-

"Glöm inte av att le och var mot andra så som du vill att andra ska vara mot dig"

( om du är taskig så kan du ju inte räkna med att någon är snäll tillbaka. Men om du själv är snäll och glad så lär du få snällhet och glädje tillbaka, så tänk på det)


Så många måste och vill

Lite rörigt kanske

Jag har ett tag tänkt på att livet går typ ut på måsten och att man vill. Om
Man inte genomför alla måsten kommer man ingenstans och om man inte gör det man vill så blir livet tråkigt. Jag skrev nyss ett jätte långt inlägg men det kändes så deppigt så jag raderade allt. Jag tycker att det är roligt med måste men till en viss gräns. Sedan har det helt med vad som ingår måste. Jag tycker även det är roligt att gå efter sin vilja men jag har en tendens till att vilja för mycket väldigt ofta. Vilket kan bli jobbit eller så är det så att det kan bli väldigt dyrt. Jag kan osäga till allt jag ser som ser intressant ut det vill jag ha och den med. Om jag sitter och tittar på reklam så kan jag säga till 6/8 att jag vill ha det. Kan förstå att mina päron börjar tröttna. Kan ju säga att köpa presenter till mig är nog ganska lätt om man lyssnat på mitt tjat haha. Varför är man så kärt impad egentligen? En bra fråga det. Sen är det tur att man har begränsat med pengar för annars hade jag bott i en svinstia för att jag skulle köpt så mycket saker och fyllt upp mitt rum till bredden med. Sedan är det att så fort jag ser något roligt hända vill jag va med typ nu när mängder av folk jag känner är 18 och ut så vill jag också det jag vill också dansa och träffa folk. Men istället får jag sitta här hemma och vänta 142 dagar till. Då önska man att
Man fyllde tidigare på året men jag kan ändå vara glad att jag fortfarande inte behöver ta hand om allt själv så. Det finns nog alltid fördelar med det
Mesta och de är nog de man ska plocka fram istället för nackdelarna.

Jag vet egentligen inte varför jag skriver detta känns ganska onödigt men jag har tänkt på att livet går väldigt mycket ut på måsten och att man har en vilja eller vill något. Vilket är stört men ändå inte.

Vad rörigt detta blev! Sorry
Evve<3Vart tog värmen vägen?


-

Ska bli bättre på att blogga men just nu lägger jag allt krut på de sista proven och sen kommer jag blogga mer. Tänk att om 17 dagar år det SOMMAARRLOOOV! Tagggggga!


Bakverk av evve


Bror med fantasi , JA

Detta sms fick jag som svar när jag gav ett förslag till honom på sms. Snacka om att ha fantasi.


Jag gillar hur du tänker och jag tror vi har någonting på gång här men du står för Det ekonomiska i början för Det är en ny mark som vi ger oss ut på här

Haha du är allt en bra bror du ❤


Tråkigt ;)

Gossip Girl eller Sex and the City? Sex&The City såklart!
Starbucks eller Espresso House? Starbucks,
Glass eller Tårta? Glass
Nyttig eller onyttigt? både och 
Shoppa eller fika? Shoppa

Bada eller sola..? Bada (man blir ju brunare om man badar)
London eller New York? skulle vilja besöka båda
Sverige eller USA? har inte varit i USA än så Sverige
Havet eller Pool? båda men mest havet

Vinter eller sommar? sommar

Sminkad eller Osminkad? beror på vilket humör
Ragga eller bli uppraggad? bil uppraggad
Smsa eller prata i telefon..? smsa
Sova naken eller med pyamas..? Pjamas
Rosa eller Blå? båda
Sova eller Vaken? Vaken
Blogg eller Facebook? båda
Shoppa eller Blogga? shoppa

Kom igen nu sista rycket nu.....

Nu är det mindre än 4 veckor kvar till lovet men huvudet är redan på sommarlov känns det som. Man har verkligen ingen ork eller lust som kan ta en egenom plugget. Jag har ca 4 prov kvar och någon inlämning. Har prov på onsdag i religion och det är såååå rörigt allt och man orkar inte. Idag skulle jag kunna lägga mig i solen och sova för mina ögon faller snart ihop. Men nu är det så att det är fyra veckor kvar så det är bara kämpa för varje sak man gör så blir det ett ämne mindre för när något är avklarat nu så betyder det typ att kursen är slut :D
Ne nu ska jag äta och sedan plugga.
Hejdå
evve♥

Söndag

Fy vad fort tiden går när man är ledig. Imorgon är det skolan igen. Just nu sitter jag och chillar framför tv:n. Min helg har varit underbara. Den har bjudit på shopping men hittade inget i min smak tyvärr och sen sol och slappa. Älskar verkligen kusten det är ofta bra väder och det är bara skönt att gå runt lite på smögen bryggan och i Kungshamn och titta på vattnet. Ska inom framtid flytta dit eller ska i alla fall ha ett hus där!!! Så nu vet ni det. Men ha en ta kväll

XX
Evvis❤


Söndag

Fy vad fort tiden går när man är ledig. Imorgon är det skolan igen. Just nu sitter jag ute i solen och njuter av havs lukten. Kan säga att jag mår så sjukt bra här på kusten allt är bäst här. Men tyvärr måste vi åka hem idag pga skola och jobb. Det är skönt att det inte är så långt kvar till sommarlovet. Vet ärligt talat inte vad jag ska skriva detta inlägg känns så ovärt men nu vet ni att jag lever;)

Ha en bra dag❤


-

Citat från mig själv:

"Var dig själv och gå din väg, gå inte efter en annan bara för att du inte vågar gå själv och för att du är rädd för vad den ska säga, vi alla är olika och stå för den just du är"


by evvis♥

Snart äntligen

Asså jag har just nu lite blandade känslor i kroppen jag är lite irriterad och samtidigt jätte glad och även lite stressad, nervös och sedan har jag en klump av längtan i magen. Irriterad är jag för att jag blir så trött på en del saker och ting väldigt irriterande saker..... Jag är jätte glad för att jag är ledig sedan så ska jag äntligen till Kungshamn som jag har gått och längta hela vintern. Sedan är det bara 4 veckor kvar till sommarlov och när skolan startar sedan igen så är det mitt sista år asså shit vad for tiden går när man har roligt. Jag är stressad för att jag har mitt praktiskt slut prov i massage på måndag och min lärare har inte varit på lektionerna på flera veckor så vi har liksom inte fått detalj info utan bara luddig och jag är bland de som är först ut och jag har ett eller två grepp jag inte fattar och sedan är jag nervös (tänk om man gör fel för det är en kund utifrån). Så det är även därför jag är nervös.

 

 

Idag har jag varit och handlat med min mor men han även fixa lite nya underkläder och även byta batteri i min klocka som ståt still i ett antal veckor så det var dags. Sedan han vi kika på bikini med men jag vet ej vad jag vill ha för någon vill ha någon fin och annorlunda som ingen annan har för om man går till HM kommer alla med dem och det ogillar jag starkt. Det är en av de värsta sakerna jag vet när någon går och köper samma saker som en själv har. Då känner jag kunde du inte köpt något annat det finns liksom tusen affärer till och miljarder olika plagg/saker till att köpa. Inget illa menat nu men jag tycker inte det går att handla kläder med kompisar jo en har jag. Detta är för att de går och säger att allt man tar fram är fint även fast de inte tycker det och sen när man prova så säger de att de sitter jätte fint men sedan så sitter det helt konstigt eller så säger det inget. Vänner är så rädda för att säga fyy, nej , usch, den satt inte bra osv. Om man handlar med mamma så är hon ärlig och säger vad hon tycker och det gör även min kusin och det gillar jag. Jag vill ha ärliga svar och sedan rak på saken och inte massor slingrande. Jag tycker att man ska våga stå för vad man tycker och vara ärlig och inte gå efter alla andra vad de köper och försöka passa in. Alla är olika och kan inte ha samma kläder och då kan man inte gå efter vad andra köper man kan köpa liknade saker som är ens egna stil men inte samma kläder. Vet inte om ni fattar nu men aja det är ändå min blogg och jag förstår så ;D

 

 

Ne nu måste jag sova för man vet aldrig när vi dra i väg imorgon min mor och far har en förmåga att vilja åka när de vill.

 

GODNATT!!

 


photos by Johanna

 

 

Några bilder från igår!


Min fina Evelina

Det var länge sedan Evelina hade en gästbloggare så jag fick nu äran! Alla som har gästbloggat tidigare här på Evelinas blogg brukar dra till med rejäla skämtgrejer, tyvärr så är det så att jag inte är så duktig på att dra till skämtgrejer om jag inte är på humöret för det. Därför tänkte jag skriva ett inlägg om hur sjukt underbar Evelina är. Många tror nog att vi är väldigt lika varandra och delar samma åsikter kring allt men när det gäller oss två så är vi väldigt olika varandra men det är de jag gillar med vår vänskap. Även fast vi inte resonerar lika så tycker vi om varandra så sjukt mycket(hoppas att Eve känner samma sak) och vi vet när vi ska sluta diskutera. Många kan nog tycka att det är sjukt att vi två då är vänner men ibland så är det skönt att umgås med vänner som man inte alltid delar samma åsikter med. Även fast vi inte alltid tycker lika så finns det sjukt mycket grejer vi håller med varandra om, vi har kul ihop och vi skrattar men samtidigt delar vi många jobbiga stunder ihop. Vi behöver inte alltid prata med varandra när vi umgås vi vet att den andra personen finns där ändå. För att göra denna text kort så vill jag säga att även fast man inte är lika varandra så kan man ha så himla roligt och utveckla en fin vänskap med varandra. Olikheter kan ibland göra saker och ting lättare det behöver inte komplicera relationer så länge man är medveten om att man inte är ense om allt. Jag är så glad att du vill vara min vän Eve och att du vill umgås med mig. Jag hoppas verkligen att vår vänskap kommer hålla och att vi får många fler sjuka minnen med varandra. Minnen som jag varmt kommer hålla kvar inom mig och tänka tillbaka till då vi sitter där gamla på äldreboendet. Kort sagt, du är så sjukt bra person och du har ett väldigt fint hjärta. Jag älskar dig.

Kramar Anna

Till mina vänner♥

Jag ska för en gångs skull skriva ett inlägg som inte bara har med mig att göra. Jag är väldigt dålig på att i verkligheten visa vad jag känner och jag är ganska dålig på att säga vad jag känner. Jag tänkte därför till ägna ett inlägg till alla mina kära vänner. Tänker dock inte nämna några namn utan ni vet nog själva vilka ni alla är.
Jag har tänkt ett par gånger vad skulle jag göra utan er? Skulle det inte bli lite tomt, tråkigt, ohändelserikt, för lite äventyr osv? Hur skulle jag vara utan er?
Ett svar på dessa frågor är nog en en trist och sur j*vla tonåring. Så fattar ni hur mycket ni betyder för mig! Ni är min soluppgång som gör att jag orkar gå upp. Ni är mina glädjespridare. Ni är som min andra halva. Ni är det äventyrliga i livet. Ni är de bäst jag vet! Det bästa av allt är att ni alla är väldigt olika och en del är väldigt olik mig vilket gör att det finns alltid någon där i alla olika situationer. Man har alltid någon vid sin sida om det inte är den andra så är det den tredje. Alla tänker verkligen på varandra! Ni är helt underbara jag vore inte så helt som jag är idag. Ni stöttar mig i alla lägen och som jag skrev innan ni finns ALLTID där. Jag kände även nu att det är svår att utrycka sig i ord också men två ord som beskriver hur jag känner är Älskar er!!!!♥
OX
Eran Evvis♥

 


En klubb med tre medlemar

Som rubriken lyder så är det och jag kan ju inte säga annat än att det är en for ever alone klubb så det är inte så roligt. Alla som känner sig och är for ever alone är hjärtligt välkomna att delta i våran klubb. Det är helt gratis det enda man ska göra är att säga for ever alone. Men jag kan ju säga en sak att jag är glad att jag inte är själv medlem i den för då skulle jag känna sådär kan jag säga. Haha vad deppigt detta blev!
För övrigt så är det bra och jag har fått lite minder panik över skolan för jag har kommit på hur jag ska klara av allt och när nästa jobbiga vecka är över så kommer lovet nästan vara framme. Sedan har jag gjort något väldigt ovanligt för att vara mig Springa i Skogen. Kan säga att det var både skönt och jobbigt. Det är så jobbigt med alla flygande äckliga kryp och sedan att det är så tyst och det finns inget att titta på det ända är massor träd! Men jag överlevde och det betyder ju liksom att kondisen inte är helt på nol ;) Tidigare idag hade jag en kort skoldag och efter skolan blev det lunch på stan med Josse, Karin, Carro, Filiph och Sofie. Sedan åkte jag hem slappa lite och sen har jag pluggat massage för imorgon har jag mitt slut prov i teori och på måndag har jag mitt praktiskt slut prov och det gör mig jätte nervös för jag har hamnat i en grupp med människor jag inte känner och sen har inte min lärare varit där på ett tag så jag har inte kunna fråga henne saker jag verkligen skulle behöva fråga innan!!! Får se hur jag löser det.
Ne nu ska jag borsta håret och sen får jag se vad kvällen bjuder på.
Kramar
evvis♥


?

Jag har just nu en period då jag inte vet vad jag ska blogga om. Det är liksom inte roligt att höra vad man gör på dagarna hela tiden liksom. Det tycker i alla fall inte jag så.
IDÈER TACK!!!!

Mindre och mindre dag för dag!


Lite halv tråkig dag

Idag har jag haft så sjukt tråkigt. Det enda bra jag kan komma på är att jag har fått sova ut!! Sen har jag i stort sätt bara plugga och ska plugga lite till sen skulle vi fara iväg någonstans hörde jag. Får se vart det blir. Jag kan säga att jag längtar tills näst nästa vecka är över då kan jag pusta ut lite för då har jag bara två prov kvar och sen är det nästan sommarlov!!! Jag är jätte taggad på sommarlov som ni säkert fattat. Det bästa är att det kanske blir en liten tur till kusten nästa helg i några dagar :D det kan vara skönt att byta miljö och sedan till ett stället där jag mår så bra och allt känns så bra. När jag blir lite äldre ska jag köpa en sommarstuga på kusten så ni vet det är bara så jag ska det helst ska man kunna bo där året runt också. Fyy vad mysigt det skulle va. Ne nu måste jag verkligen fortsätta plugga lite till.
Kramar
Evve❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


som en dränkt katt

Fyyy vad jag hatar regn!! Idag hade jag som vanligt kort skoldag och när jag cyklade till skolan så var det nästan så att det höll på att bli klar på himmel. Efter skolan (för mig bara anna hade en lektion till) tog jag och Anna och lunchade på Rådhuset (för jag slutar 12 och då har resten av klassen lunch). Sedan så öste verkligen regnet ner och jag kände inte att mamma skulle behöva hämta mig hela tiden så jag cyklade hem i min sommarjacka i ös regnet och jag var som en våt katt redan efter bara några minuter. Jag var blött ända in till Bh:n för min jacka är vekligen ingen regnjacka kan jag konstatera idag. Fy vad kallt det var! Kan nog säga att jag kommer nog ringa min mor hädan efter om jag vet att hon är hemma tänker inte cykla i regn mer.

Just nu sitter jag och försöker plugga historia och det känns faktiskt ganska bra måste jag säga. Sedan jag ska även plugga lite massagteori sen med för jag har ju mitt slut prov på onsdag. Sedan ska jag äta eller så gör jag det nu samtidigt som jag pluggar. JA vilken bra idé.

JAG ÄR SÅ TRÖTT NU...... Varför måste man bli det när man har allt nu i skolan????? Lärare kan inte planera och de tänker inte på elevernas bästa utan det tänker bara på DERAS ÄMNE och det är liksom viktigast det finns liksom inte 7 anda ämne för dem. En del kan kompromissa men andra vet inte ens vad det betyder verkar det som. Jag är inte alls sur ne absolut inte varför klaga för då (not)!!! Jag får ju i alla fall i skolan.... Men fy vad sur jag är! Tur att det är ca 400 dagar kvar bara!!!!!!! Tänk att snart tar jag studenten men fy vad konstigt det kommer kännas att inte ha någon skola att gå till eller ett schema att följa på veckorna. Då gäller det att man kommer på något annat att göra som har en mening. Men vad är oklart.

 

Pössss
evve♥

Måns♥

Behöver inte säga så mycket tror jag ni fattar nog själva!

Källa


Källa


Källa


Källa
evve♥

Livet rullar på

Tjosan!
Idag har jag haft en riktigt soft skoldag. Har haft en lektion och sedan endast lyssnat på treornas redovisningar. Kan väl säga att jag tycker att det är jätte roligt att det är min tur snart men frågarn är bara vad ska man jobba om? Jag får ta och börja fundera på det tror jag. Sedan efter skolan cyklade jag hem och pluggade sedan mötte jag upp Josephine på stan och vi tog en mysig fika på pims och hade det trevligt. Sedan åkte jag hem och pluggade vidare.
Har precis avslutat mitt pluggande för ikväll. Resten av kvällen blir nog slapp! För övrig är allt bra förutom att jag är så sjukt nervös infor imorgon!!!!!! Vi har engelska nationella verkligen inget jag gillar jag tycker endast att det är ett stress moment som gör mig bara nervös och så att jag mår dåligt typ. Fyyyyyy! Det är skönt att jag slipper språk nästa år.
Jag är väldigt peppe på sommar nu alltså! Jag vill ha värme och lov. Men dock har det blivit kallare igen vilket jag inte gillar alls. Jag ska verkligen göra detta till ett minnes värt sommarlov har jag bestämt mig för och då tycker jag att om man bestämer sig för det så borde det blir det. Detta är liksom mitt "sista" riktiga sommarlov. Asså fatta att när alla 3:or har tagit studenten så är det min tur :D Jag måste säga att det är både positivt och negativt. Positivt: man akn börja fundera på framtiden och börja uppfylla mål. Negativa: Man måste komma på vad man ska göra efter skolan!! (har liksom noll koll på vad jag vill). Hoppas jag kommer på något jag verkligen vill snart.
Ne nu ska jag kolla vidare på datorn och se om jag hittar något roligt och kanske pilla lite på min hemsida.
Ha en bra kväll!
kramar
evve♥
Påminner igen att om min har svårt att se mina nya förändringar tryck på F5 då.

-

Om ni inte kan se mina små nya förändringar så tryck på F5 det uppdaterar sidan och kanske skulle funka!

:D


Jag har nu i helgen Nästan läst klart Blondinbellas (Isabella Löwengrips) andra bok. Fy vad bra och intressant den är! I väldigt många fall kan jag känna igen mig i hennes berättelser. Jag tycker hon verkar vara en grymt stark tjej som verkligen vet vad hon vill och hon gördet hon vill. Hennes sätt att tänka kan jag inte alltid hålla med om till 100% men för mesta dels gör jag det.
Jag rekommenderar den starkt!! Fy vad jag gillar hennes böcker. LÄÄÄÄS den i alla fall tjejer det står så sjukt mycket bra tips i den!!
Kramar
evve♥

Vill ha sommarlov nu

Jag kolla på min provplanering idag INTE ROLIGT! Jag har minst ett prov varje vecka till sista veckan i skolan. Det är sjukt allt kommer i slutet och det är inga små prov liksom. Lärarna säger att de planerar men det kan de f*n inte göra. Hade lite panik förut för att jag inte visste hur jag skulle hinna mitt liv men sen så kom jag fram till en liten lösning så jag blev genast lugn. Idag har jag varit på stan lite och sen har jag slappat och sedan har jag suttit 4 timmar i sträck framför datorn och pillat på min hemsida (det tar så sjukt mkt tid) och sen har jag hjälpt till med maten. Just nu kollar jag på tv och bara slappar. Nu är en av de snyggaste killen i världen på tv!!!! Asså shit Måns Zelmerlöw han är bäst, snyggas,sötast, gulligast, bäst klädda, grymmaste, han ser så snäll ut :D haha så killar om ni vill ha mig så vet ni vad som krävs ;)
Imorgon ska jag jobba först och sen ska jag pilla på min hemsida sen vet jag inte riktigt mer.

Ne nu ska jag kolla på tv.

Kramar
Evve❤Så är det ja

Hej på er!

Allt är nog bra med mig. Är väldigt trött och sen lite sur för att man inte fick som man ville för att det endast skulle kosta pengar men egentligen är det en själv som betalar det(skatten). Så nu får man kolla på något annat ställe. Annars har dagen rullat på är väldigt opepp på det mesta nu vill bara ha lov och sommar och sol så man kan bada och hitta på saker. Jag är ändå lite pepp på att hitta på något sjukt roligt känns som att man lägger allt för mycket tid på slappa. Man har så stora tankar i huvudet om vad man vill men antingen så orkar man inte eller kommer annat i vägen. Jag vill att något roligt ska hända men vad vet jag ej det ska bara komma som en överraskning alltså spontant. Men dock vet jag ej vad får nog suga på den karamellen lite till ett bra tillfälle kanske man inte ens hinner tänka klart innan det händer ;). Livet har sina stunder vilket är ganska positivt faktiskt tycker jag man kan liksom inte gå runt och vara glad eller sur hela tiden man måste ha en bra balans och variation.

Ne nu ska jag sova innan jag somnar med mobilen i handen.
Kramar
Evve❤


Happy girl

Nu har de äntligen kommit och mina fötter är nu ännu finare ;) sol jag har längtat! TOMS :D ( om ni inte vet det så ger TOMS ett par nya skor till ett fattigt barn för varje sko som köpa, så fattar ni det är ju liksom inte bara ett par skor man köper utan man ger även ett par till ett behövande barn.)


Tisdag (söndag)

Hej på er!
Jag är väl medveten om att mitt bloggande dessa dagar inte har varit det bästa. Jag har gjort något verkligen varje dag så det har inte funnits så mkt tid kvar till bloggen.
Lördag: blev det en hel dag i Göteborg med Anna vi fika på stabucks och åt på hard rock och kollade runt i affärer. Sedan åkte vi till mil kusin och var där en stund och sedan åkte Angelica med oss hem till Skövde

Söndag: var jag på badet i 9,5timma. Startade med Simskola och avslutning med den. Sedan funktionär utbildning och sedan klubbtävling.
Måndag: var jag runt lite på dan sedan på kvällen så träffade jag först Anna och Erica och sen kom ericas kompisa med och vi tog en cykel tur till skultorp där Johanna och Patrik var och sedan åkte vi hem till Erica. Sedan åkte jag hem efter tolv någon gång men när jag kom hem fastnade jag framför datorn vilket ledde till ingen direkt tidigt säng gång.
Imorses blev jag väckt av en pappa som är konstig och kom rusande in i rummet och skrek frukost! Inget roligt sätt att bli väckt på kan jag säga er.

Ne nu ska jag duscha och sen får vi se vad dagen bjuder på:)

Kramar
Evve❤


RSS 2.0