I´m back

Hello! Hej! Hola!

Jag nu har jag fatta ett beslut som jag inte tror jag kommer ångra det är att jag nu sak blogga varje dag men får se om det verkligen blir minst ett inlägg om dan det måste ajg men det beror lite på skolan.

I dag startade min dag med att jag var i skolan mellan 08.30-15.30 inte roligt och i början av dagen hade jag mitt andra nationella prov i svensak och det var C-delen det är den skriftliga delen. I början fick jag lite panik vad ska jag skriva om men efter ett tag så kom jag ¨på och blev fanktiskt ganska nöjd. Sen efter skolan så blev det att ta första bästa buss hem för att redan halv 5 var det dax igen att dra iväg men inte till skolan utan till badet för en simträning i 2 timmar men det blev minder för när vi skulle gå upp till förådet där vi har ett kodlås så gick det inte upp fast vi hade rätt kod och vi testade om och om igen men vi fick inte upp det så det blev att simma lite annat i stället för vi behöve gansak mycket saker som är där bakom väggarna. Nu sitter jag här och ahr prices testat mitt nya naglak från depen ett svart med glitter i riktigt snygg men för att få en fin färg är man tvungen att strycka på flera lager men det var riktigt fint det är sepend och har nr:104 ett bra tips. Jag har märkt att jag har kommit in i en konstig period jag prata nästan bara om grön och har säkert köpt 4 st naglack på en månad jag tycker det äär roligt att måla naglarna:D man är gnaska lätt road har jag märkt.

Dagens outfit bestod av: Ett svart långt baslinne som jag har som kläning, svarta tyg leggins, lila blå koffta med en annorlunda form och sen har jag haft en svart rosett i håret och ett par svarta ridskor som jag kallar det.




Mitt måste i garderoben: Ett svart långt linne , svart kavaj , svarta strumpbyxer, ett färgglatt linne.




Jag skulle villja ha ett tips på nått jag skulle kunna sy?? (vad som helst)


Men nu ska jag fortsätta kolla på "Made in Sweden" som är grymt bra......





Men ni får ha det bra så syns vi i morgon!

Evvis :D











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0