såååå skönt

Inget mer plugg, inga mer prov och snart ingen mer skola på ett antal veckor sååå skönt. Sedan så är det exakt idag ett år tills jag tar studenten. 136 dagar till jag blir arton. 7 dagar tills skolan är slut. 6 dagar till jobbet börjar. Det är ganska bra nu men det finns väl någon eller några saker som skulle göra ett extra plus i kanten.

 

 

Idag har jag varit i skolan haft mitt sista prov och sedan betygs snack. Efter skolan drog jag, Anna, Rebecka och Erica ner till stan och fixade present till Sofie. Sedan åkte jag Anna och Rebecka till Anna en liten stund sedan åkte jag hem och slappa. Måste till lägga en sak att det kändes typ konstigt att komma hem och så hade man inget plugg att göra. Tänk vad skönt nu kan man göra sånt man inte hunnit med när man har haft skolan bredvid. Tummen upp för det!

 

 

Imorgon ska Rebecka och jag ner till stan och kolla på studentkortesken (stavning?) och sedan vet jag inte mer vad jag ska göra. Sen på lördag på dagen vet jag heller inte vad jag ska göra men på kvällen ska jag till Sofie och fira henne med några kompisar. Sedan på söndag ska jag och Rebecka och kanske Anna kolla på student balen så vi kan få lite klännings idéer till nästa år.

 

Ne nu ska jag slappa framför tv:n men tyvärr är det bara skit på den när man som mest vill titta på den. Men men!

 

Ni får ha en bra dag!

 

XX

evve♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0