Dagens Evve status

Ryggen svider och jag kan typ bara ha en tröja på mig. Huvudet vill bara sova, plugga till prov kommer jag inte ihåg hur man gör för jag har inte haft prov på typ hela trean tror jag endast har haft 8 st eller något inte alls mycket för att gå samhäll. Vädret är piss så mina planer om att sola resten av kroppen som har någon nyans av vitt gick ur tanken. Jag har lite panik över de två vita sträcken som råkade bli in solade på ryggen igår! Låt mig citera mammas kommentar " det är inte mitt problem!". Hallå ska inte mammor var stöttande eller och komma med förslag. Det är tur att jag är en problemlösare då som kan fixa det själv förhoppningsvis.

Ja ni förstår säkert att denna söndag kanske inte är den bästa. Men eftersom man vet att det bara är lite mindre än 3 veckor kvar till studenten så faller inte humöret ner utan är stabilt.

Hoppas allt är bra med er! Idag har inte jag gjort så många knop kan jag väl påstå. Jag har väl mest gått runt i min egna bubbla och fixat lite. Har fixat min studentklänning så att underklänningen går ihop med den. Hade nästan tankar på att sy fast den på kroppen så behöver man inte oroa sig för att den ska åka upp sådär bara. Men tanken på smärtan gjorde att jag skippade det. Jag har faktiskt för säkerhets skull köpt ett par hudfärgade trosor utan kant så underkläderna kommer inte synas. Vill ni veta en sak! Detta är min första vita klänning jag äger. Jag har aldrig gillat vita klänningar förens nu på senare tid och nu har jag köpt två. Så nu vet ni det.

Om en liten stund ska jag åka och träna känner att träningen har fått lida ganska mycket denna vecka. Jag är väldigt pepp idag på att träna så det blir nog grymt.

Ne nu ska jag försöka plugga lite vilket jag tror kommer sluta med att jag sitter med pappren bredvid mig och gör allt annat istället.

Föresten igår jag gick och la mig mitt i ESC röstningen men innan jag la mig sa jag till mamma Danmark kommer vinna. Sen när man vaknar på morgonen och öppnar upp Twitter och Facebook så ser man Danmark vann! Jag är bäst!!

Ha en fortsatt bra söndag!

evve


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0