Lördag!

Tjoo!

Idag har jag haft en rikitgt skön och lång sov morgon som var väldigt efterlängtat:) Hade även en fantastisk dröm och så när jag vakna så var det bar en dröm det var så underbar som verkligen kunnde vara verkligehet men om ni undrar vad den handlar om så får ni fråga tänker inte ta upp det här i fall den personen skulle läsa men vet ju aldrig vem som läser:)

Men efter sovmorgonen ¨så var jag och träna men det blev inte så mycket träning pga att det små hade inte fått info om att det inte var något för det så jag fick ta på mig den lilla tränarrollen och träna det :) Sen efter det så har jag vairit hemma och haft lite besök från lottis och angie som var trevlige och vid halv 7 ska jag och några tjejer ut och äta vi har bokat bord på Benidorm :) så det får vi hoppas blir mysigt. För övrigt så sitter jag nu och kollar på reprisen av "Ensam mamma söker". Men ska slappa lite nu.Vi hörs !


evvis<3
Sommaren är det bästa jag vet träffa underbara människor, bada, mysa, sola,åka båt och sommarlov:)


Kram<3

Lite snygga jackor:)

Från polyvore.com

Torsdag!!!

Ja nu var det helg snart igen:) Dagen har beståt av skola, plugg och träning. Just nu sitter jag framför tv:n och kolla på "robinson" och det laget jag hejar på vann en tävling för en gång skull :) SNART ÄR DET LOV det kommer verkligen i rätt tid man är ganska tröt nu:) Hoppas att det blir ett händelse fullt lov med mycket mys och träffa underbara vänner och släkt och familj.

Nu ska jag fortsätta att kolla på tv:n men nu blir det nog "vad blir det för mat" med den mat galna kocken Per Morberg han är för skön :)

Mén vi ses :)

hade tänkt att slänga in lite gamla bilder men jag hittar inte sladden till kamerna och sen så har inte min nya dator mineskorts koppierare så tyvärr så blev det inga bilder idag kanske slänger in nått senare:)


Puss :*

evvis<3

Tjoo!

Ja nu var det onsdag igen och det är bara två dagar kvar till helg och lov:) Sitter just nu hemma själv och kollar på tv och kolalr på datan lite har även pluggat lite och varit i skolan.

Dagensoutfit: Rosa linne espirit, svarta cykelbyxer HM, strumpbyxor, boots Clarks, svart kofta Zara.

Satt nyss och utfoskade min data kamera och hittade lite roliga saker och tog även lite roliga kort som jag nu ska visa:
Hittade massor mer men tyckte att detta får räka.

Ne nu ska jag dra men vi hörs i morgon!

M.V.H

evvis<3

Ett kort.....

inlägg för jag måste plugga ;)

I dag har det varti skola igen en helt vanlig måndag förutom att jag slapp datakunskapen pga att jag redan gjort provet och alla uppgifter och då fick man ledigt hela veckan så gött med världens sovmogon på onsdag :) Sen efter skolan var jag på vasa en sväng för att kolla om vi kunnde få våra elevmappar som vi inte fått än liksom 5 månader efter att man lämnat skolan. Det var som ett dagis på toalet dörren stod det hur man tvättade händerna och typ torkade sig och det stod med stor text över allt och det vara massor elev målningarna uppsatta runt om dagis varning är det ända ordet som går att sammanfatta skolan med nu. Men såklart var åsa på utvecklingsammtal eller hon satt i det och vi fick då itne träffa henne och vi kom där ifrån tomhänta alltså inga elevmappar. Kan slå vad om att vi kommer inte få det det kommer ta två år till som allt annat här i världen som har med det att göra :)


Ne men nu måste jag verkligen plugga!


Vi ses

evvis<3


men snart börjar ju prodject runway ska nog börja pluga efter det för då kan jag plugga i lugn och ro för min bor har nog träning och då kommer jag vara hemma själv och det är skönare att plugga då:)

24/10-2010

Hej allt folk!

Nu sitter jag hemma efter en dag hos min underbara faster. Jag har gjort allt möjligt från att testat massor mary kay och massor fika och pizza ätande. För mig blev det en foundationen som min faster gav mig tänk att man har en så snäll faster ett stort TACK :) Det är typ det jag har gjort idag men det tråkiga var att hon som var och berättade om produkterna hade inget smink. Men men. 

Nu ska jag kolla lite på "beck" och sedan blir det sängen för min del så man inte blir lika trött som förra helgen ;)
Tänkte lägga ut en bild på min nya halsduk som jag blev så nöjd med.(vet att bilden blev lite suddig hade dåligt ljus)
och nu ett tack till min lilla farmor som var så gullig och stickade och köpte massor garn;)Ses


evvis<3

Tack för alla gratulationer.....

tack tack!


tänket visa vad jag fått så här kommer en bild :


 
Bilder från googel.se
bild från polyvore!tack åter igen!


Kramar 

evvis<3 


Polyvore är så roligt:)Från polyvore.com som är en roligt sida om man gillar kläder och tillbehör :)

16 år i staden där växte upp så märker du hur fort det går!!!

Hahah! Försökte att göra om lite men rubriken är alltså från Veronica Maggios låt "17år" men det stämmer inte helt men melodin stämmer. Nu är jag änterligen 16 och har snart varit det i ett dygn. Nu får jag änterligen övningsköra och ett år närmare 18 ;) Nästa år bilr ett år där det inte blir någon förändring allts för när man fyller 15 så får man  ta moppe körkort , byxmyndig och straffmyndig 16år får du övningsköra , 17 år inget vad jag vet och 18 frihet ;( plus att man får ta körkort.  Jag har fått min efterlängtade dator nu och hoppas på att jag kommer ha mer ork att blogga nu :) Fick även reda på i dag helt säkert att till hösten alltså nästa år i 2:an går jag då ska vi få datorer i skolan då kommer jag alltså ha två men tro min nya är bättre än den vi kommer få i skolan ;P Jag har fått massor gratulationer så att att jag blivit helt rörig i huvudet så att jag sagt grattis i stället för tack, Men men som tur var så var det inte bara jag som fyllde år i dag i kalssen utan en till så när det sjöng så behövde man inte ha allas blikar på en själv :) Nu ska jag städa rummet och plocka i ording ananrs blir mamma lite sur ska ha släkt kalas i dag så får helt enkelt vänta och hoppas på att det blir mysigt.


FÖRESTEN MIN ALLRA BÄSTA VÄN REBECKA FYLLDE ÅR I GÅR SÅ GRATTIS IGEN GUMMAN :)<3

Skulle ha lagt ut ett inlägg med kläder men har gjort om det säker t 5 gånger för att när jag precis blivit klar så har jag tryck på någon kanppa och allt förvunnit så efter 5 gånger gav jag upp :(


vi ses

evvis<3


PS.Föresten någon emr än jag som tyckte att det kändes som julafton idag i morses jag är seriös nu jag fick verkligen den känsla tyckte att det var lite väl tidigt men tänkt att "lite"  kan göra så med en men det är ju inte så många veckor kvar :)

pigg som en murtt

Hahah nu sitter jag här hos anna och johanna och anna är tröta och johanna vill hem men hon har problem för hon måste dra mig från datan för jag hittar massor bra musik:) Ne men jag får nog ta och lyda lilla johanna för att hon  har hanbolls martch. Kvällen har förutom massor skartt beståt av tjejsnak och massor utan godis och en liten promenix:)

Men vi ses i morgon och då fyller min far år Grattis till han :)


Evvis<3

!!!!

KOMENTERA<3

Friends<3

Vänner är ju nått man måste bevara. Men jag har märkt att det är bara de man får tillbaka av som man håller kvar. Det som bara är med en fast igenterligen vill va det "coola gänget" tappar man kontakten med. Jag har nu träffat underbara vänner som verkar var väldigt lik mig och jag måste säga att det är lycka "en pusselbit" liksom, nu låter det som att jag aldrig har haft vänner men det har jag älskar mina vänner men nu har jag hittat vänner som är som jag. Och är helt underbara och verkligen verkar vara sig själva. Jag är en person som ganska snabbt fattar hur en person är och ser igenom så tydligt om den är sig själv eller fejkar. För sånt lär man sig genom åren när men träffar nya. Jag kan säga att jag har träffat folk som inte är sig själv och sånna som verkligen är sig själva och är den den verkligen är ME like:D


Oj vad personliget det blev men jag lyssande på låten "Bless the broken road" och började tänka på detta och behövde få ut det :) Detta kanske inte är så roligt att veta men aa jag behövde bara säga det.

Jag tycker alla ska få ha vänner även hur man är men man kan faktiskt inte gillar alla men man får då försöka att hålla det hemlige jag kan dirket säga att jag gillar inte alla men jag går då inte och är taskig fast ibland kan vänskap vara jobbigt om man känner någon men inte passar ihop och tvingas att va med den ändå då kan jag reagera men jag är en perosn som mår dåligt om jag är tasktig men jag har kommit på att man får göra det bästa av situationen och gilla läget men om det börjar gå förlång får man fixa det på ett bra sätt och inte vara tasktig män ändå berätta saningen .


Jag måste vara konstig men jag hålla på och diskutera detta i flera timmar och skriva om det med hur långt som helst men tror inte som sakt att någon tycker detta är roligt att läsa men det är min blogg och jag skriver ju hur jag vill och sånt här är viktigt för mig att man liksom är sig själv............Krama om varnadra och gilla läget så ses vi!!!Fredag sista dan i skolan för veckan!!!!

Tjo

har percie kommit hem från en mysig fika med anna erika och sedan kom sofia :) det blev en varmoboy med grädde och en chokladboll så kan säga att jag mår illa nu och så har jag upp täkt att om man låter en varm choklad stå och bli kall så blir det fett klumpar i den GOTT!!!! elr inte. Så det kanske var sista gången jag drack det ;) men men ikväll vet jag itne än vad som händer kanske drar till erika och anna och kollar på idol eller så kanske jag väntar tills att becka fråga smsar mig och säger att hon är hemma men vem vet när det kan bli. vill alla fall ta en kvälls promenad villket är sjukt mysigt. men men. I dag hade vi ideoligoi prov som känndes riktigt bra därför kommer det gå skit dåligt det kännde s som att man skrev samma hela tiden men det gick frot tyckte jag och jag svara på allt vet att jag har ett fel i alla fall :( måste säga att samhälls kunskap är det roligaste ämnet i skolan det finns nog flera som tycker att jag är konstig nu men aa det är faktiskt så känns som att jag fattar mer takc vare att jag hade en jätte sträng lärare på vasa som behandlade oss som högskole elerver redan när vi bara var 12 år den tiden på de lektionerna mådde man skti men nu tackar  man för det verkligen men det kunnde varit lite mindre hårt i 6:an än vad det var.


Dagens outfit: Grå guns and roses tröja JC, lee jeans JC, svart kofta och gröna convers.

Vi ses i morgon hoppas jag :)


Love 

evvis<3  Skulle inte sitta fel nu i den kalla vintern!


Från polyvore.com :)

13/10-2010

Hej!

Idag har jag varit i skolan, pluggat och sedan lagat mat och just nu sitter jag och kollar på "Välkommen åter" som är riktigt bra.

nu ör det bara denna veckan och 2 veckor till så är det HÖSTLOV villket ska bli riktigt skönt.

Men nu ska jag fortsätta kolla!


ses

evvis<3

Tisdag 12/10

Grattis morfar ville jag börja med att säga sedan vill jag säga grattis iefterskott Anna. Alla fyller år nu ju pappa på lördag karin på tisdag rebecka på torsdag och jag på fredag. Och nästa lördag blir det tävling det var mycket länge sedan så tänkte att det var bra att starta med en tävling med lite kortare distanser ;) ne men klubben hade denna tävling som en obligatorisk hatar ju 50 och 25 vill simma längre hälst 400 frisim det är grymt roligt det händer lite då under loppet och så men 200 är också ganska roligt och 100 funkar jag är lång distanasare.

Det allra roligase jag har gjort när det gäller simmning är ju Vansbrosimmet. Ville simmat det i sommras igen men jag fick inte med mig någon alla är så fega. Tror att ajg skulle kunna persa med 10 min minst :) tog liksom inte i fullt ut förra gången det var ju faktiskt första gången och vet man ju itne hur mycket man pallar med.

Ne tillbaka till verkligheten:) Idag har jag varit i skolan sedan efter var jag på stan och köpte en ring (har ingen bild just nu) skulle köpa present till pappa men kommer inte på nått och han vill bara ha skid grejer och jag kan inget om det "Skid och cykle" nörd kan man verkiligen kalla han som läser sina pedal tidningar ( tidningen heter kadens men jag och min mor kallar den pedal tidningen för den handlar typ bara om cyklar)och vill bara ha såna saker som här till det. NÅN SOM HAR FRÖSLAG PÅ NÅGOT?????? Jag behöver liksom råd :) Sedan så har jag pluggat samhälsskunskap och engelsak verb och några ondödiga ord tycker jag fattar inte vad det betyder typ. Kanske borde göra lite matte med så det får det bli nu efter att jag blogga lite . 


Jag fyller år nästa vecka men men jag vet ju redan vad jag ska få så då blir det inte lika roligt.....


Nu ska jag till farmor och farfar.....Och plugga matte... 
Pussar


evvis<3

Torsdag

Hejsan!

Gud vad skönt med äntligen en läx fri dag gjorde allt i går men skulle igenterligen gör lite matte kanske men jag känner att jag behöver bara slappa för en gångs skull en liten belöning. Dagen har beståt av skolan en vanlig dag elr vi hade vikarie på spansakn och han pratar typ bara svensak och jag är ju så seg på spnaksa fsta han var grym på att förklara gramatik på ett roligt sätt så att det fastar. Sedan hägde jag med becka en snabbis på stan sedan tog jag bussen hem och nu sitter jag här och slappar somnar typ snart har satt mig i soffan som brukar gör att min ögon faller ihop:) I kväll blir det tränign känner igenterligen inte för det i dag men aa jag måste elr jag känner att jag måste och sedan ville agnes att jag skulle träna för att hon skulle komma så det blir träning för mir i kväll och jag ska göra tio armhävningar mer än vad jag gjorde för en månad sedan och jag kommer inte ihåg hur många jag gjorde :s

Dagens outfit: Croker jeans JC, linne lindex, stickat stor kofta Clarks, ring Thomas Sabo och mina kängor.


MEN VI SES!

EVVIS<3

Tisadg men jag tror det är Onsdag ;)

Tjoo here I´m!

Tror säker ni undrar var jag har hållit hus under detta 2 dagar jag inte bloggat. Jag har pluggat ;) det är så sjukt roligt måste jag säga elr inte. Men jag har ju valt en plugg linje och då får jag skylla mig själv. Har ganska mycket nu och ända fram till lovet.


HAHAHA just nu sitter jag och dunkar musik för fulla muggar så att glassen spriker och mamma ropar "sänk ljudet" och pappa ger förslag på låtar men nu är volymen ganska hög för mor och brorsan är på träning. Resten av dagen har jag pluggat engelsak prov, haft fotograering och tror att jag tappat bort min foto lapp (problem) vad gör man ska kolla i skåpet imorgon och se om jag har glömt den där hoppas på det. Sedan har jag varti i skolan och haft en halv bra dag. Mitt humör är lite upp och ner och ögonen håller på att falla ihop och ett lov skulle vara väldigt behövligt. Men får hålla ut i 3 veckor till och försöka hitta nått som gör mig pigg har redan testat kaffe (men gillar itne vanligt måste vara smaksatt latte och den blir inte lika god hemma som på waynes) och te men det hjälper inte kanske ska försöka att gå coh lägga mig tidigare sen får ja väl testa att äta emr kanske och äta mycket frukt och trappa ner på godiset och alla onyttig´heter men det kan jag säga direkt att det kan jag inte jag är VÄRLDENS STÖRSTA godisgris och måste ha godis varje dag och jag har hört att godis gör en väldigt trött. Jaja jag överlever nog.

I går var jag och tränade och plugade och skolan.

Söndags var jag tränare och sedan var jag på stan med becka. Och sedan pluggade jag och sov :)Juste det kanske ska förklara rubriken men jag skulle träffa farmor idag för att lämna garn till henne så hon kan sticka en halsduk till mig och då bestemde vi att halv fyra blir bra för jag slutar 15.00 för att jag trode det var onsdag men sen när jag slutade kom jag på at det är Tisdag och jag slutar kvart över 2. Hahaha men det löste sig och sen hela dan har jag gått och trot att det är onsdag fast det är tisdag. Kanske inte så roligt att veta men det var lite roligare än vad det låter.:)


Ne nu ska jag gå!

men vi ses


evvis<3helmigt kär vad gör man liksom om man är feg???;)


Lördag igen da!

Tjatja!

Hur har ni det framför era data skärmar? Själv har jag det riktigt bra:)Sitter just nu och vänta på becka som har smittit i väg och gjort något men fråga mig inte vad. I dag har jag tränat och slappat pluggat lite engelska blev inte så mycket men lite i alla fall bättre än ingenting  sedan fixat i mitt rum lite. Mamma och pappa var på IKEA och köpte ett nytt överkast jag hade tittat ut och det blev  ganska bra faktiskt men lite ovant. men nu är det bäst att jag öogar ut så att becka inte kommer på mig ;) tror inte det gör nått men men jag vill vara lite social så det är nog bäst att sluta nu och här!!!

Men vi hörs imorgon får hoppas något roligt hönder så jag har något roligt att skriva om!!


ses

evvis<3

Happy!!!!:)

Tack gumman för den fina layouten :) det var på tiden den andra hade ju paserat bästföre datum för länge sen.

Nu ska jag ut på en promenix och följa Anna hem :)


I morgon väntas träning och kanske lite shopping med bästa björn:) (rebecka)


Ses

evvis<3

21 days left

Urch vad trät jag är skönt med lite helg hoppas på mycket sovande. Vädret ute är kass villket är tråkigt jag vill ha klar blå himmel och sol som det har varit några dagar denna veckan.

Idag slutade jag halv 12 pga inställd lektion sissta på dan men vi hade uppgifter som vår lärare hade gett oss så jag och några stanade kvar och gjorde klart det i skolan sedan åkte jag hem och somadet till coh hörde att det blingade på dörren och trorde det var min bror och tänkte att  han kan uppna själv men ingen öppnade dörren så jag var tvungen att gå och öppna och då var det mormor och morfar som jag inte har sett på evigheter. Nu sitter jag här framför datan och lyssnar på musik och tänker på saker och ting.

Men nu ska jag prata lite me de så vi ses!


Kramar

evvis<3


RSS 2.0