Väldigt dåligt jag vet

Jag vet att mina uppdateringar är väldigt dåliga , nästan så att man undrar varför man ens har en blogg ibland! Ska försöka bli bättre men just nu har man lite att göra på dagarna ex jobb , träffa vänner , fixa saker, familjen och sen ska man komma ihåg massor saker som man ska göra men oftast så kommer man inte ihåg hälften av allt ens utan man glömmer av det. Under denna veckan jag inte har bloggar har jag jobbat, varit på bio, träffat vänner , firat med familj och hjälpt min farmor lite. Igår så var jag och pappa och övningskörde och sedan slappade jag och sen på kvällen blev det att fira min farmor och farfars guldbröllop :) Idag så har jag läst och gjort lite körtester ( måste ju förbereda mig för vägen ) och ätit en god frukost på altanen och kollat på datorn för första gången på typ en vecka. Resten av dagen vet jag inte vad som händer får se. För övrigt är allt bra förutom att jag är så trött hela tiden pga att jag måste gå upp lite efter fem varje morgon förutom på helgen :) och sedan är jag så sjukt sim sugen men har inte riktigt orken att ta mig till badet men jag tror snart att bsk ska börja träna så då kan jag åka och träna med dem det är lite roligare än att simma själv i den gamla tråkiga bassängen :) Men ni får ha det bra så hörs vi! Kram Evvis<3

Jobb imorgon

Hej !! Vet ni vad jag just nu längtar till ?? Jo till sim och leken drar igång :) många tycker nog att jag är störd men det ska bli så sjukt roligt och nu när man vet hur grupperna är och man är utbildad. Jag var ju inte haft någon grupp sedan jag blev klar med utbildningen förutom den som in gick i kursen. Imorgon är det dags för första dagen på jobbet och jag är ganska nervös men jag vet inte varför. För jag vet ju vart jag ska gå och jag vet tid och jag har ju pratat med dem och de verkade snälla och de viste att jag skulle komma. Kan det var för att stiga in genom dörren och ingen är där ?? Eller att jag ska fastna i hissen själv? Eller att jag ska skämma ut mig ?? Jag vet ärligt talat inte varför man ska vara nervös!!! Men aa tänk imorgon vid denna tiden har jag varit där och har för hoppningsviss inget att vara nervös för. Idag har jag slappat och bakat en paj med eget recept ( bilder kommer ) och nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon även om jag börjar senare imorgon och det är 10 men tisdag kommer nog bli värre när jag börjar antingen 7 eller 8 ;) men man får vara vänja sig och se pigg och glad ut och kämpa på och göra sitt bästa :) nu ska jag lägga mig och förbereda mig med en god natt sömn. God natt Evvis<3

Grekland, Zakynthos

Här kommer några av många bilder från min tur till Grekland!
Bild från den berömda stranden i Zakynthos med ett vrak på. Och vattnet är helt kalk blått :D
Bild på de blå källorna (tror jag de heter).
En bild till från vrak (strand satt båt) stranden.
Ett av bad stoppen på båt turen.
Båda bad stoppen vi gjorde så var stränderna gjorda av stenarna på bilden, så detta är verkligen en stran för en person som mig som inte gillar vanlig strand utan vill antigen ha berg eller stora stenar som här!
Här har ni några bilder från min underbara vecka i Grekland som jag lovade igår ;D
kramar
evvis♥

Summer

Hej!
Förra veckan var helt underbara. Jag och min familj var en vecka på Zakynthos och bara hade det bra med mycket sol och bad. Kom hem i tisdags och jag har kommit på en sak att jag älskar att flygga det är så underbart så att jag inte vill gå av planet och nu är jag seriös. Under den veckan så har vi badat i mängder, solat, ätit jätte god mat och efterrätter, åkt på en båt tur, slappat och levt livet. Jag har upplevt många nya saker och sätt underbart finna saker.
Igår så var jag och Anna på en liten tur till Mariestad där vi åt glass i hamnen och sedan åkte vi hem. Och då tog jag och pappa en tur med bilen för lite övningskörning på Billingehov och Billingehus. På kvällen blev det mys med Karin, Erica, Anna uppe på billingen på en filt med gott och mycket tjej snack.
Idag har jag inte gjort mer än att varit och handlat, växlat in euro som blev över från resan, hämtat min mobil hos Anna som jag glömde i hennes cykel korg igår. Ikväll kommer Anna till mig och kanske Johanna och så får vi se vad vi hittar på för något roligt.
På måndag börjar jag jobba! Det är lite tråkigt men ändå lite roligt att man ska få testa något nytt. Jag ska jobba på KSS hade turen att få en av deras feriepraktikplatser det var 50 platser och ca 400 hade sökt fatta vilken tur man har haft. Det var väldigt olikt mig för jag har alltid otur i allt känns det som ;) Så från och med måndag och 4 3 veckor och 4 dagar så ska jag jobba. Det är skönt att inte jobba hela sommaren nu när man ska börja 2:an och kommer typ ha dubbelt så mycket att göra så är det skönt att får vara ledigt lite. Men nästa år ska jag satsa på ett jobb under hela sommaren men med några lediga dagar då och då. Måste ju jobba ihop pengar till studenten ;) Så nu ska jag njuta av de sista lediga dagarna innan jobbet.
kramar
evvis♥
bilder från Grekland 2011 kommer :)

Sommarlov!

Hejsan!

Just nu sitter jag och äter Marabous nya choklad den med jordgubbs cheescake i riktigt god måste jag säga och på tv:n så är det bröllopet det kan inte blir bättre ;)Jag vet att min uppdateringar har varit väldigt dåliga men jag har nu varit på kusten lite mer än en vecka och internetet har funkat skit dåligt både på datorn och telefonen så det har inte varit någon ide att ens försöka blogga. Jag ska försöka samman fatta veckan på kusten med endast ord:

Bad, solat, njutit ,shoppat, åkt massor båt, slappat, ätit jordgubbar, sovit, tränat, träffat vänner, lidit av inget bredband som funkat, laddat inför Grekland och umgås med min mor och bror. Och många mer saker man kan hitta på i Kungshamn och Smögen.

 

I onsdags så kom även två underbara tjejer ner och hälsade på mig och de gjorde verkligen ett äventyr för att komma och träffa mig. Men vi hade jätte mysigt när Johanna och Anna väl var nere. Vi badade åt lunch i Smögen och hade allmänt mysigt.

 

Tänk att redan på tisdag så tar jag min resväska och drar till Grekland för en vecka med sol och bad och nya upplevelser. Får hoppas på en kanon vecka även om det är lite oroligt där nere till och från men det är väldigt lugnt där vi ska.

 

Ni får ha en bra dag så hörs vi!

 

Kram

Evvis<3

 

Skolavslutningen

 

Bilder från kusten: (bilder tagna av Johanna Ehn)RSS 2.0