Gbg !

Nu var man hemma efter en lång dag. Den börja som ni vet med en tåg resa först till Falköping och sedan vidare till götet. När vi var framme gick vi runt i affärer och sedan tog vi spårvagnen till Haga och där hamnade vi på ett jätte litet och mysigt café som heter Kringlan. När vi satt det så kom det en jätte söt chiwowa och satte sig i josses knä resten av tiden vi satt där. Hon såg så lycklig ut och när josse var på toa satte sig hunden där josse satt och det sågut som att jag och hunden var på dejt ;) haha! Efter haga så åkte vi till baka till arkaden och shoppade lite. Själv köpte jag bara 4 lancome läpp-glans på NK. Sen tog vi en subway med oss på tåget hem där vi fick sitta bredvid en halv skum kille som började prata jätte konstigt med oss så vi pluggade in hörlurarna i öronen så slappa vi pratet ;) Sen när vi var hemma drog vi till fia där vi var resten av kvällen.

Kramar evvis det blev något fel i går på inlägget så jag så gjorde om det nu. Här kommer bilder på mig i Haga och Sen på josse och hennes nya bästis.

PS. Josse vi får besöka cafét igen för gubben med hunden verkade vara stammisar där så! du kanske får träffa Guccie igen ;)

Kommentarer
Postat av: Josefin

Yay!



Jag <3 Gucci

2012-01-04 @ 12:28:47



Postat av: evvis

Ni var så söta!!<3

2012-01-04 @ 15:31:52
URL: http://evvisevve.blogg.se/



Postat av: Angie

HAHAH guuud vad söt!

2012-01-05 @ 13:24:28
URL: http://gelo.blogg.se/



Postat av: Evvis

Vist är den !!:D

2012-01-05 @ 21:22:40
URL: http://evvisevve.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0