Nu blir jag sur!!

Skrev ett jätte bra inlägg för en gång
Skull men sedan när jag publicera så kom bara bilden upp.

I korta drag skrev jag om detta: ny vecka, full spikad vecka, shopping sugen, förkyld, allt rullar på, vill träna kan inte pga förkylning jätte dålig bortförklaring tänker ni men jag vill inte få problem med ex hjärta så ni får tycka det, arm styrka plus kondition ska förbättras! girlpower!

Puss och kram skumbanan
Evve❤


Måndag


2 MÅNADER kvar endast till jag blir 18!!!:D


Nu börjar man se slutet

Första dagen i skolan. Väldigt segt men ändå lite roligt ändå. Nu är jag trea och äldst och kan hoppa runt och sjunga "vem vill gå i ettan nu ingen ingen........ Vem vill gå i tvåan nu ingen ingen... Vem vill gå i trean nu ALLA ALLA...!!"
Imorgon blir en soft skoldag ocj sedan börjar mina kära teorikurser pga körkortet.

Ne nu ska jag sova för jag somnar snart framför tv:n. Även om jag inte kommer vara i sängen förens en timma efter det jag hade bestämt mig för det som vanligt. Men men man hittar alltid så mycket att göra!

Evve


sista dagarna på sommarlovet

Tänk att imorgon är min sista dag på mitt sista "riktiga" sommarlov. Lite tråkigt faktiskt, sen ska jag kastas ut i vuxenvärlden! Fast den delen får jag ta del av redan om två månader. Nu ska jag lägga allt krut på skolan och framför allt mitt körkort för jag ska ha det så fort som möjligt. Det är mitt mål detta år! 

Igår så var jag och the family runt och letade idéer och sen så blev det en tur till Skövdes stora godisaffär (har kommit på att i bloms släkten vet man inte vad normal mängd godis är utan det blir alltid över ett kilo varje gång). Sen så slappade jag resten av kvällen kände att det var lite skönt.

Idag har jag varit på Torsö och sedan i Mariestad och käkat och gått runt. Sen hamnade jag i soffan där jag stor trivdes och sen nu ikväll har jag spelat kubb med kompisar och äntligen träffat Becka och det blev en rejäl pratstund som avslutades med en bil tur med Erik. Och nu ligger jag här i sängen med datorn i knät och tänkte sova så jag kan komma upp i skaplig tid imorgon och sedan att jag kommer upp till skolan på tisdag. 

Så nu ska jag gå in på mitt sista år på Västerhöjd, ett sista år med SP3sk , ett sista år i "obligatoriska" skolan, sista tid som icke myndig. Men det är ändå nu när mycket slutar som livet börjar!!!!! så denna chansen ska jag verkligen se till att göra ännu bättre :D 

 

 

GODNATT

evve♥

 

Nya schemat

Idag kom mitt nya schema ut inför hösten. Ganska nöjd faktiskt! dock undrar jag vart projektarbetstiden tog vägen??

Så här ser det i stort sett ut varje vecka utom första:


Happy

Ännu ett köp av evvis ;) ett par bruna rayban :D tänka att man kan bli så nöjd och glad över en sak!


---

 
Det finns saker i livet som gör en så sjukt glad och glädje som varar länge men dock finns det nog mer man stör sig på och gör en förbannad! Jag blir så trött på alla arghet man får. Kan inte bara allt argt och konstigt tas bort och  bara ha kvar gläjen. Jag har under ett tag varit lite smått irriterad över saker som tar sån onödig enerig men ändå gör man inget åt det. Jag har äntligen fattat att det är nog dags att ta tag i det!! Men hur?
 
 
 

Lovet näst sista vecka

Detta är liksom mitt sista riktiga sommarlov. Det är nu bara en vecka kvar sen rullar vardagen igång igen. Och om mindre än 300 dagar är studenten!!! Försöket njuta av lovet så mycket som möjligt men det där med sov morgon har jag inte lyckats med så jätte mycket för jag har jobbat eller farit runt. Ska försöka få lite sovmorgon i veckan! Har jobbat enda från i onsdags till igår ganska segt för det har typ inte varit något folk och så. Tror det blir två jobb dagar denna vecka och resten ledigt. Idag ska jag snart fara till Agnes stuga med tre andra och på onsdag ska jag nog åka till Göteborg med josse. Ne nu måste jag hoppa in i duschen. Ha det bra!


bild


Dagen

Buss, Lidköping, shopping, lunch, fika, Anna, Johanna, Erik, buss, slappa, Johanna, snack, snart godnatt.

Köpte en koft/jacka som jag är sjukt nöjd med från MQ med märket zoul. Den är av en mjukare tyg för det mesta med lite skin på armarna. (bild nedan) 
Bild från mq.se

ROM

Nu har jag äntligen tagit till mig orken och berätta om min resa till Rom. Startade med en flygresa från Landvetter. När vi kom fram till Italien tog vi en taxi till Rom och hotellet. Vi började våran resa med att yra runt för att hitta och vi började med att gå in på Colosseum. Väldigt intressant byggnad och väldigt maffig och stor men dock men den hemsk historia bakom. Sen åt vi sjukt god pizza och gick vidare till något som hette med forum (jag suger på namn) med typ arkeologiska utgrävningar. Hela rom är i stort sett uppgrävt känns det som. 

På fredagen fortsatte vi med letaandet och vi var då och kollade på Fontana di Trevi och spanska trappa och även en gata med massor av kända märken. Det kändes lite konstigt att gå där det var helt annat än man var van vid allt var så märkfärdigt och det var vakter över allt. I en affär fick kunderna bara gå in en i taget och i andra var man tvungen att ha ett speciellt kort för att komma in. Men det var häftigt att se alla häftiga skyllt fönster.

Lördagen tillbringade vi hela dagen i Vatikanstaten. Vi var i sixtinska kapellet och petruskyrkan. Ganska intressant och maffigt faktiskt. I peterskyrkan så var det påvar som var begravda väldigt synligt och man kunde se dem hur de såg ut när de var döda (lite äckligt för min smak). Men kyrkan var riktigt finns och enormt stor! Skickade även ett kort till min familj för att det var coolt tyckte jag att få ett kort med en stämpel från en egen stad i en annan.

Söndagen så gick vi runt och var bland annat på ett ställe som man byggt för att hedra de som dött i första världskriget och sen var det en hemligsoldat som var begravd där och sedan var vi förbi Fontana di Trevi och lite andra ställen. Vi var på många andra ställen också men kommer inte ihåg vad de heter något heter något på P det var en byggnad med hål i taket och det var väldigt speciellt. Det finns så sjukt mycket att se och vi såg ungefär bara en bråkdel av allt det krävs ännu längre tid om man ska se allt. Vi var inte på så många museer så det har jag kvar att se sen är det massor byggnader som man kan titta på. Detta var en väldigt rolig dröm resa som jag nu har fått uppfyllda och jag ångrar inte en sekund. Om man gillar att titta på gamla saker och se kända saker och gå mycket och pizza och pasta så ska man absolut åka till Rom. Pizzorna och pastan är grymt god inte alls som hemma. 

Mina favvo ställen som vi besökte var nog Fontana di Trevi och Colosseum och peterskyrkan. 

Här efter den långa texten kommer nu några av många bilder från Rom:

 
Jag inne i coloseum
 
Fontana di trevi
Peterskyrkan i Vatikanstaten (Påvens hem haha'!)
Jag på gatan med de kända märkena, utanför Prada
 
Här är några kanske snart kommer mera, den som klickar in här får se!
 
kramar
evve♥
 
 
 

Back in Sweden

Nu var man hemma igen! Lite skönt faktiskt men när man gick av planet i Sverige ville man tillbaka fyyy vad kallt!! Rom var underbart och vi har nu sett det stora och mest kända ställena men än har man mkt kvar att se även om man sett väldigt mkt. Det var verkligen en dröm resa som nu är uppfylld. Börjar nu checka av allt mer saker jag ska göra innan jag dör från min lista men än är det mkt kvar. Nu blir det en ny vecka med för mesta dels vänner och jobb. Det är aldrig fel med extra pengar!!!:D Ne nu ska jag sova och drömma tillbaka på allt jag varit med om under dessa fyra dagar! Det kommer ett mer detaljerat inlägg om rom när tiden finns ;)


Italien here we come

Nu ska jag efter mycket tjat äntligen få åka på en av mina dröm resor. Jag är jätte lycklig nu och jätte taggad!!!!!!! Så alla nära och kära släkt och vänner vi ses på måndag igen mobilen kommer inte vara med så jag är ganska okontaktbar men ibland behöver man det och så. Ha de bra i landet kallat Sverige! Kramar Evvvvvvvveee!!


RSS 2.0