Inte länge kvar!!

Det är ju typ höst här hemma nu ju! Jag vill ha mer sol men som tur är så drar man till Italien på torsdag :D vad jag har sett det senast är det strålande sol och över 30 grader. Och vi som bara adr tänkt åka och bada någon av dagarna på dan och mest kolla på allt som finns att se( snacka om att det kommer bli varmt!!). Denna resa ska jag ta mängder med kort har jag tänkt mig så de får ni se när jag kommer hem. Idag har jag åkte runt lite och varit i Mariestad en stund och sedan en tur till mormor och morfar. Sedan har jag varit och gymmat och nu sitter jag och slappar i soffan. Imorgon blir det packa allt och tagga och sen ska jag nog träffa Anna en sväng. Ne nu ska jag kolla på OS! Kram Evve


Efter ett par månaders funderan


Nu funkar appen igen :D

Min kusin sa till mig att blogg. Se appen funkade nu igen så jag laddade ner den och det funkade perfekt. Idag har jag jobbat det var väldig segt för vädret var inte det bästa. Så det blev jobb från halv 10 till 19 . Efter det kom mamma och pappa och hämta mig och då åkte vi och handla lite. Sen resten av kvällen har jag ätit god mat och halv sovit i soffan för jag är så fruktansvärt trött idag. Så nu har jag bäddat ner mig i sängen och tänkte försöka sova. För övrigt så är det inte så långt kvar tills jag dra på en av mina dröm resor till ROM. Det första gången jag åker till en storstad i Europa och första gången jag åker till Italien. Har tidigare bara varit i Spanien och Grekland på ett antal olika ställen. Så jag börjar bli jätte taggad nu!! Ne nu somnar jag snart så ha det bra! Evve


Lördag

Idag har jag tagit tid för mig själv. Det var ett tag sedan jag var själv så jag har packat upp mina väskor och lagat mat och rakat benen och målat naglarna och bara gjort det jag har känt för. Imorgon blir det jobb för hela slanten sedan kommer min efterlängtade familj hem. Igår var jag och jobbade mellan 10-19 och sedan åkte jag hem till Anna och grilla med Anna, Adam, Erik, Sofie,Josse så det blev en mysig kväll. I torsdags fick jag hoppa in på jobbet på dan melnn 13.00-19.00 för det behövde hjälp sedan så åt jag mat med min mormor och morfar. På måndag blir det att börja ladda inför Italien. Tisdag vet jag inte än träna kanske och packa. Onsdag packa det sista. Torsdag Italien here I come!!!! Ne nu har det slutat åska om det är för sunden eller för hela dagen vet jag ej men hoppas för evigt så nu ska jag  kolla på sommarkrysset. 
 
Ha en bra kväll!
 
evve♥

Åska

Det är nu när man är hemma själv som jag verkligen inser att man inte är så tuff som man tror att man är. I nu läget åskar det som bara den och jag har inte känt på evigheter att jag har varit rädd för det men nu är jag fan livrädd nästan. Jag sitter med jätte hög musik i öronen för att jag inte ska höra mullret. Det hjälper faktiskt fick förslaget från mamma som sitter ett par timmar bort och kommer inte hem förens imorgon. När det låter som att det försvinner så börjar det lika mycket igen. WHY? idag bara för att jag är själv!!!!! Det känns ändå som det går an nu men inte i natt så hoppas det åskar allt nu och så inget i natt och när jag vaknar ska det vara sol. Jag tror att min rädsla kommer fram nu för när man är själv tänker man mer och jag har ett hemskt minne från när jag var liten och det åska och jag tror att jag tänker tillbaka på det och då väcker det känslan i mig som jag hade då men jag är inte lika rädd nu som då. Man tror att man är så tuff bara för att man snart fyller 18 men i själva verket är man inte det. Jag har nu ett tag trott att min åskrädsla har varit helt borta för jag har velat ha åska och tycker det är jätte mysigt men jag tror nu att så fort det blir mer än normalt kommer min rädsla smyga sig fram. Men som tröst så kollade jag på vädret och då stod det att efter åtta kunde man se att åskan skulle ta sig mer uppåt landet och försvinna från västra Götaland och det gjorde mig gladare. Varför kan man bli rädd för något som är till klimatet? är det respekten man har för den, ljudet, blixten, stämningen, allt folk berättar om det!!?? kan själv inte besvara denna fråga. Det var väldigt skönt att skriva detta inlägg tycker jag för det fick mig att koncentrera mig mer på något annat (försig handlade detta om åskan men aa) och sen fick jag skriva av mig och erkänna att jag är fortfarande rädd för åskan för mig själv. Jag skiter faktiskt totalt i om någon av er som läser detta tycker jag är jätte töntigt för det här är jag och det står jag för. Varje sak man är med om ger en mer erfarenhet och man blir modigare.

lite av varje

vad har du på dig?
Pyjamas.

Hur mår du?
Bra eller ganska trött!

Vad önskar du just nu?
Att tiden ska gå lite fortare antingen till imorgon eller torsdag

vad har du ätit idag?
Inget än men snart ska jag äta frukost av det som finns i kylskåpet

vad ska du göra imorrn?
jobba

vem saknar du?
min familj och det där extra i vardagen

senaste köp?
det senaste jag själv köpte var ett par cykelbyxor

vad skrattade du senast åt?
antar att det var i går åt någon av mina vänner som sa något roligt

vad grät du senast åt?
Ingen aning faktiskt, tur det för de vill man inte minnas

vad läser du just nu?
försöker att ta mig igenom den tjockaste boken ever om Steve Jobs

senast sedda film?
någon jag såg i går en komendi (dock går inte jag och film namn ihop , lägger aldrig det på minnet)

Vilken svordom använder du mest?
fan och jävlar och rumpa

Vem var den senaste som ringde dig?
Anna eller mamma

Har du dejtat någon av en annan religion?
Vet faktiskt inte

senast 3 inkomna sms?
”det är bra det, cykla fort”

”God natt sov gott”

”en bild på två trötta en person och en hund sov bredvid varandra”

Vad stod de i ditt senaste skickade sms?
”God natt”

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
av de år jag har gått är det nog massage, webbdesign, samhäll A &B

Vilken är din favoritfrukt?
Vattenmelon och stenhårda nektariner

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
det var någon för ett tag sedan men kommer inte ihåg.

Vad är du rädd för?
mörker, ormar,FÅGLAR

En person du tycker är snygg?
Måns Zelmerlöw

Blir du lätt svartsjuk?
Ne inte vad jag har egen kännedom om.  Men jag tror att alla människor är lite svartsjuka om det verkligen är något man kan nog aldrig säga att man ingen är det för lite tror jag det tillhör människan lite.

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
okej J

Vilket språk hade du velat lära dig?
Kinesiska ellertyp Italienska

Vad för sorts killar faller du för?
snälla, roliga, såna som flörta med en ,pratglada, sen faller man även om det är väldigt fixerat mycket för utseendet först måste jag erkänna (en snygg blir mer intresset , någon som håller med även om personen är skit taskig så blir faller man för utseendet men till slut fattar man om den är rätt, utsidan ger  insidan en chans, vi människor är väldigt utseeden fixerade tyvärr men jag säger inte alla men många)

Vart vill du åka just nu?
Italien (torsdag kommer jag) och USA

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
en bil haha! (man får drömma lite) ,pengar till resa och annat, en underbar dag

 


Låtar


Den tjugo fjärde i sjunde

Hej!
 
Mitt bloggande är väldigt dåligt men det är roligt att så många klickar in här fortfarande. Efter som att blogg.se appen inte funkar längre så gör det att jag inte kan blogga lika lätta. jag har inte varit hemma så mycket den senste tiden och då är mobil bloggande mycket lättare. Jag kom igår hem från kungsham där jag varit sen i onsdags. Jag åkte tillsammans ner med Johanna och sen åkte jag hem själv pga körlektion och så. Sen ska jag jobba på söndag och sen vet jag inte om jag kommer få jobba något mer i veckan. Annars är allt finfint och det rullar. kan säga att jag brät mig ett tio tal gånger (inte bra) men var all brun färg är vet jag inte. Resten av veckan blir det slappa. Sen är det inte så långt kvar till planet går mot Rom. jag längtar så sjukt mycket!!!!
 
Får se hur mycket bloggande det blir resten av lovet  men ska försöka slänga upp ett inlägg ibland.
 
Kramar
evve♥

En av gångerna ;)


Allt går så fort nu

Hej!
 
Just nu sitter jag i min ensamhet och äter hallon kesella och kollar på "Allsång på Skansen". Har idag jobbat och inte gjort så mycket mer. I går blev det en heldag i Göteborg på Liseberg med karusell åkande och sen fixade även jag och Agnes kanon platser till Lotta på Liseberg så igår gjorde jag min tv debut ;) Kan säga att programmet är mycket bättre live har lite svårt för det på tv men in real var det mycket bättre. I helgen gjorde jag inte så mycket mer än att slappa och så. Fredags var jag först en kort sväng i Mariestad och köpte båt saker med pappa och sedan så åkte jag hem till Adam där kvällen spenderades. I torsdags var jag väldigt slapp på dagen på kvällen blev det först att dra till Josse sedan drog vi ner mot stan men vi som var under 18 fick inget bra resultat så vi gick till donken och sen gick vi runt lite i stan och sen satt jag och pratade med Karin och Filiph för de andra jag var gick vidare på eget kalas och då ringde jag mamma som så snällt kom och hämta mig mitt i natten. Mina föräldrar är BÄST!!!!
Detta är väl vad jag har gjort det senaste. Nu ska jag kolla på Allsången och sen ska jag sova för jag ska upp super tidigt imorgon.
 
Kramar
evve♥
 
 

Allt går så fort nu

Hej!
 
Just nu sitter jag i min ensamhet och äter hallon kesella och kollar på "Allsång på Skansen". Har idag jobbat och inte gjort så mycket mer. I går blev det en heldag i Göteborg på Liseberg med karusell åkande och sen fixade även jag och Agnes kanon platser till Lotta på Liseberg så igår gjorde jag min tv debut ;) Kan säga att programmet är mycket bättre live har lite svårt för det på tv men in real var det mycket bättre. I helgen gjorde jag inte så mycket mer än att slappa och så. Fredags var jag först en kort sväng i Mariestad och köpte båt saker med pappa och sedan så åkte jag hem till Adam där kvällen spenderades. I torsdags var jag väldigt slapp på dagen på kvällen blev det först att dra till Josse sedan drog vi ner mot stan men vi som var under 18 fick inget bra resultat så vi gick till donken och sen gick vi runt lite i stan och sen satt jag och pratade med Karin och Filiph för de andra jag var gick vidare på eget kalas och då ringde jag mamma som så snällt kom och hämta mig mitt i natten. Mina föräldrar är BÄST!!!!
Detta är väl vad jag har gjort det senaste. Nu ska jag kolla på Allsången och sen ska jag sova för jag ska upp super tidigt imorgon.
 
Kramar
evve♥
 
 

Tisdagen

Hej på er!
 
Igår så blev det att dra iväg till Hjo på morgonen för lite livräddnings genomgång och träning. Efter det så skyndade jag mig hem och åt och duchade sedan så for jag med Josefin till Göteborg för lite shopping och fikande. Själv köpte jag en svea tröja en lite oversize tröja jätte söt och förra veckan fick ajg en svea tjocktröja av mamma. Snacka om svea fan Josse skratta åt mig lite för att jag gick runt med en svea kasse och en svea tröja på mig. 
 
Idag var jag med mamma och hämta bilen och sen blev det en liten tur på stan. Sedan så lagade vi mat och sen har jag bara slappat.
 
Ne nu vet jag inte vad jag skriva mer har inget roligt att säga vad jag kommer på. 
 
 
Hoppas alla har det bra och att semestern eller sommarlovet är kanon!
 
Hejdålilladopphopptjoppdopp!
 
(Fråga mig inte varför jag skrev så för det vet jag inte själv)

Vansbro 2012

Nu var det ännu en gång avklarat. Det gick en minut snabbare denna gången än förra men jag är inte nöjd med tiden. Men jag känner ändå att jag får vara det för att inte ha simmat på ett bra tag och kondisen inte är den bästa. Det ös regna hela dagen förutom när vi gick upp ur vattnet. En av mina händer hade någon form av kramp nästan halva loppet och så kände jag i slutet att den andra började kännas lika dant men jag bet ihop ända in i mål. Kan säga att fingrarna inte är i bästa form än men bättre än igår i alla fall och träningsverken i armar och rygg får mig att känna mig som en tant. Måste säga att jag tycker det är väldigt roligt lopp även om man får slita ibland. Nästa år ska jag simma igen har jag bestämt mig för och då ska Agnes simma med mig har hon lovat. Då ska jag anmäla mig tidigt och träna röven av mig.

Idag är jag ledig och ska njuta av det!

Ni får ha det bra så hörs vi.

evve

Sommar


Ladda hela dagen lång

Godmorgon!

 

Efter att jag har jobbat nu så kan jag aldrig sova längre än 9 typ! Det är ju inte ens länge liksom och farm för allt inte om man jämför med tidigare. Jag kanske håller på att bli gammal för alla äldre gå ju upp tidigt. Ne fy vad hemskt!

Just nu sitter jag och uppdaterar min mobil och ska nog fixa lite nya låtar med såg att pappa hade laddat in ett Itunescard på Itunes så ;) haha! Resten av dagen ska jag ladda inför imorgon. Om jag ska vara helt ärlig så känns det inte som att vi ska simma imorgon. Kommer ihåg sist jag simma då var jag skit nervös och då åkte vi redan upp dagen innan. Men det är alltid så första gången man gör något men nu är det inte första gången så det är nog orsaken. 

För övrig så är det inte så åker jag snart till Rom och om ca 105 dagar fyller jag 18 :D Jag längtar sjukt mycket för då ska jag fixa mitt egna körkort direkt och springa ut på krogen!! Jag längtar efter den lilla frihet det sägs att man får. 

Ne nu ska jag snart äta frukost.

Ha det bra 

evve

 


Fredag kväll

Hej på er!

 

Denna vecka har bestått av mycket jobb både på dagen och kvällen. Har haft lektioner på dagarna och på kvällen har jag fixat med saker som vi skulle ha igår på simskoleavslutningen och med ca68 barn själv så har man lite att skriva och hålla koll på. Jag har även hunnit med att träffa Josefin en kväll och sedan Anna, Johanna och Emelie och så. 

Idag har jag varit ledig hela dagen och jag trodde att jag skulle få sovmorgon men nej! Hem telefonen ringde redan runt åtta och väckte mig så jag var tvungen att svara och det var inte ens till mig utan mamma som var på jobbet och två min senare ringer mamma. Så somna om fanns inte ens att tänka på men la mig i soffan och somnade lite faktiskt ;) Resten av dan har jag tillbringat för mesta dels hemma men har även tagit en snabb sväng till stan och så. Resten av kvällen blir slapp framför tv:n. 

Imorgon blir det till att ladda inför Vansbro och så.

Söndag drar jag och pappsen till Vansbro där även min faster och kusins kille kommer vara. Sedan ska vi samma 3 km och sen blir det att åka hem på kvällen. 

Måndag ska jag vara ledig :D

Tisdag genomgång/ utbildning i Hjo inför extra jobbet jag har fått i sommar som badvakt. Efter det ska jag träffa Josefin och vad vi hittar på hänger på vädret. 

Ne nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och kolla vad tv:n har att erbjuda.

Ha det bra så kanske vi hörs.

 evve♥

 

 

Punkter

Saker jag inte kan vara utan:
 
  • bubbelvatten 
  • ansiktskräm
  • skor
  • pyjamas
  • resa
  • vänner och positiva människor
  • mint tuggumi 
  • pincet
  • godis
  • Iphone
  • Bada
  • Äventyr
  • Mysiga sommarkvällar
  • Pengar
 
Saker jag kan klara mig utan:
 
  • Strumpor
  • Chips
  • Dator (mobilen har allt)
  • Idioter
  • Saker som gör ont
  • Farliga saker
  • Mjukisbyxor
  • Spenat 
  • Räkor
  • Falskhet
  • Fotboll och Handboll och Ishockey 
 
 
Saker ni inte viste om mig kanske:
 
  • Älskar att baka!!!
  • Har alltid minst 2 tuggumipåsar med mig
  • Ska simma vansbrosimmet för andra gången på Söndag och jag har inte simmat på jätte längre
  • Söt beroende måste äta godis minst en gång i veckan
  • Kan inte bära mjukisbyxor
  • Är väldigt rastlös av mig även om det inte alltid märks
  • Avskyr att gå på offentliga toaletter
  • Är en av de få som avskyr Hånkan Hellström
  • Älskar blåmusslor!
  • Jag gillar inte när man säger "Vill du prata jag finns här för dig" till mig (fråga mig inte varför men det går bara inte)
  • Har svårt att gråta inför folk
  • Jag gråtter ofta när jag skrattar
Framtiden:
 
  • Flytta runt och se mycket (tror detta är en väldigt viktig punkt för att bli en stark människa)
  • Resa runt i världen
  • Träffa the boy
  • Utbilda mig 
  • Skaffa hus
  • Ha mitt drömbröllop
  • Skaffa barn 
  • Ha en underbar familj
  • Skaffa mig en sommarstuga i Kungshamn eller Smögen
Denna lista med min framtid kan göra lång men detta är i stora drag. 
 
 

RSS 2.0