Lördag <3

Hello!

Ja nu var det ju ett tag sedan igen som jag skrev nu och så brukar jag ju alltdi eller oftast börja varje inlägg. Men saken är den att det är ganska mycket saker nu i skolan liksom i går hade jag mitt sitsta so prov som jag var tvungen att öva till och liklsom nästa vecka ska jag på klassresa och massor mer och veckan där efteter så är det avslutningsmiddag i skolan ,skolavslutning,sistanatten med gänget och så så jag kommer nu ha det fullt upp i två veckor fram åt och då kommer tyvär nog bloggen bli lite lidande. Men jag stör mig på att det inte går att blogga på min ipod det går att lågga in på blogg.se men inte att skirva för om det gick skulle jag blogga 24/7 okej det blev lite fjortis aktigt där men aa det får va så :)

I dag vet jag inte än vad som händer på dan men på kvällen sak mamma och farmor ha kalas och då blir det att träffa lite släktingar det var (längesedan nu) så  det ska bli roligt. Igenterligen skulle jag behöva åka ner till stan och kolla på bikini köpa brun utan sol, linne och smycken men aa det lär nog inte bli nått av det men då måste jag ner i morgon :) Annars blir det bara slappa .

Jag vill gärna att ni ger förslag på vad som jag skulle kunna skriva om för att det står helt still i mitt huvud och det är verkligen inte bra :(


Just nu känner jag för att sätta mig i "solen" och sola men det finns ingen sol ju det är ju bara massor utav svarta moln typ på himmlen och det var inte bra och det kommer säkert att snart börja regna men jag hoppas att det blir soligare i veckan. För ca 1 veckan sedan var det ju jätte varmt och soligt men nu är det helt förvunet. Men sommar känslorna ha nu börjat att komma och det känns bra så snart bilr det kusten och sola och bada i år ska jag bada varje dag :) eve+havet= LOVE ;) 
Jag på bild i från i sommras det är livet KUNGSHAMN <3NE men ska jag nog hitta på nått och inte sitta framför datan hela dan men vi ses i morgon !Kram


evvis<3

Tisdag!

God dag allt folk!!


I dag har det hänt mycket i fröken evelinas liv ska ni veta. Jag började dan med kanske det jag inte väntat mig med att det skaända när man harrldens längsta sovmorgon jo morfar ringer såklart klockan halv 9 och väcker mig och såklart kan man inte somna om :( men men aa lite sur blev man men sånt är livet liksom. Efter det så tog jag det lungt och kollade på "P.S I love you" som jag tycker e konstig att kolla på lite annorlunda kan man allt säga, efter det så blev det att dra till skolan kl.11.45 och ha musik sedan drog jag till tandläkaren och jämnade till mina tänder för jag hade biti av en bit av tanden och då fick jag värdens sur gubbe till tandläkare han var stresad var skit sur och otrevlig han hejade inte ens han sa bara sätt dig vad var det för tan som var sönter och då slipar jag lite, sen får du en ny tid, nu kan du gå. Tack eller det var han nte värd. Sedan var det tillbaka till skolan och ha lite språk och sedan 20 min klassråd och efter det blev det muicschool och det gick gansak bra fast jag hade inte hunnit öva på min läxa mer än en gång och därför gick det väl inte så jätte bra. Sedan resten av dan har jag tränat och det var nog den roligaste träningne någonsin eller vad säger du selma???

 Hahah det var i duschen selma la in sin handuk i bastun under tidens medans hon duschade för att den skulle vara varm sedan efter när vi var klara och skulle gå in i bastun så var inte hennes handuk där jag började gap skratta och selma var jätter orlolig hon sprang runt och kollade medans jag stod och skrattade. Hon gick och kollade med nårgra om dom inte hade råkat ta hennes handuk men ne det hade tyderligen ingen gjort men sedan efter ett tag så kommer det en liten tjej lite försiktigt och frågar - är det här din? Och såklart var det ju hennes och handuken var dyngesur och hon viste ju inte vad den lilla tjejen har gjort med den så vi började skratta igen....asså det var hur roligt som helst...Tack selma för att du gjorde attt jag fick ett gått skratt!!!!!

Just nu sitter jag och kollar på tv och bloggat såklart det är ju hur roligt som helst. Och sedan har jag pluggat SO och spanska och fikat med familjen och mormor och morfar. Ne nu ska jag kolla på semifinalen eller vad man ska säga. Är det någon mer än jag som tycker att melodifestivalen eurovisen songkontest har blivit rikitigt lång tråkigt det är liksom massor och låtar dom flesta låter likadant och det går aldrig bra för sverige så att man har totalt trötnat jag själv brukar alltid somna efter 10:de nummret och sedan sova mig igenom hela programet hahaha. Men sveriges går ganska bra att kolla på för där låter låtarna gansak olika men det blir bara sämre och sämre biddrag hela tiden. Ne men indag var det bara 10 låtar så då kommer jag nog kunna hålla mig vaken får jag hoppas och höra vad det är med för låtar i år kanske någon bra får man såklart hoppas men jag tror inte att sverige kommer komma till Finalen för den är inte någon låt som resten av europa kommer gilla. Vi skulle ha skikat Salem eller Ola Eller faktiskt Erik men jag gillar inte han för han verkar lite ego men han är faktiskt ganska söt :S

Ne nu ska jag kolla......Urshc villken kass låt ryssland hade ursch.......Glöm era beskymer för i morgon kommer änu ett inlägg eller 2 :)


Puss

evvis<3


Need now :)


Åååå snart så......
Ja nu är det snart dax men då undrar niförsås vad som är snart dax för och det är ju det att på torsdag så börjar den nya "sex and the city 2" och den måste jag bara se sex and the city är bara bäst me like liksom....Den innehåller allt även serien allt som jag gillar som liksom shopping,mode,lyx liv, resa and LOVE ;) Ska väl försöka att se den så snart som möjligt antingen i helgen eller nästa det beror på när girls sen kan eller om dom vill men jag drar med dom även om dom inte vill så nu vet ni det tjejer alltså becka och josse förbered er på bio NU!


I dag har jag inte gjort så mycket har varit funktioner på KM för åk 4 från hene svärta och billingsdal. Det var gött fick sluta redan halv 12 och igenterlinge  skulle man ha slutat kvart över 3 så det var ju skönt kan man säga .Men i morgon blir det också skola men man börjar ju då inte förens kl 11.45 :) så detta är en gansak bra vecka och nästa vecka blir det klassresa som jag verkligen längtar till.


En måste ha just nu: Bikini, smycken och en tröja eller linne.

MEn nu ska jag kolla på tv och ha det skönt!!!


evvis<3


en bild i från i sommras tagen av mig sj :)

Nu är man allt glad igen elr??

Hejsan !

Nu har pappa fixat bredbandet och allt är nu nästan klat med renoveringen med bara några tavlor kvar och en matta och sedan är allt klart :) och det blev jätte bra men jag skulle nog ha haft mer färg :)

I dag har inte så mycket hänt har träna och pluggat och tagit det allmänt lungt.

Nu ska det bli sängen och i morgon blir det tidig upp gång villken jag inte gillar:(


Men ni får ha det så bra så hörs vi


evvis<3


PS.nu är även skol avslutnings outfiten färdig handlad och jag hoppas det blir bra har bara några smycken kvar att köpa och sedan lite brun utan sol skulle inte sitta fel.......

Hellu!

Hejsa nu var det ett litet tag sedan igen men men. Här hemma går allt framåt möblerna är här och tapeterna är uppe så nu är det bara det trådlösa som är kvar och en ny tv :)

I dag har det inte hänt så mycket skolan men fick gå hem för att jag fick så jä''ligt ont magen och var på väg att svima och jag var tydligen helt krit vit i ansiktet :s så nu har jag vilat och allt är bra nu igen efter lite alvedon och voltaren....

det har varit skit varmt ute i dag ju så det blir en avslutnings bild från sommmaren:)

Nu ska jag testa den nya soffan så vi hörs!!!


hej då

evvis<3


Lite roligt ansiktsutryck men det bjuder jag på;)

AA minder än 4 veckor kvar nu!

Oj nui är det snart bara 3 veckor kvar på vasaskolan sedan bär det av till gymmnasiet förhoppnings vi Västerhöjd och där ska jag läsa sammhäll och det får vi hoppas blir bra...


Nu sitter jag och gör ett grupparbete om olika artister på engelska och det går faktiskt gansak bra :)

men vi ses och jag lovar att såfort våran data kommer funka med allabilder på sak detbli flera bilder i varje inlägg.


Hej då

evvis<3

dsc01490

100 inlägg :)

Nu är jag inne på mitt undrade inlägg det gick fort att skriva:) Blogga är rktigt roligt tyker jag man får skriva avsig vad man nner och saker man vill minnas. aa Jag ville bara att ni ska veta att dettta är mitt hudrade inlägg:)

Hej

Hejsan nu var det länge sedan igen...!!

Vårat trådlösa har ite lagats än så internetet går segt har barra stationert men aa pappa ska köpa ett ytt men det vi ska köpa finns inte i butiken just nu & har inte funnits där på ett tag så det kommer också skert ta ett tag.


Under dena tid som jag inte har blogga har jag tränat varit med kompisar och skolan. I veckan hade vi spexfotot som var roligt fast jag blev nog vist inte så utkläd kunde gjort mer men hittade inget att a på mig:)

Nu sitter jag hos mormor och morfar och har det mysigt.


Dagensoutfit: leggins HM, samettkjol JC och svart oversize tröja monki.

I går var jag oc mamma i lidköping oc kollade på skolavslutnings kläning och det hittade jag min kamera funkar fortfarande inte så det blir igen lid på den men jag blev riktigt nöjd nu är det bara skor kvar vet inte riktigt vad jag sak ha fö några men man hittar nog alltid nått :)


Men vi får se när vi hörs nästa gång:)


kramizar

evvis<3

Tjooo

Hejsan just nusitter jag och letar efter so ord och tangentbordet funkar inte:( så ska nu logga ut i kväll blir det träning:) sedan lungt:) framför tv:)
Kram evvis<3

Kort men aa

Hejsan detta blir ett kort inlägg.

Dagen har beståt av att leta tyger och mönster till en skolavslutnings kläning men det fanns inte ett skit av det jag ville ha men det svåra var att jag redan hade ritat upp en bild i huvudet så att då blir allt svårare så det blir att köpa en i stället och jag köpte i ställe 3 olika tyger och ett mönster och sedan får det vara bra så för att jag kommer alldrig att hitta tyger (klädtyger) för det är ingen som syr det längre så aa men jag f¨r fortsätta leta men nån hemma gjor skolavslutning som inen annan än jag skulle haft blir  det inte. Men ska åka till någon annas stad och kolla vill inte ha nått som någon annan har det är så tråkigt....


Men vi ses

evvis<3


ps. nån som har förslag på tyg affär med kläd tyger???? :) I need

Hej

Hejsan nu var det längesedan igen och allt här hemma står fortfarande still och så.


Hoppas på att elektiken kommer i veckan och att pappa köper en ny roter. Nu är även alla Nationella avkladade och jag hoppas att allt går bra. Var skit  nervös på no labban men min egna planering gick igenom så jag fick utföra den så det var ett steg närmare.


Nu måste jag dra för min bror står brevid och vill ha datan


vi ses

evvis<3

Ursch

Okej nu måste jag förklara varför jag inte har bloggat på flera dagar det är pga att vi håller just nu på att renovera vårat vardags rumm hall med mera och vi har rivit en vägg som huvudjacket satt i och sedan har pappsen bräntsönder vår roter :( och vi har därför inget trådlöst och om vi ska ha nte nät så måste vi ha en jobbig slad som bara är i vägen och det tar en stund att få igång allt för vi kan inte ha sladrana i för att då kommer dom få massor färg och skit på sig. Så det är lite tråkigt men allt kommer ordna sig när den dära förbaskade elektriken kommer som inte kunnde komma förens någon gång nästa vecka :( så just nu sitter jag  röran med massor utan sladar i datan och kontakten sitter i ett rör  som händer ner från taket känns inte så säkert om jag får säga det själv så det är väl dax att logga ut snart men det känns som man ligger efter i världen när man inte kan gå in på datan och så men man får  göra det bästa av situatonen.


I dag har jag haft skolan och sedan musikskolan och sedan har jag fått fara runt lite vet inte vaf men men så är det i bland när man inte vill cykla hem i regnet...... Skulle haft träning i dag men min tränare har blivt sjuk så den blev instäld och nu har jag kollat på tv lite och sedan plugga och ätit mat :P nu ska jag kolla på tv och slappa och ta en varm och skön dusch..


Men nu ska jag gå så vi får se när vi hörs nästa gång hoppas det kan bli nått emr i veckan men aa själv tycker jag att den dära elektriken kan komma och fixa detta nu och så men aa men nu vet ni varför det blir så lite bloggande men snart kommer jag att komma igen med det :)


Har föresten NP i morogn i NO kemi vilken inte är så roligt men jag hoppas på att det är lätt och bra för mig :) så vi ses


PUSS


evvis<3
oj det blev en väldigt gammal bild men den bjuder jag på :)

RSS 2.0