Du gör mig så glad :D

 
 

Kan du inte bara komma ridandes på en vit häst och säga att du är min prins!


Kanske dags att inse att studenten är tagen och allt är över!

 
 
 
 
 
 

regnet bara öser ner

Fy vilken rolig dag jag har haft idag! Det har säkert som ni vet öst ner regn hela dagen och det har varit hemskt under tiden då man hade simskolan och grupper där man behövdes mer på land än i vattnet. Tur det finns snygga gummistövlar hatar verkligen sådana där gröna fula man ska ha lite stajlade tycker jag. Haha vad dumt det där lät men skit samma. Efter jobbet slängde jag mig i bassängen och där var jag kvar ett bra tag och körde hopp tävling där badvakterna som inte hade en ända gäst i bassängen fick vara domare. Sen efter ett tag tröttnade jag och Erica och ville ha mer utmaning! Så vi bestämde oss för att ta med var sin torped (livräddar grej) och sedan simmade ut till lite längre än fyren i Hjo hamn och tillbaka och detta var för att vi skulle ta det nya märket som har kommit. Nämligen vattenprovet gul (ett simkunnighetsmärke som ska tas i öppet vatten) och vi är nu mera de första i Hjo som har tagit detta. Det var svinkallt men vi kände att det var inte värt att veta tempen innan utan bara simma! Sen när vi kom i land så frågade vi om tempen och det var endast 10 grader. Så blir vi sjuka imorgon vet vi vad det beror på. Men nu är märket taget och vi har simmat rakt ut i vättern i 10 grader kallt vatten och det häftigaste av allt är att vi är först i hela HJO att ta detta märke. Det är inte alla som har gjort det inte! Sen så blev det lite upptining i bassängen och det var så varmt och skönt så där fastnade vi ett bra tag tills Fanny kom och vi var tvunga att åka hemåt. Sen när jag kom hem blev det en varm dusch och slappning. Just nu ligger jag i soffan och känner mest av allt bara för att sova men ne det får jag inte utan jag ska en sväng till mormor och morfar och bli tjock av fika. 
 
Ni får ha det så bra!
 
evve
 
 
Vi är bäst och hela bassängen för oss själva!
 

Måndag

Nu går vi in på vecka två med simskolan och jag kan säga att min kropp är inte van vid att gå upp så här tidigt och framför allt inte vara ute så mycket. Det rullar på och just nu spenderar jag nog mer tid över allt än hemma och där av dåligt bloggande med. Sen är det ju så att det är sommar och då orkar man inte sitta vid datorn utan man kollar typ bara mobilen ibland för att se vad facebook, twitter, instagram och de har att erbjuda sen var man nöjd liksom. 
 
På middsommar hade jag några härliga brudar hemma hos mig och vi åt typ konstant i 10 timmar kändes det som. Men det var sjukt mysigt och god mat! Så det var en bra middsommar och väldigt lugn.
 
Jag trodde att jag aldrig skulle bli sugen på att festa mer nu efter studenten men jag är skit sugen nu men ska nog gå ut nästa vecka med några från jobbet! 
 
Sen i lördags tog jag bussen ner till Kungshamn & smögen där jag tillbringade en natt. Vi var en sväng i smögen och köpte massor havskräfter och strosade runt. Jag blev ännu mera sugen på att köpa en american vintage tröja men de hade bara två färger i den modellen som jag ville ha så jag ska kolla på larami i stan som har fått in det. Så vi får se om det blir någon tröja.
 
Sen på söndagen tog vi det allmänt lugnt och vi skulle ha tagit en tur med båten men det blåste så sjukt mycket att det gick gäs (dyningar blandat med vågor som bildar vita svall) i farleden så det blev inte så. Sen runt fyra var det dags för mig att fara hemåt igen eftersom jag skulle jobba idag. Sen vi halv nio var jag hemma då cyklade jag fort hem och sedan tog jag bilen till coop och handlade lite och sen hem och duscha och sen satte jag mig på soffan. Åå fy så skön den var! 
 
Idag har jag jobbat och när jag kom hem var mormor och morfar hemma hos mig. Så det blev några timmar med dem. Började även dagen med att jag på något sätt stänge av väckarklockan i sömne och precis innan jag vakndade hade jag en panik dröm om att jag försov mig och så vaknar jag till och kollar på klockan och den står på halv åtta! Snacka om panik för det vara bara 30 min tills jag började i Hjo och Fanny stod redan och väntade på rese. Så jag fick slänga på min kläder snabbt och fara iväg. Det är hemskt att försova sig det värsta är att jag är grym på att stänga av klockan i sömnen. Borde nog köpa en klocka som man måste gå upp för att stänga av. Men jag tycker det är så skönt att snooza men den knappen sitter lite fel! Så får nog helt eneklt köpa ny klocka för det händer ganska ofta att jag försover mig. Tur jag skulle åka bil idag för annars hade jag kommit ännu mera försent. 
 
Just nu ligger jag i sängen svin trött och ska nog sova. Har checkat och planerat de kommande dagarna av simskolan och det ser bra ut. 
 
Ne nu ska jag kolla på något avsnitt av något roligt och sedan ska jag sova!
 
Godnatt
evve
 

Midsommarafton

Hej!
 
Fy vad fort tiden går man hinner inte med allt man vill känns det som men jag har i alla falla hunnit med mycket av det. 
 
Idag är det midsommarafton och det tillbringas hemma hos mig med Anna, Anges och Erica och Agnes kusin. Vi ska äta ihjäl oss kan man tro eftersom vi har köpt så sjukt mycket mat. Men vi får dejta maten idag då vi inte har någon oss kär typ en kille eller jo en av oss har men han är inte med idag. Haha ne men en dag kommer väl min prins ridanades på en vit enhörning och hämtar mig. Men när vet man aldrig men om du läser detta så väntar jag på dig så du vet!
 
Vi ska äta, spela spel, grilla och bara ha det roligt ihop. Vi ska ha en lung och skön midsommar. 
 
Imorgon tar jag bussen ner till Kungshamn där även min familj befinner sig just nu. Så kanske jag äntligen får åka lite båt :D som jag har längtat! Så åker jag hem sedan på söndag kväll kände att jag ville åka ner en sväng. 
 
Ne nu måste jag städa iordning och fixa det sista för jag har skickat brudarna på uppdrag att fixa blommor och grejer till en krans var det kommer nog sluta med att jag får göra alla så då får de allt plocka blommorna och göra skit göran ;) 
 
Ne nu hinner inte jag skriva mer men ni får ha det så bra!
 
 
Puss
evve

Me

 
Snart kommer bättre bilder men vi har inte fått dem än av fotografen. Så ni får nöja er med mammas kunskaper ;)
 

Tisdag men känns som onsdag!

Hej på er gott folk!

Idag är det inte så mycket med lilla mig! näsan rinner, halsen svider, huden är solbränd och svider, antingen är jag förkyld eller pollen allergiker eller så är det jag vet inte, handleden har jag vridit till så jag har fått en svullen knöl. Kan säga att tur det finns bra väder, ett jobb man är nöjd med, en mamma som vet sin sak, voltaren. Annars hade jag nog legat i sängen under täcket och stannat där. Egentligen ska jag kanske inte klaga jag har allt jag behöver eller en sak saknas tycker jag och jag lever i ett land med fred. Men hur skulle det vara att leva om allt bara var perfekt och inget och klaga på?

Dagarna rullar på och de består mest av att jag åker med bussen till Hjo runt sju och sedan jobbar jag och sedan stannar jag antingen kvar lite i Hjo eller åker hem. Väl hemma vill man bara ha mat och soffan men jag har faktiskt sett till så jag inte hamnar i soffan utan försöker aktivera mig. Igår kom Agnes till Hjo så efter jobbet tog vi en glass och sedan åkte vi hem till mig. Idag var min bror och mamma och badade i Hjo så stannade kvar och solade lite och sedan åkte jag med dem hem.

I morgon blir det jobb igen och jag hoppas på grymt väder dock behöver nog för tillfället inte mitt ansikte mer men resten av kroppen behöver. För nu har min spray tan försvunnit eller det ser ut som jag antingen har en hudsjukdom eller som att jag är skitig och håller på och skrubbar bort det sista. Men fy så hårt det sitter!

Hoppas alla har det bra och njuter av det fina vädret för det gör jag!

Förlåt för allt klagande...

ha det bra
evve

Borde sova men vill inte!

Hej!

Hoppas ni har det bra! Själv mår jag faktiskt bra och livet rullar på. Idag har jag varit i Karlsborg en sväng med mamma och pappa och sedan nu ikväll har jag träffat Anna och Erica. En väldigt lugn och skön dag skulle jag vilja säga.

Imorgon blir det jobb skulle först bara ha upprop för simskolebarnen men fick igår ett samtal om att jag skulle få hoppa in som banvakt så jag tackade ja. Är inte banvakt förens om 3 veckor egentligen men vad gör man inte om man blir erbjuden jobb liksom. Så det blir en heldag på bade i Hjo imorgon så hoppas på bra väder dock ser det just nu inte så lovande ut. Men det kan ju hända mycket på några timmar som tur är.

Ne nu måste jag verkligen sova!

Ha det bra
Evve


Ett leende kan göra mig så glad och det är ett leende som jag kan leva på ett tag!


Tjolahopp

Jag är så sjukt sugen på ett enormt äventyr men vad exakt vet jag inte än och med vem eller vilka vet jag inte heller. Men det ska vara något som ger en adrenalin kick och ett minne. Det skulle vara grymt att typ hoppa fallskärm eller åka till en skidort och testa på värsta skidåkningen eller varför inte åka till typ USA och göra något häftigt eller typ lära sig våg surfa eller segla jorden runt. Segla jorden runt är något jad det senaste har tänkt på! Hur häftigt skulle inte det vara eller? Men då kommer vi till problemet..... Jag kan inte segla! Men läsa sjökort, den biten kan jag och typ lägga till, hoppa i land och förtöjning men inte hur man får upp segel alltså allt som gör att man kan segla och skippa motorn. Jag ångrar lite att jag inte anmälde mig till en seglar kurs som liten när jag ändå var flera veckor på kusten varje sommar och bor preics brevid en seglarskola typ. Det hade ju varit perfekt men nu ska vi inte ångra gammal skit för då kommer man tänka på ännu mera saker. Men jag kan ju alltid hitta några som kan segla så kan de hänga med. För att åka på havet och höra vågorna slå mot båten och sedan när båten guppar med vågorna. Det får mig att koppla av! Då alla andra blir sjösjuka då mår jag bra! Jag älskar verkligen att åka båt och även om jag snart under några år inte kommer kunna ha tillgång till båt ska jag spara till en som jag kan köpa sen när jag har tid. Detta är för att jag kanske kommer flytta hem ifrån och då är det inte lika lätt att åka med mamma och pappa med båten. För båt är något jag ska dö med eller jag ska i alla fall leva nära havet det är en dröm. Men åter till segla jorden runt! Tänk vad mycket man skulle få vara med om och se. Man kommer nog vid vissa stunder vara livrädd och andra stunder hur glad som helst men tänk vilket äventyr. Bara släppa tiden och leva i nuet med roliga människor som man trivs med. Sedan skulle man kunna ha massor mål under resans gång som man ska försöka uppfylla. Detta skulle vara sjukt häftigt så det ska vi en vacker dag försöka göra. Även om det kanske inte är förens om 10 år så ska det göras. 
 
Har ni också typ ideér som ploppar upp eller har bara jag det? 
 
Nu ska jag sova!
 
Godnatt
evve

Att man tänker ofta på något måste väl ändå betyda något men vad?

 

!

Ögonfärg?
Gröna

Spelar du något instrument?
Tvärflöjt i 4 år sen tröttnade jag för jag ville spela som jag vill och inte exakt efter noterna!

Dina första tankar när du vaknar?
Fy jag vill inte gå upp så här tidigt!

Vart befinner du dig just nu?
I vardagsrummet

Biter du på naglarna?
Nej tänker bara på alla basiler som kan finnas

Vem vet mest om dig?
Mamma ,Anna och Rebecka

Vad vill du ha just nu?
En skön säng, ett leende som gör en själv så sjukt glad

Rädd för?
Fåglar och att dö

Vill du gifta dig?
Självklart ska bara hitta the man först

Kommer du överens med dina föräldrar?
Oftast även om jag ofta tycker olika mot vad de tycker

Din hårfärg?
Blond med lite bruna nyanser (helt naturlig hårfärg)

Vad ska du göra idag?
Slappa framför tv:n för det var längesedan jag gjorde det och vara taxi

Vad ska du göra i morgon?
Göra en grund plan inför de tre kommande simskoleveckorna och gå på min brors sista skolavslutning på vasa.

Vad sover du i?
Shorts och linne

Något som får dig att mysa till lite?
Mysigt sällskap och om man är på bra humör!

Ni får stå ut!:D

 
 
 
 

-

Mycket känns så rörigt! Jag får typ huvudvärk av allt och en klump i magen. Någon som känt känslan av att man har en dröm som man bara vill ska bli sann? Den känslan är jobbigt och känns nästan lite omöjlig i vissa lägen. Vad ska man göra? Svaret på det har i jag i alla fall inte funnit något svar på än och just nu känns det som att det aldrig kommer komma något svar heller. Vill jag ens veta svaret? Ja det vill jag jag vill bara att det ska bli på ett sätt. Allt ska vara så krångligt och som en hemskt berg och dalbana!
 
 

tiden går så fort

Tänk att redan en vecka har gått sedan jag sprang ut och firade en underbar student. Det går så fort och jag har inte fattat att det är sant. Jag insåg inte förens idag när jag pratade med en jobbarkompis att det är en hel vecka sedan jag skrek så halsen sved och var glad så att tårarna sprutade. Allt känns så overkligt! 
 
I söndags var det balen och det var en dag man länge hade längat efter. Jag startade dagen med att åka till frisören och fixa mitt hår. Det blev en ganska enkel uppsättning med lockar och både uppsatt och hängande hår. Sedan blev det hem fort och sminka sig och byta om till klänningen. Sen åkte vi upp till simsjön där vi tog kort med en fotograf. Sedan så kom ett par andra balpar hem till mig så hade vi lite förfest innan vi for iväg till billngehov parkeringen. Där fick vi sedan vänta ett par timmar men det var ganska roligt att se alla andra och träffa massor utav vänner. Alla var så sjukt fina men en del kan man undra lite vad de har för smak och stil! Sen efter ett par timmars väntande så kom vi äntligen upp till röda mattan där det var sjukt mycket folk och det var även massor människor längst med vägen upp till berget. Jag var jätte nervös över att jag skulle ramla där på mattan men jag klarade mig. Sen åt man lite och sen blev det party hela natten lång. Var nog inte hemma förens efter 2. Det var en grym kväll och jag hade innan hört att det brukar vara ganska tråkigt men jag tror det blir vad man gör det till. Maten var skit äcklig och vinet smakade skit men festen var jätte rolig. 
 
Sen nu det senaste dagarna har jag slappat och det har känts som att jag aldrig kommer bli pigg. Kan typ sova hur mycket som helst. Idag har jag gjort min första arbetsdag som var ganska lugn och bestod mest av göra i ordning och få grupperna. Så jag ska ha hela 79 barn själv uppdelat i 6 grupper varje dag nu i 3 veckor farmåt. Många namn att lära sig kan man säga! Jag hoppas jag får en bra feriepraktikant som hjälper till mig. 
 
Imorgon ska jag jobba hemma med planeringen och sedan slappa. Sen på fredag blir det slappa och student i Mariestad.
 
Ni får ha det bra!
 
evve

Ska blogga och berätta allt imorgon!


Balen 2013 med bildet!

Detta har fan varit den roligaste veckan i hela mitt live! och utrycket det blir vad man gör det till stämmer helt har jag insett. 
 
 
 
 
 
 
 
Här är några av 10000000 bilder men ni kommer säkert få se fler men har inte alla bilder själv så måste jaga dem lite!
 
 

Bilderna:

 
 
 
 
 
 
Jag lärde mig fort ;)

Lördagen innan balen

Fy vad trött jag har varit det senaste. Det tar på krafterna att ta studenten! Nu har jag snart fått ordning på min nya dator dock har jag lite nya snabbkomandon att lära mig efter som den inte har samma som de tidigare datornerna jag har haft. Än så länge kan jag säga att datorn är värt varenda öre jag älskar den och allt är så smidigt och lätt och den sammarbetar smidigt med min mobil med! Jag är lite små kär. Idag ska jag fixa lite saker som typ naglarna och lite grejer som vi ska ha innan vi åker imorgon och sånt. För imorgon är det dags för balen och det känns typ konstigt för jag har inte fattat hela den här student grejen och att det händer mig. Vi får väl se när jag inser det. Så idag blir det inget speciellt som ska göras just nu känner jag bara för att lägga mig i solen och sova. 
 
Igår så var jag med min kusin på morgonen och vi fixade lite saker sen så var vi hos farmor och farfar en sväng innan jag körde henne till stationen. Fick köra en betels bubbla igår det var lite fränt! Även en sådan jag ska åka i till balen fast då en som man kan åka ner cabbat i. Sen åkte jag och pappa och köpte min dator som jag satt fast klistrad framför hela kvällen. Jag älskar att sitta och pilla med teknikprylar och jag är nog inte som många andra tjejer som typ ger upp om något krånglar eller blir fel för då löser jag problemet och ofta lyckas jag. Jag ser nog inte ut som någon tekniknörd men det bor allt en liten inom mig. 
 
Jag hade tänkt lägga in mer student bilder men blogg appen i mobilen har inte velat sammarbeta med mig så det kommer när jag har lärt mig hur man får upp bilder från iphoto till bloggen ;) haha
 
 
Ha det bra
kramar
evve
 
 

Några bilder från igår!


Sjukt jävla roligt!

Oj jag vet verkligen inte vart jag ska börja åter igen har det hänt så sjukt mycket och igår hade jag den bästa dagen på länge.

I måndags var det avloppet och vi fick i går reda på att min klass kom trea grymt ju! Sedan på kvällen var vi hos Erica en sväng innan vi åkte vidare till borgens till det traditionella skumpartyt. Kan säga att det var tur att skummet endast var den sista timman! Jag lyckades även få en stråle av baren rakt i ryggen. Så jag var ganska blöt. Med lite skadade tår och något enstaka blåmärke så överlevde jag kvällen/ natten. Det var faktiskt ganska roligt.

I tisdags så blev det fix med kortegevagen och hemma och vila.

Sen igår det var den bästa dagen i mitt liv. Dagen började med uppstigning kl 03.45. Sedan kvart i fem så gick jag till becka i min student outfit så gick vi tillsammans ner till Anna och åt champagne frukost med resten av klassen. Efter det tog vi oss till skolan där vi tog kort, hade avsked med våra mentorer och sedan åt vi räksmörgos(skit äcklig). Efter det blev det promenad till arenan där vi sedan lyssnade på massor tal och möss på tagning. Sedan så var det dags för urspringet! Jag blev helt gråt färdig innan när jag såg min skylt och sen när man stod där och precis skulle springa ut vilken adrenalin kick man fick jag har aldrig skrikit och hoppat så mycket som jag gjorde på scenen. Sen fick jag massor fina och roliga saker runt halsen och fy vad ont det gjorde. Fick efter mycket tjat ta av mig lite för mamma. Och glädje tårarna bara sprutade! Sedan letade vi upp vår kortegevag som tog oss runt stan. Sedan åkte jag och Johanna ett par varv i stan med hennes morbrors cabbe. Sen när jag kom hem möttes jag av ett gäng med släktingar och sen kom det bara mer och mer ju mer klockan blev. Runt halv 10 sen drog vi vidare till klassen och sedan for vi ner till student festen på husaren och där dansade jag hela natten till lite innan tre och efter tre sen var jag äntligen hemma och runt 4 hamnade jag i sängen sjukt trött men mycket mer glad! Trots lite sömn och varit valen i mer än 24 timmar så var detta den bästa dagen på länge och jag kommer länge minnas den. Jag fick så sjukt mycket fina presenter. Fick en jätte fin ring av mamma och pappa och sen liten tavla som mamma hade hittat mig och tyckte passade på mig och mycket mer. Hade ett sug på att åka och köpa datorn idag men orken fanns inte riktigt men jag har bestämt mig för att köpa en Mac Book PRO 13tum så det kanske blir imorgon.

Det känns så konstig att man inte ska till skolan på måndag utan att jag är nu ledig. Eller till på onsdag för då kör jobbet igång och sen håller det på ända till slutet av augusti. Sen vad som händer efter det vet jag inte och det känns skönt men lite mer läskigt! Känns nästan som man har lite press på att man måste verkligen hitta något. Tror i alla fall jag ska bo hemma ett år till och sedan antingen plugga eller jobba. Det ända jag vet att jag kommer göra är simningen här i Skövde men jag ska nog hitta lite mer.

Trots en ond hals, skavsår på fötterna, huvudet som är trött och lite öm här och där mår jag grymt! Tror inte riktigt att jag riktigt har fattat vad som hände igår men det lär jag snart göra.

På söndag är det balen som gäller för hela slanten! Så hoppas även då det bli grymt väder och en bra kväll.

Ni får ha det bra!

Evve

/

Studenten för fan


The day is here nu kör vi för fan student 2013!!!!!


Det är sjukt imorgon tar jag STUDENTEN!!!!!! Fy fan vad jag är bra!!!!!!


2 dagar kvar nu tagggggaaaaarrr vi !!!!!!!!! Party !!!!:D


Sjukt härligt!

Asså shit vad roligt jag har haft denna vecka!! Vet inte riktigt var jag ska börja.

Tisdag var vi en sväng i karstorp med folk från västerhöjd. Efter det drog jag, Anna och Johanna till simsjön och sedan hem.

Onsdags var det skola lite först på dagen. Sen på kvällen hade vi sp middag då våra lärare och elev skojade och skämtade om skar som hänt genom tiden. Vi visade då våran film parodi på lärarna. Efter det drog jag och ett gäng från middagen till glädje där vi drack lite gott och pratade till sent.

Torsdag var jag ledig eller var bara i skolan för att lämna in datorn och trodde helt seriöst att jag skulle få betala ett par tusen för att jag hade ett skit stort märke på datorn och 2 ploppar var trasiga men det slapp jag. Sen åkte jag till min frisör och pratade baldag med henne. Sedan när jag väl var hemma var det dags att förbereda sig för en till kväll ute. Så jag åkte ner till Anna en sväng sedan for vi vidare till taket på borgens och där var även en stor del av klassen. Efter Bogren begav sig hela klassen till husaren där vi dansade loss och träffade massor andra människor. Fy vilken rolig kväll jag hade det var grymt!

I går fredag så var jag i skolan en sväng och hade mina sista lektioner for ever på gymnasiet. Sen åkte jag hem och sov för natten innan hade satt sina spår. Och på kvällen åkte jag , becka och Erica en sväng till Johanna.

Idag ska jag fira mamma lite till sen ska jag hämta upp Anna så ska vi åka iväg till lundsbrunn och förhoppningsvis bli Bruna;)

Imorgon ska jag fixa här hemma och hjälpa mamma lite och ta det lugnt för det kam behövas.

Måndag blir det först avloppet i skolan vilket betyder maskerad och tävlingar. På kvällen blir det skumpartyt.

Tisdag är vi lediga och då ska vi fixa med våran kortegevagn och ladda inför student dagen.

Onsdag det är dagen jag sent kommer glömma!! STUDENTEN fatta vad häftigt eller och vad taggad jag är trotts tröttheten.
Jag och Anna kör med ett motto för vi ska vara med på allt och ha en grym student och motto är "sova kan man göra i graven!!!!!".

NU KÖR VI!!!!!!!!


Kram på er
Evve


4 dagar kvar! Men grattis mamma med!:D


RSS 2.0