Lördag

Hej eller gokväll kanske man ska säga.
 
Just nu befinner jag mig på vann spa. Dagen har beståt av teori, spaande (om man säger så) och sedan två rätters middag. Sedan efter det tog jag och Elvira var sin drink. Kände att jag var tvungen att lära den ny blivna 18 åringen att dricka något gott så det blev en fruktig drink ;-) Så nu ska vi kolla på film och sova. Imorgon blir det massor teori igen och sedan dags att åka hem. 
 
Föresten om ni vill veta något roligt så kom jag in härom dan på hälsocaoch. Så nu ska jag läsa så kan jag jobba som PT eller som folkhälsovetar. Känner att det är enbra erfarenhet för polishögskolan som jag är sjukt sugen på. Så nu vet ni det! Snacka om att min panik sjönk lite nu. Så nu har jag två år lite smått planerade men det är en distanskurs som har lite campus träffar och lite egen plugg så jag kommer ha lite tid över. 
 
Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva mer! Men ni får ha det så bra.
 
evve
 
 
Tröja:Zoul, Byxor: Please, Skärp: assbeks(stavning?), Skor: din sko,Örhängen: Thomas Sabo
 

Snabbis

Jag måste nog vara den sämsta bloggaren i världen just nu men jag har massor att göra trotts att jag egentligen är typ arbetslös och ledig på obestämd tid. Eller det sista kanske inte stämde för nästa vecka drar jag igång med två fristående kurser. En som handlar om hur företag konkurrerar med varandra på internet och hur de utnyttjar det och den andra handlar om något jag tycker är sjukt roligt nämligen webbdesign. Den första har campusträffar men den andra är helt databaserad och jag förstår mig inte riktigt på hemsidan där man får all info. Så får väl sitta och klicka runt lite så kanske det funkar. Jag tänkte att dessa kurser kunde vara bra inför då jag någon gång i livet ska skaffa eget företag! För det ska jag någon gång men först vill jag ha lite erfarenhet och en grym idé. Sedan är det skönt att ha något att göra i fall man inte lyckas hitta något jobb.

Idag har jag typ städat både mitt rum (som nu är äntligen helt klart efter 3 veckor, jag är nog den segaste när det gäller städa och rensa bort gammalt skit) och även mormors bil som jag just nu åker runt i. Har fått låna den bilen under tiden mormor själv inte kan köra den. Hon tyckte jag var värd det ;-)

Igår var jag hos mormor med farmor och farfar och hjälpte mormor med städning (hon har brutit armen så hon är lite smått handikappad). Jag själv hade tur och slapp städningen och lagade istället mat. Vi gjorde en bra deal jag och farmor med det.

Imorgon är jag inte riktigt säker än på vad jag ska hitta på än. Lite sugen på att baka men vi får se.

Fredag ska jag shoppa ska köpa ett par byxor och kanske en tröja! Jag har sett ut. Sedan på kvällen ska jag träffa Anna och det blir väl säkert en tur på matfestivalen eller något.

Sedan resten av helgen ska jag spendera på Vann spa för lite utbildning. Så jag hoppas det blir bra!

Så jag har allt lite att göra om dagarna. Men det känns fortfarande som att jag ska tillbaka till skolan som det alltid varit förut. Det där med studenten kommer nog ta tid för mig att fatta att jag har tagit. Vill göra om det igen och jag vet att jag tjatar men det var den sjukaste veckan och den roligaste på länge. Kommer länge minnas den!

Ne nu ska jag fixa med lite annat. Ha det bra!
evve

Ursch och fy och blä!

Denna dag ingen rolig dag!

Nu är jag klar med jobbet och man kan väl säga att jag är arbetslös. Lite panik men ändå inte lika mkt som förra veckan elr kanske mer i början av denna veckan. Börjar få lite tankar och har börjat söka lite här och där. Så vi får se vad det blir.

Ne nu måste jag göra mig i ordning!

Ha det bra!
Evve


Du måste le även om det känns jobbigt

Nu går jag in på mina sista dagar på jobbet. På onsdag är jag nog som många i min ålder arbetslös. Efter det blir det ca 2 veckor ledigt sen har jag två kurser som kör igång som jag kommer underhålla mig med under hösten. Kan även bli så att jag kommer in på ett program och det vore roligt. Just nu sitter jag och fördriver tid pga jag var tvungen att åka buss och den är framme 40 min innan jag börjar vilket är lite segt men jag får stå ut tills på onsdag.

Jag skulle typ kunna göra vad som helst för att få uppleva studenten en gång till. Det var så sjukt och helt underbart. Just nu känner jag mer panik över livet. Vad ska jag göra? Kommer alla försvinna? Vart ska jag ta vägen? Jobb? Plugg? Singel? Förhållande? Det är hemskt jag har verkligen typ panik så jag bara vill lägga mig under täcket och gråta. Hoppas den känslan går över startfält jag har ju ändå lite att göra i höst som ex. Simningen i Skövde och sedan de kurserna jag ska läsa. Alla säger alltid att allt löser sig så jag får väl lita på dem.

Ne nu måste jag äta upp min frukost innan jag börjar.

Ha det bra!

Förresten London var helt underbar och det grymt mkt shopping och upptäckande.


London calling

Ja imorgon bär det av till staden där big ben och mycket mer finns att se. Det ska shoppas och upptäckas.Kom på idag att min första resa utan massor föräldrar blir inte som för många i min ålder en charterresa utan jag ger mig på kart letande och storstaden direkt. Ska jag vara ärlig känner jag att jag är lite mer sugen på storstäder nu för jag har varit på ganska många solsemestrar. Var i rom förra året och i år blir det London. Kanske det blir USA nästa år?är lite sugen på att i vinter åka till typ Österrike och åka skidor för jag har aldrig varit där sen är det sjukt roligt att åka slalom. Har bara åkt i Sverige och vill testa något nytt och sen min pappa pratar mycket om hans turer till Österrike. Så vi får se!

Idag har jag varit på möte på morgon och sen har jag packat och slappat. Har lite svårt med det där att packa lite för jag ska ju få plats med all shopping hem sen. Vikten skiter jag i för det är väl bara att betala om det blir för mycket känner jag. Jag är mer orolig för att det inte får plats men jag är grym på att packa så det kommer gå bra. I värsta fall får man väl åka med flera lager kläder på sig hem. Får väl se om jag ens hittar något att köpa.
Resten av kvällen ska jag tillbringa i soffan!

Igår så slappade jag på dagen. Sen åkte jag till Emelie där ett gäng träffades och åt mat. Sedan for jag, Anna, Emelie, Louise och Isabella till karstorp och tittade på gyllene tider. Sen efter var det tänkt att vi skulle gått till husaren men jag och Anna var inte pepp och sen fick vi inte tag på taxi. Så vi gick till Annas mormor och värmde oss och väntade på att vi skulle få tag på en taxi. Det är inte ofta jag inte är peppad men jag var så trött och sen vet jag inte vad som hände med mig. Jag är lätt att få med på saker och är ofta alltid med för jag älskar att testa nya saker och göra saker. Men igår ville jag bara sova. Jag kanske var helt utarbetad efter en hel vecka med jobb och sen gick min morfar bort i slutet av förra veckan så jag kanske inte är på världens bästa humör även om det inte alltid märks på mig. Jag är en sådan person som inte visar om jag är ledsen och pratar om allt utan vill jag prata gör jag det och det är skönt att mina vänner har insett det. Men jag försöker tänka på det positiva och minnas tillbaka på alla finns minne vilket får mig på bättre humör. Det finns så mycket glädje i alla minnen vilket känns skönt sen hela händelsen kunde inte ha skett på ett bättre sätt.


Jag var faktiskt med i Hjo tidningen igår så nu har jag skämt ut mig inför hela Hjo men men ibland får man bjuda på sig själv ;-)

Nu ska jag kolla vidare på en underbara film. Ni får ha det så bra!

Kramar
Evve


Kvällens outfit

Kofta: Gant, Shorts: levis, Linne: JC , Skor: din sko,Klocka: guess


Life


I väntan på bussen

Det är segt att åka buss och jag fattar inte hur jag klarade av det hela förra sommaren. Denna sommaren får jag i alla fall variera bil med buss.

För övrigt missade jag den tidiga bussen och för att för driva tiden blev det en glass på moster Elins! Det är seriöst farligt att jobba bredvid ett sådan ställe. Jag måste börja komma igång med träningen nu igen känner jag. Jag jobbar så konstiga tider så antingen börjar jag då gymmet inte ens har öppnat eller så slutar jag så att jag inte hinner komma dit förens de stänger. Vi jätte dåliga ursäkter jag vet för man kan ju faktiskt utnyttja naturen. Men jag ska ta tag i det har jag lovat mig själv jag måste komma tillbaka i samma form som veckan innan studenten om inte ännu bättre form.
Sen om ni vill veta en sak till är jag skit hungrig men det var inte det jag skulle säga utan att jag åker till London hur snart som helst!

Ne nu har jag inget mer att skriva så ni får nöja er med detta.


Kram
Evve

Tänk att en trotts en ny tråkig tanke så har man fortfarande en tidigare tanke kvar som inte får en att sluta tänka på det!?


Me


Kusin mys i Köpenhamn och Malmö


Köpenhamn


Någon mer som blogg appen krånglar för? har försökt blogga där ifrån flera gånger men den vill inte publicera!


Jag ska jag ska

Min kusin tycker jag bloggar dåligt men ska jag vara ärlig hinner jag inte. Jobb och fritid är väl det som tar mest tid just nu. Sen vet jag inte vad jag ska skriva om heller.

Men jag mår väl bra och jobbet flyter på. På söndag far jag till London för ett par dagar för att tänka på annat och bara ha det roligt. Så gissa om jag längtar. Något som som känns lite sådär är att om några veckor bara är sommarjobbet över och vad händer då? tror jag ska läsa en fristående kurs jag kom och kanske en till som jag är väldigt nära på att komma in på. Jag vet inte alls i nuläget vad jag vill bli och vad jag vill hålla på med så jag tänkte för att jag inte ska börja klättra på väggarna så kan jag läsa några kurser jag kan ha användning för när jag någon gång kommer starta eget.

Ne Nu måste jag äta och sen ska jag ner till stan en snabbis och sen blir det jobb och efter det blir det grillning med några vänner.

ha det bra!!

evve

RSS 2.0