18 det är jag det

Ja då var det första inlägget som "vuxen"! Tänk att tiden går så fort. Denna vecka har jag firat min födelsedag varit i skolan och haft körlektion och träffat vänner. 
 
Har haft en grym födelsedag började med att en minut över 12 sjöng min familj för mig sedan fick jag sova. Sen blev det skola och efter en stund hemma kom det några dårar och tog med mig på lite roligheter. Senare på kvällen så blev det mat och mys med familjen och avslutades med Ben & Jerry! 
 
Det jobbiga med att ha blivit 18 är att mamma inte får göra vissa saker åt mig längre typ sköta banken och göra så att jag inte får hela mitt barnbidrag. Men de positiva sakerna är att jag får ta körkort, gå ut på klubbar, skriva under papper själv och mycket annat. 
 
I helgen ska jag fira med släkt och på söndag blir det först jobb och sedan tåget till STOCKHOLM med brudarna!
 
 
Ne det är väl det som har hänt i mitt så extremt händelsefulla liv (ironi) !!!!!
 
 
Puss på er!!!
 
evve

Måndag ny vecka!

Hej!

Idag startade dagen med körlektion och sedan skola. Jag har fått sprängande huvudverk för jag har druckit milkshake med sugrör!!!!!!!!!!! aldrig mer och nu ska jag aldrig mer dricka det så!!! Resten av dagen blir plugg och plugg.

Imorgon blir det skola och plugg på kvällen.
Onsdag samma.
Torsdag blir det halkan och plugg.

Det blir inte en plugg fri vecka även om sista provet innan lovet är imorgon. Men men jag går ju samhäll så det förklarar väl en hel del.

Ha det bra!
evve

10 saker ni inte kanske viste om mig:

1. Jag får fullständig panik när en fågel och speciellt duvor kommer nära mig har skämt ut mig en hel del gånger för att jag har flytt från en fågel eller skrämt den. Har vält cyklar och sprungit in i folk, suttit och stammat med fötterna när jag suttit ute på en restaurang för att fåglarna var under bordet så folk började undra vad jag höll på med.

2. Skrattar åt mina egna skämt och jag har alltid nära till skratt. 

3. Den värsta maträtten jag vet är korvstroganof.

4. Jag följer alla konstiga svenska serier på tv ex. ung och bortskämd, bonde söker fru, ensam mamma söker, hollywoodfruar, kockarnas kamp, mästerkocken.

5. Jag har en stor dröm om att på konditor.

6. Jag har börjat lära mig att gå i tränings byxor dock inte vanliga pösiga mjukisbyxor.

7. Jag har fått en ide nu om att jag ska inom snar framtid hoppa fallskärm.

8. Jag hatar prov och vill hellre ha en hög med inlämningar eller redovisningar.

9. Så fort jag har en minut utan att göra tar jag upp mobilen eller startar datorn och går in på facebook eller en blogg.

10. Jag är sämst på sådisar eller artister om man säger ett sådant namn kan jag nästan aldrig svara vem det är. Men om man säger typ en låt då vet jag vem artisten är. 

 

 


Halva livet skulle räcka!

Hej på er jag är så glad!!!!!!!! men trött......

 

Idag har det varit en lång skoldag och jag lyckades helt själv med en multimedia uppgift på en timma är grymt stolt. Har även fått reda på det där med att jorde skulle gå under 2012 21 december enligt mayafolket är wroooonnngg! det var en forskare som prata om det på tv:n idag och det ända är att det ska hända något nytt och i vårat fall blir det ett nytt år som vanligt för det är att deras cekel går ut och då måste de be till gudarna så får det något nytt alltså ett nytt år :D så alla oroliga människor ni kan vara lugna!!!!! 

 

Just nu har jag pluggat lite internationella relationer och övat på mitt svenskatal jag ska ha imorgon (jätte nervöst). Resten av kvällen kommer bestå av lite mer plugg och sedan slapp i soffan framför tv:n. 

 

Imorgon blir det skola och en redovisning i grupp och sedan ett tal helt själv. Efter skolan blir det hem slappa lite och fixa mig och sedan bär det vidare till att fira Anna som fyllde 18 i måndags. 

 

Jag har skrivit ett tal om mod och om en kvinna som kommer från Burma och kämpar för de mänsklig rättigheterna och ett demokratiskt Burma. Jag hoppas det är intressant och inte tråkigt så att alla somnar!!!!! det vore hemskt men skönt på samma gång för då stå man ju typ och pratar för sig själv men det negativa är att folk tyckte det var så tråkigt. haha! vi får se hur det går är i alla fall nervös!

 

Har märkt att den veckans blogg grej är att skriva 10 saker som man inte viste om mig så kanske ska följa det och göra ett inlägg med det. Min blogg har ju varit ganska död i ett tag så jag måste jobba igen det lite. 

 

Men nu vet jag inte vad jag ska skiva mer i detta inlägg så hejdå!!!

 

Ha en bra torsdags kväll och ni som är ute ta det lite lugn ;)hihi

 

evve

 


Går dagen!

Dock inte den bästa bilden:
 

-

 
polyvore.com
 

-


-


Tisdag 9/10

Hej på er!!!

 

Vet ni det är mindre än två veckor kvar nu tills jag får kalla mig själv vuxen ;) ska jag vara ärlig är jag lite rädd! Det jag längtar mest till är mitt körkort och det är inte alls långt kvar nu ju. 

 

Idag har det varit skola som vanligt efter det åkte jag och Johanna och köpte present till kära Anna. Sedan efter det blev det plugg han med nästan ett helt svenska tal och en text till. Kollar just nu på Svenska Hollywood fruar som är så sjukt roligt. Innan det kollade jag på ung och bortskämd och Kilian är ju så sjukt söt och underbart skön!!! haha! (detta låt som värsta fjortis inlägget haha)

Igår blev det skola och sedan överraskning för Anna som fyllde 18 år igår. 

Imorgon blir det körlektion på morgonen och sedan skola och efter det plugg. 

Torsdag skola som vanligt och plugg på kvällen.

Fredag blir det skola och sedan fest för Anna. 

Lördag plugg på dagen och teater på kvällen med Agnes och Rebecka. 

Söndag jobb och plugg. 

För övrig är allt bra och det rullar på massor saker händer just nu och det är en av andledningarna till mitt dåliga bloggande. 

Får se hur det blir framöver men det lär bli som nu ett inlägg då och då.

 

Ne nu ska jag kolla på tv. 

 

Ha det bra!

 


igen då

man märker att skolan har rullat igång ja. Man glömmer typ av bloggen eller man tänker på den men orkar aldrig ta steget in. Jag hade tänkt lägga mig i sängen vi 9 men ni ser ju hur det slutade! jag måste lära mig för jag är skit trött på lektionerna och har ingen ork i kroppen och huvudet värker och en förkylning som aldrig vill ge sig. Kanske ganska bra exempel på att jag ska sova mer och tidigare.

Just nu öser regnet ner!!!!!! vill ha kyla och snö så man får ta fram vinterjackan.

Idag har jag föst haft körlektion (inte långt kvar nu) och efter det skola och sen hem plugga till morgon dagens psykologi prov. Efter det blev det sista körteorilektione.

imorgon skola.

Ne nu måste jag sova men nu vet ni att jag inte glömt boggen helt!!!

puss
evve

RSS 2.0