Nervös

Ja nu i dag just i dag är gymnasie valen färdiga och allt är klart och man sak få se intagningen men jag trode det skulle stå i tidningen me det gör det antagligen i morgon och sedan var jag innen på gymnasiumskaraborg.se och där stod det att man ska logga in där för att att se resultatet och all annan iformaton men det går inte se förens i morgon så aa man får väl ta och vänta en dag till och jag som har gått och undrat men tror nog att jag kommer in på mitt första val :)


I dag vet jag inte vad som händer på dan men kvällen blir det bad med brudarna becca och becka:)


Men vi ses


kram

evvis<3

I like!




                                                                                                                                           from:polyvore.com

Summer :)

Ja nu kan man verkligen säga att det är sommarlov. Dagen har inte bjudit på så mycket mer än att slappa i solen och sedan varit i Mariestad en sväng med pappa och sedan sminkar edvins kompis :P I morgon blir det bad med beckorna och det ska bli super roligt :) Resten av kvällen blir det att kolla på "sex and the city".


På middsommar blev det somsakt kusten med familjen och farmor och farfar med mängder av jordgubbar och bad :)Tyvär ingen båt den är nu på survis och så men men aa.. 

Fredag: Middsommardagen starde med att äta en mumsig frukost och att åka på svensak jorbbus jakt som vi faktiskt lyckades med. Efter det badade jag och sedan åt vi massor av mat och gott :) Bakade även en riktigt god jordgubbstårta.

Lördag: En promenad ner till byn kungshamn och käkade glass det var det var det ända som var öppet och det var inte någon specielt trevlig runda med massor personer som var bakisar och piss fläkar på gatan som man fick hoppa över och det var inte mysigt och sedan såg man massor människor man kände igen :)Sedan badade jag också och sola.

Söndag: Då blev det en tur till smögen där det även var massor bakisar men det var mysigt att gå omkring där på brygga och kolla i affärerna bara att det var så himmla kallt att jag ville och var nära på nästan att köpa en lång och mysig seglar jacka med fliskrage på gud vad skönt det hade varit....Sedan senare åkte vi hem till gamla skövde igen.

Någon som har något bra tips mot att man fäller hår som in i bomben! mamma frågade frisan i dag och hon sa att 100 hårstrån om dagen är normalt men tänka om man tappar så mycket under ett år då kommer jag vara flintis :S jag känner eller lurar mig själv med att mitt hår har blivit tunnare och det får det inte bli det är liksom perfekt mitt hårs tjoklek. Jag har alltid haft jätte tjockt hår och det vll man ju inte bli av med:) 



Jag tycker det är en sak som alltid är så typista att när man ser massor söta killar som kollar på en och just när det är så så ska mamma och pappa gå där bakom och vara med liksom det är ju alltid så sol klart att det ska va så varför? Det är ju i det läget man vill va där med kompisarna....Jaja så är livet man får ta vara på chansena så gått det går ;) Och en sakt till föreldrar ska alltid komma med sån dära typiska komentarer liksom allt möjligt........


Ne nu ska jag kolla på tv......


Ses

evvis<3

KUSTEN HERE I COME

Ja som ni såg i rubriken så är det så att jag drar till kusten i helgen och ska bada och sola och även fira lite middsommar med familjen och farmor och farfar det ska bli supper skönt och komma ifrån skövde. I dag har jag sprungit fram och tillbaka bara i huset jag har sytt klart en kläning till och sedan har jag ppackat lagat mat och städat hade tänkt sola men det får blir i morgon då det även eller jag hoppas det blir bad :) Ja så om 1-2 timmar ska jag dra till mitt stam stället kungshamn I LOVE..


Men vi hörs nör jag kommer hem med lite bilder också har lite bild brist just nu :)


Glad middsommar

evvis<3

June 23 year 2010

I går badade jag änterligen försörta gången i simsjön trode det skulle vara skit kallt men det var det inte. I helgen och middsommar blir det kusten med massvis av bad men ingen båt den ska vi köra ner till mammas och pappas semester pga att vi måste surva den :( men men aa i dag har jag sytt klart en kläning som jag fiaktiskt blev nöjd med bild kommer senare och även bilder på kusten :) I kväll blir det att pakca och ta det lungt för en gåns skulle kanske sola lite.


Men vi hörs

evvis<3


Rubrik?

Ne nu fick jag en lust att skriva ett lite mysikg inlägg. Ja vet jag ska göra en dikt så får alla komentera vad dom tyckte om den eller jag gör 2 st så får ni rösta  om villken som är bäst och så redovisar jag resultatet.


om det skulle va så att ni skulle undra varför inte eran komentar syns under inlägget så är det så att jag måste godkäna komentaren först för att den ska kunna synas och att alla ska kunna se.



Dikterna:

1,

Solen lysser och lusten av bad är stor.
Ormarna vaknar till liv och det är riskabelt att gå i gröset barfota.
Morötterna blommar upp ur jorden och och blir knapriga och goda.
Madraserna ta fram och allt folk hittar man på stranden.
A a a som är första bokstaven i det såkallade alfabetet.
Roligt har man men alla underbara vänner som finns.


2,

Jag just jag är en en sådan som vill aa det som ingen annan vill. Ja just jag som vill och vill men kommer ingen stans för att jag är en sådan som inte vill. Vill och vill ja det är lätt att säga men göra kan inte alltid vara lika lätt som att skutta kärleks pilen i hjärtat så att den andra gillar dig men aa det för du allt vilja och vilja och ja det är lätt att vilja.






Så Sätt igång och rösta Det kanske verkligen märks att jag har tråkigt men aa det var lite roligt!


Rösta så det ryker

evvis<3

Måndag 21/6 2010

Hejsan idag har jag varit i halva skövde jag var först på stan och kollade med josse sedan drog vi vidare till elinsesplanda och kollade i affärerna där och då träffade vi Agnes som skulle sjunga med sitt sommarjobb på maxi och det kollade vi då på. Sedan åkte jag hem och tog det lungt och sen kom josse så vi var ute och power walka om man kan kalla det det lite sakter kanske men aa vi hade massor roligt att prata om så det blev så sedan efter det så  kollade vi lite på tv. Nu sitter jag här i soffan och bloggar framför tv:n ska snart se på två "sex and the city" avsnitt och sedan blir det nog läggdags för i morgon ska det vara sol hela dan så då ska det solas här kan jag säga :) och ev, bada men jag vill bada i havet.


I <3 Kusten


som tur är ska jag kanske ditt på middsommar eller det lutar åt det. Vi brukar  vara i kungshamn eller jag har varit där sedan jag föddes och sedan varje sommmar men jag har aldrig tröttnat på kungshamn/smögen det finns alltid massor att gör som bada och sola åka bår :)


Ne nu börja det snart på TV:n så nu ska jag sluta!

Men vill säga glad sommar!  (skoj har tråkigt)


Evvis<3

2 days left och jag har kommit på en ska....... :)

Ja nu är det bara två dagar kvar till kronprinssesan gifter sig och det ska bli roligt att få se det men själv stannar jag hemma och kollar på tv från halv 4 till 00.00. men före det ska jag kolla på pappsen  när han cyklar vättenrundan jag och mamma och ev brorsan ska möta upp honom i hjo och där ska han lämna alla sina lampor och skit som han har haft under natten så jag kan säga att jag ska gå upp eller lättare sakt åka hemmifrån kl 04.00 på lördag morgon kul;) DEt roliga är att jag kommer tycka synd om alla som är ensamma och jag fattar intevarför jag gör det det är så med allt jag har mina konstiga ider allt :)

Ja nu vill ni nog veta vad det är jag har  kommit på och det är att jag vill jobba som reseledare i utlandet :) alltså möta upp gästerna vid flygplatsen och sånt liksom fixa och dona  och sånt som jag gillar :)


I dag har jag varit hos mormor och morfar och lagat mat och slappat i solen med massor godis och bakelser :P mums Ne nu ska jag kolla på "niven mot strupen men vi hörs i morgon...


dagensoutfit: Svarta cykelbyxor Hm, jeans shorts JC,blommig blus HM,bikini över del under prickig blå BikBok, Brun svarta solglasögon Rayben eller inte exakt Lindex,vita pärlörhängen och min  klocka.



Vi ses mina vänner och vänninor ;)


evvis<3


Jag är beroende av skor!

I love shose!



Underbart!

Å nu har solen änterligen kommit tillbaka och i dag blir det picknick.I går var jag i Jönköping och hade det mysigt med brorsan och mina 2 kusiner vi sov och åt sushi :P Ne nu ska jag snart möta josse och vi ska handla in för picknicken som vi ska ha och så men vi ses i kväll hoppas jag.


Dagensoutfit: orange linne med peac märket på HM och ett par jeans shorts JC.

Kramisar

evvis<3











PS. Becka om du läser detta vill jag att du ska veta att jag är starkare än dig :P

Tjoo!

Nu blir det att dra ner till affären för i dag vankas bullbak med brorsan :)Sedan i kväll blir det simavlutning för sommaren;)


Men vi hörs senare

evvis<3

<3

Komenterar vet jag jag svarar alltid:)  (om det är någont  personlig så ska ni veta att jag måste godkäna komentaren innan den syns på bloggen)


Puss

evvis<3

Holla amigos!

Qué tal?? Bien y tú!


Haha måste ju visa vad jag kan i bland hahah :) Jaja....... Ja på den senaste tiden har det hänt massor här i mitt liv i sverige liksom slutat vasa, klassfest,maskerad ,sista natten med gänget, simmträningar och massor mera så ni kanske förstår att bloggen har fått lida och jag hoppas ni fortfarande läser min blogg :)

I dag har det inte hänt så mycket har bara slappat och sedan lämnat tillbaka min maskeraddräkt och varit hos farmor och farfar som snart ska flytta och det är faktiskt lite sorligt för att vi har alltid firat jul där så länge jag kan minnas och helt plötsligt så kommer vi inte det och det kanske kommer att förstöra hela julen men vad tur att man blvit större så att julen och födelsedagaran börjar bli allt mindre viktiga så hoppas det kommer bli bra men ett plus är att jag nu kommer våga sova över hos dom. Har integjprt det på minst 10 år pga att jag är så jä*la mörk rädd och dom bor på landet och det är skit mörkt där.......Ja i kväll blir det nog fortsatt slappa och jag har fått ont i halsen inte roligt.

I morgon vet jag faktiskt inte vad som händer hoppas på nått roligt som man kan få roligt av vet ej vad än :)

jag måste bara få skriva av mig lite ilska nu för jag måste få ut det ur mig....Jag tycker det är så himmla töntigt när folk går runt och försöker vara cool för att föröka imponera på en annan och lossas va någon helt annan person jag fatta liksom inte varför????? Som ni säker har förståt så tycker jag inte om folk som håller på och lossas och gör saker dom igenterligen inte tykcer om och vill göra för att dom ska imponera på andra personer för att försöka passa in när man bara kan va sig själv och få vänner man verkilgen gillar istället för dom dära coola som alla vill va med och som gör det dära tuffa sakerna men igenterligen inerst inne så vill dom inte det dom är så himmla fega och OSÄKRA det är ju barnsligt töntigt jag förstår mig inte på de och det roliga är att det syns så väl igenom att man fejkar.  Mitt råd var dig själv då får du det vänner som verkligen gillar dig och stå för vem du är liksom om du vill ha den dära tröjan så taden om du tycker om den även om någon skulle säga att den var ful ta den det är huvudsaken att du gillar den och står för vem du är!!!!


här kommer en vers/dikt ää vet inte vad jag ksa kalla det men jag tyckte att det verkade klokt skrivet av mig :


Våga vara dig själv! 


Man lever bara en gårng eller? Om man nu gör det så vill man liksom leva livet. Göra allt det dära man dromt om som man aldrig vågat göra ex, gå fram till den dära killen man alltid gillat som är snyggast och snällast, men hur gör man kan ju liksom inte bara gå fram och fråga:
- Vill du bli ihop med mig?
För det gjorde man ju på lågstadiet. Men hur ska man göra. Ska man kanske gå fram och fråga ska vi träffas. men det känns ju också fel liksom vi kanske aldrig pratat förut och så kommer en helt okänd person fram och frågar:
-Hej vill du hitta på nått med mig?
Kärlek är igenterligen väldigt kompliserat men det roliga är att om man är kär i någon det kan man ju inte heller ro för eller lite kanske.
Men en sak stå alltid för vad du tycker och skit i de andra om du gillar han/henne gilla den då.var dig själv och lossas inte vara någon annan för du är du bara du och du har en egen vilja som du ska styra inte någon annan bara du.

Slutord:

Följ ditt hjärta och vilja du är du inte någon annan om du är någon annan eller lossas kommer det att synsa så väl för oftast finns det någon som vet vem just du är och kan se att du ljuger och snaningen kommer alltid fram.

Av:Evelina .B. 26/5-2010


Du kommer må så mycket bättre om du är dig själv<3



haha jag skrev den på en läsning och jag  kände att detta är verklighet för många människor. Och jag tycker att spela olika roller beroende på vem man är på märk så väl jag lovar jag vet och märker sånt.


men vi hörs

evvis<3

Dagen 7/6 2010

Ja nu är det bara 3 dagar kvar i skolan och inte så speciellt jobbiga dagar heller i morgon har jag ingen skola pga att min hemkunskap jag har på morgonen är vi lediga komplediga för och sedan sak vi sluta efter lunch och efter hemkunskapen i vanliga fall så har vi lunch och då skulle vi i så fall gå till skolan och bara städa skåpet och det gjorde jag idag och rektorn godkände att vi fick gå hem :)Sedan på kvällen vid 5 ska alla nior på vasa ha avslutningsmiddag och det ska bli mysigt. På onskadag börjar vi halv 10 och då är det husetsdag och vi ska va i Karstorp och där blir det massor utav sammarbetsövningar. Sedan slutar vi efter lunch någon gång. Sedan på Torsdag har vi maskerad och sedan slutar vi och på kvällen är det skolavslutning med tårar......


I dag har jag varit i skolan och det var våra sista "riktiga" skoldag men vi har bara lekt lekar och sett film och myst med lärarna ;) Sedan har jag varit och tränat och nu sitter jag och skriver massor i bloggen som ni nog märker :)Ne nu ska jag ta det lungt lite och slappa framför tv:n.

dagenoutfit: Svarta byxer halvkorta med nitar från MQ, Guns and roses tröja som jag mest köpte för att den var snygg JC, gladiatorsandaler Vagabond.


Men vi ses!!


evvis<3

Skolavslutnings kläningen!

 kläningen är köpt i Lidköping (det är det som ligger närmast skövde väl???:S





Oj bilden blev se och jag orkar inte fixa det men hoppas det går bra det gick att redigera i datan men sedan på inlägget gick det inte:)



Här kommer mina inköp också från Jönköping:



Två bikinisar båda från Bikbok


Här kommer även en bild på västen jag köpte med volang på siderna och den kommer från HM:





evvis<3




Klaasresan!!

Hej!

Nu ska jag berätta mera om den "årliga" skolresan. Det var jätte mysigt att vara ihop med klassen i Göteborg i 2 dagar:)

Vi åkte med tåget i onsdags morgon kl.08.32 och var framme en och en halv timma senare i Götebrog. Vi började med att ta våra väskor och gå igenom hela centrum vi hötddes på långa vägar för vi hade rullväskor och sedan är det massor utav stenar och skit så det låter lite då vi var på vägg till paddan båtarna för att ta en liten turist tur (jag hatar orde turist urch) som var lite halv tråkigt. Efter det begav vi oss till avenyn för att äta lite och det blev en liten mysig restauran mycket god mat. Efter det blev det att ta spårvagnen till liseberg och där var vi sedan hela kvällen och jag åkte nästan allt typ balder 9 gånger och kanonen 7 :) hade aldrig innan åkta kanonen men den var inte ett skit äkligt men balder är min personliga favorit. Vid ca 23.00 kom vi fram till vandrarhemet och där visade sig att det hade fått en sägplats för lite så jag och josse fick dela säng och alla rummsfördelningar gjordes om. Vid ca halv tolv tiden på natten sprang vi runt och letade efter en 7eleven butik för att vi var så hungriga och allt var typ stängt men efter en tur på 20 min så hittade vi en som tur var annars hade jag dött av törstighet.

Sedna på Torsdagen startade vi dagen med att städa och äta frukost och efter det blev det att ta spårvagnen till Universeum och där var vi och sedan åt vi lunch där. Efter så var vi på stan lite och sen bowlade vi och det gick faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig att det skulle gå liksom jag suger på bowling men jaja jag blir bara bättre och bättre. Efter att vi sperat bowling fick vi fri tid och vi gick då och shoppade lite visar längre ner vad jag köpte. Och efter 3 timmars shopping blev det att ta tåget hem som alltid ska krångla när jag åker hem och det roliga är att det är alltdi samma fel också lok fel så vi blev 25 min försenade :)


MEn en sammanfattning da: Vi han mycket roligt på så kort tid och det var mysigt vi i klassen kom närmare varaandra och alla verkade ha roligt :)


Mina inköp från Göteborg:






Ett linne från Monki :)





ett par cyklebyxor som man kan ha under långa tröjer eller varför inte shorts dom är från HM.



Ses snart

evvis<3

Hellu!

Hejsan!

Hur har ni det?

Hjälv har jag ganska mycket för mig om dagarna det är gansak mycket nu när jag snart slutar vasa om 4 dagar det är allt från maskerader till avslutnignsmiddag. I dag har jag varit på stan med josse och vi har shoppat det blev ett halsband och sedan har min mammma och pappa fixat batteri till min kamera hoppas dom ska hjälpa min kamera att starta det är nämligen det som är felet jag kna alltså itne ha för klena batterier utan jag måste har såna dära dyra man itne orkar köpa så hoppas ajg på mera bilder och inte dom gamla bilderna. Efter stan drog vi hem till henne och satt i solen och pratade och sedan cyklade vi home to me.

I morgon blir det att steka i solen så jag kanske kan få bruna ben till skolavslutningen....Sedan efter det ska jag och Elvira bege oss upp till berget för att se på våra simtränar kompisar som tar studenten det är alltså balen vi ska se.

Själv har man bara 3 år kvar som jag verkligen hoppas kommer gå fort så att man kan börja att leva livet liksom :)Till gymmnasiet valde jag Samhäll och ska välja inriktiningen samhäll. Men igenterligen undrar jag hur det kommer sig för jag är verkligen inte en teoretisk person utan raka motsattsen men aa det fanns ju inget annat jag skulle kunna tänka mig för att jag vet ju inte vad jag vill bli eller jag har väl drömmar som ex, reseledare i utlandet, festfixare i New York, eller varför inte desiger som jag älskar alltså sy mina kläder och sälja :) Och gå på massor utav stora modevisnignenar sedan skulle det inte sitta fel att hitta en rik kille och gifta sig med :P hemma fru ne jag skämta bara jag skulle tycka att det var coolare om det var jag skom tjänade mer pengar än min kille så att ahn kunnde vara hemmaman hahah :) det är bra att man får drömma ibland :)

Ne nu börjar mina ögon falla ihopsnart och det är nog dax för sängen!!


Men föresten jag var på klassresa i onsdag-torsdag och det var jätte roligt och mysiga två dagar i gbg med liseberg och universeum och shopping, bowling...Bilder kommer senare och då mer om det..


Som jag nämde i förra inlägget så kommer mina uppdateringar bli väldigt däliga för att jag har fullt upp på kvällarna och inner helt enkelt inte blogga skolan saker liksom men ska försöka blogga :)



Kram

evvis<3

RSS 2.0