Sjukt jävla roligt!

Oj jag vet verkligen inte vart jag ska börja åter igen har det hänt så sjukt mycket och igår hade jag den bästa dagen på länge.

I måndags var det avloppet och vi fick i går reda på att min klass kom trea grymt ju! Sedan på kvällen var vi hos Erica en sväng innan vi åkte vidare till borgens till det traditionella skumpartyt. Kan säga att det var tur att skummet endast var den sista timman! Jag lyckades även få en stråle av baren rakt i ryggen. Så jag var ganska blöt. Med lite skadade tår och något enstaka blåmärke så överlevde jag kvällen/ natten. Det var faktiskt ganska roligt.

I tisdags så blev det fix med kortegevagen och hemma och vila.

Sen igår det var den bästa dagen i mitt liv. Dagen började med uppstigning kl 03.45. Sedan kvart i fem så gick jag till becka i min student outfit så gick vi tillsammans ner till Anna och åt champagne frukost med resten av klassen. Efter det tog vi oss till skolan där vi tog kort, hade avsked med våra mentorer och sedan åt vi räksmörgos(skit äcklig). Efter det blev det promenad till arenan där vi sedan lyssnade på massor tal och möss på tagning. Sedan så var det dags för urspringet! Jag blev helt gråt färdig innan när jag såg min skylt och sen när man stod där och precis skulle springa ut vilken adrenalin kick man fick jag har aldrig skrikit och hoppat så mycket som jag gjorde på scenen. Sen fick jag massor fina och roliga saker runt halsen och fy vad ont det gjorde. Fick efter mycket tjat ta av mig lite för mamma. Och glädje tårarna bara sprutade! Sedan letade vi upp vår kortegevag som tog oss runt stan. Sedan åkte jag och Johanna ett par varv i stan med hennes morbrors cabbe. Sen när jag kom hem möttes jag av ett gäng med släktingar och sen kom det bara mer och mer ju mer klockan blev. Runt halv 10 sen drog vi vidare till klassen och sedan for vi ner till student festen på husaren och där dansade jag hela natten till lite innan tre och efter tre sen var jag äntligen hemma och runt 4 hamnade jag i sängen sjukt trött men mycket mer glad! Trots lite sömn och varit valen i mer än 24 timmar så var detta den bästa dagen på länge och jag kommer länge minnas den. Jag fick så sjukt mycket fina presenter. Fick en jätte fin ring av mamma och pappa och sen liten tavla som mamma hade hittat mig och tyckte passade på mig och mycket mer. Hade ett sug på att åka och köpa datorn idag men orken fanns inte riktigt men jag har bestämt mig för att köpa en Mac Book PRO 13tum så det kanske blir imorgon.

Det känns så konstig att man inte ska till skolan på måndag utan att jag är nu ledig. Eller till på onsdag för då kör jobbet igång och sen håller det på ända till slutet av augusti. Sen vad som händer efter det vet jag inte och det känns skönt men lite mer läskigt! Känns nästan som man har lite press på att man måste verkligen hitta något. Tror i alla fall jag ska bo hemma ett år till och sedan antingen plugga eller jobba. Det ända jag vet att jag kommer göra är simningen här i Skövde men jag ska nog hitta lite mer.

Trots en ond hals, skavsår på fötterna, huvudet som är trött och lite öm här och där mår jag grymt! Tror inte riktigt att jag riktigt har fattat vad som hände igår men det lär jag snart göra.

På söndag är det balen som gäller för hela slanten! Så hoppas även då det bli grymt väder och en bra kväll.

Ni får ha det bra!

Evve

/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0