Stockholm

Just nu ligger jag i sängen framför tvn på hotellet. Min faser kusin pappa kusinkille och bror är och hämtar deras nummerlappar som de ska ha imorgon på lidingöloppet. När de kommer tillbaka ska vi ut och äta något innan idag var det skola och prov. Idag är det även bara 350dagar kvar till studenten.
Ne nu ska jag slappa lite. Ha de bra! Evve<3  
 
Blogg.Se appen krånglar fortfarande och det jag gör ni från safarikrånglar med!!
 

Nervös till tusen

Hej på er gott folk!
 
Just nu har jag geografi men läraren bryr sig bara om de 6 första som sitter längst fram. Vi som sitter i mitten skiter han i och om man räcker upp handen så får man aldrig svar eller jo bara de längst fram. Tur att allt står i boken säger jag. 
 
Idag har jag haft lång sovmorgon men då passade jag på att ta en körlektion och sen blev det skola. Slutar om en timme ungifär och då ska jag hem och plugga svenska för jag har prov på fredag och det är så mycket att läsa! 
 
Igår blev det jobb och sedan plugg och träning på kvällen. Jag ska bli biff nu ska börja träna upp mina extremt klena armar så jag har något att skryta om och visa ;) haha! 
 
Hoppas ni mår bra!
 
ha det bra
evve

Lördag och 21 minuter in på Söndagen

Becka försökte blogga i fredags men det funka inte utan istället kom det bara upp två tomma inlägg. Jag har fortfarande problem med blogg.se appen. Mitt liv rullar på och om en månad minus en dag är jag 18, körkortet börjar närma sig, skolan rullar på, kylan har kommit, förkylning som inte vill ge sig, skola. Det är typ mitt liv just nu. Skulle egentligen har varit på utbildning idag men som vanligt stället svenska simförbundet in det IGEN! andra gången det är ju sjukt dåligt av dem. Vet inte vad jag ska göra, nästan som att man börjar ge upp lite men det får man inte heller göra. Nästa helg blir det Stockholm för hela slanten snacka om att jag längtar. Då ska jag försöka hitta lite höstnyheter tänkte jag. Har varit på stan idag en sväng vilket jag från början inte alls hade tänkt men min bror skulle shoppa och då hängde jag med och det kanske inte var det smartaste för jag hittade en tröja som jag stor älskade och då blir man bara tvungen att köpa den och då spelar inte priset någon roll tyvärr och sen fanns det bara en i min storlek kvar och då vågade jag ej chansa! Men jag är väldigt nöjd det blev en stickad marinblå med svarta inslag och knappar på ena axeln i guld färg från Tommy Hilfiger köpte den på sisters. Skönt med lön på tisdag!
 
Ne nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon och jobba men om man råkade somna en timme på dan och sedan drack mjölk med kaffe(nu tänker ni heter det inte kaffe med mjölk men jag har typ en cm kaffe och 10 cm mjölk och socker och då blir det mjölk med kaffe) så har man lite svårt att somna!! inte smart gjort av mig men men. Ne nu ska jag sova för klockan har passerat tolv. Jag måste vara störd men om jag lägger mig typ kvart i tolv då måste jag ligga vaken tills klockan är efter tolv för att jag ska kunna sova. Jag har allt konstiga idéer för mig ibland.
 
SOV GOTT!!!!
evve

Utkast: Sep. 21, 2012


Living the dream

 

rullar på

Livet rullar på som vanligt med några små nyheter. Helgen har än så länge besått av ´kalas för min kusin Theo. Idag har jag haft en slapp dag och pluggat körkorts teori. Imorgon blir det först jobb och sedan LISEBERG.

I veckan har jag varit i skolan, pluggat, varit på körkorts teori, övningskört, risk ettan och försökt njuta av livet.

Veckan som kommer blir det skola, troligtvis start av sista biten av min simlärarutbildning och sedan hoppas jag på något roligt ska hända.

Längtar sjukt mycket till näst nästa helg för då blir det STOCKHOLM hela helgen. Så Göteborg och i Stockholm det är där man kommer hitta mig några helger framåt och det gillar jag!!!

Nu ska jag njuta av kvällen och äta god mat.

Ha det bra. Föresten så är det inte så långt till den stora dagen nu ju :D

XX
evve

Just nu

Vill jag sov och det ska jag
Vill jag shoppa
Vill jag bada
Vill jag flyga
Vill jag äta
Vill jag träffa vänner
Vill jag att kväll ska bli morgon
Vill jag slappa
Vill jag fika
Vill jag ha sommar
Vill jag ha snö
Vill jag gå på spa
Vill jag ha körkort
Vill jag ha han just här bredvid mig men först måste jag hitta han

Tänk vad mycket man vill men som inte kan ske just då man vill det men man får ändå hoppas att det händer man får aldrig sluta hoppas hoppet är viktigt!


Mums!!


Lite vinter / höst



 
 
bild länkar
 
 
 
 

£v£

Hej gott folk!

Idag har jag varit värsta mannen och klippt gräset!! slå det brudar... Sen har jag pluggat lite körkorts teori och ätit godis. Pappa och jag min bror drog till Grahans och köpte massor godis. Resten av kvällen ska jag slappa i mängder.

Igår var det skola på dan och sen for jag hem och då åkte jag och mamma och köpte en ny baddräkt. Senare sen på kvällen blev det latin jam på gymmet med Agnes. Kan säga att man märkte att jag bara har varit på det en gång innan för länge sedan. Kände mig som en person med jätte dålig koordination hade till en början ingen koll på varken fötter och armar men det bättrade sig med tiden. Sedan på kvällen blev det mat och slapp.

Imorgon blir det jobb på morgonen. Sen tänkte jag plugga lite och sen blir det box sen vet jag inte mer.

För övrigt är det mindre än 2 månader tills jag blir 18 :-D

Detta är vad jag kommer på just nu!

ha det bra
evvis

Tisdag

Hej på!

Det är sååå segt att gå upp. Jag vill ha lov igen! tur det bara är 7 veckor kvar nu men innan det ska jag tillbringa en helg i Stockholm.

Just nu har jag multimedia och efter det blir det svenska. Idag efter skolan ska jag hem och kanske plugga och kanske hänga med mamma på något pass som hon ville testa. Måste komma igång med träningen nu när jag nästan är helt fri från förkylningen.

Ne nu ska jag gå på den sista delen av frågorna vi håller på med.

Ha det bra!

evvis



Sååååå snygg ! ;D

-





Att väntar är inte roligt men vad ska man annars göra?


?


Söndagar är så sköna och slappa

Tjenixen alla monster diggare !!!! (nu undrar ni vad som flög i mig säker)

 

Just nu sitter jag och skriver på den jobbigaste uppgiften på länga som heter Min väg till historien. Man ska alltså skriva om händelser i sitt eget liv och runt om som spelat en stor roll för ens historia. Skit svårt!! Innan idag har jag varit och startat igår sim och leken (så nu ska jag lära ännu mera barn simma jätte viktigt ju) och sen blev det en liten tur till stan. 

 

Igår vaknade jag upp i Göteborg (haha det låter som att jag däckat någonstans bara och hamnat där men så var det verkligen inte, det är inte riktigt jag så jag skulle få en chock om det skulle hända). Det blev en dag med min kära kusin. Vi var först på freeprot där jag så fort jag bara gick in vill ut igen det var liksom det sämsta jag varit på. Vist att det var billiga märkeskläder men man fick ingen lust att handla för personalen var jobbiga och det såg ut som en byggarbetsplats och det var skit gamla saker. Jag kunde efter det konstatera att jag hellre går till en riktigt affär med det senaste och köper även om det kosta massor. Jag vill ha lusten att shoppa, trevlig inredning, lagom jobbig personal, det senaste och kvalitén när jag ska köpa något. Efter det tog vi tåget och bussen till Frölunda torgs shopping center. Det var mycket bättre där men dock hittade jag inget mer än en bh från Chantelle. Det var dock lite svårt att hitta där för det var byggt på något konstigt sätt men det blir nog bättre andra gången. Efter det fick jag springa till tåget som skulle ta mig hem. På kvällen åt jag lövbiff och risotto med kantareller och getost (MUMS) och så somnade jag jätte tidigt var så trött. 

 

I förr går var jag först i skolan en väldigt kort dag. Efter det mötte jag upp mamma på stan för att gå och köpa ett par jeans och det blev ett par nudie på yap och sen förstorade jag min älskade klocka. Efter det gick jag med brudarna och köpte tågbiljett till Stockholm. Sedan åkte jag hem och slappa lite och sen åkte jag ner till stan med damerna plus Ericas pojke och åt lite på Matfestivalen. Sen runt nio tog jag tåget ner till Göteborg.

 

Detta är väl vad jag i stort sett har gjort denna helgen. Det har hänt något varje dag och det gillar jag. Men man märket speciellt i morse att man hade haft det bra för jag vaknade av att jag hade sovit jätte hårt. Såååååå skönt! 

 

Älskar underbara drömmar tänk om de kunde bli sanna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 

Ne nu ska jag lägga lite tid på historian.

 

XX

Evvis

 


RSS 2.0