Julklappar

Vad ska man köpa och vad ska man önska sig?

 

Jag har nog bestämt mig vad jag ska köpa till mamma men inte pappa och min bror. Vad jag ska köpa till farmor, farfar och mormor och morfar vet jag inte. Hur svårt ska det vara?

 

Vad ska jag önska mig då?

 

Eftersom min mobil håller på och laggar sönder så kanske man skulle önska sig en Iphone 5, sen vill jag ha en kitchen aid både hushållsassistent och mixer, le creuset gryta, ett par pumps svarta och min månads sten berlock till pandora. 

 

Jag är väl medveten om att detta är ganska dyra saker,  jag vet att om jag har en snäll tomte så kanske jag får en av dessa grejer vilket skulle få mig att jubla länge. 

 

Jag har helt plötsligt blivit värsta pepp på att samla saker som man kan ha sen när man flyttar jag har varit helt anti det förut men nu när jag har fått en hel del vill man bara ha mer. Jag är nog lite så att jag ska antingen ha massor eller inget. Stört men sant. 

 

Ne nu ska jag äta frukost men om ni har julklapps tips till typ pappa, bror, mormor, farmor, farfar, morfar kommentera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0