Höst skönt :)


Hello ,hola, Hej

Ja lite språk kunskaper har jag kanske ;) men kanske inget att skryta om.

Ja nu har det gått en vecka och en dag och skolan har nu eller snart startat igång på allvar och läxor och prov trillar ner i kalenden. Jag tycker att just nu är det ganska lungt men ändå inte. och jag är riktigt nöjd med mitt schema har max fyra lektioner om dan och har två sovmornar och sslutar senast 3 :)

Måndagar börjar jag 8.00-14.35
Tisdagar 8.00-14.15
Onsdagar 9.35-15.00
Torsdagar 8.00-14.35
Fredagar 9.35-13.35

Ganska gött:)

I dag har jag som sakt varit i skola och sedan har jag fixat mitt låne kort till biblioteket och plugga liten engelska A och matte A och snart ska jag på träning :)


Dagens outfit: Nya lee byxorna, vitt linne , stickad marinblå tröja (seglar tröja kallar jag den), gröna convers och slivrigt thomas sabo armband med berlocker :)Ne nu ska jag slappa lite och sedan träna och i kväll är det ju "Fångarna på forttet" det gillar vi =)


Vi hörs

evvis <3


Ps. ska försöka fixa lite bilder kanske hinner ett kläd bild :)

Föresten vill jag bara säga att alla mina kläd inlägg är från polyvore :) riktigt grym och rolig sidan :)

Ojoj!!

Ja nu så här  när skolan har börjat har det inte blivit så mycket bloggande för att jag helt enkelt inte hunnit.


Lite om skolan:

Ja nu har jag gått i skolan sedan i tisdags och det verkar blir 3 riktigt bra år med en klass som verkar riktigt härlig ( SP1sk). Mitt schema är grymt bra jag går aldrig längre än 15.00 och det är bara en dag annars slutar jag halv 3 elr halv 2 :) Just nu i början har det inte varit mycket skola fast vi har nu i sklutet av veckan börjat jobba lite men det första dagarna har varit lugna.
 

:)


i dag har jag och min mor och far tagit en liten tur till stan där jag köpte ett par nya byxer det blev ett par jeans blåa lee JC och sedan en stickad kofta e sådär med massor olika vinklar typ (om ni fattar) Clarks. det är ju även matfestivalen här i stan nu. Alla år så har jag alltid velat gå där och kolla och så men inte i år och förmoderligen inte åren framåt heller. Anledningen till det är att jag tycker det är så sjukt tråigt och jag ser inte det roliga i det det är liksom nästan samma varje år fast i år har det typ inga tält mot vad det har varit tidigare. Jag har faktikst bara gåt igenom för att se i år men det var inte roligt :( Sedan efter vi varit på stan så åkte vi till max och köpte mat och sedan så har jag bara slappat :) Resten av dan blir det nog slappa :)


Igår så blev det efter skolan att gå ner till jc och kolla om det fans några snygga byxer och med becka och sedan drog vi hem och kollade på film istälet för att gå ner till matfestivalen som alla andra säkert gjorde.Ne nu ska jag logga ut

men vi ses


kramar

evvis<3

Ett stort leende :)

Ja nu sitter jag här hos min efter länktade becka och vi har sovit på dan och variot vakna på natten :) har i mollösund är vädret sådär målningt och lite grått men inga sura miner för det inte. I går så hände inte så mycket på dan mer än att vi sov ;) och sedan spelade vi spel med alex och sedan blev det film som var ganska läskigt fast om  jag inte hade suttit brevid hoppande becka så hade det inte alls varit lika läskigt men men aa. Nu ska vi ut mer båten till en restaurang med familjen björn och sedan alex och hans mamma och det ska allt bli mysigt :) Ne nu är det bäst jag gör mig klar vi ses !


Puss

evvis<3

Nått som knaske skulle vara snyggt TIll hösten :)


En snabb updatering!

Ja nu är det bara hm.........ca 27 timmar kvar så drar jag till landvete och sedan tar jag flyget till Grekland och jag ska bli brun ;) I dag har jag varit på kusten och hämtat hem båten och sedan har ajg itne gjort så mycket mer bara åkt bil i 6 timmar :P kanske inte det roligaset men som tur är så är bilen ett sömn medel typ jag blir jämt tröt när jag åker bil vet inte varför men aa det är ju väldigt bra om man inte kan somna jag vet en som hade svårt att somna när den var liten och föreldrarna viste att ungen somnade fort när den åkte bil så i bland när inte ungen kunde somna så tog dom en liten runda med bilen och då somnade barnet.kommer inte ihåg vem det var men det var någon jag känder men jag kommer inte ihåg vem.


ja ja nu ska jag nog börja dra mig åt sängen och sova ögonen faller snart ihop av sig själva det är redan halv vägs och det tycker jag är konstigt eftersom att jag har ju liksom sovit två timmar på dan men aa jag hade alltid såna problem när jag var liten men det verkar har försvunit fast klockan är ju efter tolv också så aa det kanske inte är så konstigt ;-)


Ne nu ska jag göra en kläd grej på polyvore och sedan ska jag krypa till kojs :)


Vi hörs om inte i morgon så hörvs vi om någon vecka om jag inte hittar en data på hotelet ;)


KRAMAR


evvis<3

Torsdag eller vänta nu det är ju Fredag ;)

Tjobre !

nu var det allt väldigt länge sedan men just nu har jag haft mycket att göra i söndags kom jag hem från kusten där jag har spenderat min tid i ca 2 veckor blev det nog underbara veckor med mycket båt åkning och bad. och nu i vecka så håller vi på och fixar allt det sista inför resan och jag kom på en sak att jag har inte börjat packat än eller växlat lite pengar för jag kan inte ta ut pengar med mitt kort i grekland så aa jag måste helt enkelt till banken men jag hinner inte för i morgon ska jag nog ner till kungshamn och hämta hem båten och det tar ju liksom hela dan och på lördag måste jag packa (och ma får ju bara ha 20 kilo med sig och om man heter evvis så är det väldigt lite jag kan liksom inte lämna kläder och skor hemma tar alltid med alla minsa skor och det är ju liksom en hel kasse och sedan nästan hela min garderob :S) men jag får se jag kanske hinner ner en stund på dan och sedan kl 03.00 åker vi till landveten och planet går 06.30 sedan så kommer jag vara på rhodos i en vecka kommer hem nästa söndag och då blir det nog en liten resa ner till min saknade bästis becka <3

I dag har jag haft en liten slappar dag och på dan läst ut min bok som var ganska bra faktiskt men i morgon kommer nya :) jag har köpt twiliht det två första böckerna alla säger att det ska va så bra så jag ska ge dom ett försök filmerna det två första (som jag bara har sett ) är ju bra så aa vi får ju se nu om det är bra. Sedan var jag med pappa hos min kusin och kollade om vi kunde låna en resväskar där vi blev kvar ett tag. Linn och angelica ni målade sjukt söta bilder var jag bara tvugen att säga :-) Sedan så tog vi med brorsan på vägen hem och när vi kom hem vara mamma och tränade och hon hade låst alla dörrar och vi hade glömt nyckeln och satt utanför och väntade på mamma i säkert en timma (folk måste ha tror att vi var galna) men aa till slut kom vi inte och ett tag senare så sitter jag här nu framför datana och ska nog lägga min snart det blir nog tidig upp gång i morgon så det är nog bäst så........


Men nu får ha det bra och jag lovar att visa bilder från grekland i nästa inlägg vi ses!puss&kram

evvis<3

RSS 2.0