Känslan efter man tränat I love

Känslan efter man tränat klart måste ändå vara den bästa som finna. Man bara känner hur endorfinerna frigörs i kroppen och hur musklerna och huvudet känner sig helt slut. Så träna så får ni känna den underbara känsla!

Jag har nu läst mycket om inställningar till olika saker men framför allt till hälsan eftersom det är det jag ska bli bäst på. Om man jämför det som står i boken med verkligheten så förstår jag verkligen varför många är så lata eller inte orkar ta tag i sina liv och varför många inte lyckas. Det finns så många människor som kan se så hälsosamma ut men insidan är inte alls hälsosam eller så finns det människor som det syns både på insidan och utsidan att deras hälsa mår inte bra. Man hör ständigt hur personer pratar om att de ska bli nyttiga och träna och rätta till deras liv. Det räcker med att bara läsa en blogg eller kolla in på instagram det finns över allt. Personer som ska så mycket men de kommer aldrig lyckas. Nu låter jag jätte negativ men det är faktiskt så. Mer än hälften av alla som säger att de ska bli sunda och förbättra sin hälsa kommer inte lyckas. Och då undrar ni hur vet hon det och varför är det så? Och det enkla svaret är personerna har inte rätt inställning! Har man ingen positiv inställning kan man lika gärna strunta i tanken på att få en förändring. Kommer tanken och inställningen inte finns där låt den vända och komma tillbaka igen när du har fått in rätt inställning. Så ett tips till er som vill nå en förändring som ska hålla jobba på inställningen innan ni ens börjar. Fråga er själva: vad vill jag nå med detta? Är detta jag? Kommer jag kunna ge 100%? Är mitt mål relevant? Gör jag detta för mig själv eller för grupptrycket? Vad kommer jag få ut av detta? 
Kan du svara på detta med svar som är från dig så känns det som att du borde ha en bra inställning. Detta gäller inte bara träning och kost utan även om du ska sluta röka, sluta dricka alkohol, sluta snusa, bli av med fobi eller rädsla det kan vara allt möjligt till och med om man ska testa på en ny aktivitet eller träffa nya människor. Har du en dålig inställning klart allt blir dåligt då! 

Jag kan säga att jag själv har haft problem med detta med och jag jobbar mycket med min inställning och tycker att det går framåt och jag lär känna mig ännu mera och ännu bättre. Och jag tror alla behöver jobba på sin inställning. 
Hoppas även detta kan få någon av er läsare att förstå hur viktigt det är med rätt inställning när man gör något. Och att det lär er att kanske tänka lite extra eller kanske förstå varför man ibland kanske inte lyckas. 

Det blev kanske lite rörigt men det är rörigt så;) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0