Fredag igen!

Hejsan alla glada läsare! (eller jag hoppas att ni är glada) Själv har man väl ett litet leende på läpparna. Dagen har bestod av sovmorgon, matte lektion, inställt klass tid, musik och sedan stan där jag och Carro, Josse, Anna och Sofie och Filiph var med. Vi var på HM där jag plockade fram kläder till Filiph som han sedan provade :D och han valde ut en tröja och ett par jeans shorts. Så aa om ni vill ha kläd tips kom till mig eller dra med mig på stan (haha) ;) Resten av dagen vet jag inte vad som händer kanske en hemma kväll som inte brukar vara så vanligt för evve kanske skulle se film med becka men vet ej än hur det blir.

 

Dagensoutfit:  jeans shorts med halva hål och ett läder snöre i midjan, vitt lite halv pösigt linne istoppat, svart halv kofta, vita converse, silver klocka med stenar guess och vita pärlörhängen.

 

Ne nu ska jag slappa och kanske till och med sova. Vi ses och kommentera mer tycker jag.

 

Förresten fick en fråga vart jag ska resa i sommar och jag ska till Grekland till Zakynthos blir det i en vecka med mycket sol och bad.

 

Kram

evvis♥

 


Tänk att en sak kan göra en..

Så glad och att man blir helt galen på en gång. Jag låter säkert jätte sjuk nu men jag är verkligen kär i alla appel produkter speciellt deras datorer och ipads. Efter att ha börjat använda deras internet safari så har jag blivit ännu mera in love och jag håll hela tiden uppdaterad om deras ny heter.  Själv har jag väl inte mer än en iphone och ipod toutch men vill ha en ipad 2 har hört att den ska vara riktigt bra. För resten idag såg jag att iphone 4 kommer ut i vitt nu med.

 

Haha nog om de. Idag har det varit skola som bestod av ett par timmar med kurs prov i spanska 2 och sedan ett hål på 3 timmar och sedan en lektion och slutade tio i 4. Sedan efter det tog jag och Erica en tur till Willys som har blivit en torsdags vana för oss nu ;) sedan vidare hem och nu har jag precis skrivit klart svenskan och skickat in den. Så nu är det bara samhällen kvar och en idrotts grej som ska vara inne om 150 dagar kvar och det är inte förens i höst så det är väldigt lugn med den. Resten av dagen vet jag inte vad som händer men något hoppas jag på.

 

Ni får ha en fortsatt bra dag får se om det blir något inlägg mer idag!

 

Kram

 

evvis♥Allt går runt och runt!

Tänk att tiden går och man glömmer och kommer på saker och ibland går de bort fort och ibland inte alls. Saker som går fort bort tackar man och bugar man för men andra saker som aldrig försvinner eller det känns så jobbiga.  Speciellt när det är något man inte kommer få svar på eller det känns i alla fall så. När man ser saker som gör att man blir ändå mer fundersam medans andra säger släpp det. Men saken är det att det inte går VAD SKA MAN GÖRA DÅ???  Tänkarna bara snurrar runt och när de har gått bort lite blir de påkomna igen.  Man är liksom fast av sina tankar och tankarna blir bara större och till slut vet man inte om man ska sprängas eller vad som händer. Saker som ofta fastnar är väl kanske saker som man ville skulle bli sanna eller saker man ångrar att man inte gjort och att det stannade upp.  Och så hör man en annan säga glöm det strunta i det, låt det vara m.m. Då blir man bara men du FATTAR ju inte! Även om de tror att det gör det så gör de det ändå inte helt för de har inte varit i den kroppen som har dessa tankar och de har inte likadan hjärna som den personen och det gör att de inte kan fatta hur man själv tänker och egenterligen. När de hela tiden tror att man tänker på ett sätt som de tycker är fel för att man själv suger på att förklara och försöker då få en och tänka annat och tycka annat framför allt. Jag tycker att man inte ska kunna få ett ex omdöme om en person eller ställe eller sak om man inte känner de/den jätte bra. Vist kan man väl få ett första intryck men de stämmer ju oftast inte.

 

Jag själv har nog allt mer under den senaste tiden börjat tänka att man inte ska bedöma någon/något om man inte vet hur den/ de är. Även om andra går runt och bara säger ex. negativa saker. Vist kanske man håller med ibland men jag själv vill ha min egen bild och jag vill inte få en bild som en annan person fått och tycker om ex hur en sak är eller en person är. Jag vill ha min egna blid och tycke om saken eller stället eller personen.  Även om jag själv håller med ibland om vissa saker så är det för att man kanske har fått en tanke som gör att de kan stämma in men att i andra stunden tycker man inte alls det stämmer in utan man ångrar sig för att man höll med den där gången bara för då var det en tanke som flög in och man tyckte så då.  Och då får ofta jag en tanke ” Tänk om de tror att jag är en sådan som bara gå efter grupptrycket när jag verkligen inte är en sådan person”. Men jag hoppas att det inte är så.

 

Detta inlägg låter jätte deppigt säkert men jag ville bara få ur mig detta och jag vet att det blev långt men jag tycker att detta är en viktigt sak och jag själv har allt mer med tiden börjat tänka så här och märker själv att man fått tankar om saker /personer/ställen.

 

Kommentera gärna med era egna åsikter om detta och aa bara kommentera!

 

Ne nu ropar mamma att det är mat så aa det är nog bäst jag går :D

 

Kram

evvis♥

 

Bild tagen av : Caroline B

 

En tjej med många tankar och idéer!


Onsdag men känns som tisdag

Idag har det inte alls varit en vanlig dag för mig. Starta med att jag cyklade till skolan och kom till skolan vid åtta då blev det att gå till ett litet möte för oss som skulle guida runt åttor från två skolor och från början skulle jag och Carro bara varit på eftermiddagen mb vi blev elev ambassadörer och visat de runt på skolan. Själv är jag helt slut och sjukt trött och vill just nu bara sova !! Så nu ska jag hem och fick nyss reda på att jag ska utomlands i sommar inte helt fel. Ne nu ska jag nog dra mig hem åt så vi hörs:) Kram Evvis<3

Sommar :D

Nu måste jag erkänna att sommaren är här. Och jag vet att det blir väldigt dåligt med bloggandet nu förtiden och jag känner att jag har annat att göra och så men att jag ska försöka skriva så ofta jag hinner och känner att jag kan :D

Idag blev det en tur med min mor och far sedan så kom Anna och vi har käkat grillat hemma hos mig och nu sitter vi och väntar på att något ska hända.

Ne nu ska jag logga ut men ha en bra fortsatt Söndag :D

kram

evvis♥
Tisdag!

Hejsan!

 

Idag har jag mest slappat och pluggat lite känner mig riktigt duktigt. Just nu sitter Edvin och hans kompis håller på hela  tiden det är som att jag är deras ”lekledare” och sen snor  de min telefon och går in på min FB eftersom att jag inte kan logga ut längre det är något som är lite fel. Så jag har typ raderat mer än 10 logg inlägg idag :D Resten av dagen blir slapp och sedan i kväll blir det mys med Anna.

 

Ne nu ska jag luta mig tillbaka i solstolen och slappa även om solen inte skiner så mycket men aa det är ju riktigt skönt ute så jag ska njuta. Och jag vill träna men pga min hemska nack spärr så går ju inte det och ni tror säkert att jag skyller på det för att få slippa träna men det är inte roligt att ha nack spärr.

 

Och sorry Elvira och jag vet också att jag är mobil nörd men inte på nätterna när andra ligger och sover eller i alla fall försöker. :D

 

Kram

evvis♥


Lite sommar snyggt

 

Detta är vad jag skulle kunna tänka mig i sommar en sak har jag redan och det är jumpsuiten ;D

 

Bild er från:polyvore.com

Gjord av : mig


-

Hej!

Detta kommer bli väldigt kort pga att jag har världens j*vligaste nackspärr L Vaknade i morse av att så fort jag rörde nacken så blev det som en stop spärr som gör ont så hela min högra sida av nacken är helt konstig. Så nu har det blivit att smörja in sig med Voltaren och bara fortsätta leva livet så gott det går man kan ju inte deppa ner sig för det lilla ;D Så nu sitter jag med huvudet på sne och får hålla på och stödja upp huvudet hela tiden.  Det låter nog lite värre än vad det är men det är väldigt jobbigt och ont.

 

Det är väldigt skönt på påsklov måste jag erkänna men man känner ändå att man borde plugga lite.  Resten av veckan har jag inte så mycket inplanerat tar helt enkelt dagarna som de kommer. En sak vet  jag och det är att jag och josse ska ha våran efterlängtade picknick och vi har även bjudit in några underbara så jag hoppas det blir mysigt och lyckat och framför allt bra väder :D

 

Idag så känner jag för att hitta på något i kväll får väl se om kanske någon är på det ;)

 

Ne nu orkar inte min nacke mer så vi hörs :D

 

Kram

 

evvis♥

har visat detta förut jag vet men de är så söta och snygga :) funderar själv på att köpa en lila i sommar :D

Hello :D

Hejsan!

 

Just nu sitter jag i soffan med tv:n på och är så sjukt trött. Vill också passa på att be om ursäkt för mina dåliga uppdateringar under de närmaste veckorna.  Har väldigt mycket att göra och jag hoppas ni har en förståelse för det.

 

Denna veckan så var det skola och det blev mycket plugg och lite träning på gymmet.

 

Igår så hade jag och alla tränare i klubben fixat ett läger för de små och vi startade med att bowla, äta på O ‘Lewis (stavning) sedan så gick vi till Norrmalmsskolan där vi skulle sova och då hade jag Agnes, Elvira och Linn förberett en ”Cirkus kamp” med 5 olika grenar och ledtrådar och massor utav andra uppskattade lekar. Sedan så blev det att lägga sig kl halv tio eller aa jag och Agnes och Selma tog och segade väldigt mycket när vi skulle göra oss iordning för kvällen så vi var nog inte i säng förens vid 12 och sedan kunde man inte somna för att Skövdes största mobil nördar låg och lyssnade på musik när det låg tio andra människor och försökte sova tyckte speciellt synd om en tjej som fick ha allt det här precis över sig och ville sova. Sedan så vaknade jag i morse av att de små tjejerna i klubben sprang för fullt i korridoren och skrek så aa det blev att gå upp kl 7 och bara gilla läget och vara glad och äta frukost och sedan vidare till badet för lite mera aktiviteter.

 

Om man ska sammanställa denna helg med att säga trött, lite halvt hes och åter igen trött.

 

Ne nu ska jag nog föra min iordning för sängen och sedan sova i min underbara säng och vakna av mig själv imorgon.

 

Detta blev nog lite rörigt men jag skyller då på att jag är skjut trött och vet egenterligen inte vad jag skriver men jag gör detta för mina vänner som klagar på att jag är lat för att jag inte orkar blogga!!!!

 

PÅSKLOV!

 

Kram

evvis♥

 

 

Bild från: polyvore.com


Tisdag :D

Hejsan!

 

Idag har jag varit i skolan med vanliga lektioner och sedan fick vi se en timma av esteternas musikal eller vad man ska kalla det.  Sedan så for jag med becka en liten sväng till stan där jag gick till hm för att kolla om de hade en shorts dress jag har sett på nätet och vi frågade en som jobbade där och hon gjorde verkligen allt för att jag skulle få en. Hon sprang minst 4 varv runt i affären och kollade och sedan runt i provrummen och även i lagret och till slut hittade hon en exakt i min storlek. Varför jag alltid hitta saker jag vill ha som är antingen slut eller så är det bara en var som tillverkas en gång?? Jag är väl en som vill ha saker som ingen annan har och då blir det väl så att man hittar saker som är limit the edition.  Resten av dagen har jag lagat min första lasagne och det blev ett helt eget recept och den var mycket god. Och sedan har jag pluggat och slutade precis att plugga och nu blir det nog duschen och sedan slapp.

 

Har fått ett ryck på mig själv nyss ;) och varför jag fick detta är för jag är så trött på att jag är så feg och tänker för mycket. Jag tänker så mycket att det stoppar upp mig själv från att göra massor av saker som gör att man kommer någon stans i livet. Någon mer än jag som är sån?? Jag är nog den fegaste personen i världen enligt mig själv…………Nu ska jag ta mig i kragen och sluta tänka och leva livet göra det jag ska göra och vill göra. Jag ska lyssna på mitt hjärta och gå min egna väg rakt fram och alla hinder på vägen sak jag besegra genom att bara genomföra dem utan att tänka och jag ska även gör saker som kan få med mig saker på färden som gör den roligare.

 

Jag är så glad att jag har alla mina underbara vänner som är så sjukt stöttande och att man blir glad hela tiden. Tror inte det har funnits en enda dag i livet som jag har träffat dem och inte varit glad och haft roligt. Tänk alla planer vi har för framtiden med alla saker vi ska hitta på och göra det kan ju inte bli bättre och underbarare.

 

Livet är nog det underbaraste man kan få och att spendera det med vänner och familj gör det hur underbart som helst!!!!! :D

 

Kram

evvis♥

 

 

kilcka på bilden för större :D


Förlåt för den dåliga uppdateringen

Hello!

 

Måste säga att jag vet att jag har uppdaterat väldigt dåligt men aa jag har haft fullt upp denna vecka och sen igår var jag knappt hemma och idag har jag inte heller hunnit. Igår var det mys med de underbara och sen blev det hem och sova och sen gå upp halv 7 i dag så jag har sovit 4,5 timme i natt och har inte fått en enda chans att sova idag så jag är väldigt trött.

 

På utbildningen idag så fick vi sluta två timmar tidigare för att våran lärare vi skulle ha hade varit i Thailand och blivit sjuk så vi fick en vikarie i två timmar. Innan på dagen hade vi livräddning och gjorde livräddnings prov. Det innebär att man simmar 50 m och under längden bogserar du och sedan ska du ta upp en docka från botten och simma med en livboj på tid. Jag har gjort detta tidigare i skolan och då fick jag tiden 1min och 30 sekunder och idag fick jag 1 min och 11 sekunder riktigt nöjd. De olika betygs gränserna är VG allt under 1min och 30 sekunder och G var allt under 3 minuter och allt över 3 minuter är väldigt dåligt alltså IG. I skolan tror jag gränserna för guld är allt under 1min och 50 sekunder och silver och brons var under 3 minuter men jag är inte helt säker på de men aa. Så allt över 3 minuter är väldigt dåligt. Detta prov är väldigt jobbigt vill jag lova! Sedan tog vi en liten runda på A6 och där var även Eric Saade såg vi när vi satt och fika. Sedan blev det tur hemåt och nu har vi främmat och jag sitter och underhåller en tjej på 6 år det var ett par år sedan man själv var där så jag vet inte riktigt vad man ska hitta på. Men har nu ställt fram pärlorna och satt på massor Disney låtar och hon verkar tycka det är mysigt och då blir jag glad.

 

Känner att mina ögon skulle kunna falla ihop när som helst och sen har jag nog druckit för mycket cola idag och sen drack jag en stor vanilla latte så jag är helt konstig i mag en inte skönt. Men aa ”det går nog över till jag gifter mig”: som mormor brukar säga.

 

Imorgon blir det ännu en dag med utbildning och då blir det att undervisa barn och läsa oss mer om vatten vana och det fick vi även lära oss idag. Och då fick jag veta att de där flyt kuddarna man sätter runt magen med ett skärp är inte alls bra de är riktigt dåliga faktiskt man ska istället ha plattor och korvar. För kudden du knyter runt gör att barnet inte lär sig att bli stabil. Så när den kan göra bentaggen och armtagen och man tar bort kudden så kommer barnet sjunka som en sten och sedan måste den då börja om från början med att flytta och då kommer barnet att tappa de som den lärt sig innan och bli mer fokuserad på att flyta och då kommer barnet att stanna upp. Så nu vet ni det! ;D

 

Ne nu ska jag vara lite social så hörs vi.

 

Kram

Evvis<3


Martes 5 abril = Tisdag 5 april

Hejsan!

 

Jag har nu gått och stört mig på en grej sedan jag kom hem från skolan. Det är att jag har nu äntligen gjort mitt idrottsprov och det är ett prov jag gjorde i efterhand pga att jag var sjuk när min grupp gjorde det och när jag fick provet så stod det omprov på! Hallå det är ju inte ens samma sak, det är det jag gått och funderat över. För ett omprov är ju för att man fick IG på det första och tvingas göra om det och efter prov är ju att man ex var bort rest eller sjuk när ens klass eller grupp gjorde det och man får göra det i efter hand och det är ju inte alls omprov. Jag ser omprov som något väldigt negativt och det tror jag ni förstår nu när jag skriver detta men aa ja, jag får nog ta och försöka att glömma det och leva vidare ;D

 

Idag har jag varit i skolan och sedan så blev det att stanna kvar efter skolan så jag fick göra mitt prov och sen så tog jag bussen hem och nu sitter jag här hemma och är på väg att dra fram alla böcker och plugga lite mer. Men tror ni jag har orken?? Svaret är NEJ jag skulle villa sova framför tv:n och bara trycka i mig massor godis och bara slappa. Men tyvärr så måste jag fortsätta och mata in allt inför proven.  Så resten av dagen blir det plugg och sedan slappa i soffan.

 

Ne det är nog bäst att man tar fram böckerna nu och pluggar innan klockan blir för mycket och innan jag blir ännu segare och kanske somnar.

 

Kramar

evvis♥

 

 

Fatta vad mysigt det ser ut eller en varm sommardag och mysigt sällskap!

 

bild från: weheartit.com


En kapitel ur min......! ;)

Kapitel 4

Visa saker är viktigare än andra!

Jag har nu tänkt göra en punkt lista på det viktigaste sakerna som är viktigt i livet enligt mig:

·         En familj

·         Vänskap

·         Kärlek

·         Göra något roligt som gör att man bryter av vardagen lite

·         Kläder

·         Mat

·         Tak över huvudet

·         Våga vara sig själv

·         Utbildning

·         Pengar

·         Något som får dig att bli extra glad

·         Uppleva något nytt

·         Möta någon ny

Det finns mängder av saker som man tycker är viktigt i livet. Det är liksom inte bara att man ska ha mat på bordet det kan vara saker som jag tycker är lika viktigt som kärlek, vänskap och familj. Det är ju det som gör att man får en glädje i livet och man blir lycklig av det också. Något som jag tycker också är viktigt som jag verkligen behöver för att få saker att rulla och så det är glädje. Att få göra saker som gör min glad och när jag har fått göra något som gör min glad så blir det automatiskt roligare att göra tråkiga saker för man inser att man inte kan göra roliga saker hela tiden för då skulle det bli tråkigt. Man behöver en variation mellan roligt och tråkigt och det är viktigt.

När jag kom på att jag tycker att pengar är viktigt så tror ni säkert att jag tror att pengar är jätte viktigt som det allt mer blir. Men det är faktiskt så jag tycker att pengar är viktigt att du kommer ingenstans utan pengar. Men du kan inte köpa allt för pengar. Det är viktigt att man tänker på. Tänk om det var så att man kunde köpa en vän för pengar det blir ju så falskt man kommer ju troligtvis inte att gilla varandra egenterligen utan man kommer ju bara vara men man kommer inte få glädjen och den riktiga vänskapen utan en falks vänskap. Jag vet att det är mängder av människor som tror att allt går att köpa för pengar men hur skulle det se ut egenterligen?? Det skulle ju hela världen bli falska alla skulle vara med en för att man hade pengar och att man fick pengar bara för att man skulle vara med en person alla skulle bli helt galna i pengar och det skulle ju kunna bli krig alla mot alla och hur skulle det kunna sluta egenterligen allt skulle ju gå under. Folk i världen blir nog allt mer att pengar är det viktigaste. Människan ändras väldigt lätt och snabbt på grund av alla media och webb sidor på nätet (nu låter det som att jag är emot allt media och internet men lättare sagt så älskar jag det men jag tror det är det som får människorna att få andra uppfattningar om saker.)

Jag skrev ju upp många mer saker som jag skulle kunna skriva så mycket om att det skulle kunna bli var sina kapitel eller en bok själva. Men när jag skrev dem så tänkte jag mer på vad jag blir glad och tycker om och behöver och sedan vad andra behöver då menar jag allt från fattiga till rika och billiga och dyra saker (vänskap och kärlek och familj kan inte vara så lätt att få och då kallar jag det dyrt och att alla inte har det som är så viktigt.)

Tänk på:

Att gör det som du tycker är viktigt för dig och gör en lista och tänk för dig själv. Det är även viktigt att du gör och utför och ser till att du får saker som är viktigt för dig och ge även bort av det viktiga om det är något som glädje kärlek visa att du vill dela med dig och att du tycker att det är viktigt. Och om du delar med så kan du vara säker på att när du söker något viktigt finns det säkert någon som kan dela med sig till dig och göra något viktigt för dig.

Om du delar med dig av saker så kan du vara nästan helt säkert att få saker tillbaka.

 

 

Ja detta är ett litet smak prov på det hemliga jag har sysslat med under ett par månader nu;)

 

hade skrivit ett annat inlägg men sen så uppdaterade jag mitt safari och Itunes så stängdes datorn av och jag hittar inte dokumentet så aa det fick bli detta istället .

 

kram

 

evvis<3

 


Mördar vecka

Mördar vecka

 

Hejsan!

 

Jag har en väldigt roligt vecka framför mig kan jag lova ;) Har typ tusen prov och saker och aa det som min fritid får ägnas åt nu denna vecka är plugg. Kan nog säga att jag kommer vara bosatt i mitt rum med alla böcker framför mig och bara mata in allt. Har spanska litet prov, matte prov, samhälls redovisning, eng Np muntligt, idrotts prov. Fattar att många av er blir avundsjuka!

 

Idag har jag varit och jobbat och sedan blev det en snabb lunch hos mormor och morfar och sedan hem och plugga och jag ska nog plugga lite till. Sedan hade jag tänkt att jag skulle röra på mig lite i friska luften och möta upp Johanna efter att hon jobbat klart.

 

Igår pluggade jag från 11 till halv 2 och sedan åkte jag och Filiph till Karin för att baka kladdkaka som belöning efter vårat jobbiga godisförbud och sedan så kände jag att jag saknade mina kusiner så oerhört mycket och eftersom att jag var så nära dem så slog jag en pling och kollade om jag fick komma och det fick jag så vi såg på eva och adam och gick till kvantum och inhandlade choklad och frukt och så gjorde vi choklad fondy. Sedan så åkte jag med mamma som skulle hem från jobbet och de blev det hem och lägga sig var så sjukt trött.

 

I Fredags så blev det äventyr till stalsiken efter skolan med Anna, Erica, Karin ,Josefin, Filiph, Sofie och sen kom även Caroline. Vi köpte godis och de andra satt i massage stolarna och det var en väldigt rolig syn vill jag säga de satt fyra människor på rad och stor njöt. Sedan så for vi till max och åt lite och pratade och skrattade. Sedan åkte jag hem och då väntade de bio med familjen ”hur många lingon finns det i världen” den var riktigt mysig och roligt film så den kan jag rekommendera.

 

Ne nu ska jag plugga lite till innan mamma är klar med maten.

 

Kram

 

Evvis<3

 

 

En bild på mig för ett par år sedan :D

 RSS 2.0