Om mindre än en månad är jag 20

Då lämnar jag tonåren bakom mig och får äntligen hänga med in på systemet istället för att sitta i bilen och vänta. Ska gå och köpa en flaska bubbel på min födelsedag trotts att det är en onsdag. Den ska även min mor och far få smaka på. 
 
Min lilla önskelista:
 
 
 
1. Ett Efva Attling halsband kanska litet i verkligheten men väldigt stilrent och snygg.
2. Lexinton handukar vill ha marinblåa näst störta och storleken under.
3. Monami stora tekopparna.
4. Vanliga monami muggar med öra.
5. 2 olika sorters coctailsglas.
6. Thomas Sabos nya ide med armband som kallas något med karma.
7. Jamie olivers stekpanna.
8. Biljetter till musikalen "Kristina från duvemåla" som går på Göteborgsoperan hela hösten och våren. 
9. Ett datorfodral från tiger i skin.
10. Ett stort matteus serveringsfat i blått.
11. Mullbery plånbok med bra öppnar då jag är trött på alla med magnetisk knapp.
 
 
 
 

Söndagen den 21 september

I skrivandets stund sitter jag hemma i min säng i Skövde efter 3 mysiga dagar i Göteborg hos personen jag älskar. Var tyvärr tvungen att lämna den underbara staden och den underbara pojken igår då jag hade jobb tidigt idag. Men det var tre mysiga dagar. Vi var bland annat med Linn på Hardrock Cafe och träffade några vänner till Max och några personer till och sen bara myst. Tycker verkligen om den där grabben om ni inte redan har förstått det! 

 

Idag har jag haft 4 simskolegrupper så det blev inte någon jättelång sovmorgon för mig inte. Sedan har jag ätit en riktig höstlig söndagsmiddag med min familj. Just nu försöker jag plugga lite men det är inte jättelätt då det inte går att logga in på skolans hemsida. Resten av dagen vet jag inte vad som händer den blir nog lugn och lite plugg. Måste verkligen komma igång igen med högskoleprovet. För i veckan är det bara 1 månad kvar i stort sett och jag har mycket att lära.

 

Imorgon ska jag köra min farmor och farfar och sedan träffa Johanna en sväng. Och även försöka plugga där i mellan lite.

 

På tisdag ska jag plugga på dagen och på eftermiddagen sedan beger jag mig till Göteborg igen. Först för att träffa Agnes och sedan beger jag mig vidare till Max. Där jag ska stanna sen.

 

Ha en bra söndag så hörs vi

 

evve


Drömmer mig tillbaka

 
 
 
 
 
 
 

Några av mina bilder från Grekland

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Hej hopp!
 
Vad tiden går fort! Idag har jag försökt plugga lite och har kollat på veckan ämne och power points och även letat lite vetenskapliga artiklar till grupparbete plus att jag har pratat med min grupp nu på skype. Ett kort men nyttigt samtal för vårat grupparbete. Jag har även äntligen "investerat" i 2 nya bhar. Skulle köpt en men hittade två som satt så bra så det blev två. Fy vad det är dyrt med konstig bröststorlek säger jag bara! Över 1000kr för 2stycken det är helt sjukt. Vist jag kunde säkert hittat billigare men då hade jag fått leta i hundra år och inte fått lika bra hjälp som jag fick idag. Sen har jag snöat in mig på ett bh märke som är jätte skönt och sitter perfekt på mig så jag tycker nästan det är värt att lägga lite extra pengar då. Saknade idag min bh köpar kompis nämligen min kusin Angie som är bäst att ha med sig då. Men jag klarade det själv idag faktiskt. Sen har jag gymmat och pratat med Max i telefonen och det är helt sjukt hur ett samtal från den mannen kan få en så glad. Saknar han massor men får träffa han på torsdag igen. Och just nu sitter jag och skriver lite på en grej till simningen som kan vara en hjälp inför framtiden.  Så det är väl det jag gjort idag och det känns som jag inte gjort så mycket men när man sitter såhär och skriver ner det ser man att man gör mer än vad man tror. 
 
Imorgon ska jag plugga och köra runt min bror och kanske träna. Vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på.
 
I helgen har jag umgåst med Max mycket. Åkte ner till han i fredags och på kvällen gick vi med Linn, Martin och Linns pappa Per till Liserberg och åt god mat ihop och körde 5-kamp. Det var riktigt roligt trotts att jag kom sist men jag vann en gren som jag verkligen trodde killarna skulle spöa mig på men nehe. Det var nämligen slangbelleskyte och det gjorde jag faktiskt mycket när jag var liten så det kanske inte var helt oväntat att jag skulle vinna. 
I lördags så tog jag och Max sovmorgon och sedan mötte vi upp Anna och Johanna på Liseberg där vi spenderade ett par timmar. Sedan åkte jag och Max med dem till Skövde. Kvällen spenderades hemma hos Max och en liten snabbis på en "kräftskiva". 
I Söndags så fixade jag och Max lite och sen åkte vi hem till mig där vi tillbringade kvällen innan jag körde ner han till tåget. Ska faktiskt erkänna att det var väldigt nära att jag åkte med han tillbaka. Men skola och jobb stoppade mig annars hade jag gjort det utan att ens tänka. 
 
Ne nu ska jag fortsätta skriva och kolla lite bloggar innan jag kryper ner i sängen i min ensamhet. 
 
Ha det bra
evve

Onsdag

Tjo!
 
Hoppas allt är bra med er? Själv mår jag bra men lite trött. Idag har jag vairt i Lidköping med mormor en sväng och där blev det en ny kofta och även lite presenter till mig själv från mormor som jag ska få av henne när jag fyller år och ja jag vet att det är ett tag kvar men men. Fick även massor ideer på vad jag ska önska mig när jag fyller år. Så vi åt god mat och strosade mest runt där på staden och tittade runt på utbudet. Sen när jag kom hem så tog jag äntligen tag lite mer i plugget och lyssnade på veckans två föreläsningar så nu har jag gjort det och även antecknat massor bra info. Jag ska alldeles strax ta och koka ihop någon mat till resten av familjen. 
 
Är det någon mer än jag som får så konstiga funderingar jämt när skolan kör igång och speciellt nu när alla åker åt olika håll och gör olika saker? Igår jag hade typ panik fast jag egentligen inte behöver det. Men jag började tänka på saker som: Vad gör jag egentligen kvar i Skövde? Hur ska jag komma in på utbildningen jag vill komma in på? Kommer jag ens komma in på någon? Kommer jag vara kvar i Skövde länge till? Vad vill jag med livet? Är jag helt ensam? 
Jag tror många av dessa frågorna kom när jag insåg att alla som betyder något för mig bor på andra ställen än mig själv. Och alla mina vänner som bodde i Skövde förut finns helt plötsligt inte kvar här längre plus att killen jag älskar inte heller bor i staden jag bor i. Sen så började jag kolla upp utbildningar och såg vad intagnings poängen låg på och det fick mitt humör att gå ner till noll vilket inte alls är likt mig. Men jag var helt nere och fick faktiskt några tårar. Men egentligen fattar jag inte varför jag fick denna paniken! För jag har tusen andra planer i fall jag inte skulle komma in och jag har även planer för att kämpa för att komma in plus att jag håller ju faktiskt på med en utbildning som har ett år kvar. Sedan många av mina vänner är inte i sina nya städer hela tiden utan ofta i Skövde plus att det tar faktiskt inte mer än 1,5 timma så är jag i Göteborg hos några vänner och min pojke. Jag har ju liksom ett underbart liv så varför fick man sådan panik? Jag antar att det bara var en engångs grej och jag tror den största orsaken var nog att jag kvällen innan kollade upp utbildningen och för en minut kändes allt så omöjligt. Men jag ska inte ge mig jag ska göra allt jag kan och göra mitt bästa för att komma in någonstans där jag verkligen vill. Jag ska inte ta något bara för att det är lätt att komma in utan jag ska kämpa mig in. För jag vet att det kommer bevisa för mig själv att jag är grym och jag kan bara jag ger mig fan på det rent ut sagt.  Så nu kör vi! Jag ska lita på mig själv och bevis ännu mera för mig själv att jag kan och att jag är så grym som jag vet att jag är! Tänker inte till låta mig själv att bli så nere igen för det finns ingen anledning till att jag ska vara det! 
 
Jag älskar verkligen mitt liv och jag skulle inte vilja byta med någon!
 
evve

Tisdag 2 september

Hej!
 
Jag ligger väldigt mycket efter här och det finns en anledning faktiskt och det är att jag varit ett par dagar i Göteborg och sedan en vecka på Rhodos i Grekland. En helt underbar vecka tillsammans med min älskade Max och våra underbara vänner Linn och Martin. Vi har solat, badat men också åktr runt på ön och upptäckt den. Igår kväll kom jag tillbaka till Skövde efter en och en helv vecka borta. Jag kan säga en sak att efter denna resa vill jag inte äta pommes och tatziki på ett bra tag för det är typ det jag levt på förutom gyros och tomater och feta. Men sammanfattnings vis kan man säga att detta var en underbar resa som gjorde mig ännu mer kär om det ens är möjligt och ännu gladare. 
Igår körde skolan igång igen men har inget i skolan förens 3 oktober och då är det en tenta som ska göras. Innan dess har jag ett dator seminarium och grupparbete att göra. Känner dock att det är lite svårt att komma igång men har i alla fall kollat igenom kursplanen, studiehanledningen och indtroduktions materialet och även klickat hem huvudlitteraturen.
 
Idag har jag tagit lite sovmorgon men mitt huvude är fortfarande en timma innan i sitt tänk så vaknade typ vid nio. Då gick jag upp åt frukost och sen packade jag upp väskan och slängde in lite tvätt i tvättmaskinen. Sen efter det har jag försökt plugga lite och även kollat runt på datorn. Resten av dagen vet jag inte vad som händer funderar på att åka ner till stan och förtidsrösta så man har gjort det. För jag har äntligen bestämt mig för vilket parti som jag tycker jag ska få min röst. Hade tänkt köra igång med träningen lite en min kropp verkar inte super pigg känns som det är en förkylning på g. 
 
Igår när jag och Max var på stan så köpte jag ett par skor. Vi sprang typ runt i halva Göteborg och tittade och tillslut lyssnade jag på Max och valde ett par som jag kanske inte hade tänkt från början. Köpte ett par vanliga klassiska Dr Martens och jag ångrar inte valet alls. Så jag ska nog lyssna på min underbara Max. Hade tänkt köpa ett par liknade de jag redan hade fast en nyare modell men de kändes så klumpiga plus att det är ju roligt med något nytt. Så nu har jag fått yttligare ett par till min Dr martens samling. 
 
Bilder från Grekland kommer snart. Har inga super fina på mobilen så får vänta tills Linn har fixat.
 
Ha det bra
evve

RSS 2.0