I väntan på bättre tider

Hej! Sitter just nu i skolan och skulle egenterligen ha spanska nu men läraren kom inte och det stod på fronter att vi skulle göra några uppgifter på internet men jag har ingen normal dator just nu så det får bli att plugga till spanska förhöret nästa vecka så jag får lite minder att plugga. Kom på nu att jag har ca 4 prov nästa vecka måndagen har jag engelska natinellt muntligt förmodligen och på tisdag har jag idrottsprov som jag missade när jag var sjuk och på torsdag har jag spanska ett litet prov och på fredag har jag matte prov riktigt rolig vecka kommer typ gå och bli helt över ansträngd. Man får bara ta och planera bra och kämpa på ;) ne nu ska jag plugga så jag får lite mindre att göra när jag kommer hem. Kramar från en väldigt trött Evvis<3

Tiden går så fort!!

Oj vilka bra uppdateringar jag gör ;D Men aa ni fattar säkert varför om ni inte gör det är det för att jag går på samhälls programmet i Skövde där alla lärare gillar prov och läxor så sjukt mycket och det tar upp hela min fritid just nu i ett par veckor. Men aa jag har ju valt att gå där själv så jag får väl skylla mig själv men det är inget jag ångrar och när man inte vet vad man vill inrikta sig på så blir det att man väljer ett neutralt program.

 

Idag har jag varit i skolan och hade en lite men ändå skön sovmorgon. Sedan har jag åkt med bussen hem och nu sitter jag här i mjukisbyxor första gången i världshistorien måste jag säga. Anledningen är för att mina byxor hade en sömn i midjan som har tryckts in i huden och när man pluggar vill man vi ha bekväma saker på sig.  Resten av dagen blir det att plugga och sedan ska jag sluta vid åtta har jag bestämt mig för och då ska jag kolla på tv och sedan sova.

 

Just nu skulle jag vilja:

·         Sova

·         Inte behöva plugga

·         Ett ton med choklad och bullar

·         Ett gäng med mysiga vänner

·         Cola

·         Ha sommar med minst +20 grader

·         Vara på mitt allra bästa ställe på hela jorden KUSTEN

·         Bada och åka med våran båt edvina

·         Shoppa allt jag känner för

 

Imorgon blir det skola igen och engelska prov och sedan en sjukt lång dag 08.00-15.50 och sedan hem och plugga :D Pluggpluggplugg!!

Ne nu kallar engelska böckerna!

 

Kramisar

 

evvis♥

 

 


Inlägg!

Hejsan!

 

Nu var det ett tag sedan igen.

 

Detta har hänt de senaste dagarna :

 

Torsdag: Var jag i skolan och hade naturkunskaps prov och sedan efter skolan blev det att köpa present till josse och kusinen. Sedan gjorde jag inte så mycket mer kollade lite på engelskan.

 

Fredag: Var jag i skolan det var ganska lugnt och sedan blev det hem slappa lite och sedan vidare till josse där kvällen spenderades och det var mycket roligt.

 

Idag: Har jag varit på stan och köpt ett par skor men det blev inte de jag hade tänkt mig från början för som vanligt när jag ska köpa något finns det inte i min storlek och sedan finns de inte att få tag på i Skövde heller och känner inte för att åka runt och sen tyckte jag att de jag köpte var sjukt sköna och fina och lite mer mig kanske . Sedan åt vi på tai pak och sedan hem och slappa. Resten av dagen vet jag ej vad som händer mer än slappa.

 

Imorgon: Blir det att jobba på morgonen och sedan plugga och sedan blir det vofflor hos farmor :D

 

Ne nu ska jag kolla vidare lite på datorn så ses vi :D

 

Kram

Evvis♥

Lite ord och märken bilderna från polyvore.com :D

Nu vill jag ha sommar!!!

Polyvore.com

Jag lovade en riktigt överraskning.....

Jag lovade dig en riktig överraskning så här kommer den! :

 

GRATTIS JOSEFIN

På 17 årsdagen och tänk att du nu bara har endast ett helt år ,365 dagar, 12 månader, 8760 timmar, 525 600 minuter, 31 536 000 sekunder och själv har man ju 1 år och 6 månader och 30 dagar kvar ;D

 

Ja må hon leva ja må hon leva ja må hon leva ut i hundrade år ja vist ska hon leva ja vist ska hon leva ut i hundrade år.

Och när hon har levat ja när hon har levat ja då ska hon skjutas ja då ska hon skjutas på en skottkärra fram och när hon har skjutits.

Och när hon har skjutits ja då ska hon dränkas ja då ska hon dränkas i ett stort glas oboy ;)

 

Grattis Josse :D

 

 

Klicka på bilden för större ;D


Detta är ju lite dåligt av mig får jag erkänna :D

Hej! Idag har jag varit i skolan sedan kom jag hem och har känt mig väldigt seg och typ tvingat mig själv att sitta och plugga och klämma in alla den där naturkunskapen. Tycker väl att jag har fått in lite mer så det är väl positivt. Jag har även precis njutit av en rabarberpaj och ska nu kolla på ”Sofias änglar”. Hoppas inte många slutar läsa min blogg bara för att jag inte hinner blogga så mycket nu pga skolan som jag känner verkligen går före och jag hoppas att ni förstår. Imorgon är det studie dag då jag ska plugga och bara njuta av att kunna slappa nu under de jobbiga veckorna. Så jag ska slappa hela dagen! Ne nu ska jag kika vidare lite på datorn så ses vi :D
Kram Evvis<3
Alltså det är sjukt vad jag vill ha sommar nu så att man kan bada hela dagarna :D Jag är ett riktigt vattendjur måste jag erkänna ;)

400 inlägg !!!

Hejsan! Sitter just nu hos Anna och väntar på att tiden ska gå. Ikväll blir det musikal "Rent" och innan ska jag och Anna äta på Benidorm. Resten av dagen har jag varit i skolan och sen hem en snabbis och nu är jag här. Ne nu ska jag dra och förlåt för mina dåliga uppdateringar de senaste dagarna men har väldigt mycket att göra nu och kommer ha det fram över med så ni får stå ut i ett par veckor skolan går liksom före;) kram evvis<3

Biblioteks häng

Sitter just nu och kollar på mina vänner som har massor matte att göra och själv har man inget eller har fixat lite med samhällskunskap. Börjar om 30 minuter så det blir inte så lång väntan mer. Efter skolan ska jag hem och plugga och sen ta de lugnt försöka att komma i säng i skapligt bra tid :) får se om jag hinner med ett blogg inlägg i kväll men aa jag ska försöka:) Kram Evvisevve<3

Lite färg :D

 

Bilder från weheartit.com


Vet att jag gjort detta innan men ..

jag har fått väldigt många nya läsare så varför inte igen ;)

Lite oväntat och om mig:

 

·         Har ca 820 dagar kvar till studenten och ca90 dagar kvar till sommarlov

·         Gallen i att bada (vatten)

·         Fobi för fåglar

·         Älskar mina vänner

·         Tycker om att hjälpa andra

·         Verkligen ingen tävlings instinkt alls, alltså inte tävlings människa bryr mig inte om det är så att jag tävlar             och kommer sist bara jag tycker det är roligt att tävla i det jag tävla i så är jag nöjd.

·          Älskar äventyr, bara åka någonstans utan att veta vart eller göra nya saker

·         Älskar att baka och laga mat, lättare sagt galen idet ;)

·         Hatar att vara ensam hemma

·         Är Tyvärr beroende av det godaste som finns godis

·         Älskar nya prylar helst tekniska saker som helst är ny inkomna

·         Jag är beroende av min iPod

·         Vill resa till USA i ett par månader

·         Vet inte alls vad jag vill bli eller jobba med

·         Vill ha en framgångsrik framtid

·         Jag är en person som folk nog lätt får en uppfattning om att jag är blyg men aa om du känner mig så får du           nog ändra din uppfattning om mig ;)

·         När jag ska heja oförberett så låter det sjukt ofta som att jag är sur

·         Är väldigt bra på att upprepa saker (alltså att jag skriver ofta samma saker och så)

·         Bloggar för att det är roligt och skiter ganska mycket i vad jag skriver

·         Har just nu godisförbud med Karin och Filiph jag är så sjukt godis sugen men jag ska stå ut tills på måndag.           Då har det gått 2 veckor!

 

Här har ni lite smått och gott ;)

 

Kram♥

 

evvis

 

 


-

Nu ska jag bara slänga in något snabbt medans bullarna står och jäser. Min bror fick för sig att vi skulle baka bullar idag och så blev de eftersom att han bara har typ en arm (den andra är bruten) så var jag tvungen att hjälpa till. För övrigt så är det bra trött som jag alltid säger. Just det om ni försöker ringa eller smsa mig så kommer ni inte komma fram håller på och byter telefon och jag ville ha kvar mitt gamla nummer och då blev det så här. Men är tvungen att dra mig ner till Telia när pappa kommer och fixa lite och så. Sen hoppas jag på att jag kan få sms och samtal och även skicka och ringa jag med :) Ne nu måste jag gå ut till degen i köket så ha en fortsatt bra dag! Kram evvis

Liet men ändå något :)

Hej! Mitt bloggande idag är lite dåligt. Har haft mysigt besök från mormor idag och sedan har jag varit på badet och bakat jätte goda våfflor till ett helt fotbolls lag ;) ne men aa det kändes så. Snart är det dags för mig att krypa ner i min sköna säng och ladda inför en ny skol vecka med mycket skrivande. Ne nu kallar sängen och en dejt med kudden. God natt Evvis<3 Ps. Nu vill jag ha reda på mitt svar från skara jag orkar inte vänta mera ;)

Lördag 12/3

Hejsan!

 

Nu är det Lördag igen vad tiden går fort.  Det är typ skrämmande och jag kan säga att jag är väldigt skrämd nu av vad som händer och allt inte bra för mig. Idag har jag inte gjort mer än att ta en fett sovmorgon och ätit en frukost och försökt fixa Annas header men hon hade konstiga mått så då gick det inte använda någon av mina bilder jag gjort i mitt fotoprogram och paint var helt stört så det var bara att skicka iväg ett sms och säga det till Anna. Resten av dagen blir det slapp. Är öppen för alla förslag ;) Resten av familjen är i ishallen idag och dit tänker jag inte åka det är ju så sjukt tråkigt där.

 

Ne nu ska jag ta tag i mig själv och ta en dusch och göra mig i ordning lite.

 

Imorgon blir det till att testa mina nya kunskaper och sedan vet jag ej vad som händer om jag inte har något för mig kanske det blir en tur till badet och träna om min grupp har träning får kolla upp det eller så blir det lite gym måste röra på mig nu igen efter att jag varit sjuk.  Får se vad kroppen säger och så.

 

Kram

evvis♥

 

 

 

bild från weheratit.com


Ballerina skor :D


Fredag!

Hejsan!

 

Känner att det kanske är på tiden att börja blogga mera nu. Det har blivit väldigt lite denna vecka och jag hoppas ni har förståelse för att ibland så blir det så. Ska nu försöka sammanfatta helgen och veckan.

 

Lördag: Då blev den en resa fram och tillbaka till Jönköping. Där fick jag lära mig mera om bland annat simmärken, simsätten hur man lär ut dem på lättaste sätt och sedan fick vi lära oss lite simhopp och saker i vattnet och även göra lite konstsim. På kvällen sen sov Agnes över här och noppade mina ögonbryn med sytråd.

 

Söndag: Blev det en bil resa och en tåg resa till och från Jönköping. Denna dagen fick vi lära oss bland annat hur en bra ledare/ tränare ska var och fick göra lite grupparbeten och sen slutade dagen vid 4. Då tog vi oss till stationen för att åka tåg hem och det blev en väldigt lång väntan tycker jag som då var väldigt trött och förkyld och började nog då må lite sämre.

 

Måndag: Blev det till att stanna hemma från skolan pga att jag hade feber och var jätte förkyld.

 

Tisdag: Stannade hemma från skolan denna dag också fortfarande feber och förkyld. Och mina föräldrar kom hem med en ny telefon till sjuka mig :D

 

Onsdag: Skola igen :D sedan blev det hem och ta det lite lugnt och slappa.

 

Igår: Så var det skola.

 

Idag: Har jag varit i skolan och sedan drog  jag och mamma ner till stan där jag hitta ett par byxor på MQ och ett skal till telefonen. Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och musik på högsta volym.

 

Ne nu ska jag göra en polyvore och lite annat som ni får se snart.

Kram

evvis♥

 

 


Snart!

Snart ska jag bege mig in på datorn och göra ett intressant inlägg eller jag hoppas ni kommer tycka det så kolla in lite senare igen :D Kram Evvis <3

Tisdag

Hejsan:) Nu hat det blivit väldigt dåligt uppdatering med detta beror på att lilla jag inte mått så bra men är nu på frisknings vägen. Vill också tacka mina underbara päron som nu har köpt någon som jag själv verkligen behövde enligt mig själv och som nog alla vill ha nya helatiden :) Ne nu ska jag göra mig redo för natten :) Mvh Evvis <3

Min dag med endast ord!

Hej!

Hej!

 

Tidig uppgång, bli färd mot Jönköping, utbildning endast teori, buss färd, tåg färd, bil färd, duscha, tv och nu så bloggar jag.

 

Ne nu orkar jag inte mera hostan kommer och ögon locken faller ihop så aa…..

 

Hejdå

 

En väldigt trött Evvis♥


Lördag!

Aa denna helgen ser ut att inte bli någon helg. En helg för mig är sovmorgon och göra det som behövs men om man ska se det från den ljusa sidan så får jag mängder av nya kunskaper som jag kan bära med mig vidare i livet. Idag har jag fått mer kunskaper om märkena och föreningarna , hur man startar och lära ut de 4 simsätten med mera. Jag har även fått lära mig några grunder i simhopp och konstsim och träffat nya människor. Imorgon väntas ännu en lång dag med bara teori och sedan ska jag Agnes och Elvira åka med tåget hem till Skövde. Ne nu är det nog dags för evve att sova så att det inte blir flummigt . Kan Varna redan för att jag kommer vara väldigt trött på måndag och aa ni som känner mig fattar nog ;) ja ne nu ska jag sova behöver min viktiga sömn så god natt!! Evvis<3

Mys!!!

Hej!

Detta kommer nog bli det ända eller det kommer att bli det och väldigt kort.

Jag ville bara säga att jag lever och att i helgen kommer bloggandet bli dåligt pga utbildning i Jönköping simtränare och någon examen. Men nu väntas mys med Becka, Anna och Johanna.

Kram

evvis♥

Timmersdala är väldigt öde!!

Timmersdala är väldigt öde måste jag säga. Hentrop är ganska öde med men inte lika mycket som Timmersdala. Är nämligen hos min mormor och morfar. Har varit hos Britt och klippt mig och mamma hade annat att gör så hon ska hämta oss seda och pappa är i sälen/mora igen. Jag har precis ätit tacos och ska sart plugga lite mer matte.  Innan idag så har jag varit i skolan och jag och Filiph har nu bestämt att vi ska försöka med ett godisförbud i 2 veckor. Detta är för att visa våra kära vänner att vi kan klara oss utan godis och att det dära ordet skräll ska upp komma minder.  Så vi gick till willys och köpte oss var sin godis påse och mumsade och aa vi gör oss redo för två hela veckor om vi nu kommer klara det vi säga.

 

Nu kallar matteboken och aa jag känner att jag vill plugga så jag kan slappa seda.

 

I helgen blir det två heldagar i Jönköpig och jag får hoppas på många nya kunskaper rikare och att jag ska bli en bättre tränare och att jag kan hjälpa till mera.

 

Ha en bra dag så ses vi!

Måste säga att det är väldigt skönt att kunna dra handen genom håret utan att behöva dra sten hårt för att komma igenom det ;D

 

Kram

Evvis♥

 


Kolla...

vad jag såg nyss när jag klickade upp safari (appels internet som är grymt bra) att det kommit en Ipad 2 nu :D Den skulle jag villa ha men mamma har sakt stop med tekniska prylar men aa kanske ska spara själv. Älskar apple och deras prylar :D Såg att den fans i massor utav olika färger och massor färg glada.
Bild från google.se

Bara en ekel bild..

det får räcka orkar inte i dag :D



Så här roligt kan en kusin ha det när den andra är smsar lite ;D

Saker som får just mig att bli glad!

·         Överraskningar

·         Äventyr

·         Glada vänner

·         När man får en positiv kommentar

·         Lär känna nya

·         Få prata och så med människor

·         Lära mig nya saker

·         Godis

·         Kusten

·         Åka båt

·         Bada allt med vatten

·         Mys

·         När man får ett ex. oväntat sms från en vän

·         När alla är glada i omgivningen så blir jag glad

·         När jag själv kan göra någon glad

·         Göra något jag gillar

·         Shoppar

·         Får pengar ;)

·         Resa

 

 

Många mer saker men detta är de saker som gör mig glad. Så nu vet ni hur ni ska få mig att bli glad ;D

 

Ne nu ska jag kolla på tv och mysa vi hörs mer i morgon!

 

Kramar

evvisevve♥


RSS 2.0