HELG!

 

 

Hejsan!

Idag: Har jag varit i skolan sedan så blev det en sväng med Anna då jag införskaffade min mor och fars julklappar. Sedan så kom jag hem och då undrade mamma om jag ville med till Maxi och såklart åkte man med. Där köpte jag farmors och min brors julklapp och hittade även en klänning till jul och nyår. Så nu är jag glad för alla julklappar är klara och jag hittade en klänning till julafton och nyår. Efter den turen på maxi som skulle bli kort men icke blev det. Så åkte jag hem och somnade en lite sväng i soffan sen åt jag middag med min familj och sedan har vi lyssnat på jul musik och gjort 3 sorters julgodis. (Måste erkänna att det är roligare att göra än att äta för det är så fruktansvärt sött). Sen har jag suttit framför tv:n och slappat kommer nog sitta här resten av kvällen med.

Imorgon: Ska jag skriva svenska och sen ska jag möta Josse och köpa saker till ett pepparkakas hus som vi sedan sak göra. Sen ska vi hem till mig och baka och senare sen på kvällen kommer några glada brudar till och då ska det bakas pepparkakor och ha jul mys. Riktigt mysigt hoppas jag det blir! Perfekt att göra exakt en vecka innan jul måste jag säga.

Igår: Var jag i skolan och hade en lektion och sedan hade vi den frukansvärda dans dagen i 4 timmar. Då jag satt som ett emo med becka och Anna och Erica och pratade och nördade mobil. Det var inte roligt alls! Men det var den sista för evigt så :D:D:D:D Efter det åkte jag buss hem med Anna och senare på kvällen hängde jag med Josse, Adam, Filiph,Mathilda och Karin på musikskolans julkonsert. Anledningen var väl mest för att Carro och Agnes och några till var med och även min kusin. Efter det skulle vi gjort en mysig fika på ett fik men efter som att vi är för "små" för en del ställen så hamnade vi med en glass i handen på donken. Sedan så skullevi hem och då kom jag och Filiph på att våran buss inte gick förens om en halv timma så vi gick runt i stan och pratade. Sedan blev det bussen hem och slänga sig i sängen.

Nu ska jag kolla vidare på datorn.

Ha en bra fredag så hörs vi.

 

KRAMAR

evvis

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0