Nu kommer frågorna med svar :D

Hejsan!

vad väljer du mellan:

1- aldrig mer få äta godis eller aldrig mer få borsta tänderna?
2- aldrig mer få sova i en säng eller aldrig mer få sova med kudde och täcke?
3- vara instängd i en hiss med tre riktigt svettiga, gamla gubbar i 1 dygn eller ta av strumporna på ett fotbollslag med munnen?

Svar: 1. Jag väljer nog aldrig mer äta godis! :(

2. Aldrig mer få sova med kudde och täcke, men den var svår det beror på om du menar att du antingen får sova i en säng bara eller typ att du får ha bara täcke och kudde då väljer jag kudde och täcke.

3. Denna är svår, Båda två alternativen har ju med svett att göra och aa inget jag gillar men jag tar nog det första för man kan ju då alltid knytta för en halsduk framför näsan och göra det bästa av situationen även om det är så jä*la äckligt så aa.

Vilken är din favoritaffär?

Svar: Detta är svårt jag har ganska många men där jag handlar mest är väl nog JC (alla mina vänner säger att det aldrig hittar något där men det finns jätte mycket). Men det är typ en av 10 som jag tycker om.


Vad har du i din handväska?

Svar: Plånbok, hårspray, deo dorant, kalender, tofsar, spännen, massor olika läppglans och paraply m.m.


Hur sminkar du dig?

Svar: Jag startar med att ta en ansiktskräm och väntar sedan några minuter, noppar ögonbrynen och sedan tar jag ett lager med Foundation och lite puder på det, sedan tar jag ögonfrans böjare och där efter maskara och sedan lite sol puder på kinderna för att få en lite brunare där och sist tar jag läppglans och ibland kan jag även ta en ljus ögonskugga eller kajal.

Vilket är det bästa stället på hela jorden att vara, om du får välja?

Svar: Jag har själv bara varit i Spanien och Grekland så aa det är ju inte så mycket av världen. Men jag skulle nog säga ett ställe med både värme shopping och mycket att göra, alltså kanske USA. Men av det jag har upptäckt så tycker jag att det är västkusten i Sverige. Det är ett ställe man aldrig tröttnar på för att det är så mysigt att ta en tur med båten eller bara vara.

Varför slutade du simma?

Svar: Jag slutade för att jag kände att jag inte han med det lika mycket mer och att då är det inte lika roligt att tävla om man inte är tränad och då kände jag att då hade man ju inget att se fram emot alltså att man har ett mål med träningen och sen så började jag tycka att det inte är lika roligt längre att träna 3 dagar i veckan och att det ofta blir samma och efter 10 år så har man ju gjort ganska mycket och det blir ju mycket att saker som kommer om och om igen. Men jag kände ändå att jag inte ville sluta helt med simningen så då bestämde jag mig för att stanna kvar som tränare (Som jag har varit nu i en termin eller vad man ska säga men jag är hjälptränare och ska snart gå en tränar utbildning) och jag får komma och träna med min gamla grupp när jag får suget ibland.  För Billingensimklubb är en väldigt mysig och lite klubb men det är skönt och alla pratar med alla och är glad.

Vilka bloggar läser du?

Svar: Jag läser väldigt många bloggar allt från mammor till fjortisar. Ne men jag tycker det är kul att se hur folk skriver och olika personer. Men de vanligast är: Blondinbellas, Fokis, Kenzas, Kissies, Chloé Schuterma och mina vänners bloggar och många andra.

Hur länge har du bloggat och varför bloggar du?

Svar: Jag har nog snart blogga i 2 år om inte mera och från början var det mera för att testa men nu på senare tid så har det blivit som ett intresse lite och att det är skönt att skriva av sig och sedan nu så har man sett att besökarna ökar och det är ju roligt att det är flera som läser.

Vad pluggar du för något?

Svar: Jag läser I Skövde på Västehöjdsgymnasiet på Samhällsprogrammet med inriktningen Samhäll.

Vad har du för dröm yrke?

Svar: Det är nog att bli Designer av något slag antingen kläder eller skor eller väskor. Men aa det är ju ett väldigt krävande jobb så jag tror bara att det får stanna kvar som en fin vacker dröm helt enkelt.

 

Du verkar vara en tjej som gillar olika former av märkeskläder, kan du nämna två som är dina favoriter?

Svar: Oj 2 bara det finns ju mängde av fina märken men aa det blir nog ACNE och LOUIS VUITTON. Detta är två märken som gör allt från skor till smycken. Sedan gillar jag även Hunter, Mullbery och Svea och Channel men aa om jag ska välja två så blir det aa de första.

Vad är dina drömmar och mål i livet?

Svar: Mina drömmar är att få göra det jag vill och sedan att jag ska få en framgångsrik karriär och att jag ska flytta från Skövde m.m.

Mina mål hm… Jag vet inte riktigt vad jag har för mål som är så viktigt för att man ska veta vad man ska i livet men aa det är väl att få en bra utbildning och ett bra jobb.

Vad har du för favoritfärg?

Svar: Jag tycker det är jätte svårt att välja ut saker när det finns så mycket fint men det nog Svart och Vit och sedan tycker jag att rosa är väldigt fint. Svart gillar jag för det passar till allt och det samma med vitt och rosa är för att det syns så bra.

Nu har jag svarat på frågorna och det var väldigt roligt måste jag säga men man blir nyfiken på vilka alla är när man inte skriver något namn alls men aa man får helt enkelt överleva ;) Nu blir det plugg för min del och vi hörs nog i kväll.

 

Kramar

evvis♥

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0