Ett kort inlägg på en Fredag

Ja nu siterr ajg här i min sacosäk med datan i knät och väntar på att josse och becca ska komma och så ska vi köra anden i galset och och så får bi se om det blir lite film. kvällen kommer dock inte bli så sen pga att jag ska tävla i morgon :P och ska åka kl tio över sex på morgonen. I dag var det sista dagen på praon som var tråkigt men då belv jag tröstad av en som jobbade där och han sa till mig du prata med en tjej där så kan hon ordna så du kan få helg jobb och sen om vi skulle behöva hjälp och sen innan jag gick fick jag ett present kort på 400 kr på rådhuset och min första tanke var oj hur mycket tycker han att jag ska fika elr?? Ja ja jag får nog bjuda någon eller några personer men men nu måste jag dra!Puss och kram

evvisz <3


Onsdag

Ja eller hej  nu är det onsdag ochjag tycker det är riktigt tråkigt för det betyder att det bara är 2 dagar kvar på praon och jag älskar min plats Rådhuset<3

I dag har jag vait på min prao och gjort det vanliga och fick även testa att göra latte riktigt kul men svårt att få till ett mönster säger jag bara :P sen blev det att träffa beccisz och nu sitter jag här hemma och ska snart träna så det får bli ett kort in lägg :D


outfit: som vanligt typ det svarta somjag måste haa på praon :Pne nu ska jag dra men jag vill ha förstlg på vad jag kan skriva om kom gärna med förslag!!
Puss och Kram

evvisz

Tisdag

Hejsan'!

Hur har ni det??

själv har jag det bra men lite trött.

Min dag blrörjade med att jag vaknade kl.7.30 av att mamma väkte mig och det vat en halv timme kvar tills jag börjar och jag fick en aning panik och reste mig upp för sängen med ett jätte fört upp hopp så jag skyndade mig  in för att sminka mig och hela huvudet börja snurra vad händer tänkte jag och och efter en stund hördes bara ett dunst i badrumet det var jag som halft svimade för att jag reste mig för fort ja men nu  mår jag prima sen så blev det att åka till min prao plats Rådhuset sen belv det gamla vanliga och sen belv det att sluta 14.00 och sen dra till musikskolan och nu sitter jag här hemma och ska nu äta så jag måste dra ses.

dagens outfit: Svart bas tjor JC, svart leggins, ett svart bas linne, svart t-shirt och ett par svarta lacost skor och min nya vinter jacka.


vi ses

evvisz

Måndag och ny vecka!

Hej detta kommer bli ett kort inlägg för ajg måste göra mig i ordning!!

I dag blir det att slöa till kl 2 sen ska jag i väg på prao nu igen sista veckan.

dagens outfit: svarta leggins från HM, svart bas tjol från JC, svart linne, och sen en svart t-shirt som man måste ha på min prao plats :D

Ne nu ska jag duscha och sen klä på mig vii hörs!!!

Puss&Kram

evvisz

Söndag och kanelbullens dag!

God morgon!
 
H ar ni ätit några kanelbullar än ?? Det har inte jag men vi får se om det blir någon sen !!

I dag har jag inte gjort så mycket och jag kommer nog inte göra så mycket mer än att träna...

Vi kan väl dra en dagens outfit som består av: ett lila linne med blommer på och sen vid uringningen är det en svart spets och det är från HM, sen en svart bas tjol från JC och sen ett par svarta leggnins, svart stickad kofta emd lite mönster i från JC och jag tror det blir ett par vita convers till.

Ne detta belv ett väldigt kort inlägg men men jag vet inte vad jag ska skriva om. Ne nu ska jag se på gårdagens avsnitt av "Riverside" som är jätte bra någon mer än jag som förljer det???

Men ni får ha en bra dag så ses vi


Puss&kram

evviszbild från i sommras KUSTEN <3


God kväll!

God kväll!

hur har ni det ??

själv har jag det faktiskt ganska bra förutom att jag är ganska tröt :D

I dag började min dag med att klockan ringde kl 9.00 tidigt för att vara helg och jag var som sakt gansak tröt men ajg var tvungen att ställa klockan för att jag skulle till badet och ha simträning i 2 timmar som bestod av ett syra pass som gick ganska bra men inte lika bra som förra gången :P Sen efter det belv det stan med mamma och vi gick och kikade lite men det fans inte så mycket att ha så vi bestämde oss för att gå på bio för vi har en kill fri helg som är ganska skönt kan man säga. Vi såg den nya filmen "Änterligen Midsommar" den på miner lite om " Sommar med Göran" om det är någon av er som har sett den! men inte riktigt det var lite skilnad men men den var faktiskt ganska bra förutom att jag fick en tant brevid mig som satt och komentera hela tiden satt och kommentera allt och liksom sånt som var helt onödigt så det gick inte riktigt att leva sig in i filmen elr vad man ska kalla det... Det var min dag lite kort samman fattat.

kanske man ska ta en liten dagens outfit som bestod av:

ett par svarta leggins från HM, en svart bas tjol från JC, ett svart line vet inte vart det var fårn, ett par ridkängor som jag kallar det från skoakademin med märket clark elr vad det heter , en grån lite längre kofta med knappar och ett band kommer inte heller ihåg var jag köpte den.

Ja vad ska man mer skirva jo jag kan ju bara nämna att snart fyller jag år för er som inte viste det :D det är väl roligt??

Ne men det knaske inte var så roligt men men vad ska jag skriva om??

Jo jag har kommit på en sak vad fåniga alla mäniskor är specielt alla små som försöker att se äldre ut ön vad det är och splecilet att klö sig som fjortisar och PJ stilen asså det är det värsta jag vet jag skulle skämas om jag gick om kring i ett tjockt lager med foundation och sen silvet runt ögonen och sen massor strek i ansiktena och låsas vad den jag inte är och bara hålal på med sånt fångit asså jag fattar inte hur folk kan med att gå så!!Ni kanske tycker ajg är konsitg men jag tycker det är den värsta stilen som någon sin har skapats. Hör på det här da hur fånigt är inte det här när jag satt i bio salongen i dag så satt det 4 tjejer och prata och höll på jag tror dom var 12 år kanske men inte äldre och dom höll på som riktiga fjortisar och skulle vara skit coola och så där asså jag skulle bara kunna gå fram och säga vad håller du på med det där är inte du va dig själv och kolla inte vad alla andra tycker du ska göra och så jag hatar att folk förljer det dära tuntiga ordet GRUPPRYCK vaf ???? mm ni  kanske tycker jag är konstig men jag stör mig bara på sånt folk specielt när man är 12 år ucsh!!

Ne nu blev detta inlägg långt men aa sån är ju jag!! :D 

Ne nus ka jag krypa till kojs för jag är riktigt tröt vi hörs kanske i morgon och ajg vill ha tips på vad jag kan skriva om!!!!


Puss & Kram 

evvisz 


Fredag och Helg

Hej!

Jag vet att det var länge sen det blev ett inlägg nu men jag har inte hunnit så jag förstår om ingen läser min blogg längre men nu ska jag försöka börja blogga igen för jag har kommit att det är ganska roligt att blogga.

Min dag började med att klockan ringde kl 9.00 så ajg stängde av den och sov en timme till. Sen gick jag upp och satte mig vid datan i sofan och sen framåt vid lite innan 11 blev det en fukost som bestod av en skål med banan och blåbärs fil med en musli (men jag skulle vilja skirva mysli i stället för det säger man ju men men ). Sen blev det ännu mer chill sen. Sen vid kl 11.30 blev det att ta en skönd och varm dusch och sen fick jag tusen msn och 3 missade samtal och gissa vem det var från jo det var från min käraste vän Rebecka som tjatar på mig att jag ska komma till henne på apoteket och häsla på men jag säger då jag ska inte ha nått på apotektet och ajg tycker det är pinsamt att gå ditt för att prata med henne utan att köpa nått men aa men så lova jag att jag skulle komma ditt nästa vecka om jag hinner så får jag väl köpa nått ett läppsyl elr täkstift elr nått jaja att jag kna va så barnslig. sen efter det blev det att ta på sig dagens outfit som bestog av jeans leggning från MQ och sen ett svart långt linne från ginatricot och sen en svart t-shirt från JC och sen ett par svarta lacoste sor. Sen blev det att äta en lunch och sen blev det att ta cykeln ner till stan till min prao plats alltså Rådhuset som är hur roligt som helst och det är jätte trevliga tjer och killar som jobbar där :D drä jobabde jag ända tills kl 20.00 och sen blev det hem äta och kolla på tv och sen så klart att sitta framför min älskade dator <3

Ne nu ska jag kolla lite till på datan och sen så blir det nog att halv sova i soffas och sen blir det nog att lägga sig tidigt för jag har tidig tärning i morgon redan kl 10.00 inte kul :P


7 stycken kläder jag tycker om:

1. Jeans leggning
2. svarta tyg legging 
3. ett långt svart linne
4. ett fint sidenband
5. Vita convers elr ett par rid kängor elr vad man ska kalla det
6. antingen ett par fina stickade sockar elr ett par låga sockar
 7. en fin stor klocka


Men ni får ha det så bra så hoppas jag att vi hörs i morgon!!

Puss & Kram 

evvisz <3 


RSS 2.0