Imorgon....

Tänkte jag förbättra mitt bloggande och följa en julkalender med saker om mig och mitt liv. Det är den enda idéen jag har nu så det får bli bra.

1 december - Berätta om dig själv.
2 december - Berätta om din familj.
3 december - Berätta om din bästa vän.
4 december - Berätta om din skola.
5 december - Berätta om vem du var för ett år sedan.
6 december - Berätta om bloggarna du läser.
7 december - Berätta om din favoritmat
8 december - Berätta om det sjukaste som hänt i ditt liv.
9 december - Berätta om en rolig händelse.
10 december - Berätta om vad som finns i din väska.
11 december - Berätta om hur din framtid.
12 december - Berätta om någon som du saknar.
13 december - Berätta om din favoritsak i ditt hem.
14 december - Berätta om en vanlig dag som Evelina.
15 december - Berätta om en av dina favorit resa.
16 december -. Berätta om hur du var när du var liten.
17 december - Berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig.
18 december - Berätta om en plats du absolut vill besöka.
19 december - Berätta om en vän som bor långt bort.
20 december - Berätta om vad du önskar dig i julklapp.
21 december - Berätta om någon som du älskar.
22 december - Berätta om något du inte kan leva utan.
23 december - Berätta om det pinsammaste du har gjort.
24 december - Berätta om det bästa under 2012.

Jag vill ha NU

 
 
Bild 

bilder

 
Bilder från googel.se/bilder

Julklappar

Vad ska man köpa och vad ska man önska sig?

 

Jag har nog bestämt mig vad jag ska köpa till mamma men inte pappa och min bror. Vad jag ska köpa till farmor, farfar och mormor och morfar vet jag inte. Hur svårt ska det vara?

 

Vad ska jag önska mig då?

 

Eftersom min mobil håller på och laggar sönder så kanske man skulle önska sig en Iphone 5, sen vill jag ha en kitchen aid både hushållsassistent och mixer, le creuset gryta, ett par pumps svarta och min månads sten berlock till pandora. 

 

Jag är väl medveten om att detta är ganska dyra saker,  jag vet att om jag har en snäll tomte så kanske jag får en av dessa grejer vilket skulle få mig att jubla länge. 

 

Jag har helt plötsligt blivit värsta pepp på att samla saker som man kan ha sen när man flyttar jag har varit helt anti det förut men nu när jag har fått en hel del vill man bara ha mer. Jag är nog lite så att jag ska antingen ha massor eller inget. Stört men sant. 

 

Ne nu ska jag äta frukost men om ni har julklapps tips till typ pappa, bror, mormor, farmor, farfar, morfar kommentera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


ledigt

Fy vad skönt det är med ledighet. Vi har fått ledigt både igår och idag så jag har slappat, pluggat och varit på bio. Idag blir det slapp och inget mer direkt vad jag vet. Jag måste ha varit väldigt trött för idag vaknade jag 11 och igår vaknade jag 12 och jag kan inte minnas när jag gjorde det senast kanske en gång i somras efter en väldigt sen kväll vad vet jag. Förra veckan var kanon fick som sagt mitt körkort på måndagen och jag gjorde hela kalaset på en dag så min morgon startade med teori prov och på eftermiddagen så körde jag upp. Mitt prov gick förvånansvärt bra 57 av 65 vilket jag är jätte stolt över 52 är godkänt. Sedan skulle jag köra och då fick jag köra ut mot skara vägen och vända sedan ner mot stan förbi rese och åka i det nya trafikljuset och sedan till baka till trafikverket. Jag slapp allt som heter parkera men dock inte baka runt gatuhörn. Min uppkörning kändes skit rent ut sagt men det gick ju bra och jag var inte så nervös när jag körde men innan höll jag på att börja gråta men klarade mig ifrån det. Idag för övrigt ska jag hämta ut mitt efterlängtade körkort (dock ej så vackert).

 Så nu vet ni hela den histoien. Resten av veckan gjorde jag inte mer än förberedde mig inför nationella svenska, beställde studentmössa och firade mig, becka och johanna. I helgen så blev det öppet hus jobb och sista sim och leken för detta året. Denna veckan blir det prov plugg och lite mer plugg. 

 Snart är det för övrigt jul ju och på lördag börjar julkalendern och på söndag är det första advent. Min pappa retar mig för  att jag ser på julkalendern fortfarande fast att jag har nått en ålder på18 år. Så han vill köpa mig en egen kalender så jag kan öppna samtidigt som de öppnar på tv:n hahah! Jag tycker julkalendern hör till annars är det ingen jul och det är så myyyssigt att starta tv:n på morgonen och ligga och dra sig i sängen till den. Fy vad jag längtar till julafton (lucia, lussekatter, glögg, julmat, julkalender, advent mys med mera  :D). Får bara hoppas att julkänslorna kommer snart för förra året hade jag inte direkt extrema så det ska vi få i år. 

 

 

/ Evvis


äntligen

KÖÖÖÖÖÖÖRRRRRRKKKKKKOOOOOOOORRRRRRTTTTTET är mitttttt!!!!!!!!!!

Saknar!


Tisdag

Man kan i alla fall inte klaga på att man har för lite att göra i alla fall kan jag konstatera. Jag har plugg som tar sådan tid och jag vet inte vad jag ska göra med det........ Jag har ett geografi prov och en hemskt historia inlämning och annat på det också. Det är väl bara att gilla läget. 

 

Idag har jag gått i skolan mellan 8-15.40 och jag startade morgonen med att försova mig vaknade tjugo över sju och bussen gick halv så det blev till att ta en senare buss. Kom lite sent till min första lektion med som tur var hade vi eget arbete. Sedan har jag även haft nationella tal på svenskan (var sjukt nervös och jag hörde bara mig själv typ stamma enligt mig sj bara dock). Sedan efter skolan hade jag lilla uppkörningen och det gick jätte jätte bra så nu är det bara några veckor kvar till den stora dagen så det gäller att tagga nu. Efter det har jag suttit och pluggat ända fram tills nu. Känner att jag fått in lite kunskaper i huvudet får väl dock bara se hur länge de sitter kvar ;) 

 

Just nu skulle jag villa ta första bästa plan till ett varmt ställe typ Karibien och lägga mig på en vit strand vid det klarblåa vattnet och bada och sola och dricka paraply drinkar. Jag skulle bara vilja komma bort lite från tråkiga Skövde. 

 

Försten i helgen var jag på en framtids mässa i Göteborg där man kunde få veta mer om alla olika sorters universitet och högskolor. Dock insåg jag att min lilla dröm kräver lite mer omvägar men men vill man något så kan det vara värt det. Så just nu är jag inne på att bli konditior och mitt mål är att vara så pass erfaren att jag ska kunna öppna mitt egna framgångsrika konditori. Men vägen är lång först ska man utbilda sig och skaffa kontakter och även erfarenheter och helst från olika delar av världen men jag tycker det är roligt att ha ett mål att sträva efter för då kan man till slut se målet. Om man inget mål har så kommer det aldrig att klarna upp utan bara fortsätta i samma mörker.

 

Ne nu ska jag för en gång skulle sätta mig i soffan och kolla på TV. Föresten så är det 200 dagars på Fredag :D

 

/evvis

 


direkt från hjärnan

 
 
 
 
 
 
Jag är så trött att höra saker runt och runt från personern som kanske inte har med saken att göra. Säg det bara!!!! Vad är det du vill ha sagt och gå direkt till den rätta och inte fråga ut andra. Be speciellt inte någon annan att vara din spion gå själv istället. Jag gillar inte spioner!!!!!!!!! Vad är problemet? löst det även om utvägen är negativ. Lätt för mig att säga kanske men jag är själv inte tuff men jag vet det och jag vet även att jag är trött på fjäsk och spionerier......punkt slut!!!!
 
 

I will have someone like you

Jag vill känna det där pirret och veta att jag aldrig är ensam utan du är med mig. Det ska vara vi två och allt ska vara perfekt. Allt ska kännas underbart och vi ska ha det så roligt ihop. Och skick små gulliga meddelanden till varandra men inte hela tiden för då blir dom inte speciella. Vi ska ha något speciellt ihop något unikt för bara oss!

Denna längtan får nog dock stanna i min hjärna ett tag till i väntan på den rätta!


rekommenderar denna serie starkt!!

 
 
 
sänds på svtplay.se/portkod1321 grymmmmmm nytt avsnitt varje tisdag 17.00 :D

Bra låtar

 
 
Båda är från youtube.com
 
 
 

photo


TorsdagDenÅttondeNovember

Hej!

 

Hur är det med er kära läsare?

 

Här hos mig bara flyger tiden fram och lasten i ryggsäcken är inte den lättaste att bli av med och fattar inte vad jag ska göra för att den ska bli lättare. Humöret är väl inte alltid på topp men jag tycker det känns som att det är det mer upp än ner sedan ligger stressen och nervositeten lite i bakhuvudet.  

 

För övrigt så har jag en hel del planerat nu fram över dock inte någon typ utlands resa det hade inte alls varit fel om jag själv får säga det. Men det är dock mycket roliga saker ändå.

 

Idag har jag varit i skolan. En lektion på morgonen sedan hål från 09.15- typ 13.00 och efter det hade jag två lektioner till och slutade fyra. Sedan har jag försökt mig på lite av historia inlämningen och talet och även körkortsteori. Tänkte även läsa lite geografi sen när jag lägger mig så då vet ni det! 

 

Imorgon blir det skola och sedan fira mormor på kvällen.

 

Lördag blir det framtidsmässa i Göteborg det är typ om olika högskolor och universitet i Sverige och utomlands tror jag med. Sedan på kvällen ska jag fira en kompis. 

 

Söndag blir det först lite jobb och sedan mängder av plugg!

 

Nästa vecka på fredagen är det faktiskt 200 dagar endast kvar till studenten!!! inte alls långt kvar ju. Lite läskigt med faktiskt för jag vet inte vad jag ska göra med livet! jobba eller plugga, flytta eller bo hemma osv. Allt hänger väl på ork och ekonomi och vad man känner för. Kanske kan få lite ideér på lördag förhoppningsvis. 

 

Ne nu ska jag slappa lite!

 

ha det bra

 

evve

 


Jag ska men det är så att det...

Råkar faktiskt finnas några saker jag måste prioritera som typ skola och teori!! Sen har jag typ inte varit hemma hela lovet och sen har jag haft fult upp med annat. Tyvärr är bloggen väldigt lidande men vet inte hur jag ska göra blogg humöret är inte det samma som förr!

Om jag får idéer så kan jag blogga mer så ge mig idéer nu!!!!!


Hoppas du är nöjd lilla grodanboll;) haha!

Puss och kram skumbanan

RSS 2.0