Sorry!

jag kommer inte kunna blogga nu på ett tag så vi ses igen på sommarlovet om ca 3 veckor har ingen tid just nuPuss

evvis<3

OJojOJ

Hej!

Förlåt att jag inte har bloggat på ett par dar jag har haft fullt upp jag hade ju kondfirmation i lördags och fredags sen nu har jag prao och sen har jag inte varit hemma eller haft tid till att  blogga.  I dag har jag praot på posten som sakt jag har änterligen fått vara med utte sen har jag sorterat och "kamat" post postis perarna dom har ju lite konstigt och anorlunda språk. Sen nu sitter jag här i soffan och jäspar har åkt runt på normalm och delat ut och sen har jag sorterat mängde av post.

Kpnfiramtionen:Den vvar hur bra som helst.alla kommer fram till mig och säger att det här vgar den bästa konfiramtionen som jag varit på denvar itne så lång tråkig och lung utan raka motsatsen akn man faktiskt säga vi hade bara kända låtar med nästan för utom dom ända tre salmerna vi hade. Efter hade jag det jötte mysigt med liten del av släkten och jag fick massor presenter och alla var lika bra  jag fick tre halsband, två armband, en klocka, en liten rosa vit blimmig plattång och örhängen, blommor och lite till. jag är hur nöjd som helst med våran  musikal.

NE nus ka jag ta det lite lungt och kolla på TV:n.JAg kanske inte hinner blogga på ett tag igen för jag har så  mycket att göra.Vi ses

evvis<3ps.i helgen kommer en recention om min prao.


7 Maj


God morgon!

Hur är det med er i dag da??

Jag tänckte att jag skulle hinna med ett inlägg inna skolan börjar som försej börjar kl 09.15 med svenska efter det är det NO sen lunch och sen C-språk som är spanska sen matte och läsning och sen c-språk igen.
I dag sak jag även städa mitt rum och sen wska jag åka och klippa mig jag vet inte än hur jag ska klippa mig  men tror jag ska klippa upp och sen klippa håret spetsigt i bak tror jag.  Sen blir det väl lite övning på eng läxan och sen slöa lite.

Nu är det bara två dagar kvar till konfirmationen som sakt det ska bli väldigt skönt när den är i över. Jag börjar faktiskt bli lite nervöst för att jag ska ju spela "gabrielas sång" och jag har inte fått noterna än men när det är låtar som jag redan kan så går det lätt för mig att lära mig dom som tur är men jag skulle hellst villa öva lite på den inna jag ksa spala den så jag hoppas jag får den i kväll på mailen.

Vad händer för er i kväll da?

Min prao plats blev som sakt på posten villket alla skrattade åt när jag sa det.Men om jag ska vara ärligt så tycker jag att det är ju inte det sämsta som finns. Jag har suttit och funderat på massor av goda saker om det och då kom jag fram till att man kommer få mega bra kondis för jag ksa cykla ut med post och sen så är det ju bra för att det går rykten om att man kan få sommar jobb emd vem vet. Men  jag tycker att posten verkade bra faktiskt och sen sa min lörare i går till vår klass att man ska inte dömma det på förhand förens man har tesat det så det ska jag vänta med att domma det. MEn men jag hoppas på något bättre sen i 9 och då är det ju liksom 2 veckor det går väl an nu när det bara är en vecka. Just det jag måste ringa til posten i dag på dan men det hiner jag nog.


Ne nu ska jag göra mig klar för jag ska snart cykla till skolan i regnet.

VI Hörs 

evvis<3


Min favo låt denna vekca är "just go"  med Lionel Richie och "nothing left to give" också med Lionel Richie lyssna på  m dom det låtarna är så grymt bra tycker jag ni måste lyssna.
  Lionel Richie

Bild från google.se

5 maj

God dag

Ännu ett stort kliv närmare min konfermation. Det ska bli så roligt när den är över men jag kommer ju att sakna några som jag har lärt käna men hoppas vi kan fortsätta att hålla kontakten....Ni vet nog villka ni är inte så säkert att ni läser dettta men endå.

I dag har jag varit i skolan på dan sen efter skolan var jag på flöjt och sen på stan med becka B och Becka W och Josse. Där var jag ett tag sen sjusade josse mamma hem mig med cyken i bak. Sen när jag kom hem gick jag in på datan och kollodae om det hade hamnat något kuligt mail i inkorgen med att par noter på gabrilelas sång men det hade det inte och han sa att dom skulle komma i dag men jag börjar bli lite nervös över att jag inte kommer att kunna det till konfan på lördag plusa att jag kommer ha fult upp som ni snart kommer får se. Men nu ska jag kolla klart på enterligen hemma och sen efter det blir det andra avenyn som är hur bra som helst elr vad tycker ni??
ne nu ska jag forstätta att kolla på tv:n men vi hörs kanske i morgon.


DAgens outfit: En guns n roses tröja från JC sen ett par jeans leggins från MQ sen en svart trekvarts kofta från JC och ett silvrigt diadem i håret och ett rött hjärta och ett par vita pärlörhängen.


Veskan som är kvar:

Onsdag: öva på gabrielsas sång om den har kommit och sen städa mitt rum skolan på dan

Torsdag: öva på gabrielas sång och sen klippa mig skola med förstors

Fredag: skolan sen repetion och äta nått gott med konfan och ta kort

Lördag: Konfermation och kalass

Söndag: Vet inte vad jag ska göraNe nu ska jag kolla kalrt!!


ses

evvis<3
ps. fick reda på min prao plats i dag och det var inget roligt ställe precie men vem vet jag ska sortera och cykla runt med post ajg ksa alltså proa på posten :( men men så är det det var typ mitt sista hands val vi ses


dagsöversikt 1 Maj

  • Hej eller ska man skriva go kväll!

    I dag har jag som sakt varit med josse. Jag startade dan med att göra mig i ordning och sen ta kontakt med josse om hur vi skulle göra i dag sen väntade jag på henne och under tiden kollade jag på "Nils Kalrsson Pyssnling" som var på tv 4.Sen tillslut kom hon. Och vi har spenderat dan ute har försökt sola så jag kan få bruna men till skolavslutningen och konfirmationen om en vecka åå vad det ska bli skönt när den är över men det har varit roligt att träffa nytt folk. Sen har vi öven bakat massor av olika saker med smördeg och skocker pärlsocker och äg kanel och äpple har ätit så mycket sånt att jag mår illa när jag tänker på det. Sen när josse hade åkt hem satte jag mig i sofan och kollade på 27 dresses som är en mycket bra film men inte min bästa eller favorit film det är ju Djävulen ber Prada :D en grymt bra fil kan verkeligen rekomendera den. Sen kom resten av failjen hem och vi åt pizza och nu sittre jag har i sofan och kollar på någon film vet inte vad den heter men men är nog ingen film för mig :PDet här blev inte så långt inlägg men alltid något .n
    Ne men nu ska jag fortsätta och kolla på filmen.

    Vi ses

    evvis<3Mina film lista

på första plats  kommer  som sakt " Djävulen ber Prada" en grymt bra tjej film men även en kill film som handlar om mode tidningen Runway och den o mode medvetna tjejen.

Andra plats hör kommer nog faktiskt "Mamma mia the movie" Jag älskar den det är så bra skåde spelare och bra musik.

Tredje plats kommer jag vet itne riktigt men tar nog "27 dresses" men det är många andra filmer som komemr 3 som ex."hairspray" den är ju också bra kan itne bestäma mig jag har så många som kommer tre och det här är två av dom.
ps. komentera! <3


Nu var det länge sen! Första maj

Hej!

Hur hade ni det i går??

Själv hade jag roligt. Jag var mid sjutorpa i Skultorp var där med massor av folk och åt massor av godis :P.

Jag har tuvär inte hunnit bloga på ett tag för att jag har mycket att göra nu och nästa vecka blir det itne heller så mycket bloggande men jag kommer ta igen det har i sommar då ska ajg blgga så mycket jag bara orkar men det beror ju på om jag är hemma mycket men i sommar blir det bättre.

Nu sitter jag ahr vid datan i köket och kollar ut ochver den klar blåa himmeln och japanska körsbärsträdet som är så fint med rosa ny utslagna blommer. I dag ska jag va med josse och jag har bestämt att vi ska äta glass. I kväll vet ajg inte vad som händer är bog emd josse länge i dag.

Måndag: Jag hade skola på dan och sen åkte jag och träna på kvällen i skara.

Tisdag: Var jag först i skolan sen så åkte jag till musikskolan för att spela flöjt sen åkte jag och träna i skara.

Onsdag: Var jag i skolan på dan sen blev det stan med becka och sen var vi på vår sista gustjänst.

Torsdag: Jag var i skolan på dan sen åkte jag med mamma till maxi för att kolla på skor som jag ska ha på skolavslutningen det blev ett par svarta skor med kilklak :D sen efter det åte jag med bekca x2 och josse  och till Skultorp och kolla på elden och åt massor av godis.

Veckan som kommer:

Måndag: skola och sista konfaträffen

Tisdag: Flöjt och skola

Onsdag: Skola och vet inte mer

Torsdag: Skola och sen måste jag städa mitt rum

Fredag: repetion och fotografering med konfan och sen skolka på dan och skola på dan

Lördag: Konfirmation

Söndag: Vet inte kanske hänga med brorsan och höra på han när han spelar trummor

Har ganska mycket nästa vecka kan man säga.........

Men nu sak jag nog gå ut i solen och vänta på att josse ska ringa och senvet jag inte vad jag ska göra men vi ses.Ha det bra

evvis<3Vill till kusten längtara tills jag kommer ditt<3

RSS 2.0