Tankar!

Hur vet man om en vän är en riktig vänner eller fejkar? Hur vet man om man vill vara vänner eller inte? Hur får man reda på frågor som man vill ställa men verkligen inte vågar fråga? Hur gör man för att ta reda på allt som man vill veta och saker som man ska glömma men ändå vill veta mer om? Och sist varför måste man vara så nyfiken och feg?

 

Aa jag är nog inte själv om att tänka på detta. Jag tycker det är tråkigt att man har massor frågor att ställa men det känns antingen som att det är försent att ställa dem eller att det kanske känns fel.  Men det säg ju att det finns inga dåliga frågor utan dumma svar.  Jag är nog en som lätt får dumma frågor på huvudet och nästan så att jag skrattar åt dem själv men jag är så sjukt nyfiken på dem egenterligen medans alla andra säger släpp det strunta i det. Det är väl skönt att det vill ens bästa men bara för att man tänker på att man ska glömma något så gör man inte det utan man blir påkommen hela tiden av sig själv.  Aa detta kanske låter helt konstigt men det är så tycker jag undrar och kom och tänka på att det är så att man kommer alltid att gå runt med obesvarade frågor och egenterligen borde man släppa dem men det går inte så då går man istället och tänker mer på det . Hur gör man på bästa sätt att glömma något men egenterligen vill man inte helt och man vill kanske fortfarande något men vad? Och sen när man trodde att man gjort det som man trodde var bäst var det kanske inte det och då undrar man om det är något som är ens fel fast man egenterligen gjorde det för att det verkade som att det var lite negativt och då slutade man och då får man frågorna igen. Varför måste man bli på kommen hela tiden fast det är ens själv fel.

 

Aa detta är lite av mina tankar som jag tror jag inte är ensam om utan att det finns säkert fler som har dessa tankar.

 

Glada kramar

evvis♥

 

några av mina underbara vänner :)


Måndag igen :)

Hej alla läsare!

 

Just nu känner jag bara för att sova är helt slut men fattar egenterligen inte är jag har inte gjort så speciellt mycket i dag mer än skolan, intervju, och hem och sen ska jag på utvecklings samtal. Det är nog bland det värsta som finns. Det är jätte läskigt tänk om man bara får massor negativt och att man känner sig helt kass men som tur är har jag en glad och roligt mentor. Resten av dan blir till att plugga lite läxor och slappa.

 

Veckan:

Tisdag: Skola som vanligt, läx plugg

Onsdag: Träna med Anna (bestämmer jag nu) och sedan skolan

Torsdag: Skolan och sedan vet jag inte mer

Fredag: Studiedag och mys väntar

Lördag: Inget planerat än

Söndag: Jobba och sedan vet jag ej mer

 

Just nu skulle jag kunna somna med dator i knätt men då skulle ju detta inlägg aldrig bli klart så jag får nog vänta med mitt sovande.

 

Men ha en bra resten av dagen.

Kram

evvis♥



Lite vår fint!

Ps. De här ballerina skorna har jag köpt så nu är det bara att vänta på att snön smälter :)

:D

 

Kolla vilka coola ringar jag hittade på polyvor jätte snygga! :)


-

Ja nu är det snart dags för Solsidan. Veckans höjd punkt liksom. Idag har jag först varit på badet i tre timmar och tränat massor barn och när jag kom hem var jag helt slut och det blev väl lite slapp och plugg och sen en liten tur upp till Johanna och Anna som hade bakat en ny specialitet som de kallade. Men egenterligen var den en stor platt chokladboll. Nu har jag ätit lite och sitter och väntar nu i soffan på att som sagt solsidan ska börja.

 

Imorgon är det en ny skolvecka igen och imorgon blir det även intervju till projektet och sedan utvecklings samtal. Det är nog en grej jag aldrig har tyckt om det är lite läskigt det här med utvecklings samtal man vet aldrig om det kommer sluta bra eller dåligt ;) Men det har ju aldrig slutat dåligt förut så varför nu liksom.

Igår dagen kan man beskriva med dessa ord: Mys, Film, Ben&jerry, Skratt, Mycket prat.

Ne nu ser jag att klockan börjar närma sig 20.00 och jag sak hinna göra en polyvore bild innan så jag får skynda mig nu.

Kram

Evvis<3


2011-01-29

Oj tänk att det är redan en ny månad snart. Tänk vad tiden går fort jag brukar alltid säga det men aa det är ju verkligen så. Idag har jag inte gjort så mycket mer än ätit frukost och duschat och kollat lite på spansan. Just nu känner jag för att baka bullar men det är lite svårt för vi har ingen jäste och jag orkar inte lyfta rumpan från soffan och gå ner till affären. Jag är väldigt lat måste jag med ge och Anna smsa precis och gissade rätt på vad jag gjorde alltså att jag sitter i soffan med både datorn och tv:n på och nu försöker jag få henne att komma upp men hon orkar inte heller gå så vi är väldigt lata båda två. Men jätte lat är jag inte jag har faktiskt varit på gymmet tre gånger denna veckan jag är stolt över mig själv. Och det bästa är att jag tycker det inte är ett dugg tråkigt utan riktigt roligt och jag tröttnar inte efter 2 minuter som jag gör när jag gör annat förutom simma.  Senare idag ska jag bege mig till maxi för att köpa massor ben och jerry glass (mums) jag och några av tjejerna ska ha mys med massor glass och aa vad vi nu ska göra.

 

Imorgon blir det att dra till badet och hjälpa till och träna tre sim och lek grupper och en liten större grupp och den näst största ungdomsgruppen (U-gruppen) och sedan resten av dan blir det slappa.

 

Ne nu ska jag slappa ännu mer så ses vi i morgon eller senare.

 

DAGENS FRÅGA:

Tycker ni att jag verkar lat??

 

Kram

Evvis<3

 

 

Vill ha nu och inte detta:

 



fredag!

Hej! Nu sitter jag i bilen påväg till skogen eller det är det väl inte riktigt men för mig mig stads människan så är det de. Vi ska fira min fäster och inger som har fyllt år. Tidigare i dag har jag varit i skolan en väldigt kung dag förutom att jag hade kursprov i matte a och sedan vår jag på gymet en sväng. Be nu blir jag åk sjuk så jag ska nu sluta men nu får får ha en bra kväll så ses vi imorgon :) Kramar Evvis <3

Onsdag

Hej på er!

 

Nu sitter jag ännu en kväll med datorn i knätt och bloggar. Det börjar bli en vana att jag gör det.  Dagen började med att klockan ringde kl.07.00 även fast jag inte började skolan förens tio i 11 men aa jag och Anna hade bestämt oss för träna våra muskler och börja vårat nya tränings liv ;) Så det blev lite av varje och sedan så drog vi vidare till skolan och när jag kommer dit så har jag såklart glömt mina nycklar. Lyckat evve lyckat! Så det blev att sprida ut sakerna i kompisars skåp och bara fortsätta livet även fast mina grupp medlemmar var väldigt sura för att jag råkade ha alla anteckningar och allt i mitt skåp men jag måste även säga ett detta var nog bra för att de skulle fatta att de skulle också skulle göra som jag sa att också anteckna. Jaja jag har ju överlevt så aa. Efter skolan tog jag med mig Hentorp och skultorparen till Busshållplatsen och tog bussen hem där hemma blev det först att äta lite och sedan sova och sen plugga liksom en vanlig dag för mig ;) Sedan pluggade, pratade i telefon och nu sitter jag som sagt med datorn i knätt och njuter.

 

Imorgon blir det skolan igen och jag slutar tio i 4 min längsta dag än så länge på Västerhöjd. Får väl se om man överlever. Man kommer nog däcka i soffan när man kommer hem som vanligt men aa jag måste ju även plugga det sista till matte provet på fredag.

 

Varför finns det frågor utan svar för? Frågor vill man alltid ha svar på. Det är lite störande att gå och fundera över dem själv men man vill ändå inte fråga någon om dem för att de verkar dumma och är svåra att förklara. Men det finns ju ett tale sätt som säger det finns inga dumma frågor utan dumma svar ;D

 

Kramar

evvis♥

 

 

 


Tisdag men jag har gått och trott...

Hej!

 

Nu sitter jag med datorn i knätt och chattar med Anna som försöker få mig att kolla på det där hänga tvätt och kasta gris sporten ska ha en match. Men jag har klarat mig i 16 år utan handboll så jag klarar mig nog liksom nog i ett x antal år till. Där fick jag in lite matte med ;) Innan jag placerade min rumpa i soffan så har jag pluggat matte i ca 3 timmar och innan var jag så trött och hela huvudet sprängdes och jag vara bara helt sur och jag vet inte ens varför antagligen för att jag var trött och hungrig.

 

Måste bara säga att varför ska man blanda in massor skit i skol maten typ i går var det ju någon kinesisk gryta med 5 st kryddor i men det var ju typ en pepparkaks deg det lukade det och smakade skit. I skolan lever man typ på grönsaker och bröd. Och ibland så är det riktigt bra mat men ibland är det liksom tugga och svälj. Och sen så har man skit långa lektioner och så aa magen kurrar hela tiden;)

 

Oj detta tog längre tid än vad jag trodde att skriva detta men aa två samtal med faster lotta och mamma så aa fick det ta den tid det tog.

 

Imorgon har jag sovmorgon till 10.50 och jag har nu dragit med mig Anna till gymmet så kvart över 8 så sitter vi på väg till gymmet ;)Sedan skola och plugga.

Nu ska jag kollar runt på tv:n och jag lovar att jag kollar på allt utom handbollen.

 

Kramar

 

Evvis<3

 

Bild om gjord av mig men bilden är från weheartit.com

Jag vet att...

Jag har uppdaterat väldigt dåligt men har helt enkelt inte hunnit och jag hoppas ni inte slutar läsa för det men jag har ett väldigt viktigt matte prov på fredag och det tar väldigt mycket tid samtidigt som jag ska göra annat.men jag ska försöka med minst ett inlägg om dagen. Idag har jag varit i skolan slutade 13.00 och då for jag hem med bussen och la mig i soffan och såklart så aa somnade jag säg någon gång jag inte har somnat ;) sedan pluggade jag matte i ett par timmar och sedan han jag även med en tur till actic och där träffande jag underbara Agnes och det blev en liten pratstund och sedan for jag hem igen och då blev det att duscha och slappa framför tv:n och njuta av livet:) Imorgon blir det skola igen och plugg kanske en snabb sväng på stan om jag får med någon men aa annars får jag göra mitt ärende en annan dag har tänk att köpa en ny berlock til mitt Thomas Sabo armband och aa det är alltid roligt med lite nytt ;) Hade tänkt lägga in en bild men jag bloggar från min iPod nu och det är så sjukt fula bilder på den så de kommer jag inte visa och sedan vet jag ej hur man lägger in bilder från ipoden till bloggen men hoppas det går bra ändå :) god natt evvis<3 Ps.sorry för min vackra stavning :)

Ett kort!!

Hej!

 

Detta blir väldigt kort ska nu kolla på solsidan. Resten av dan har jag tränat nya barn och gamla och sedan varit hos farmor och farfar och ätit…

Ne nu blir det solsidan hörs i morgon.

 

KRAM

evvis♥


Ingen återvändo nu längre!!

Hej!

 

Dagen startade med att  mamma kom i och väckte mig för att hon ville jag skulle med och träna och jag kände att jag har inte tränat någon gång i veckan än så aa jag hade väl egenterligen inget val. När vi kom ditt så fixade vi nu så att jag fått ett riktigt medlemskap och nu är det bara att tutta och köra så aa mitt nya liv kommer väl bli på gymmet (actic). Så nu ska det bli hej då mage och hej alla gamla muskler. Nu ska jag ta och duscha av mig och sedan plugga matte i ett par timmar och sedan i kväll ska jag och min lilla Johanna gå på den nya filmen på bio.

 

Igår så spenderades kvällen med den omogna Rebecka och aa ni som är inblandade vet ju varför och så men aa jag tänker inte ta upp något här men hon har en väldigt vild fantasi och konstig humor ;) Så vi smsa och sen så var vi inne på datorn och kolla på Let´s dance och lyssnade på musik och för en gång skulle så var det jag som hade massor nya låtar och becka tyckte de var bra.  Och aa jag börjar nog bli snäppet bättre än becka nu ;)

 

Imorgon blir det att dra till badet i ett par timmar och hjälpa till och träna nya simmare och även gamla simmare i klubben. Och sedan blir det såklart plugg ;)

 

Ne men nu måste jag ta en lång och varm dusch så ses vi :D

Kramar

evvis♥

 

 

 

Bild gjort av mig och bilder från weheartit.com

 


Helg!

Hejsan!

 

Dagen har varit lite annorlunda men bra. Det börja med skola men inte en vanlig dag utan vi hade först matte och sedan hade vi lunch och sedan kick off med projektet som handlar om olika organisationer och företag och sådant sedan så hängde jag med Anna ner till stan lite och kollade runt och köpte ett fransk manikyr sätt så att jag slipper min dåliga vita andra nagellack. Sedan så for jag hem till mig och har nu precis fixat naglarna och ikväll ska jag och becka hitta på något men vad vet jag inte än.

 

Kanske ska berätta lite mer om projektet. Detta är ett projekt man börjar med i ettan det har inget att göra med det som man gör sedan i trean. Detta är mer för att man ska fått lärar sig olika tekniker och så. Det handlar om att man är i grupper (jag hamnade med Filipe Ramos och Erik Arnholm) och ska ta reda på saker som ett företag eller organisation man fick ett företag eller organisation som var mer anpassad efter vilken inriktning man gick men efter som att jag har valt Samhälls inriktningen så kunde det bli nästan vad som helst eller nästan. Detta projekt kommer även att fortsätta i tvåan också men då kommer det var på engelska och lite andra saker man ska lära sig.  Jag var ju den enda tjejen som blev själv med 2 killar alla andra av mina kompisar kom med varandra utom jag. Antingen var det en grupp bara med killar eller bara tjejer eller en kille och två tjejer men aa det var ju klart att jag skulle hamna med två killar själv men det var ju tur att det var på glada och roliga killar man hamnade med om jag ska vara helt ärlig så kommer det nog bli dubbelt så mycket skratt som jobbande men aa de har lovat att vara allvarliga och sköta sig. Men det började ju dag i dag så jag hoppas det fortsätter så. Så om ni läser detta killar så nu KÖR vi så att det ryker och vi kommer göra det bäst även om vi fått en svår organisation men är ju så grymma så aa det kan inte bli något annat än bra ;)

 

Kanske ska fråga om becka har lust att fixa en ny header åt mig i dag det vore ju snällt och lite roligt så jag ska nog lägga över lite av mina förslag på bloggen eller ni kommer inte kunna se dem förens de kanske blir en header.

Nu ska jag dra men ha en fortsatt bra kväll så ses vi imorgon.

 

Kram

evvis♥

 


Snart helg igen få :D

Hej igen!

 

Dagen startade med skola och sedan så tyckte Anna och Erica att jag skulle hänga med dem och baka kladdkaka som belöning för dessa två veckor. Det blev nog lite mycket kladdkaka så att man mådde lite dåligt efter men det har nu gått över och jag sitter nu i soffan och kollar på ”restaurang i vårt vardagsrum” och bara slappar. Snart blir det nog även dags för sängen och i morgon väntas sovmorgon och matte sedan ska vi starta vårta projekt som vi ska hålla på med i två veckor och redovisa och sedan i tvåan ska vi fortsätta på det och sedan i trean är det dags för det stora 100 p projektet. Det ska bli roligt bara han kommer i en grupp med människor man vill. Tyvärr så har man ju några man inte vill men aa det kommer säkert bli bra.

 

Ne nu ska jag kolla på tv och bara njuta och så hörs vi i morgon mera :D

 

Kram

evvis♥

 


!

Hej! Ska försöks med ett längre inlägg senare ska nu plugga lite matte men först ska jag äta och efter det BLOGGA så att ni får lite och läsa ska även fixa lite bilder :) så kolla in igen senare !!!! Kram evvis<3

Onsdagen den 19/1

Hej!

 

Dagen har bestod av skolan och sedan så blev det att ta bussen hem och tog en talrik med filmjölk och macka med ost på det var typ en vecka sedan jag åt det och jag måste säga att det var riktigt gott. Sedan hamnade jag i soffan med datorn i knät och ska nu stänga av den och plugga till samhällsprovet imorgon.  Sen så blir det nog slappa framför tv:n.

Dagens outfit: Blåa jeans, vit blues, ljus blå mys tröja och vita pärlörhängen och svarta skor.

 

Resten av veckan:

 

Torsdag: Samhälls prov, kanske träna och börja med matten.

Fredag: Inget planerat än men måste nog börja med matten.

Lördag: Kanske vara med bekca och plugga matte.

Söndag: Uppstart med alla sim grupper både sim och leken och sedan blir det att träna en större grupp U-gruppen. Och sedan måste jag åter igen plugga matte.

 

Ne nu ska jag stänga av datorn i några timmar och plugga. Det känns som att det ända jag skriver men aa det är ju en sådan period nu med mycket plugg så jag hoppas jag inte tjattar hål i huvudet på er.

 

Kram

evvis♥

Bild från weheartit.com


Tiden går men ändå.......

Så står man där själv solen börjar falla bort och staden mörknar mer och mer för varje minut som går. Du sätter dig på en parkbänk lite bit från stationen. Du funderar över vad som gjort dig glad den senaste tiden men sedan sånt som du vill glömma bort. Du kommer fram till att livet är det som gör dig gladast men i livet ingår de där människorna du själv valt att ha vid din sida. Du tänker även på att man hela tiden möter nya människor som man ställer vid din sida men sedan sådana man inte alls vet vart man ska ställa dem för man har inte fått en klar blid av personerna utan de har bara varit någon annan. Det kan även vara så att man trott att människorna var underbara men sedan visar det sig inte stämma allas. Och då får man frågor som man kanske aldrig kommer få svara på även om man börjar fundera så känns det också dumt att ta kontakten igen. Minnena man har kommer alltid tillbaka för man blir hela tiden påmind av det och då kommer frågorna och då kan man inte glömma dem. Man försöker hela tiden få en att glömma det men man tänker ju då bara på det då och man börjar fundera och fundera och sedan rinner tiden iväg. Varför ska man tänka så mycket och komma ihåg det. Det måste ju betyda att man vill något positivt. Jag hoppas inte att ni tycker detta låter som att jag är sur eller något för det är jag verkligen inte utan jag är jätte glad för att livet rullar på men att man tänker nog för mycket man ska nog bara fortsätta och det blir som det blir och om man verkligen vill nått så ska man göra det innan man börjar tänkar för mycket för tänkande gör att man oftast bara kommer på negativa saker.  När man bara ska tänka positivt och se ljuset i dagen.

 

Kramar

evvis♥



HEJ!

Hej hej från Josefin och Caroline! Adios eftersom att vi inte läser spanska!

sommar nu

Jag vill ha sommar nu jag är trött på all slask och snö det har liksom fått sin tid nu och det räcker tycker jag. Om min pappa skulle läsa detta skulle han bara nej då det är ju inte ens vår än jag lovar att säga till när det verkligen är vår . Och man ska nog lite på han för han hade rätt när jag tyckte det vår sommar då sa han att det vår höst så sa men jag vill ha sommar så att man slipper gå runt och frysa hela tiden och att man kan bada och sola. Men det man nog längtar mest efter är nog ett långt sommarlov ! Nr ju ska jag bara äta klar och fortsätta med mitt pluggande och sedan slappa lite . Nu är det bäst jag slutar för min bror vill ha tillbaka hans mobil :) Kram Evvis<3

sommar nu

Jag vill ha sommar nu jag är trött på all slask och snö det har liksom fått sin tid nu och det räcker tycker jag. Om min pappa skulle läsa detta skulle han bara nej då det är ju inte ens vår än jag lovar att säga till när det verkligen är vår . Och man ska nog lite på han för han hade rätt när jag tyckte det vår sommar då sa han att det vår höst så sa men jag vill ha sommar så att man slipper gå runt och frysa hela tiden och att man kan bada och sola. Men det man nog längtar mest efter är nog ett långt sommarlov ! Nr ju ska jag bara äta klar och fortsätta med mitt pluggande och sedan slappa lite . Nu är det bäst jag slutar för min bror vill ha tillbaka hans mobil :) Kram Evvis<3

En bild beskriver mer än 1000 ord!

Hejsan !
Tänkte göra något annorlunda idag genom att beskriva mina tankar, saknar, gillar , vill och aa det som finns i mitt huvudet en liten del i alla fall! Ni får själva försöka tyda bilderna och gissa vad jag menar med varje bild varje bild har en tanke bakom den. Det är nog många som inte kommer få samma som mig men några tror jag eller lättare sagt vet ;)
Kramar
evvis <3

Tänk vad man får kämpa för att komma framåt!

Hello!

 

Nu har jag pluggat ett tag och tycker att jag kan det så då tycker man att det ska gå bra. Nu ska jag sätta mig i soffan och kollar på tv. Mamma kom hem nu från info om alla val nu i 2 och 3 och ingen av oss fattar men jag har nu gjort klart för mig vad jag inte ska läsa utan jag får skita i det och ta igen det senare om det skulle vara så. Men aa nu ska jag mysa lite i soffan och njuta av livet.

 

Kram

Evvis<3

 

Bilder från min och Angelicas lunch i Göteborg på Palace (mitt favorit ställe).

 

 

Bilder lånade från angie.blogg.se :D

Nu kommer frågorna med svar :D

Hejsan!

vad väljer du mellan:

1- aldrig mer få äta godis eller aldrig mer få borsta tänderna?
2- aldrig mer få sova i en säng eller aldrig mer få sova med kudde och täcke?
3- vara instängd i en hiss med tre riktigt svettiga, gamla gubbar i 1 dygn eller ta av strumporna på ett fotbollslag med munnen?

Svar: 1. Jag väljer nog aldrig mer äta godis! :(

2. Aldrig mer få sova med kudde och täcke, men den var svår det beror på om du menar att du antingen får sova i en säng bara eller typ att du får ha bara täcke och kudde då väljer jag kudde och täcke.

3. Denna är svår, Båda två alternativen har ju med svett att göra och aa inget jag gillar men jag tar nog det första för man kan ju då alltid knytta för en halsduk framför näsan och göra det bästa av situationen även om det är så jä*la äckligt så aa.

Vilken är din favoritaffär?

Svar: Detta är svårt jag har ganska många men där jag handlar mest är väl nog JC (alla mina vänner säger att det aldrig hittar något där men det finns jätte mycket). Men det är typ en av 10 som jag tycker om.


Vad har du i din handväska?

Svar: Plånbok, hårspray, deo dorant, kalender, tofsar, spännen, massor olika läppglans och paraply m.m.


Hur sminkar du dig?

Svar: Jag startar med att ta en ansiktskräm och väntar sedan några minuter, noppar ögonbrynen och sedan tar jag ett lager med Foundation och lite puder på det, sedan tar jag ögonfrans böjare och där efter maskara och sedan lite sol puder på kinderna för att få en lite brunare där och sist tar jag läppglans och ibland kan jag även ta en ljus ögonskugga eller kajal.

Vilket är det bästa stället på hela jorden att vara, om du får välja?

Svar: Jag har själv bara varit i Spanien och Grekland så aa det är ju inte så mycket av världen. Men jag skulle nog säga ett ställe med både värme shopping och mycket att göra, alltså kanske USA. Men av det jag har upptäckt så tycker jag att det är västkusten i Sverige. Det är ett ställe man aldrig tröttnar på för att det är så mysigt att ta en tur med båten eller bara vara.

Varför slutade du simma?

Svar: Jag slutade för att jag kände att jag inte han med det lika mycket mer och att då är det inte lika roligt att tävla om man inte är tränad och då kände jag att då hade man ju inget att se fram emot alltså att man har ett mål med träningen och sen så började jag tycka att det inte är lika roligt längre att träna 3 dagar i veckan och att det ofta blir samma och efter 10 år så har man ju gjort ganska mycket och det blir ju mycket att saker som kommer om och om igen. Men jag kände ändå att jag inte ville sluta helt med simningen så då bestämde jag mig för att stanna kvar som tränare (Som jag har varit nu i en termin eller vad man ska säga men jag är hjälptränare och ska snart gå en tränar utbildning) och jag får komma och träna med min gamla grupp när jag får suget ibland.  För Billingensimklubb är en väldigt mysig och lite klubb men det är skönt och alla pratar med alla och är glad.

Vilka bloggar läser du?

Svar: Jag läser väldigt många bloggar allt från mammor till fjortisar. Ne men jag tycker det är kul att se hur folk skriver och olika personer. Men de vanligast är: Blondinbellas, Fokis, Kenzas, Kissies, Chloé Schuterma och mina vänners bloggar och många andra.

Hur länge har du bloggat och varför bloggar du?

Svar: Jag har nog snart blogga i 2 år om inte mera och från början var det mera för att testa men nu på senare tid så har det blivit som ett intresse lite och att det är skönt att skriva av sig och sedan nu så har man sett att besökarna ökar och det är ju roligt att det är flera som läser.

Vad pluggar du för något?

Svar: Jag läser I Skövde på Västehöjdsgymnasiet på Samhällsprogrammet med inriktningen Samhäll.

Vad har du för dröm yrke?

Svar: Det är nog att bli Designer av något slag antingen kläder eller skor eller väskor. Men aa det är ju ett väldigt krävande jobb så jag tror bara att det får stanna kvar som en fin vacker dröm helt enkelt.

 

Du verkar vara en tjej som gillar olika former av märkeskläder, kan du nämna två som är dina favoriter?

Svar: Oj 2 bara det finns ju mängde av fina märken men aa det blir nog ACNE och LOUIS VUITTON. Detta är två märken som gör allt från skor till smycken. Sedan gillar jag även Hunter, Mullbery och Svea och Channel men aa om jag ska välja två så blir det aa de första.

Vad är dina drömmar och mål i livet?

Svar: Mina drömmar är att få göra det jag vill och sedan att jag ska få en framgångsrik karriär och att jag ska flytta från Skövde m.m.

Mina mål hm… Jag vet inte riktigt vad jag har för mål som är så viktigt för att man ska veta vad man ska i livet men aa det är väl att få en bra utbildning och ett bra jobb.

Vad har du för favoritfärg?

Svar: Jag tycker det är jätte svårt att välja ut saker när det finns så mycket fint men det nog Svart och Vit och sedan tycker jag att rosa är väldigt fint. Svart gillar jag för det passar till allt och det samma med vitt och rosa är för att det syns så bra.

Nu har jag svarat på frågorna och det var väldigt roligt måste jag säga men man blir nyfiken på vilka alla är när man inte skriver något namn alls men aa man får helt enkelt överleva ;) Nu blir det plugg för min del och vi hörs nog i kväll.

 

Kramar

evvis♥

 


Imorgon:)

Jag han inte svara på frågorna idag men lovar att fixa de imorgon :D Evvis <3

Trötter aa det kan man kalla mig (idag)

Hejsan!

 

Idag har jag pluggat och nu sitter jag ny duschad i soffan efter att ha varit och tränat på gymmet. Kroppen känns la sådär lite skakig. Jag borde ju vara van vid att träna hårt men aa tydligen inte efter 10 år som simmare ;)Och så hörde man skriken inne från simhallen där det är JDM i helgen och man får typ flash baks och fatta att jag kommer sakna tävlingarna den härliga känslan får hoppa med någon gång som tränare så jag kan få andra att få känna den härliga och faktiskt lite mysiga känslan. Ni som själva har varit med om det vet nog hur det är och att det är roligt och en underbar känsla. Resten av dagen ska jag plugga lite till sedan ska jag äta våfflor och se på ” SOLSDAN” :D Sedan ska jag sova och drömma söt.

 

Går dagen spenderades hos Erica med film och spel. Jag eller vi fick killarna att se ”sex and the city 2” de klagade lite i mellan åt men det kollade och det var helt tyst. Men aa det stod ut hela filmen och jag tror faktiskt att de tyckte det var en bra film men att de inte vågade erkänna de. På vägen hem hade vi snöbollskrig och gick och pratade och sedan gick vi världens omväg runt för att följa alla hem och sedan för att Filiphs buss inte gick på ett bra tag men det var skönt med lite ny luft mitt i natten :D Sedan blev det att slänga sig i sängen.

 

Nu ska jag plugga lite medans mamma lagar våfflor . Nu har min mamma fått helt fel tankar som är att hon ska önska sig likadana stövlar som mig när hon fyller år fast röda men jag tycker inte det är okej hon får antingen köpa högre eller lägre helst låga utan snörning. Ne jag ska få henne på andra tankar det är ju ett par månader kvar. :D Mamma om du läser detta så aa nu vet du jag tycker inte mor och dotter ska ha samma skor eller kläder så aa glöm din dröm ;)

 

Kramar

Evvis<3

 

 

Ni är en del av det underbaraste :D


:)

Hej! Det är roligt att se att det har ökat så mycket i antalet unika beaökare. Det har liksom ökat inte bara med en utan 8. Det är väldigt roligt ätt se och jag hoppas att ni fortsätter läsa :) något som skulle vara roligt är att ha en frågestund och där ni får ställa frågor som ni vill veta om! Vi kör därför idag en frågestund för er som känner för att fråga något så kollar jag senare idag och svarar om det ens kommer in några frågor ;)men någon hoppas jag på :) Fråga på ! Kram Evvis<3

Sorry!

Aa idag blir detta nog det ända inlägget pga plugg och men i kväll bär det av till Erica med underbara människor och man får hoppas det blir roligt. Ne nu måste jag forsätta att plugga någon timma till så vi ses kanske senare eller imorgon med något spännade inlägg lovar jag :D Kram Evvis<3

Jag är bara för grym ;)

Hejsan!

 

Dagen har bestod av skola, hem till Annas mormor, stan och sedan slinga Annas hår och nu ska det bli mys med fruktigheter och lite annat gott.

 

Jag ska nog öppna en slingnings salong för det blev riktigt bra både jag och Anna blev nöjda. Jag kan om jag vill. Idag har jag bevisat för mig själv att om man aldrig vågar testa något nytt så kommer man aldrig att lära sig.

Nu sitter vi och väntar på att Rebecka ska bege sig ner till oss så vi kan starta myset.

Hoppas ni får en mysig kväll så ses vi!

Evvis <3

 

vill ha sommar nu :D


Aa man lär sig saker hela tiden och idag med;)

Nu befiner jag hemma hos Anna och jag  har prices lagt i färgen och i hennes hår och det ser uta just nu som att resultatet kan bli bra. Måste dock säga att det är min första gång jag färgar håret/slingar någon så jag är välidgt stolt att jag klarat det. Senare sen så kommer även becka och det blir film mys med mycket gott.

Nu måste jag går anna ropar på mig från badrummet!

kram
evvis<3

Jag måste erkänna en sak..........

Jag är en grym kock. Nu har jag för första gången gjort mina helt egna muffins riktigt goda.

Evelinas chokladmuffins

Recept:

2 ägg

2dl socker

2dl mjöl

3msk kakao

2tsk vaniljsocker

1tsk bakpulver

Och mjölkchoklad efter vad du vill ha.

Gör så här:      ca 15 stycken

1.       Blanda socker och ägg med en visp

2.       Blanda i resten av ingredienserna

3.       Haka chokladen i lagom stora bitar och häll sedan i smeten

4.       Klicka i smeten i muffins format

5.       Ugn 175 grader

6.       I ugnen ca 10 minuter kolla själv med en sticka om det inte fastnar nått så är de klara.

7.       Låt svalna och servera sedan med vaniljglass och något bär själv hade jag blåbär.

8.       Ät dags! :D

Hoppas det smakar!

 

Hoppas det är någon som vågar testa Anna kan faktiskt erkänna att de var grymt goda och att hon kommer göra de en gång i veckan minst ;)

 

Kram

evvis♥

 

 


Vänner gör att livet blir glatt :D

Svar till Erica:

 

Erica du är också underbar och jag hoppas du nu läser detta. Det är roligt att höra att du aldrig har tråkigt med mig och att jag var så roligt viste jag inte ;) Men man ska ju vara sig själv så varför ska man inte spela ut och vara det fult ut ;)

Jag tycker om dig med <3

 

evvis♥

Erica nu blev det en bild på dig och jag har faktiskt lånat den från Annas blogg för hon lånar från mig och då får hon räkna med det samma ;)

erica is in the blog

hej allihopa! det här är erica som skriver, jag tänkte gästblogga lite granna!

denna dagen har jag som vanligt skrattat väldig mycket med evelina blom. hon är en riktigt härlig och rolig person som man aldrig kan ha tråkigt med! och det verkar en viss Filipe Ramos också förstå.... hihi men iaf, du evelina är en riktigt härlig person! jag känner ingen annan som spelar flöjt i telefonen! och det är just det som gör dig till den härliga person du är! jag gillar dig, mycket! och jag hoppas att du känner likadant för mig. jag hoppas på att vi ska kunna vara vänner länge för du är en sådan person man inte vill missa att ha som kompis, du är alldeles för härlig, rolig, söt och bra för det. jag har inte tråkigt en enda sekund när jag är med dig och det är en av alla miljarder saker jag gillar med dig! glöm aldrig bort vem du är, gör du det missar du allt det roliga i livet som jag är säker på att Evelina blom kommer få uppleva. Jag hoppas på att våran nya vänskap kommer hålla länge. Lev alltid efter ditt hjärta och efter vad DU vill och ingen annan, enkelt att säga men du eve kommer att fixa det! Det vet jag , du är en stark och självsäker tjej som jag känner på mig kommer klara sig igenom alla svåra hinder som livet kan bjuda på.

I love you// Erica "the guest blogger" Hernant

Happy Torsdag :D

Hej!

 

Dagen började väldigt annorlunda eller det börjar bli en vana nu med att jag stänger av klockan i sömnen och så klart försov jag mig. Det började med att mamma kom in kl 7 och fråga om jag inte skulle gå upp snart och jag skrev 7 min buss går om 14 minuter :S men aa Jag han man har ju en snäll mamma som fixar saker medans man tar hand om dig själv med smink och kläder ;) Sedan blev det att springa ut till bussen och sedan skolan. Skolan startade med naturkunskaps prov och sedan en vanlig skön torsdag med underbara vänner en del kan man undra vart de får allt ifrån som en vis Fillipe fattar inte vart han får allt ifrån den är liksom allt ena stunden är det lite taskig saker och andra stunden väldigt ”romantiska” saker.  Man förstår helt enkelt inte vart allt kommer ifrån det är sånt man själv inte skulle säga.  Imorgon blir det en hel dag med brudarna efter skolan där det ska bli spännande och roligt mycket nya saker måste jag säga som jag inte riktigt gjort förut men aa jag hoppas att alla blir glada jag lär väl i alla fall får ett minne i livet och ett gott skratt lär jag nog få med.

Ne nu ska jag njuta av livet och att ha lite läx ledigt eller egenterligen inte men aa man får vara lite glad och njuta av livet ;)

 

Ett gott skratt förlänger livet och jag hoppas alla fått det för det får jag varje dag och jag hoppas glädjen sprids över alla :D

 

Kram

evvis♥

 

 


Jag har inget liv längre.......

Aa ni ser ju som det står mitt liv är ju inget liv längre. Det är bara massor plugg och aa stress lättare sagt. Men det är tur att det finns folk som man kan skratta med och få lite andra tankar. Idag har jag varit i skolan och sedan var jag och gyma på Actic och sedan hem äta och nu ska jag fortsätta med mitt pluggande.  Har naturkunskaps prov i morgon som jag har sagt typ tusen gånger mena det kommer nog gå bra är mer nervös över svenska provet nästa vecka typ tusen sidor nu över drev jag lite som ni säkert fattar.

 

Något annat:

Tänk att man aldrig kan bli av med frågor man har i huvudet. Det är frågor man vill ha svar på men just nu ser det inte ut som att man skulle kunna få de svaren. Men det är bara att le och gå vidare solen går ju upp även om man undrar saker och skulle helst vill sova. Men är människor lätta att miss tolka ansikts utryck tänk om en människa tror att man är sur på den fast man egenterligen inte är det och att man vill kanske vara vänner i stället. Tänk om blicken visade fel när man menade raka motsatsen och ville visa att man är glad men sen så blev det fel. Så jag hoppas inte man är sur för det för jag är ju inte sur jag är jätte glad även om det kunde sett ut som att jag var jätte glad och aa vänner är livet och sådana vill man ha flera inte bara tjej kompisar utan även killar!

Jag hoppas du inte tror jag är sur för jag är glad och det är faktiskt sanning:D

 

Detta kanske verkar som ett väldigt deppigt inlägg eller så är det bara jag som tycker det men hoppas ni står ut ;)

 

Kram

evvis


God natt

Oj klockan är snart 10 och jag ligger resan i sängen och redo för att sova det var nog ett väldigt långt tag sedan jag var redo att sova så tidigt. Men aa det är nog för att jag inte gjort så mycket mer än att plugga och jag hat inte somnar heller när jag kom hem från skola så det är en trött evvis som nu skriver detta:) får utsäkta min stavning men mitt tangentbord på ipoden gör inte som man vill utan kan ibland välja ord själv som inte hör ihop och sedan har jag ganska brottom jämt med så aa då blir det fel. Pappa brukar kalla mig fort o fel;) inte så roligt men ni hör det ju inte från han för han säge det mycket roligare eller så är det helt enkelt att det är så tråkigt att det blir roligt :) ne nu får jag nog säga god natt så görs vi i morgon :) då det väntar träning på actic kl 4 :) Puss evvis<3

Tiden går så fort att man inte längre hinner stanna upp och tänka på om det var rätt eller fel! Något som är väldigt viktigt är att i alla fall hinna med och se sina misstag även om det bara är slöseri med tid men man måste ju ibland!

Tisdagen den 11/1

Hej hopp!

Jag vet att bloggen ligger lite efter nu och att det inte blir så mycket bloggande men jag så sjukt mycket att göra. Denna vecka har jag naturkunskaps prov, engelska man ska skriva en bok recension som ett prov. Nästa vecka är det svenska prov och samhällskunskaps prov och sen måste jag börja repetera om matte för vi ska ha prov på hela a boken så aa det är en hel del att göra. Och sedan är det saker runt om man ska hinna med.  :D

Dagen bestod av tidig upp gång sminka sig och klä på sig och sedan iväg till skolan. Sedan var det skola en helt vanlig tråkigt tisdag (har kommit på att tisdagar är riktigt tråkiga). Sedan blev det att ta bussen hem med becka och sedan när vi gick av så stod vi kvar och pratade och helt plötsligt kom nästa buss och då tyckte vi att det var dags att gå in för jag frös också om mina tår. Sedan har jag nu pluggat och ska plugga en liten stund till sedan blir det slappa och lägga sig tidigt.

 

Någon mer än jag som tycker att tiden går fort och att det är skönt men ändå inte? Det är skönt för att skolan närmar sig då närmare slutet och att man inte hinner med riktigt allt man vill (även om det inte blir som det skulle). Det som inte är skönt är att man glömmer massor och att snart så måste man tänka till hela tiden och att man verkligen måste börja med sina framtids planer. Det är ju liksom bara 5 terminer kvar nu och aa sedan så är man fri och måste fortsätta. MEN MED VAD?? Alla i min klass ska typ bli jurister och advokater men själv vet jag inte alls eller jag skulle kunna tänka mig Designer, reseledare i utlandet, starta eget företag (men vad?) och sedan skulle jag kunna tänka mig att jobba på något stort tidigt typ Elle eller Vouge men aa ni ser ju själva att alla är ju väldigt krävande jobb och man måste verkligen kämpa. Men jag tror att om jag skulle väl ha viljan så skulle jag kämpa tills jag går in i väggen ne kanske inte riktigt men aa nästan. Men man känner den dära pressen när man hör vilka krav alla har på sig att det ska bli värsta Advokaterna viseligen kommer nog många lyckas men aa de vet ju vad det är som krävs och det är ju väldigt mycket. Men aa det är ju deras dröm och jag har ju mina ;)

Ne jag ska nu fortsätta tänka kanske först och främst ska börja tänka på sommar jobb, fick ju inget förra sommaren så nu ska jag allt ha ett i år men jag vill ju helst ha jobb som jag tycker är roligt typ sånt med vatten så jag får väl ta och leta och men har hittat ett än så länge sedan har jag väl några på lager.

Vi hörs

evvis♥

 

©


Måndag och slut på ledigheten!

Hej!

Idag var det att stiga upp kl 7 och till vrådC sedan hem duscha och sedan dra i väg till skolan för idrott och sedan lunch och matte och sen sist på dagen datorkunskap. Sedan blev det hem och plugga och sedan i väg och träna u-gruppen och sedan blev det hem plugga och sedan nu sitter jag och kollar på ”familjen annorlunda”. Sen blir det slappa och lägga sig tidigt så man kommer upp i morgon :D

 

Dagens outfit: Leggins med fikor och skin på knäna JC, Långt linne, Kofta med andra former rut mfl och sedan rid kängor Clarks och vita pärlörhängen Åhléns city.

 

Ne nu ska jag slappa och så ses vi i morgon.

 

Kram

evvis♥

 


Söndag

Hejsan!

Min dag startade med att jag vaknade vid 11.00 och då blev det frukost och sen hängde jag med mamma och tränade på actic och då brände man ett par kalorier och sedan hem och duscha och äta mat och efter det blev det läsa engelska boken och sedan naturkunskap och sedan kolla lite på tv och sen har jag läst engelska boken igen och nu datorn :D detta kändes väldigt ovärt men aa det blev ju alltid något.

 

Vänskap är en väldigt viktig del av livet som alla behöver

Är som du vill att människor ska se dig

Nya vänner är bara bra och det är det man vill ha

Nu sitter jag och försöker komma på något att skriva

Evvisevve.blogg.se ja det är min blogg för mig och mina vänner

Resa till något varmt land med vänner skulle inte sitta fel nu

 

Ser ni ordet?? ;)

 

Ne nu ska jag göra lite saker och sedan vet jag inte mer kanske njuta av att vara ledig det är ju aldrig fel.

Kram

evvis♥

 


Tankar!

Tankar:

Tiden borde snart sakta ner så att man hinner. Allt förändras allt menar jag verkligen då djur, människor, prylar, naturen och många flera saker. En del saker är positivt att det för ändras och vissa är negativa. Negativa saker är att man tappar kontakter, man blir äldre och måste fundera framåt och satsa, alla underbara blir äldre och flyttar och man ses eller hörs inte lika ofta som man vill. Det finns många negativa men även lika många positiva saker som man blir äldre och får göra mer, man lär känna nya, man kan börja tjäna egna pengar, göra saker utan ens förälders underskrifter. Men kan säga att det positivaste sakerna är att man får göra att man närmar sig den åldern man får göra vad man vill bara det följer lagarna ;) och att man får skaffa något eget.  Jag hoppas att man får som man alltid drömt om att man hittar det man söker och att man får några drömmar i uppfyllelse.

Livet är en gåta utan svar. En gåta som man får gå och undra över men egenterligen så längtar man inte efter ett svat för man vet ju aldrig när det kommer och man vill nog inte veta saker i för väg i alla falla inte jag. Eller saker som är positiva men negativa kan stanna och dyka upp när det är dags men vissa negativa vill man nog ha ett hum om så att man slipper gå och undra sedan efter varför saker inte kom fram tidigare utan att man fick stöta på det själv och få ett frågetecken över huvudet.

 

Jag vill gärna att ni skriver en kommentar och säger vad ni tycker om det sista jag skrev Från livet är en gåta utan svar och sedan era tankar och vad ni tror jag menar med det. OBS! om ni vill att det inte ska vara synligt för någon skriv det då i tydligt i kommentaren.

 

Kramar

evvis♥

 


300:drade inlägget :D

Oj men om man tänker hur länge jag har haft bloggen så är det ganska lite men ändå mycket tycker jag.

 

Just nu sitter jag med datorn i knät lyssnar på musik (med mina nya högtalare grymt bra ljud). Har även precis pluggat naturkunskap. Innan så var jag och mamma på stan och lämnade tillbaka mina leggins jag fick i julklapp för de var trasiga hela tiden men vi fick ett par nya och det blev även en ny vår tröja en grå halv kort med spets på sidan JC och sen köpte jag Ilse Jacobsen sak som man ska smörja in stövlarna med så att de håller bättre spar smacket. Resten av dan ska jag läsa ut min engelska bok och sedan ska jag ha en mysig kväll med Rebecka och Josephine för att det är så sällan vi ses ihop och det var typ mer än ett halv år sedan vi gjorde nått vi tre ihop det har liksom varit saker emellan och sånt som gjort att det inte blivit så men nu ska det bli av. Måste erkänna att jag skulle kunna lägga mig och somna nu och sova ett par dagar är så himla trött och jag blir stressad av att det är skola snart men ajg förstår mig inte på mig själv för det är jag själv som startar stressen pga att jag skjuter fram pluggandet och saker som jag inte borde så nu ska jag ta tag i min själv och verkligen göra saker så att jag kan göra vad jag verkligen vill sen.

Nu ska jag skriva ett litet tanke inlägg som ni kan läsa om en stund och idag ska jag försöka inte få det så långt vet att det är flera som tycker tydligen det är kul att kolla hur långt det blir varje dag men igenterligen tror jag att de människorna tycker att bloggen är grymt bra så aa ni vet nog vilka ni är själva och jag har hört från andra också så aa :D

Kram

evvis♥

 

Lite efter jag vet men bättre sent än aldrig:) Från julafton tagen av kusinen Theo :D

Nu!

Tack Johanna!
Detta är det som jag nämde om i ett tidigar inlägg det med namnet "Något helt annat"  det var det Johanna brukade säga om killar om man är lite sur på någon eller om någon är jobbig:
de uttrycket med killar var:
killar är som toaletter, FULLA MED SKIT
& killar är som skoskav, oerhört jobbigt & väldigt irriterande och så gör dom ju ont! ;)
Men trots allt så gillar man dem ändå och vill ha dem och att vi tycker om dom även fast det är jobbiga ibland och en del vill man inte veta av. Men killar är underbara ändå ;)
Kram
evvis♥

En underbart mysig dag :D

Hejsan

Idag startade min dag med att mamma kommer in tjugo i åtta och frågar om jag har tänkt att gå upp och jag bara f*n jag skulle ju duscha och tåget går halv 9. Så det blev att stressa och skynda sig  men jag han faktiskt och det var tur. I Falköping sedan hoppade min kusin Angelica (Angie) på och sedan far det vidare till Göteborg där det blev shopping, en god lunch på Palace och sedan lite mer shopping och sedan far vi hem. Själv hittade jag äntligen min body lotion från the body shop med papaya lukt den har typ gått ur sortimentet eller något så jag har letat och nu har jag hittat den med och det var inte nog med det utan det var även billigare så den kostade 75kr istället för 165 kr så det var ju inte helt fel. Sedan köpte jag ett par svarta ballerina skor med en rosett i fram mycket söta från HM och sedan ett par pärlörhängen från Åhléns city. Jag har precis laddat över lite bilder till datorn och ätit en mysig middag med bror och pappa och nu kollar jag på tv. Så resten av kvällen blir det soffan.

Nu ska jag kolla!

Vi ses

evvis♥


<3

Vilja våga och hopp är nog det jag skulle säga är en viktig del av livet och att man behandlar andra som man vill bli behandlad själv. En människa kan ju inte vara snäll och bara få skit tillbaka då kommer den ena människan brytas ner och den andra kommer må bättre och alla ska ju få må bra och må dåligt ibland man behöver båda delar det är samma med glädje och tårar man behöver båda dela och det måste man respektera :D Kramar evvis:)

Trettondagen!

Hej idag har jag inte gjort så mycket än. Somnade vid halv 6 i morses och pappa väkte mig halv 11. Snacka om att man var sur då. Jag har precis tagit en liten sov paus och ska snart läsa min engelskabok lite och naturkuskapen. Resten av dan blir slappa och ladda inför en mysig morgondag med Angelica i Göteborg.

Gårdagen vet ni ju att jag var med mina underbara vänner och vi spelade spel såg på film pratade och aa ni som var med vet ju. Innan det så var min faster/fadder och fadder och kusin här och åt en god trettondagsaftons middag bestående av mammas lax.

Nu ska jag lägga uppen liten bild här så kanske vi hörs senare i kväll.

Kramar

evvis♥



En bild jag tycker är fin så därför kommer den i repris hela tiden och har även sett att Anna lånat den på henes blogg. Jag har fått dn från polyvor.com e mycket bra sida för mode och färgstarka bloggare.

Testar att ....

Ja nu vet jag hur man bloggar från min iPod och gör det nu. Vad bra jag Har alltid undrat det och nu vet jag änterligen det så nu kan jag inte komma undan :) aa i kväll har jag varit hos erik med underbara människor och spel:) nu ska jag snart sova :) god natt evvis :)

Plättar :P

God morgon!

Dagen började med att telefonen ringede en signal och när jag skulle svara så slutade det. Sedan en halv timme efter stod grannens kompisar med bilen utanför och tuttade hela tiden i en kvart så då blev jag ännu piggare och gick upp.  Nu sitter jag i soffan och kollar lite på TV ska snart plugga och sedan ska jag äta plättar är så grymt sugen på det så jag bestämde mig i natt när jag var hungrig att jag ska göra det. Sedan resten av dan ska jag plugga och slappa och inget roligare händer :D

Imorgon: Händer inget än vad jag vet så aa får hitta på något. Kanske ta med mamma och träna lite på dagen. Och plugg

Fredag: Göteborg med min underbara Angie.

Lördag: inget bestämt än eller kanske men inte helt bestämt, lite plugg.

Söndag : Plugg och njuta av den sista lediga dagen.

Måndag: Skola igen men första lektionen har vi fått inställd mycket skönt.

Ne nu ska jag kolla datorn lite och sedan äta frukost och plugg.

Kramar

Evvis<3


Ännu ett inlägg

Hejsan!

Idag blev det inte som jag trodde utan mycket bättre. Har precis kommit hem från stan där jag har tillbringat dagen tillsammans med Josephine. Vi gick lite på stan men vi var så sega så vi bestämde oss för att ta en liten fika så vi gick till Rådhuset och tog en kopp te och blåbärs bulle (mums). Just nu är jag jätte hungrig men orkar inte hämta något soffan är mycket skönare och bättre ;) Så jag tycker någon snäll människa som vill göra mig glad kan komma med lite sushi eller en kebab sallad eller något annat är öppen för alla idéer eller allt kan jag väl inte säga men aa havs kräftor eller vitlöks gratinerade blåmusslor :P AA vad håller jag på med det är bäst jag slutar att skriva nu.

Men vi hörs!

Kram

evvis♥


2011-01-04

God morgon :D

Idag när jag vaknade upp aa då hade jag lite ont i kroppen (träningsvärk) sedan så tittade jag ut och jag såg att det typ var snöstorm och då fall leendet på läpparna bort. Så aa än så länge haj jag sprungit upp till Johanna och hämtat en sak som jag glömde igår sedan så har jag ätit frukost och läst lite ur engelska boken och nu sitter jag och sms:ar med min saknade Becka som äntligen är i Sverige och hemma :D.

För övrigt är det bara bra men man börjar får lite panik över att det snart är skola och att det kommer vara fullt upp och aa man har inget roligt just nu att se fram emot utan bara stress det är ju inte så roligt. Jag försöker glömma det faktiskt men aa man blir ju ofta påmind och det är väl bara att köra på och så får man väl kämpa på.

Ne nu ska jag starta på en liten hemlis som förmodligen kommer ta ett tag och jag kommer inte avslöja något och nu vet jag att detta säkert gör er nyfikna men det är ju det som gör det roligt. Så om ni vill få reda på det så får ni hålla er uppdaterade på bloggen.

 

Kramar

evvis♥


Måndag eller vänta nu Tisdag

Förlåt så har det blivit inget bloggande igår och det var för att jag inte hunnit och jag hoppas ni förståratt manbehöver lite fritid. Idag har jag varit på stan och köpt en tröja sedan var jag lite med Anna sen har jag fixat mitt presentkort på Actic och det blev lite träning och sedan yoga med min kära kusin Angelica. Nu har jag myst lite med brudarna Johanna och Anna jag måste säga att jag kan få alla att skratta och jag underhåller alla så aa de är mycket glada. Nu kommer några bilder från kvällen :D



Ni ser ju själva vem det som skämtar ;)









Hoppas ni också får ett gått skratt nu :D

Vi ses!

Kram

evvis♥

Något helt annat!

Nu har jag tänkt släppa det vanliga ”blogg skrivningen” och skriva om något helt annat bara sånt som kommer upp när jag skriver detta.

Jag vet inte riktigt vad jag ska börja med men detta kan nog bli långt men jag ska försöka få det roligt att läsa :)

I livet går man igenom mängder av ny, spännande, hemska och saker man måste göra. Saker som jag tycker är spännande är att göra nya saker och att göra något jag aldrig trodde jag skulle göra som kanske gör att man får lära sig något nytt. Det finns många exempel på sånt. Allt är viktigt ofta att man får reda på ett ex. är när man lär känna en ny människa och man får en bild som man tycker passar in och sedan går man med den bilden och tycker om den personen och aa man vill veta mera om den och så. Men sedan efter ett tag får man en annan bild som är helt konstig som inte alls är det man trodde från början utan en motsatts bild och då fortsätter man för att få bilden klar men sen så aa är kommer bild nummer tre och den gör en jätte fundersam och man vet inte vad man ska göra och sen så blir allt fel och när man då börja lära känna varan så tänkte man sig inte så mycket på vad man ex. frågade. Detta är väldigt spännande och man lär sig väldigt mycket av det. Ni undrar nu hur kan hon tycka att detta är spännande jo det ska jag svara på. Det är för att man lär sig att få kontakt och hur man ska lita och göra att man inte ska gå för mycket på första bilden utan vänta och se och när man väntar så väntar man ju på vad som händer eller kommer och hända. Men aa detta är bara en liten del av det jag tycker är spännande saker som man gör i livet det finns ju även saker man gör som blir spännande och man lär sig av ex. åka en karusell som jag inte trodde jag skulle våga, åka på en resa, börja ny skola, börja jobba och massor mer saker. Varför jag tycker det är spännande tycker jag att ni får fundera ut själva och vad man lär sig av det.

 

Hemska saker som är också en bit av livet som man måste eller man gör det automatiskt hamnar i. Exempel på det är någon släkting dör, du blir sviken/dumpad, tappar bort något, skadar sig, råkar ut för en hemsk sjukdom och aa det finns massor. De hemska sakerna är såna saker man alltid har med sig i huvudet men man glömmer de gärna för att om man går och tänker på det bara så glömmer man av att leva och man ska leva livet och göra det man känner för ju så aa. Jag har inte så mycket mer att säga om för jag gärna inte tänka på det så lite jag behöver och jag är väldigt rädd för att råka ut får något vad det än är om det inte är något roligt såklart ;)

 

När jag skriver saker man måste göra menar jag äta, sova, duscha, skratta, gråta och många flera saker. Det man bara måste göra för att kunna leva och aa man är ju väldigt van vid det så det är ju inte jobbigt eller något som är jobbigt är att gråta fast det igenterligen inte ska vara det för det är ju normalt och alla gör det någon gång och då menar jag verkligen ALLA. Men ändå skäms man men aa det är ju upp till var och en och man ska ändå känna sig fria att göra det om det skulle behövas. Man kan inte skratta hela tiden det är omöjligt skulle jag villa säga inte för att jag testat men aa det är det bara.

 

Jag hoppas att ni är flera av er som håller med om detta. Livet är som en berg och dal bana ibland går det upp och ibland går det ner. Detta utryck brukar Johanna säga till mig för att jag ska komma på bra tankar och jag vill säga att det verkligen är så. Johanna har många roliga utryck som hon säger hon har något om killar med men jag kommer inte ihåg just nu hur det går men Johanna jag tycker du kan skriva den i en kommentar så aa :D

Ne nu blev det ett långt igen och jag vet inte om ni fattar men aa huvudsaken är att jag själv fattar jag vill bara säga med detta att lev livet och lev med dem du tycker om och inte spelar och gör det du vill och ha drömmar och våga ta steget och göra det du vill men kroppen vågar inte. Jag lovar att du kommer vara glad när du väl gjort det. Tänk på att saker man kan göra hade man inte kunnat göra om det var farligt så vad väntar du på bättre tider eller ;)

 

Stora kramar

Evvis♥

Kan säg att detta blev 862 ord för den som ville veta ;)

 


Söndag 2/1

Hej!

Idag har det blivit lite dåligt med uppdateringar och jag hoppas ni förstår att ibland blir det så men sluta inte läs för det. Anledningen till att jag inte hunnit idag är för att jag och Angie (Angelica) och Theo (mina kusiner) har varit i Billingebacken och åkte slalom dör för första gången i år och det var väl roligt ett tag men man tröttnar för att den är så kort och det blir för enformigt för min smak men det var roligt att få göra nått med mina kusiner. Sen när jag kom hem åt jag kräftsoppa och ris a la malta och sen ska jag med familjen och kanske äta ute och sedan ska vi på bio den där ganska nya som kom på juldagen den har flera innan inte Narnia utan aa jag kommer helt enkelt inte på namnet.

Men nu ska jag slappa lite för jag håller på att somna som vanligt ;) Jag är verkligen en natt människa och jag sover på dagen jag kanske är en fladdermus;)

Ne men vi ses!

evvis♥

Polyvore.com


The sleep girl number one

Hej!

Om jag ska snabbt sammanfatta min dag så är det sovit,slappat,sovit,slappat. Ganska skönt efter som att man inte hamnade i sängen förens vid 4 och sen så kunde jag inte sova ut ordentligt så aa då blev man trött på dan :D Just nu sitter jag och Johanna och leker genom msn annorlunda som vi är och vi har tråkigt så vad gör man inte ;)

Ne nu måste jag konsertera mig på leken så vi hörs senare idag ;) om ett antal timmar.

Kram

evvis♥


Första inlägget 2011

Hej!

Tänk att nu är 2010 redan över och att det är ett nytt år. Nyår firades med underbara vänner med mycket god tre rätters och mycket skratt. Kvällen slutade med taxiåkande hem och vi var 5 som skulle åka och när vi kommer ut är det en vanlig bil och vi bara ”hur ska vi få plats i den ska vi åka olagligt?” Men det visade sig att det var två sätten i bagars utrymme och där fick jag och Josse krypa in men det var mysigt vi kom ju i alla fall hem :D Idag har jag inte gjort så mycket mer än att sova  och duschat. Jag är så sugen på godis och jag som ska minska ner men det värsta är att det står en paradis ask på bordet och då är frågan ska jag ta en eller inte?? En mycket svår fråga vill jag säga. Resten av dan blir det slappa men känner ändå för att göra nått men jag vet inte vad. Men aa jag får helt enkelt se vad som händer.

Nu ska jag kolla lite på datorn och sen slappa.

Ha det bra :D

Kram

Evvis♥

Ps. Nu gör vi 2011 till ett riktigt bra år med mycket äventyr och roliga saker och försöker skippa det tråkiga. Någon som är på? Jag vet att vi kan klara det bara alla vill.

 

 


RSS 2.0