kände mig så gnällig och arg denna vecka så förlåt mina nära och kära vänner/familj om jag utryckt mig surt eller sagt något skit och tjatat. Jag skyller på att livet gick emot mig.
Ni får ha en bra dag så hörs vi!
Kramar
evvis♥

PS. det är roligt att se att det är så många som kollar in på min blogg.



weheartit.com

Frågetecken?

Hej!
Idag har jag varit på stan för att kolla på kläder till resten av familjen men som vanligt så slutade de med att jag köpte mest ;) efter det åkte vi hem och slappa och nu ha jag precis varit och träna. Resten av kvällen blir slapp och äts god mat och den ska avslutas med det godaste som finns panacotta!!!!!:D

Dragen köp blev en vit stickad tröja JC, en grön t-shit lee, en jeans shorta JC.

Frågetecken är nog ett bland det ord som är mest fundersammat. Man vet aldrig riktigt vad de betyder. det får en att tänka så sjukt mycket och ofta varför saker och vad. Frågetecken är ju för det mesta bara ett tecken som tur är?


En riktigt bra lååååt!

Detta är nog en bland det bästa låtarna som finns enligt mig.





Moa lignell med hennes egna låt "When I Held Ya" från youtube.com

Kramar
evvis♥


Jueves

Hola!
Sitter just nu och kollat på "halv åtta hos mig" samtidigt som jag gör massor annat. Jag kan verkligen säga att det stämmer in på mig med det att tjejer kan göra flera saker samtidigt. Idag har jag haft en kort skoldag men jag och josse stanna kvar och fixade det sista på massagen och sen drog jag hem. Det blev en kort sväng hem för att äta och sedan iväg igen fast nu till gymmet och köra ett 55 min passa AFRO! Efter afron så tog jag en lite promenix med Agnes till bussen och sedan åkte jag hem. Väl hemma så har jag duschat och ätit lite och sedan fixat lite på massagen igen och kollat runt på bland annat tumblr som jag skaffade igår;) om ni vill kika in så ska ni kolla in här http://evvisevve.tumblr.com
Ne nu ska jag kolla vidare på både dator och tv så ni få ha det bra:)
Kramar
evvis♥

fick ett gulligt mail förut av josse med ett tråkgit skolarbete och en jätte rolig bild som gjorde det hela lite roligare. Så här ser den ut!



Jag vill......

Jag vill resa jag vill bort, jag vill vara ledig, jag vill åka slalom, jag vill sola, jag vill flyga, jag vill vara 18, jag vill va miljonär,Jag vill åka till sälen/åre,  jag vill ha en enorm garderob, jag vill shoppa, jag vill träna, jag vill vara klar med skolan, jag vill fatta, jag vill veta, jag vill vara smart, jag vill ha eget företag, jag vill simma, jag vill bada, jag vill åka båt, jag vill äta massor godis, jag vill ha körkort, dansa loss, jag vill ha bil, jag vill ha en mullberry väska, jag vill känna den personen, jag vill hitta den personen, jag vill umgås med den personen, jag vill kunna allt, jag vill lära mig allt, jag vill ha ork till allt, jag vill va bra det jag inte är bra på, jag vill vara ALLT.
Varför ska man aldrig vara nöjd?
Det är en av de stora frågorna! Men vem vet svaret? Inte jag! Vet ni? Vad vet jag! eller är det bara jag som tänker såhär? Vad vet jag! Jag är inte direkt någon tankeläsare eller finns det ens? Vad vet jag!
Här har vi alla något att fundera på!
evvis♥






Tisdag!

Hej allt folk!
Idag har jag varit i skolan. Efter skolan drog jag hem en kortis för att invänta att Josse skulle sluta sin sista lektion. När hon var klar så tog jag bussen till gymmet och mötte upp henne så vi körde lite där både styrka och lite kondis. Det var helt okej, tränings humöret var inte helt på topp idag andledingen är nog att jag inte känner mig riktigt bra i handen så jag kunde inte köra alla arm maskiner. Sedan så åkte jag hem och har nu suttit och pluggat ett tag gjort det sista på min massage del och sedan engelska. Nu ska jag nog sätta mig framför tv:n lite och sedan lägga mig och sova är sjukt trött som alltid (det spelar liksom ingen roll hur länge man sover man är ändå trött! men det kanske är för att man fortfarande är kvar i "tonåren" ;))
För övrigt är det la så där har ju liksom inte turen med mig denna vecka och så känner jag mig så seg men hoppas att det blir bättre i slutet av veckan. Jag hatar verkligen när allt går emot en och bara känns skit. Fy det måste bli bättre nu tycker jag men dagen idag har känts bättre i alla fall än dagen igår så det går ju mot det ljusa i alla fall.
Men nu ska jag dra så ha det bra!
Kramar
evvis♥



Vintern -09

fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Idag är jag så jävla sur och bara trött så jag borde egentligen inte blogga för detta kommer bli värsta negativa och arga inlägget men jag måste få ut det. Jag är så jälva sur livet har bara gått emot mig idag! Först och främst så var jag tvungen att gå upp tidigt i morses pga skola, sen hade jag ont i min jävla hand(dag5), dator jävel åkte i golvet och skärmen gick sönder, får ringa massor samtal till atea där det var bara massor krångel pellar, hela ansiktet var röd fläckigt när jag vakna roligt, jag blir galen på alla i-val och skolan serverade världens äckligaste mat någon kinesisk gryta men jag skulle nog mer kalla den pepparkaks gryta så klart när man går från 8-4 ( Fattar inte hur de kan ha vunnit pris i matfestivalen). Varför allt på en dag. Min dag har i stort sett bestått av panik och trötthet. Tur att man har så sjukt bra vänner i klassen och runt om som är så snälla och ställer upp och hjälper en det är nästan som att man vill ge alla varsin röd stor fin dyr ros (det får vi ta på studenten). Min dag hade nog varit ännu värre om jag inte haft er VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER!!!

Sitter just nu efter att ha fixat så att jag har alla filer på min privata dator nu så jag slapp göra om 4 inlämningar idag och sedan har jag fyllt i en försäkringsblankett och skickat in inlämningar. Asså jag har varit så stressad idag så jag sitter typ nu och är efter stressad om ni vet hur det känns det är läskigt. Tycker att jag borde vara avslappnad nu när jag har fått ut innehållet i min skoldator och fått en ansiksmassag/hår (jag älskar verkligen den kursen) och ätit jätte god mat som mamma lagade till mig. Får väl ta och duscha, ta på pyjamasen och slänga mig i min avslappande soffa och kolla på guldbagge galan det tycker jag borde hjälpa.

Förlåt alla svordomar men om ni själva skulle nog säga det samma.

Men nu ska jag gå och ta en varm och skön dusch så hörs vi!

 Kramar
evvis♥


-

Nu är jag å sjukt trött efter att ha bara sovit 6 timmar i natt (som är väldigt lite för mig) och jobbat imorses. Dagen startade på badet då jag gick igenom en ett antal barn lättare sagt ca 80st som ska lära sig simma. Sen så hem och lagade mat till min familj för ingen annan orkade och jag kände för att fantisera ihop något och det lyckades jag mycket bra med. Sedan mitt under matlagningen kom Johanna och gjorde mig sällskap medans jag lagade mat. Sedan åt jag och umgicks med Johanna det var väldigt mysigt (det var ett tag sedan vi var själva). Sen när jag kom hem så hoppade jag in i duschen och nu så har jag fastnat framför Wallander så det lär nog ingen evvis i sängen före 11. Imorgon är det dags för att börja följa det nya schemat och även starta en ny kurs (religion A).
En mycket mysig dag!
Men nu ska jag kolla vidare på tv så hörs vi.

Kramar
evvis♥


weheartit.com

Lite frågor med svar

Nämn något som gjorde dig glad igår: Alla glada sms jag fick från mina vänner
Vad gjorde du kl 08 i morse?
Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan?
Prata med Johanna ämne=hemligt ;)
Det senaste någon sa till dig:
Johanna: Jag vet inte
Vad har du druckit idag?
Päron dricka, bubbelvatten
Vad var det senaste du åt?
’pasta med en köttfärsås al evelina

Vad var det senaste du köpte? Ett nagellack

Vad är det för färg på din ytterdörr? Vit

Vad är det för väder hos dig nu? Molnigt med sologlimtar och massor snö
Godaste glassmaken?
Half bake Ben&jerry

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Sover du tungt?
Drömmer du mardrömmar?

Trivs du med ditt jobb? Ja
Favoritklädsel?
Samhetsleggings, ett lite bredare linne, lång kofta
Favoritlåt just nu?
”Äckligt” med anisktet,” impossible” med Maddi Jane, ”5 O´clock” , ”Aurélie” med Colonel Reyel, ”Every teardrops is a waterfal” Coldplay.

Vad ser du om du tittar till höger? Min underbara vän Johanna
Vad gör dig glad just nu?
Mina vänner

Vad ska du göra härnäst? Gå ner till Anna med Johanna för hon ska hämta papper sen ska vi köpa Ben&Jerry!
Höger el vänsterhänt?
Höger
Humör just nu?
Lugn
Favoritgodis?
Choklad
Kläder just nu?
Samhetsleggins, oversize tröja sockar, hög toffs
Sommarplaner?
Jobba, äventyr, Kusten m.m.
Hur många kuddar sover du med?
2
Morgon eller nattmänniska?
NATTmänniska
Vad är viktigast för dig?
Vänner, släkt och ha roligt
Är du kittlig?
Ne bara under fötterna
Snarkar du?
Nej inte vad jag vet eller vad några säger
Stjärntecken?
Vågen
Äckligaste insekten?
Flugor, trollsländer, myggor
Stökigt el välstädat?
Välstädat men är verkligen inte städ människa
Vad längtar du mest efter just nu?
Sommar, Värme, kärleken, min 18årsdag



Kramar

evvis♥




Dåligt

Jag vet att mins uppdateringar idag hat varit väldigt dåligt men dagen har gått i ett. Startade med ett långt träna och styrelse möte, hem , sova, kalas. Det var inte meningen att jag skulle sova det bas blev så men skönt var det :) jag har kommit fram till en sak under detta släkt kalas att jag ska ALDRIG bo på landet! Det är så mörkt och öde det är det jag har bland de punkter som är högst upp på min hat lista. Så nu vet ni det så om ni gillar mörker och öde och landet ska ni inte välja mig killar ;) haha! Ne fy vad tråkigt.

Jag måste tyvärr säga hejdå nu för jag ska upp om 7 timmar och jobba så vi hörs.

Kramar
Evvis<3


Minnen

Satt och kolla igenom mina bilder på datorn och nu har jag gjort massor bild sidor med lite bilder som är äldre än ett år och bilder som är från 2011. Man saknar nästan lite tiden som var för ett år sedan när man tänker tillbaka hur roligt man hade. Inte för att det är tråkigt nu men man kommer på allt man hittade på när man ser på bilder och vilka galna saker man gjorde. 2011 bestod liksom av allt från mysiga fikastunder, tjejmiddagar, handlande, cykeljakter, kalas, mys med släktingar och vänner, resor, kusten, äventyr och mängder mer. Så här kommer några bildsidor som jag nu suttit och klippt ihop. Dock så har jag inte bilder från allt jag gjort men mycket från det jag gjort. Nu när jag tittat på dessa bilder känner jag att jag borde ta mer kort så man har att titta tillbaka på så nu ska jag bli bättre på det lovar jag så gott det går även om jag inte har den bästa kameran ;)

Bilder: mys kvällar, kalas, klassen och ett intresse

Bilden: Sena myskvällar, kusten, skolavslutningen i 9:an.

Bilder: Släktkalas, träff med mina kusiner, besök i jönköping.

Myskväll, bad i simsjön, firar med B&J efter en jobbig prov period.

Bilder: Kusten bad, myskväll, picknick, valborgs grillning, shopping tur.

 

Här kommer några bilder ni har säkert sett dem redan men detta är några bilder som får mig att minnas tillbaka av bara några. Ni som har varit med mig minns ni hur  roligt vi har det ihop! Jag vill säga att ni är underbara det är ni som gör att man får upp leendet helt på läpparna.

 

kramar

evvis♥

 


Fredagkväll

Fy vad tråkigt det är att vara själv. Hela familjen har lämnat mig ikväll igen för hockey det tråkigaste som finns alltid så under vintern... Får helt enkelt underhålla mig själv idag med tv och utan godis för det är slut..Inte roligt jag vill ju ha fart och fläkt fast om jag ska palla med denna helgen så lär jag behöva slappa. Så denna kväll blir väldigt slapp orkar typ inget annat haha! Alla är säkert ute och har skit roligt och far runt och själv sitter man här och nästan tycker lite synd om sig själv jag vill också ha roligt idag men orken finns inte riktigt just idag. Får ta igen det någon annan dag tycker jag.
Sitter just nu och lyssnar på spotify och kollar lite halvt på tv och funderar ut något annorlunda och roligt att göra med bloggen. Men min fantasi är just nu på noll så det går inte så bra får väl ta och googla lite. Imorgon ska jag först på tränar och styrelse möte redan kl.10.00 så där försvan min sovmorgon och sen på kvällen ska jag fira min faster och Inger. På söndag blir det att starta upp en ny termin av sim och lek det är alltid lite rörigt första gången men tillslut blir det bra det är nog så med allt.
Men nu får ha en bra kväll så hörs vi!
kramar
evvis♥

Nytt

Idag har vi äntligen fått ut våra nya scheman. Jag är glad att det inte är så mycket förändringar mer än att istället för natur har vi religion och sen en idrott till och sen går vi en timma längre på fredagar. Men mina korta dagar är kvar väldigt skönt.
Så här ser det ut:
Så nu vet ni det ;)
Kramar
evvis♥


Jag vet att jag skrev igår att jag skulle göra ett roligt inlägg och det ska jag men hade inte orken och tiden igår så jag ska göra det så fort jag kan.

Ett leende gör mycket bra!

Hej!

Sitter just nu och taggar inför Afro! Lite senare ska ta mig till actic och träna med Carro och så får vi se om Josse kommer med på passet. Jag älskar verkligen afro det är en väldig rolig tränings form om ledaren är bra. Tidigare idag har jag haft två lektioner börja halv 10 & sluta 12 sen åkte jag hem gjorde lite plugg. Resten av kvällen blir träna och sen slappa.

Ni får ha det bra så hörs vi kanske senare, ska hitta på något roligt att skriva om och annorlunda ;-)

Kramar
Evvis<3


En av dessa väskor skulle verkligen inte sitta fel. Vill verkligen ha en mullberry gillar dessa modeller sjukt mycket, väldigt enkla och stilrena men så grymt snygga och lyxiga. Kanske är dags att börja spara så man en vacker dag kan stå där med en i handen med ett stort leende på läpparna!

 

evvis♥


3:e dagen i veckan

Hej!
Ja det händer inte så mycket i mitt liv i dag heller. Jag har varit i skolan och haft min sista natur lektion för evigt och sen efter skolan var jag och träna i 2 timmar. 15 min på löparbandet (sprang 12min gick 5min), alla maskiner, 20 min cykel och stretch. riktigt skönt! Nu känner man sig fräsch igen och så sitter jag här på min favvo plats soffan med datorn i knät ny duschat och propp mätt. Det är allt skönt ibland allt. Jag vet inte vad jag ska skriva mer så jag slutar här med en bild tror jag så.
Ha en bra dag!
Kramar
evvis♥



Tiden går men ändå står still

Jag säger och berättade alltid om att tiden går för fort hela tiden och att det känns som att man hinner allt men ändå inte. Just nu under någon/några veckor tycker jag att man känner att tiden går men man själv står stilla. Då menar jag att vardagen rullar på som vanligt men det där lite extra ut över vardagen står still. Det extra är tex kärleken,orken till annat, äventyr m.m. Det där ordet kärlek (förhållande man+kvinna) gör att man börjar typ känna att jag kommer nog vara ensam resten av livet. Man orkar inte "leta" eller man har inte tid för det något sätt ( men om situationen skulle dyka upp så får man nog massor tid till det). Jag har börjat känna att den får komma till mig när den känner för det. Men va fan jag är ju liksom bara 17 år jag har ju inte ens börjat leva livet typ ju varför ska jag känna så här redan??? Jag har ju inte ens upptäckt "hela" världen än jag har ju massor ställen kvar och tid. Men ändå har man en längtan av att få känna pirret i magen. Jag måste säga att jag tycker nästa det är lite skämmigt att säga det men jag tror nog alla människor känner samma. Varför ska det vara skämmigt för det är ju så våra kroppar fungerar och alla har behov av det oavsett läggning. Denna värld är allt konstig tycker jag ibland men ändå underbar. Det är väl så med allt antar jag. Men man får vara lycklig ändå och njuta av det underbara man har och får. <3

Kramar
Evvis<3


Tisdag 17 Januari

Det är sjukt tråkigt att ha håltimma helt själv när alla andra har lektion. Men det är ju ändå bättre än matte prov som några av mina vänner skulle ha nu. Själv sitter jag här på en bänk med musik i öronen och kollar runt på internet har även gjort lite inlämningar. Idag har jag bara en natur lektion kvar och en idrotts lektion kvar och sedan slutar jag. Då blir det hem och plugga lite och sen ska jag åka och träna tror det blir lite löpning och Yoga får se vad jag hinner med. Jag har kommit in i värsta tränings perioden nu typ förra veckan tränade jag 5 gånger och veckan innan det 4 gånger. I slutet på förra året så tränade jag typ max 1-2 gånger i veckan och vissa veckor inte alls jag var så sjukt lat. Jag har fått en bra tränings start på detta året kan jag säga även om det inte är något påhittat nyårslöfte. Detta ska hållas nu tycker jag man måste ju utnyttja gymkortet men att det i fortsättningen kommer bli 4-5 träningar i veckan kan jag inte lova men minst 2 kanske ;) Det är en så sjukt skön känsla efter man har tränat måste jag säga man känner sig så duktig! Om ni inte har provat så måste ni verkligen göra det ;)
ne nu ska jag göra något vettigare så ni får ha det bra!
Kramar
evvis♥



Några klänningar!

Var inne på polyvore.com och kollade på klänningar och hitta det några söta.

Kramar

evvis♥


v.3 eller?

Jag blev jätte osäker nu är det vecka tre eller två? Det måste väl va v.3 nu ju! Jaja skit samma... Idag har jag haft skola som vanligt men hade med mig först 2 och sedan 3 från Helena som ville se hur det var på Samhällsprogramet. Sedan när jag kom hem slappade jag lite och sedan gjorde jag spanska och sedan har jag lyssnat på musik m.m.
Vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Kanske ska skriva en dagensoutfit det var ett tag sedan ;)
Dagensoutfit: Jeans från JC, Blommigt blått volang linne, En marinblå flis SVEA, svarta (som jag kallar det men som det inte heter) ridskor Dr Martens, Vita pärlörhängen Åhléns city och berlockarmband Pandora. (har tyvärr ingen bild)
GE MIG SOMMAR NUUUUUUUU!
Kramar
evvis♥

Du är ju bara för roligt....

Jag fattar inte hur du orkar Josefin. Men du är allt roligt du. Minns ni den där kontakt annonsen Josefin skrev hon har nu själv gjort ett svar som jag ska visa längre ner för er. Du är bara för rolig!!

Idag har jag varit och sett på min bror när han spelade match (det var typ första borta matchen jag såg på flera år) kan fortfarande konstatera att jag inte tycker hockey är roligt. Innan matchen börja var jag och mamma och fika på ett jätte mysigt café. Sedan blev det snabb mat på vägen hem vilket gjorde att jag och mamma kände oss flöttiga så vi drog och tränade. Det var så sjukt pinsamt jag har min mobil i ett fodral på armen och helt plötsligt när jag är inne i mitt löpande så ramlar mobilen av armen ner på bandet och rakt in i väggen och jag fick typ lite halvt panik så jag stängde av bandet och fort av och tog upp mobilen. Innan jag väl kom av bandet så höll jag på att ramla på den personen som stod bredvid och alla bar vände sig om när det hörde dunket från mobilen. PIIIINNNSAMMMT! haha så skräll mig typ! Sedan efter träningen har jag nu hamnat i soffan med datorn i knät riktigt skönt. Imorgon är det skola igen. Helgen går så fort ju, inte bra!

Här kommer Josefin lilla fina svar riktigt roligt. Tänk om det hade varit sant då hade jag varit helt skakis nu....hihi!

Hallå Evelina!
Jag har varit singel i ett tag nu sedan jag gjorde slut med min senaste flickvän Marie och ända sen dess har jag bara haft ögon för dig. Ditt underbara leende, dina kurvor och sist men inte minst dina ögon!
När sen din absolut snyggaste vän Josefin skrev den här kontaktannonsen kände jag mig tvungen att svara på den eftersom att det kan vara den enda chansen jag får att ta kontakt med dig.
Jag jobbar som artist och var i somras programledare för "Allsång på Skansen", så jag har inte ont på pengar om man säger så ;)
På fritiden shoppar och stickar jag gärna. Sen har jag ett stort golfintresse. Icke att förglömma så hänger jag på gymmet ganska så ofta, hehe...

I want us to tryyyyyyyy before we say goodbyyyyyyyyye!
Come closer
Cara cara mia
Cara cara mia
Love is all we need
I swear I'm never gonna leave ya
Cara cara mia
You're the one for me <3

Käraste kärlekshälsningar
Måns Zelmerlöv.

Josse jag kom på när jag läste hur vet han att jag heter Evelina!! ;)

 

Ne nu ska jag kolla på vidare på lite bloggar så vi hörs!

 

Kramar

evvis♥




Lördag

Hej!

Idag har jag först fått en liten sovmorgon. Sen åkte jag och mamma och tränade och sen hem och duscha. Sedan efter det så åkte vi och kolla på lampor och köpte blomma och handlade lite. Sedan dess har jag slappar och ätit tacos och nu sitter jag med framför tv och äter massor godis :D det är det som har hänt idag och det enda.

Imorgon ska jag hänga med min mor och se på min bror när han spelar hockey match men innan det ska jag och mamma fika. Sedan vet jag inte vad som händer mer än att jag ska plugga lite.

Hoppas ni alla har det bra och Erica tack för det mysiga inlägg igår ;)

Nu ska jag slappa vidare!

Kramar
Evvis<3


Det är jag igen!

Tjosan alla Evelinos bloggläsare! Det är Evelinos mycket goda vän Erico Hernando som skriver. Evelinos ville att jag skulle gästblogga så det tänkte jag göra. Men problemet är bara att jag inte har en susning om vad jag ska skriva. Jag kan ju alltid avslöja några pinsamma hemligheter om Evelino, fast det brukar man ju spara till bröllopet och sen är det ganska taskigt att som kompis avslöja pinsamma hemligheter på en blogg, som hela världen kan läsa (eller ja, alla som kan svenska för annars är det ju inte lätt att läsa, om man inte använder google chrome som kan översätta internetsidor förstås). Det fick mig att fundera. Evelino kanske har några utländska läsare som är förbannade över att de inte förstår vad hon skriver. Så från och med nu ska jag skriva på engelska. Hi there everyone! This is a blog about a sixteen-year-old girl named Evelino Blomkål (Blomkål means cauliflower). Well I am Evelinos friend. I don't know what to write but I hope everyone are feeling good! Eveliono is sitting next to me looking at cute boys in a school catalog. Oh I have to go, Evelino and Anno are calling me! Bye, have a great evening!

Fin låt och text!

Jag vet att denna låt är riktigt gammal och flera hatar den nog men lyssna på texten. Tycker denna variation av låten är lite bättre än originalet måste jag erkänna.




"Call your gilrfriend" med Erato Från:youtube.com

 

Kramar

evvis♥



Helg!

Detta har varit en ganska slapp dag. Just nu sitter jag och väntar på att Anna och Erica ska göra mig sällskap och kanske becka. Innan så har jag fixat mina nagellar. Tidigare idag har jag varit i skolan och en sväng på stan på vägen hem då jag köpte ett naglack och dekorationer till naglarna (det låter säkert skit tråkigt men det är roligt att pyssla med tycker jag haha!). Det är typ vad jag gjort idag får se vad som händer senare ikväll sen.
Här kommer bilder på mina naglar (dock inte de bästa men det är ju alltid något):

 

Kramar

evvis♥


ett gott skratt!

Josse lånade min dator imorses och när jag fick tillbaka den hade hon skrivit en kontakt annons åt mig som hon var så sjukt stolt över. Själv skrattade jag bara mest. Hon är bara förskön. Så här skrev hon kan ju dock säga att hon har en väldigt roligt fantasi. OBS! väldigt väldigt mycket är påhittat kanske några % stämmer bara. Skrattar varje gång jag loggar in på datorn och får se det.

 

Hahah bara för roligt!!

Kramar

evvis♥


Torsdag 12/01

Hej!
Just nu sitter jag här i min ensamhet och njuter av lugnet. Idag har jag fått en liten sovmorgon och sedan en kort skoldag med endast två lektioner. Efter det tog jag bussen hem i regnet och när jag kom hem slappade jag och sedan har jag gjort lite spanska och sen bakat chokladmuffins. Resten av kvällen ska jag kolla på lite skolarbete och sedan ska jag slappa framför tv.
Hoppas alla mår bra. Jag själv mår som vanligt bra men väldigt trött (skräll mig skulle nog de som känner mig säga). Livet just nu är verkligen som en bergochdalbana och jag har ett stort frågetecken över huvudet om ni vill veta. Jag har så sjukt mycket tankar och saker som jag skulle vilja ha svar på men de kommer jag nog inte få tyvärr. En del saker vill jag nog inte ha svar på egentligen men det mesta skulle man vilja ha svar på. Får väl se om svaren kommer fram inget jag direkt kommer vänta på för man kan ju inte går runt och slösa tid på det då kan man ju gå miste om mycket roligare och bättre saker.
Men nu ska jag göra något vettigare så vi hörs!
Kramar
evvis♥



weheartit.com

The world

Världen är allt konstig ibland och det är bara så! Vet dock inte varför men så är det tycker jag ;)
Idag har jag varit i skolan och avlsutade dagen med mitt sista natur prov for ever! Riktigt skönt att det nu är bara 2 lektioner kvar så kan man kryssa av den kursen. Fast jag är ju redan klar för jag hade min redovisning innan lovet så jag kan från och med nu bara sitta och lyssa. SÅååå skönt! Sedan efter skolan så drog jag och josse och Carro till gymet och körde ett rejält pass och till slut hamnade vi i stretch hörnan och det är alltid lika trevligt där med allt snack.... Sen när jag kom hem duschade jag och åt och nu sitter jag här sjukt trött och känns som att ögonen faller ihop när som helst. Men nu ska jag med min far till min underbara faster och sen ska det slappas ska ni veta. Imorgon är det en super kort skol dag och sen vet jag inte vad som händer mer.
Men nu måste jag dra så vi hörs!
Pöss på er!
evvis♥

Trötter

Just nu efter allt plugg sitter jag i och myser med den skönaste tröjan som finns! Fick ett litet spontant och mysigt samtal från min mysiga kusin mitt i plugga det också riktigt mysigt, men fick reda på sedan att det var pappa som var nyfiken och ville se om jag var vaken och glad alltså se hur hans dotter mådde;) Skickade med han ett ärende så får väl se om han fixar det. Är så sjukt sugen på fruktsallad så får se om han köper lite till det på vägen hem. Nu orkar jag verkligen plugga mer och det känns som jag kan det så nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på tv. Imorgon blir det skola igen och sedan hem och göra lite små plugga. Längtar redan tills helgen! Hoppas det händer något roligt eller det ska jag se till att det gör ;)
Som ni säkert ser så är jag osminkad vilket gör att jag ser tröttare ut ;)
Kramar
evvis♥

10/1

Hej!
Hoppas alla mår bra! Själv så är allt ganska ska bra skulle jag nog vilja säga även om man är trött och skolan har startat igen och tankar snurrar runt i huvudet(inte de roligaste kanske). Idag var det skola igen och det är såklart att jag skulle ha inställd första lektion idag då så ett hål på 3 timmar stod på mig schema så jag gjorde klart ett arbete med selma och sedan drog jag hem. På vägen hem skulle jag fixa ny spotify premium men då funkade inte deras kassa så det var inte så roligt. Sen åkte jag hem pluggade lite och sen tillbaka till skolan för att ha natur då vi fick prata och lyssna på UN (ungdomsmottagningen) efter det hade vi lunch och sedan idrott och sen slutade jag medans resten av klassen hade en lektion till. På vägen hem gick jag till pressbyrå nummer två och där kunde jag äntligen köpa min älskade premium! Sen hem och duscha och slappa lite och sen har jag nu pluggat och ska även fortsätta göra har prov imorgon inte roligt.
Asså jag vet inte vad jag ska skriva mer en dag som denna! Johanna om du ser detta så måste vi ses snart tycker jag !!!!:D
Kramar
evvis♥
Några ord:
Ibland kan man känna sig så fruktansvärt lätt lurad! Den känslan av att vara lätt lurad är inte rolig man känner sig då helt dum och som att man själv är skämtet och att de som vet skämtet tror att man är helt störd. Men egentligen har man själv inte gjort mer än att vara sig själv. Den som då var sig själv är vinnare tycker jag men andra tycker då att det var skämtet. Vem gör rätt och vem fel? Enligt mig är det ganska tydligt men för andra inte. Tur att vi alla är olika.

NEJ!

Just nu när pluggandet är som tråkigast så är det ju klart att min spotify premium skulle gå ut!!!!!!!!!:-( hur ska det gå nu! Imorgon efter skolan är det jag som går och köper en ny laddning så nu vet ni det!:)

Just nu och innan så har jag suttit med huvudet ner tryckt i min natur bok. Inte alla roligt sista dagen på lovet det är ju då man vill njuta allra mest liksom! Får nog ta och slänga den i golvet snart och göra något roligare. Så resten av dagen vet jag inte vad som händer faktiskt hoppas på något roligt!:)

Ne nu måste jag plugga vidare!
Kramar
Evvis<3


Kan inte sova!

Kollade runt på några bloggar och hittade en sak som jag gjorde. Kan verkligen inte somna än så för att bedriva lite tid gjorde jag detta:
(När man gör detta måste man verkligen ha tråkigt ;)

1. Hur gammal är du om fem år? 22år ska fylla 23

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Min pappa och bror och mamma

3. Hur lång är du? Ca 165-167 någon stans har inte mätt mig på länge

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Världens sämsta film som heter ”Kyss mig”, den var helt konstig satt nog med mobilen hela filmen. Fattar inte ens varför vi såg den!

5. Vem ringde du senast? Min pappa

6. Vem ringde dig senast? På mobilen: Anna Hem: mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? – Härligt det!!;-)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Båda men det blir oftast sms.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta

10. När såg du senast din mamma? Innan jag la mig i sängen så kanske för 1 timme sedan

11. Vilken ögonfärg har du? Gröna

12. När vaknade du i dag? Kvart i 12 ringde mamma och väckte mig då jag sov som skönast och drömde en helt sjuk dröm.

13. Vilken är din favoritplats? KUSTEN!! Sedan en plats där det är människor jag gillar och Grekland.

14. Vilken plats föredrar du minst? Skogen

15. Var tror du att du befinner dig om tio år? Då är jag 27 ska fylla 28 så då hoppas jag att jag befinner mig på ett ställe som jag stor trivs på med kanske en underbar sambo/man som jag verkligen stor älskar.

16. Vad skrämde dig om natten som barn? Mörkret!!! (det skrämer mig än faktiskt om jag ska vara ärlig)

17. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Något riktigt tråkigt skämt som min bror sa, erica & anna som var flum

18. Hur stor är din säng? lagom ;)

19. Har du stationär eller bärbar dator? En egen bärbar HP och sen en dator jag lånar från skolan HP

20. Sover du med eller utan kläder på dig? Med kläder hatar att sova utan!

21. Hur många kuddar har du i sängen? 2

22. Hur många landskap har du bott i? Ett som jag bor på hel tid sen bor jag typ i en annan på somrarna. så jag skulle nog säga 2. Västragötalands län & Bohuslän.

23. Vilka städer har du bott i? En enda liten håla

24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Skor eller låga skockar

25. Är du social? Hoppas det eller kan väl erkänna att jag är ganska blyg innan jag lärt känna personen.

26. Vilken är din favoritglass? Mcflurry diam!!!! :D♥♥

Kramar
evvis♥

-


Bara 2 dagar kvar!

Idag och imorgon sen är det allvar igen. Jag vill inte men ändå vill jag som jag skrev i något att inlägg. Jag älskar att vänta på dygnet och sova länge. Jag har äntligen fattat att jag är en natt människa till 90%. Men ändå är det ganska tråkigt på nätterna om man inte har underbara vänner för att allt är ju stängt på nätterna om man är under 18 då. Men ändå gillar jag det. På tala om 18 det skulle verkligen inte sitta fel nu så man kan ta det där körkortet och gå ut på kvällarna och dansa loss ;) idag är det faktiskt snart bara 10månader kvar det är ganska mycket men det är ju i alla fall mindre än ett år.

Idag har jag sovit, lagat jätte god mat, pluggat, tränat och pluggat. Helt okej dag faktiskt.

Men nu ska jag äta så vi hörs!
Kramar
Evvis<3


NU

Ta mig utomlands jag vill ha värme och slobränna och bada!!! Kollade igenom massor bilder från grekland och det gjorde ju inte att man dräglar mindre! Här kommer några bilder. Någon som är på eller ;-)

 

Kramar

evvis♥


Lördag!

Fy detta har varit en riktig slapp dag. Börja med att bli väckt då hela familjen ville att jag skulle med på gymmet. Så snäll som jag är ställde jag upp och det blev en rejäl genomgång av alla muskelgrupper. Sen när jag kom hem så duschade jag , åt och pluggade. Sedan så somnade och min pappa väckte mig genom att säga Evve vakna nu kl är 23.00 så det är bara att borsta tänderna och ta på pyjamasen och gå och lägga dig igen. jag satte mig upp i halvt panik över att jag sovit bort hela dagen och svarade NE , VA ?skojarn du elr ?? Lite halvt borta och så hör jag bara hur min bror kommer och också och skrattar. De ljög mig rakt upp i ansiktet för klockan var bara halv 5. Tänk om det hade varit sant då hade ju jag sovit bort halva dan :s tur att de väckte mig kan man säga. Så jag var inte så glad på dem sen. Resten av kvällen ha jag gått runt i mina leggins och mys tröja och kollat på tv och ätit grymt god mat som pappsen slängde ihop. Så nu är jag mätt och glad men rastlös!! Känner för att gör något riktigt roligt och mysigt men det blir det nog inte ikväll för evvis tyvärr det får bli tv och göra det bästa av kvällen :-)

Så var min dag ganska tråkig men ändå helt okej. Men lite fart och fläkt hade inte gjort något! Men men man måste ju slappa ibland med.

Kramar
Evvis<3


Me

-


Fredag

Jag börjar få panik för att lovet är på väg att ta slut. Det är alltid lika hemskt. Vill ha lov mer så man kan hinna med allt man inte hunnit med! Vist ska det bli roligt att träffa ska igen och så men allt skolarbete gör mig bara trött genom att tänka på det. Men det är bara att gilla läget antar jag och kämpa på det är ju bara halva gymnasie tiden kvar nu så. Tänk att jag har endast 3 terminer kvar i skolan och sen är det upp till mig vad jag vill göra. Det är typ sjukt vad tiden går fort gymnasie tiden är nog de som sprungit iväg fortast av högstadiet och grundskolan. Men nu när jag börjar skolan igen ska jag se till att planera mer så jag hinner med allt och sen ska jag fortsätta att kämpa på i skolan så man får bra betyg och även göra sånt jag vill och träffa mina vänner och ha roligt. Jag måste se till så jag hinner med allt och att jag ha roligt samtidigt :)
......
Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att min dag har varit skön och mysig. Har även varit på bio ocj sett den väldigt bra film vid namn " New year's eve". Den rekommenderas starkt mycket mysig och bra :)

Men nu känner jag att ögonen faller igen mer och mer (väldigt tidigt för att vara mig) så jag ska nog gå och läggs mig.

Godnatt
Evvis❤


2012-01-05

Hejsan!
Idag har jag träfat Josephine och haft en riktigt mysig dag. Vi mötes på stan och tog en fika på Rådhuset sedan så gick vi och köpte med suhsi hem till mig. Sedan så gjorde vi inte så mycket mer men det var riktigt mysig och roligt att träffas. Sedan så låg jag i sängen och halv sov och sen så lagade jag mat till min familj och nu resten av kvällen har jag tittat på tv.
Igår kväll så var med anna och erica. Vi fikade, flumade, lyssnade på musik och mycket annat. Gick väl från anna runt 02.30 fast somnade inte förens efter halv 4. Sedan ringde farmor och väkte mig i morses runt 10 och ville prata med min mor och jag hade glömt att hon jobba så jag sprang upp och väkte min bror och gav han telefonen för jag trodde han var mamma snacka om ny vaken. Farmor lär i alla fall fått ett gott skratt. haha!
Imorgon blir det slappa och plugg och sen ska jag på bio med Anna.
Ne nu ska jag kolla på "elsas värld" så ni får ha det bra.
Kramar
evvis♥





Empire State of mind

Asså jag tröttnar aldrig på denna låt den är så grymt bra!

med Alicia Keys
från youtube.com

Puss
evvis♥



Ovissheten


Orken just nu är verkligen på noll. Men jag ska göra saker ändå man kan ju inte ligga och slappa hela tiden liksom. Så just nu ligger jag med datorn i knät i soffan och funderar. Funderar på vad jag ska skriva och vad jag VILL. Jag har en vilja men ändå följer jag den inte för jag har även en försiktig sida som tar över lite för mycket! Det gör att jag själv stannar upp även fast jag inte vill det. Det är som att man ska behöva dra igång mig och bevisa saker för mig för att jag ska få bort försiktigheten. Jag som älskar fart och fläckt!!!! Help... Jag vill ju men jag tänker för mycket och för länge. Vem orkar vänta på det liksom det hade inte jag själv orkat. Det är alltid samma andledning att jag är så feg fast jag egntligen inte är sån!!! Men just i de där "ovana" situtationerna så blir man det och sedan blir det inte som man vill för att tiden går!

Onsdag!

Dagen statade med att jag vaknade vid 11 och steg upp. Sedan så hängde jag på mamma och min bror till gymmet. Sedan så har jag duschat och lagat mat. Ska snart läsa lite natur också (gillar verkligen inte de men kursen är slut om 2 veckor så det är bara att stå ut) sen ska jag träffa brudaran en sväng. Mysigt mysigt.
Ne nu ska jag kolla lite på datorn och läsa lite och sminka mig!¨

Vi hörs!
evvis♥'






Gbg !

Nu var man hemma efter en lång dag. Den börja som ni vet med en tåg resa först till Falköping och sedan vidare till götet. När vi var framme gick vi runt i affärer och sedan tog vi spårvagnen till Haga och där hamnade vi på ett jätte litet och mysigt café som heter Kringlan. När vi satt det så kom det en jätte söt chiwowa och satte sig i josses knä resten av tiden vi satt där. Hon såg så lycklig ut och när josse var på toa satte sig hunden där josse satt och det sågut som att jag och hunden var på dejt ;) haha! Efter haga så åkte vi till baka till arkaden och shoppade lite. Själv köpte jag bara 4 lancome läpp-glans på NK. Sen tog vi en subway med oss på tåget hem där vi fick sitta bredvid en halv skum kille som började prata jätte konstigt med oss så vi pluggade in hörlurarna i öronen så slappa vi pratet ;) Sen när vi var hemma drog vi till fia där vi var resten av kvällen.

Kramar evvis det blev något fel i går på inlägget så jag så gjorde om det nu. Här kommer bilder på mig i Haga och Sen på josse och hennes nya bästis.

PS. Josse vi får besöka cafét igen för gubben med hunden verkade vara stammisar där så! du kanske får träffa Guccie igen ;)

Here I come

Nu sitter jag på tåget med Josefin till Göteborg. Vi ska idag kolla lite i affärer men framför allt besöka ett jätte mysigt fik i Haga som heter kringlan och sen ska vi ska upptäcka de ganska nybyggda köpcentret Frölundatorg. Sen Ikväll ska vi träffa några. Så nu är vi skit taggade på äventyr och upptäcks resa!

Ha en bra dag!

Kramar
Evvis<3


NYÅRS BILDER

Här kommer några av alla bilder från nyårsafton. Bilder lånade från johannas blogg.
Tack för kvällen!
Kramar
evvis♥

Sista inlägg om 2011

Mitt 2011

·         Testat och lärt mig många nya saker

·         Rest utomlands med min familj

·         Varit på kusten

·         Sommarjobbat på sjukhuset

·         Gått en simlärarakandidat och teknikskoleintruktrös utbildning

·         Jobbat som simlärare

·         Varit i Göteborg

·         Varit på Göteborgsoperan med min mamma och sett ”West side story”

·         Varit på gbg operan med min kusin och sett ”Törnrosa”

·         Lärt mig våga ännu mera

·         Lärt känna nya människor

·         Åkt på buss turer

·         Badat mängder

·         Gått ut ettan på gymnasiet

·         Börjat 2an på gymnasiet

·         Firat en underbar jul

·         Firat alla mina underbara släktingar och vänners födelsedagar

·         Köpt galan presenter till vänner

·         Tänkt i mängder

·         Äntligen gjort klart min lista med saker jag ska göra innan jag dör

·         Börjat övningsköra

·         Haft en underbar födelsedag med massor fina presenter

·         Shoppas mängder av fina saker

·         Gjort mängder av prov och inlämningar

·         Längtat till min 18 årsdag och studenten

·         Åkt båt

·         Gjort roliga äventyr dygnet runt

·         Vänt på dygnet

·         Haft mysiga sena sommar kvällar med vänner

·         Lyssnat på musik

·         Fått min egna Iphone

·         Varit på vårdC mer än 10 gånger på 2 månader L

·         Gjort någon glad

·         Börja planera vad jag ska göra det första jag gör är jag fyllt 18

·         Leta….

·         Funderat och fått lite panik för framtida yrke/utbildning

·         Gjort mängder av tester för att se vad jag skulle passa som att jobba med

Osv…………. (detta är bara lite av allt det finns så sjukt mycket jag gjort och listan skulle bli tre gånger så lång. Det kan bli jobbigt att läsa och jag vet att detta är redan förlångt men nu blev det som det blev.)

Kramar
evvis♥


-

Bilder från: weheartit.com

1/1

Nu har jag svarat på nårgra av de frågor jag fått lite kort. Det var många som frågat samma så jag har taggit bort några.

Är det något du ångrar att du inte gjorde/köpte/hände under detta år (2011)?

Svar: Ne inte vad jag vet faktiskt inte! Jag är ganska nöjd faktiskt med mitt 2011. Det finns väl alltid något man ångrar att man inte köpte eller gjorde men det är lite sent att ändra på nu så jag försöker tänka bort det  och se allt jag gjort.

Följer du någon serie just nu?

Svar: Det gör jag även om inte det är så likt mig. Men följer serien som gå på tv3play ”Elsas värld”.

1. Vilken är din favorit blogg?

2.Om du skulle välja 4 plagg ur din garderob vilka 4 skulle du välja?

3.Har du några rolig framtidsplaner?

Svar: 1. Blondinbella.se och chloeschuterman.chic.se

2. Kan faktiskt inte välja har så mycket olika plagg som är mina favoriter så det blir svårt att säga bara fyra. Så jag svara nästan hela garderoben ;)

3. Jag ska resa mycket, flytta hem ifrån m.m.

Har du några roliga planer för 2012?

Svar: Har inga direkta planer men några har man väl alltid. Ex. Testa många nya saker och upptäcka nya saker och njuta av livet och göra massor roliga små resor och göra roliga saker.

Vad använder du för smink och hud produkter?

Svar: Det märke jag använder mest är Mary Kaye och det jag har där ifrån är mina ansiktsrengöringar, Foundation och rouge sedan har jag puder från maxfactor och mascara från Lumene m.m.

Vilket/ vilka är dina bästa fynd från 2011?

Svar: Min Svea flis tror jag och sedan mina Palladium skor och dr Martens. Det är så svårt att välja men de är jag riktigt nöjda med  för jag gillar det mesta i min garderob som jag köpte i år.

Vad har varit det bästa du gjort 2011?

Svar: Oj vad svårt allt skulle jag vilja säga. Det finns nog inget jag ångrar direkt vilket gör att allt jag gjort har varit bäst. Men om jag ska välja något så är det kanske alla turer till kusten och Greklands semestern och alla kvällar med min kära vänner. Det är svårt att sammanfatta så mycket man gjort på ett år.

Kramar
evvis♥

2012

Nu var det 2012 och detta är årets första inlägg. Tycker det var lite läskigt faktiskt när man räknade ner för tiden går så fort den bara rinner iväg! Men vart? Men nu gäller det att jag gör 2012 ännu bättre än vad 2011 var. Så nu ska planer smidas ;)

Just nu har jag äntligen lagt mig i sängen och mina kära vänner gick nyss hem. Tack för kvällen brudar och grabben den blev mycket roligt. Bilder kommer från kvällen Johanna har alla så ska försöka få några eller alla. Vi har ätit en god tre rätters, pratat , skrattat, spelat massor sällskaps spel, skålat in det nya året , kollat och smält raketer( då vi blev sjukt skrämda!) , tänt stora tomte bloss, lyssnat på musik och bara umgås och mängder av skratt.

Ne nu ska jag sova för öronen börjar snart dra ihop sig.

Sov gott och hoppas alla hade en bra kväll och att 2012 blir ett grymt bra år!

Kramar
Evvis<3


RSS 2.0