Klaasresan!!

Hej!

Nu ska jag berätta mera om den "årliga" skolresan. Det var jätte mysigt att vara ihop med klassen i Göteborg i 2 dagar:)

Vi åkte med tåget i onsdags morgon kl.08.32 och var framme en och en halv timma senare i Götebrog. Vi började med att ta våra väskor och gå igenom hela centrum vi hötddes på långa vägar för vi hade rullväskor och sedan är det massor utav stenar och skit så det låter lite då vi var på vägg till paddan båtarna för att ta en liten turist tur (jag hatar orde turist urch) som var lite halv tråkigt. Efter det begav vi oss till avenyn för att äta lite och det blev en liten mysig restauran mycket god mat. Efter det blev det att ta spårvagnen till liseberg och där var vi sedan hela kvällen och jag åkte nästan allt typ balder 9 gånger och kanonen 7 :) hade aldrig innan åkta kanonen men den var inte ett skit äkligt men balder är min personliga favorit. Vid ca 23.00 kom vi fram till vandrarhemet och där visade sig att det hade fått en sägplats för lite så jag och josse fick dela säng och alla rummsfördelningar gjordes om. Vid ca halv tolv tiden på natten sprang vi runt och letade efter en 7eleven butik för att vi var så hungriga och allt var typ stängt men efter en tur på 20 min så hittade vi en som tur var annars hade jag dött av törstighet.

Sedna på Torsdagen startade vi dagen med att städa och äta frukost och efter det blev det att ta spårvagnen till Universeum och där var vi och sedan åt vi lunch där. Efter så var vi på stan lite och sen bowlade vi och det gick faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig att det skulle gå liksom jag suger på bowling men jaja jag blir bara bättre och bättre. Efter att vi sperat bowling fick vi fri tid och vi gick då och shoppade lite visar längre ner vad jag köpte. Och efter 3 timmars shopping blev det att ta tåget hem som alltid ska krångla när jag åker hem och det roliga är att det är alltdi samma fel också lok fel så vi blev 25 min försenade :)


MEn en sammanfattning da: Vi han mycket roligt på så kort tid och det var mysigt vi i klassen kom närmare varaandra och alla verkade ha roligt :)


Mina inköp från Göteborg:






Ett linne från Monki :)





ett par cyklebyxor som man kan ha under långa tröjer eller varför inte shorts dom är från HM.



Ses snart

evvis<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0