Lite töntigt men men ville fylla ut bloggen lite så ingen kan klaga

Vad heter ni? Evelina och Max

Hur träffades ni? Vi träffades genom gemensamma vänner skulle jag väl säga, men max och jag fick kontakt via snapchat, hur töntigt det än låter men det var då det var det senaste. 

Hur länge har ni varit tsm? om 4a dagar 20 månader. så det blir 1år och 7 månader väl? 

Bor ni ihop? På sätt och vis kan man väl säga det vi gör allt ihop och bor över varandra precis. Men vi äter typ hos mig jämnt och sover ihop varje natt. 

Har ni barn? Nej och det blir inte än på ett par år.

Har båda körkort? Ja det har vi.

Isåfall, vem kör bäst? JAG! Åker vi bil är det jämt jag som kör. 

Kommer du ihåg er första kyss? Jag det gör jag det var på våran 3e träff tror jag om jag inte minns fel. 

Vem sa “Jag älskar dig” först? Detta är lite oklart för oss båda har vi kommit fram till. 

Vem är äldst? Max han är ett år äldre.

Vilka stjärntecken är ni? Jag är vågen och Max är Lejon.

Vem fyller först på året? Max i augusti och jag oktober.

Vem är längst? Max 

Vem sjunger bäst? Skulle nog säga max och jag i duschen.

Håller ni i handen på stan? Kan väl hända men inte så ofta. (både ogillar handsvett som kan uppstå när man håller hand).

Kände ni varann innan ni blev ihop? Det beror på vi lärde känna varandra i februari och blev ett par i april.

Blev du kär i första ögonkastet? Nja Max fick nog flörta lite men jag fick helt klart ett intresse. 

Har ni någon speciell låt? Faråkers album och all of me

Har ni varit utomlands tillammans? Ja det har vi.

Vem lagar bäst mat? Jag och det tror jag Max skulle säga med. Jag älskar och laga mat och han hatar så. Men han är väldigt bra på att välja ingredienser och så kokar jag ihop något av detta. Så vi är ett bra team. 

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Aningen lagar vi god mat och kollar på någon film/tv eller så hittar vi på något. Eller så spelar Max dator och jag gör något jag tycker är roligt men att vi är i samma rum. Det är väldigt mysigt att göra "ensamsaker" men att man ändå känner att man har någon man tycker om i samma rum. 

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja det gör vi.

Blir du lätt svartsjuk? jag tror alla blir svartsjuka vi anser att det vore konstigt om man inte blev det i ett förhållande. Men ingen av oss blir lätt svarsjuka och blir vi det säger vi det och så släpper vi det. 

Brukar ni bråka? Vi har alrdig haft något stort bråk bara lite små saker om att man är oense om något eller inte tycker om något. Men det är väldigt sällan det med. Vi löser problemen innan det hinner gå så långt och är öppna med allt. 

Ringer eller SMS:ar ni mest? messanger via facebook. 

Vad är hans finaste kroppsdel? Hans ansikte.

Brukar nån av er prata i sömnen? Jag pratar jättemycket i sömnen och max kan ibland göra ljud för sig men inget pratande. 

Brukar nån av er snarka? Max kan ibland snarka. 


Nobeldagen

Även kallat den 10 december 2015. Endast 14 dagar kvar till julafton och vart är snön? vart är julkänslorna? Hoppas på att snön kommer i veckan och att känslorna kommer när jag om en vecka sätter mig på tåget till Skövde för att vara hemma nästan 3 veckor. Dock kommer det bli en del tentaplugg då jag har anatomi just nu samt missade en tenta med väldigt få poäng. Vilket gör mig så sur! har klarat allt hittills förutom nu då denna tenta. Men jag är nöjd för jag har klarat allt utom en enda tenta på en termin eller vi får väl se anatomin men den ska jag klara. Jag är nöjd plus att det var typ endast en fjärd del av de som gjorde tentan som klarade sig med andra ord av 70 var det cirka 26 stycken. Så jag är ju verkligen inte själv och för att se det positiva så kommer jag kunna den kursen väldigt bra och den är användbar för mig.

Den här veckan har jag haft två föreläsningar, nattgäster två nätter på rad av herr och fru ostkupa, ätit massor god mat, köpt klart julklappar och druckit massor glögg och ätit pepparkaka. Imorgon ska jag plugga och i helgen ska jag på fotoutställning och så kommer mina föräldrar hit.

Nu ska jag fortsätta kolla på nobelblanketten och sen ska jag hitta något annat att titta på kanske en gammal julkalender.

Godnatt

RSS 2.0