Laddar förfult

Tjenare!

I morgon är det dax att färdas till Stöten och åka lite skidor med familjen! Det ska väl bli mysigt men en utlands resa skulle inte vara fel det heller vill liksom inte se mer snö men sen kom jag på att jag får ju göra det här hemma med :( Men i jag hoppas och vill att all snö ska vara borta och solen ska skina som en glad mun detta ska ske medans jag är borta och jag kommer hem på söndag :)


Föresten så är jag lite sur på simmningen snart är det som att man inte får simma! Från och med detta året har dom för strängat reglerna tycker jag.. Dom har gjort lite regler jag itne förstår mig på och så dom har gjort många nya regler som ex: att man inte får ha ett litet plast spänner i ryggen (det liksom skadar ingen liksom), man får inte ha dragkjedia på dadräkten , man får inte ha långa ben, man får inte ha toffsen ovan på huvudet, alla det menas alltså alla även små som inte vågar m¨ste dyka från start palen och bad dräkten får inte vara tjokare än 0.8 mm dessa är dom jag nu vet om men men

okej nu till saken jag tycker att alla regler är okej men det jag inte förstår är spännet det liksom är hur litet som helst och det roliga var att jag köpte 4 nya baddräkter i år med spänne och baddräkter är ju liksom inte så billigt och jag har kanske hafft dom 3 gånger och nu kan jag inte använa dom mer pga, dessa regler så det är lite surt och jag har inte hört detta innan jag har hört att man inte får ha dragkjedia eller långa ben och det är okej men aa inte spännet.... och sedan i dag fick jag reda på att dessa regler meed spännet kommer vara förbjudet och om man har det så blir man diskad och det vore sur så nu blir det dax för mig att köpa nya badräkter utan spänne och jag har tre nu där en är för liten och två är tränings baddräkt och att jag har över 20 med spänne och  alla nya godkända är väldigt dyra och jag köpte ju nya nyss men men.....


Jajja nu vill ni nog inte höra mer men jag ville bara få ur mig det.


men vi hörs på söndag och hoppas ni orkar vänta tills då med att läsa min blogg :)

Kram

evvis<3


Onsdag

Hej!

nu var det längesedan men jag har haft fullt upp efter som att jag åker i morgon bitti så det har varit mycket att göra liksom va med kompisar och så. I dag blir det att packa och¨så men nu har mormor och morfar kommit och det blir påskbakelse med små gula marsipan kyklingar på (mums).

Men nu måste jag dra!


men vill bara tacka för kvällen igår som tillbringades med josse, becka gånger 2 med film och godis :)


ses

evvis<3

Jeans är sommarens modes!


Lördag

Hej på er!


Glöm inte att kl.20.30 ska ni släcka alla lampor i huset i en timma!!!


I dag har jag inte gjort något alls jag har tagit det lungt och så! inte så mcyket mer att säga. Men i morgon blir det stan med becka och då blir det shopping på shopping helgen som är nu i helgen i skövde.

vi hörs i morgon!

evvis

ps. på torsdag dra jag till Stöten och komemr va där tills på söndag så då kommer bloggen inte bli så uppdaterad för kommer bara ha min ipod med och den kan man inte blogga med på blogg.se så det är synd men aa kanske blir ett inlägg på telefonen men men semester är ju semester och då ska man ju släppa allt :D



Grattis!

Grattis Mattias i EMD för let´s dance vinsten. Jag som sakt i ett inlägg tidigare så skrev jag att jag hejade på Claudia men sen när jag fick reda på villka par som skullle va i finalen så tyckte jag att det kvittade villken som van åda är värdiga vinnare :D 

   Grattis mattias och cecilia!

 






Bild från google sökord: mattias och cecilia

 


Detta skulle inte sitta fel denna månaden!!





Detta är det jag har planerat att köpa denna månaden något jag verkligen need :D

Fredag :D

Hej!

det var ett tag sen nu han inte blogga i går och i onsdag blev det ett kort och snabbt inlägg men nu ska det bli ett längre har  jag bestämt mig för.

I dag har jag inte gjort så mycket än bara skolan. Efter skolan ska jag till stan med becka och josse och kolla på modevisningen som är på Vasaporten det är nämlingen en av mina kompisar som ska va med. Efter det ska jag fika med dom sedan ska jag fixa newbody och sen hem och ta det lungt.


Dagensoutfit: Vaniljsås vit tröja Weekday, jeans JC, vita converse, läder bälte JC, Jordgubbs halsband guldfynd.


Föresten i morgon är det eath houer och det detn inne bära att man ska släka ner alla lampor i huset under ett par timmar för att spara energi. Det startar 19.30-20.30 alltså  en timmar framåt tror jag det var så kommigen nu och släk för jorden allt folk :D

Love!

evvis

Onsdag

Har nu rast och sitter i data salen och har prices skrivit np prov det gick ganska bra! Sedan i dag ska jag träna och sedan plugga lite men vi kanske ses i kväll.

evvis<3


CheepMonday :)

Halloj alla glada människor!

Just nu sitter jag i skolan och har so och försöker hitta fakta om gulfkriget jag hittar inte så mycket om det så funderar på att ta nått annat men jag vill ha nått som inte dom andra jobbar om så han inte har så mycket att jämföra med. I dag så händer inte så mycket mer än att jag ska ha utveklings samtla i kväll och det är inte det bästa jag vet precis men det är bättre än när man gick på det på hene för då kunde ett utveklings samtal hålal på i en timma och nu på vasa är det bara i en halv timma som jag tycker är lagom.

På onsadag är det dax för det näst sista engelsak nationela provet det är det skriftliga alltså att man ska skriva om nått och så. Efter det har jag bara matte och två muntiliga kvar och sedan Kemi alltså no sedan är det avklarta....

Men vi ses!

evvis<3

2010-03-21

Heeeeejsan!

I dag har jag mest tagit det lungt och skönt. Jag har varit och kolla på möbler och sånt med en stunde men men. Nu sitter jag här framför datan och kollar lite vad som händer.


Dagensoutfit: grå tröja med rosett på HM, svart långt linne gina, svart strumpbyxor HM, svarta pumps.



Lördag 20/3

Hej på er!

I dag har jag varit först och tränat som en vanlig lördag brukar börja. Sen efter det möte jag upp mamma på stan och så var vi och köpte strumbyxor och strumper och sen kollade jag på en vår jacka. Efter stan så sitter jag här hemma och i kväll blir det några kompisar till familjen som kommer och vi sak äta lite gott och så.

I dag är det körslaget och det är skönt att melodifestivalen är slut det är ju liksom samma sak varje år. Det börjar bli tråkigt det är samma program hela tiden det är samma med Idol, Let´s dance, talang jag skulle kunna rabbla upp ännu fler det är ju samma sak med dom att det är samma sak hela tiden.

Men ni får har det bra så hörs vi i morgon!


Evvis<3



Det blev ett inlägg till :D

Nu sitter jag i datasalen igen och funderar över vad jag ska jobba om i SO:n det finns massor av alltenativ men frågan är villket som kan ge mig ett MVG ;) I dag hade jag min efter längtade lektion det var super roligt alla uppskatade det och jag själv trorde det skulle bli pinsamt men det blev det inte. Tiden gick jätte fort skulle villa ha mer tid.

Resten av dan blir det som sakt att va med becka kanske ska hänga med och kolla på hennes tennis men vad vet jag...... Föresten ville jag bara säga att det var becka som skrev inlägget förut i dag :)




Dagensoutfit: lila kofta med leopard mönster HM, Jeans tjol med lappar på MONKI, t-shirt JC, Strumpbyxor HM vita convers och thomas sabo ring.


Men kram på er så kanske det blir ett trejde inlägg i kväll med en bild  :)


Evvis <3

fridaY

Sitter i datasalen i skolan och chillaaar! Senare blir det att vara med bästis=) Antar att det blir en och annan film.

Love-


18 Mars 2010

Hej i dag har det varit skolan som vanligt och sedan har jag varit och tränat och nu har jag sett på hollywood fruar som jag missade i måndags men aa.

I morgon är det änterligen dax för att ha mitt sim pass med klassen det ska bli jätte roligt och allt är klat och fixat plattor med mera.

Dagensoutfit: Grå tröja emd rosett HM, Svart samhets tjol JC, Svarta leggins HM och vita pärlörhängen och thomas sabo ring.

Vi hörs i morgon och då får ni även se hur det gick :)


Kram

evvis

100317

HOLA Amigos!

Qúe tal?

I dag har det varit en vanligt eller helt vanligt skoldag och efter det så stod vi och paratade med michel i 1 timma typ sedan drog jag och becka hem till mig och sen gick vi ut och sålde Newbody och sen ett par hus senare så hamnade vi hemma hos mig och där vi nu sitter och kollar på "Andra Avenyn" och precis kollat på "Drömmen om Italien" men nu ska jag kolla på andra så vi hörs i morgon!

Föresten på Fredag ska jag ha simmning med min klass det ska bli spännade och se hur många som kommer va med men hoppas alla fall någon kommer va men för liksom dom klagar på att dom är tjoka och skit och liksom hur gör dom på sommrarna da det tänker jag och sen så det är ju bara klassen det är ju ingen man vill impa på liksom.........


Dagensoutfit : mina halv korta byxor med nitar zoul, odd molly linne och svart halv kort korfta sedan vita convers!


Vi hörs i morgon!

evvis <3


                                                                        


   


Detta skulel vara perfekt till en tur med båten eller en tur till stranden!

                                     




                        Detta skulle sitta fint vid en tur till stranden eller varför inte vid en båt tur med båten :)

Måndag den 15/3

Hej!

Nu har jag prices kommit hem efter en tur i skultorp. Jag har varit med Josse, Agnes, Lydia och Sofia och spelat Laserdome (Riktigt roligt). Det gick inte så bra för oss. När vi kom ditt möte vi våra motståndare som vi hade gått och funderat over villka det skulle kunna va. Vi gissade på att det skulle va ett par killar som antingen är lika gamla som oss eller äldra och vi hade ingen tanke på att dom skulle kunna vara minder än oss men det visade sig sen att det var 7 st killar där en av dom var tjej och dom var nog i 9-10 års åldern och vi var två huvuden länger än vad dom var. Dom gick och skrattade åt oss och sa dom där klår vi lätt och det visade sig att dom fegisarna skulle vinna över oss. Dom van båda gångerna men jag vill då bara tillägga att vi var tvugna att krypa på huk medans dom var så korta att dom kunnde springa vart som helst utan att vi skulle se dom och dom var 7 och vi var 5..... Men det var sjukt roligt så det får vi göra om eller vad säger ni tjejor men då möter vi några i vår stolek vi klår dom nog direkt så proffsiga som vi är. Sedan efter när vi skulle gå till bussen så åkte dom förbi i bilen och vinkade och var jätte glada och såg så religa ut men aa dom var som sakt minder än oss....

Resten av dan ska jag bara ta det lungt ett tag nu. Sedan ska jag bege mig till badet och träna och sen ska jag kolla på "Salt ön" och "hollywood fruarna" och "Familjen annorlunda" och i morgon är det skola som består av 3 timmars nationelt prov i Engelsak är skit nervös hatar engelska eller inte att prata men läsa och skriva.

Just det tyckte ni det  var rätt låt som vann i Melodifestivalen? Jag tycket att alla låtarna i finalen var bra så det spelade ingen roll vem som gick vidare men jag hade hoppats på Salem Al Fakir han har en sådan skön stil älskar all hans musik dom gör mig glad :D Men Anna är också en grym sångerska med en annorlunda röst men jag tror hennes låt är för bra för att komma långt i Eurovision för att resten av länderna i europa har sån konstig musik smak om jag får lova att säga det. Men jag ahr gillat henne sedan "IDOL".


Dagensoutfit: allt är svart pga jag ville inte synsa inne på Laserdome så det blev svart. Svarrt over size tröja monki, svart långt linne gina, strump byxor HM , Vita convers.



Ni får ha det bra så får vi se hur det gick med nationela!!

Kramar

evvis

Sommarens vill ha!




Sommarens måste ha enligt mig :D



Ursäkta men bilden blev lite suddig

Söndag

Hej!

I dag har jag än inte gjort så mycket förutom att kolla lite sommar jobb och sånt och nu sitter jag och skriver ett personligt brev och har vastnat ja så jag försöker komma på nått att skriva i det. Resten av dan vet jag inte vad som kommer hända men aa får helt enklet se.

Men nu måste jag fortsätta.

vi ses

evvis


Lördag hel veckan lång!

Hej på er allt folk!

Just nu sitter jag hos min mormor och morfar och har ätit gott. Idag har jag faktiskt inte gjort så mycke tränade i morses och var ganska trött efter det så jag la mig och sov en stund. I kväll ska jag se på melodifestivalen och jag hoppas att Salem al Fakir vinner fast det finns många bra men han är min favorit.....Nu måste jag dra för jag ska äta efterrätt och vi syns i morgon!!


Dagensoutfit: in älskade oversize tröja fr monki, svarta halv korta bxor med nitar Zoul och vit roset ring Bik Bok.

Kram

evvis

Let´s dance i kväll da alla läsare!

Nu börjar det närma sig slutet och vem tror ni kommer stå i finalen??? Själv tror jag att det kommer bli Mattias och Claudia.De tycker jag är bäst men Molly är väl ganska bra också men jag tro det det blir dom två. Ikväll hoppas jag på att Willy eller Gudrun (politikern) eller har hon åkt ut. Jag kollade inte förra veckan och kommer inte ihåg men aa om hon hon är kvar tycker jag att hon ska åka ut eller willy. För seriöst det är ju bara några kvar och börjar närma sig finalen och han kan  ju inte dansa. Han är ju bara underhållande men man kan ju inte stå i finalen för att man har varit underhållande. Hoppas Claudia vinner för hon har varit bra ända från början. Kanske nått pogram som inte blivit bra men till stor del har hon varit bra. Så KOM IGEN CLAUDIA! Efter i dag är det bara fyra par kvar och 4 veckor till finalen :)


"Nu är det slut på veckan det är dax för Fredags mys"

Haaha såg den reklamen prices!


Föresten hej!

I dag har det varit skola som var som alla andra vanliga skoldagar slutade halv4 och nu ska jag snart till josse och se på let´s dance och jag tror Agnes kommer också så det blir nog roligt :D Just nu sitter jag och kollar på tv och data men ska snart be pappa skjussa mig till josse :)


Dagensoutfit: Svarta leggins HM, svart långt linne gina tricot, blommig blus HM, converse, thomas sabo ring.


men vi ses

evvis<3

Thanks!!

Tack becka för den nya designen <3



Torsdag

Riktigt SKÖN dag idag! Sitter här nu med Becka och har kul. Skolan var seg idag som alla andra dagar. Men det funkar:) HÄJDÅ!


Dagensoutfit: vit tröja med puffärmar från weekday, blåa jeans JC, vita convers, jordgubbe halsband, ring med en genomskilning sten Thomas sabo.


Men vi hörs i morgon!

evvis <3


Dessa saker skulle inte sitta fel!


Onsdag

Hej

I dag har jag varit i skolan sen åkte jag hem och pluggade spanska och försökte göra i ordning min gympa lektion jag ska ha. Men jag har totalt fastnat jag ska ha simning och jag har ju liksom inte sett dom i min klass simma så jag vet ju inte vad dom orkar och inte orkar så jag får skriva allt i parantes :) Och sen efter det så satte jag mig framför tv:n okej där sitter jag nu med datan i knät. Och det kommer nog bli så i kväll :D

Dagens outfit: svart over size tröja Monki, svarta strumpbyxor HM, svart långt linne Gina, ett långt halsband med en vit jordgubbe som är från Guldfynd, rid botsen.

I morgon blir det spanska prov och kanske va med becka det beror på om jag ska träna i morogn har världens hosta och ont i halsen typ sår i halsen usch men det går nog över snart lite strepscil och det är över på några dagar.

Men vi ses i morgon jag vill ha ideer på vad jag ska skriva om så komigen och ge förslag.


Kram

evvis<3

MUSIC MUSIC

Musik är nog det bästa som finns någon som håller med?? Utan musik blir allt så tråkigt. Det bästa med musik är ju att det finns så många olika sorters musik som ex.POP ,rock, armb, klassiskt,schlager mm det finns liksom hur mycket som helst. Själv tycker jag att oftast så säger musikstilen lite vad man är för person. För liksom en punkare lyssar ju itne på klassiskt och en som älskar att dansak balett gillar ju liksom inte rock..... Det finns ju mängder av artister också och alla är olika. Olika röster olika låtar m.m. Men det finns ju visa somjag tycker är väldigt anorlunda inte bara i utseendet utan även i rösten som ex. Lady gaga, Salem al fakir m.m. DEt jag vill säga är att musik är det bästa läke medel för allt!!!!


Skulle varit en bild här men det funkade inte :(


Tisdag v.10

Hej allihopa!

I dag har jag varit i skolan som inte kändes så värd om jag får sägade fär vi¨åkte dit och sedan fick vi sluta redan efter första lektionen pga. att lärarna 8 och 9:o lärarna skulle göra nått. Lektionen var hemkunskap coh vi bakade bullar :P Sedan var jag en snabbis på stan coh köpte solglasögon :D mycket fina.


Dagensoutfit: Jeans med sidenband i midian JC (bandet ahr ajg satt ditt själv), Svart t-shirt JC, Svart bolero JC och mina rid kängor.

Föresten det kanske kommerr vara ont om bilder i inläggen för min kamera är trasig :( 


Vi ses

evvis

Söndag!

Hej!


I dag har jag tävlat i Falköping det känndes ganska bra faktiskt persade på nästan allt men nöjdast är jag emd ryggen jag simmade på 1.29.00(någotsånt) det var i alla fall nått med em minut och 29 sekunder äntilgen under 30 :D Efter det så åkte jag hem och nu sitter jag här hemma och har tråkigt det skulle vara roligt om någon skulle komma eller ringa och underhålla img lite ananars komemr jag nog att somna sanart ;) NE nu ska jag röra på mig lite lyfta rumpan från sofan.

Dagens outfit:  Mjukisbyxor(inte jag ), vit linne JC, blå kofta med dragkjedia från Rahlf Louren.


Ses i morogon!

evvis

<3


Fredag :D

Hej, halloj, hola, hello, tja, tjenare, cha cha ,bunenas tardes!

I dag har jag varit i skolan och vi ahde VG, MVG so prov det var gansak lätt faktiskt fas mvg frågan vara ganska jobbig om jag får erkänna.I kväll blir det att va med några vänner....Vi ses i morgon.

Dagens outfti: Svarta halv korta byxer med nitar Zoul,svart t-shirt från monki, svart kofta ZARA, Vit roset ring och en silvrig samma som i går.


Torsdag

God kväll allt folk!

I dag har jag varit i skolan och sedan åkte jag hem och pluggade so. Och nu sitter jag här framför datan kolla de på "halv åtta hos mig" men blev så äklad att jag duchade i stället. Ja det är nog va jag har gjort i dag!!!


Dagens outfit. Mina nya jeans JC,grå guns and roses tröja JC och svart kofta Zara, vita convers och thomsa sabo ring.

Nu ska jag dra vi ses i morgon!!!


evvis

(komentera vad ni vill att jag ska skriva om börjar få brist på saker att skirva om liksom det är ju inte roligt med bara "idag har jag gjort" och "dagenoutfit" som jag kanske ska börja ta kort på elr vad tycker ni???)



<3

Tisdag 2/3

fHej allihopa!

Har ni det bra?

I dag har jag varit i skolan sen efter skolan så åkte jag hem och pluggade so och nu sitter jag här framför datan och tv:n och kollar på "bygglov" och "mästarnas mästare".

Dagens outfit: grå ganska lång kofta med snöre i midjan, svarta halv kort nityxor från zoul, svart linne newbody, ring bik bok.




Föresten någon som vill köpa newbody billiga underkläder,sockar,linnen och t-shirtar så ring mig...:D


Får se om det blir nått inlägg i morgon har fultt upp men torsdag blir det ett garanterat...

Puss

evvis

RSS 2.0