Imorgon bara 5 veckor kvar eller egentligen 4 "riktiga" veckor kvar

Tisdagen har nu åter igen tagit slut, allt bara flyger iväg. Men men jag är nästan klar med förberedelserna och jag är faktiskt ganska taggad. Idag hade jag sovmorgon till halv 12 och slutade två. Inte helt fel och det är så mina tisdagar kommer se ut nu fram över. Så jag tog en sovmorgon och åt en sen men extremt god frukost. Skippade allt som kallas kalorisnålt och sånt och slog på stort ( tycker sånt är så töntigt ät vad du vill liksom njut yolo liksom ;)). Sedan tog jag bilen till skolan och tillbringade några korta timmar där med men vi gjorde inget vettigt på lektionerna så jag gjorde lite på psykologi inlämningen som ska vara inne på fredag. Känns mest som jag bara skriver och jag vet inte hur jag ska få ihop allt. Efter skolan var jag så sjukt hungrig men orkade inte laga mat så tänkte kolla om Coop hade sushi men så klart inte bara för att jag ville ha det så jag köpte lite annat gott istället för att få i mig lite. Sen slappade jag lite och åkte och handlade lite gott med Anna och sen har jag ätit med familjen och så har jag och Anna slappat. Vi tänkte gå ut som alla andra i vår ålder men Anna skulle jobba imorgon och de andra skulle vara med familjen eller deras pojkvän så vi struntade i det och körde på godiskväll istället. Jag tycker inte Valborg är något speciellt så jag var inte så taggade på det heller känner att jag vill hellre tagga inför alla tusen utgångar som är student veckan och veckan innan.

Imorgon blir det ändrade planer och hela familjen tror jag det blir ska dra till Göteborg för lite shopping. Får se om jag kommer hem med något eller om jag bara är smakråd. Det är lika roligt att hitta saker till andra som sig själv. Tycker det är jätte roligt att gå på stan och hitta kläder till andra dock har vi märkt att låter man mig gå loss i affärerna får man ha den stora plånboken med sig. Eller vad säger du Filiph? Jag hittar jämt så mycket och priserna är väldigt varierande men jag har väldigt lätt att hitta det dyraste i affären. Och det är roligt att hjälpa andra med att hitta sin stil. Så det blir väl en spontan heldag i Götet imorgon antagligen. Ska försöka få lite plugg gjort med om jag får tid över. Sedan ska jag försöka få mamma och de att vi ska äta på min favvo restaurang Palace. Har inte ätit där sedan de renoverade så det skulle vara roligt.

Fick även mitt schema över sommaren idag och det ser ganska bra ut faktiskt.

Ne nu håller jag på att somna så ni får ha det så bra alla där ute som läser detta!( jag har blivit värsta trött på veckorna. Jag är nog totalt utarbetat eller not! Men jag kanske håller på att bli gamla eller så har mina vänners sömn vanor smittat av sig med det låter väldigt otroligt.)

Godnatt

evvis!


Måndag

Fy vad trött jag är efter denna långa tråkiga skoldag. Jag längtar så sjukt mycket till sista veckan. Massor utgångar , inget plugg, roligt i skolan, förberedelser hemma och massor roligheter. Det ska bli en grym vecka trots att man redan nu kan garantera att man kommer vara sjukt trött efter den. Skit samma bara man har roligt så går allt! Idag var det min längsta skoldag nu mera halv 10-16.00. Efter skolan körde Anna hem mig och när jag kom hem låg mitt anställningsbevis på bordet och jag var nöjd med lönen för jag faktiskt lov att säga. Så jag skrev under och sedan har jag ätit och lagt på brevet på posten. Nu hade jag tänkt plugga lite men jag gjorde ganska mycket i skolan så ska mest fundera. Jag har äntligen lärt mig att använda skoltid till viktiga saker eller det funkar så länge man inte är hungrig, trött eller har noll motivation. Men det känns som jag i alla fall börjar se ljuset i inlämnings tunneln nu så!
Resten av kvällen blir det tv hade tänkt träna men kände att kroppen behövde vila lite efter mina två dagars hård pass. Det är liksom lika viktigt att kroppen får återhämta sig. Så det blev ingen träning får ta det imorgon istället.

Imorgon har jag sovmorgon till halv 12 tror jag eller 12 sen har jag bara två lektioner och sen ska jag hem och plugga lite och kvällen ska jag och Anna hitta på något men vi vet inte vad.

Onsdag är jag ledig hela dagen och då blir det nog lite plugg och så.

Torsdag kort skoldag och efter den ska jag plugga.

Fredag vet jag inte vad som händer mer än skola.

Lördag ska jag och pappa shopping Göteborg han har typ ryck på alla affärer här i stan för att de inte har det han söker så vi lär väl hamna på nk och då hoppas jag han äntligen blir nöjd. Jag har nog fått mina shoppings tankar av min far! ;)

Söndag blir det plugg sen vet jag inte mer.

Ne nu ska jag göra något vettigare så ha det bra!

Evve


Söndag och en bild pga brist på fantasi


Fem saker som är ovärt om mig

1. Jag hatats att åka hiss pga att jag fastnat i en pytte liten hiss!
2. Jag älskar cola , fanta och allt vad det heter är ingen dricka!
3. Har en dröm om att bli musikalartist dock kanske jag inte är den bästa sångaren men kan i alla fall sjunga tonrätt.
4. Jag älskar att åka bil alltså bara åka runt utan mål. Och spela hög musik!
5. Jag tycker att göteborgska och stockholmska och riktig bohusländska är de snyggaste dialekterna i Sverige och värmländska och norrländska är de fulaste dialekterna.


Bild


Äntligen fredag igen!

Idag tänkte jag skita i allt som har med plugg att göra för jag tycker att jag är värd det. Sen tänkte jag åka och köpa lite godis eller lite ice-cream vi får se vad jag är sugen på. Men det ska i alla fall firas att rapporten är klar! Så nu är det bara redovisning och opponering kvar. Idag har jag haft två lektioner i skolan vi fick jobba hemma på sista så jag och Anna valde att ta oss ner till stan tidigare. Vi köpte present till Emelie och sedan köpte jag ett par shorts från Levie's. Så nu är allt jag behöver just nu inhandlat. Är lite sugen på antingen ett par rosa gant shorts jag hittad inne på Hennings eller en randig gant tröja men den finns dock inte i Skövde så får se om jag ska till Gbg snart. Jag kom nyss hem från stan och sitter nu soffan är så sjukt trött så ska slappa lite och invänta posten. Har ett viktigt papper som ska komma idag som måste postas tillbaka lika fort det kommer. Så måste hålls ögonen öppna lite. Det löser sig nog! Resten av kvällen ska jag bara slappa och göra det jag känner för kanske äta god mat. Vi får helt enkelt se vad kvällen bjuder på.

Imorgon ska jag göra lite plugg och så ska jag och mamma åka runt lite om vi hinner annars får vi göra det på söndag. Sen på kvällen ska jag och Anna till Emelie och sen kommer även några tjejer till så ska vi fira henne. Hade även tänkt gå på power imorgon kl. 10.00 så det blir ingen lång sovmorgon men jag ville köra det eftersom jag fick hoppa över det igår.

Söndag vet jag inte vad som händer mer än plugg kanske träna.

Ne nu ska jag se vad tv:n har att erbjuda!

Godeftermiddag!
evve


Riktigt glad!

Idag har jag äntligen lämnat in min mediaproduktion och gjort om till ett spel format och sedan bränt över till CD så nu finns mitt spel inte bara på min dator utan även utanför på en CD. Dock har bara jag och min lärare den. Det är så grymt skönt att den nu är klar och jag fick bra respons på den och alla timmars hårt arbete jag har lagt ner på det lönade sig. Så nu har jag avklarat en kurs till vilket betyder en mindre kurs dock minskar det inte inlämningarna.
Idag har det varit skola dock har vi typ inte haft lektioner typ utan det mesta eget arbete. Jag har även pluggat en hel del för att jag vill bli av med så mycket som möjligt. Bokade av gympasset för jag kände att jag behövde plugga men ska nog ta en promenad istället måste röra på mig lite. Sen tänkte jag försöka slappa lite i soffan för det tycker jag att jag är värd i dag.

Så då har jag skrytit lite och visat att jag lever än idag.

ha det bra
evve

-


Onsdag den tjugofjärde april

Tjolahop!

 

Hur har ni det i regnet? 

 

Jag har idag kommit fram till att det är inte meningen att jag ska cykla till skolan! För när jag cyklar så regnar det alltid när jag ska hem. Har cyklat 2 dagar denna veckan och det har regnat varje dag när jag cyklade hem. Sedan förra året var det samma! Men lite vatten har ju ingen dött av som jag säkert skrivit tidigare. 

 

Idag har jag än så länge bara varit i skolan. Jag sprang typ upp ur sägen imorses för jag trodde jag hade försovit mig så jag fick lite panik och sprang upp och började klä på mig fort. Men sen när jag kommer ur mitt rum ser jag att min bror gick upp med och han börjar tidigare än mig och brukar ofta åka när jag går upp. Så jag kollade på klockan igen och såg att den var halv 8 och jag skulle inte gå upp förens 8. Jag sov så skönt!!!!!! Men det var väl ganska skönt att gå upp i tid så kunde man fixa sig i lugn och ro och även äta en god frukost. Efter en lugn morgon cyklade jag och becka till skolan. Efter skolan for jag hem och sitter nu och pluggar ska senare sen på simmöte och det lär väl ta ett tag. Ska även så fort någon kommer hem med en bil åka ner till stan och hämta min jacka som har kommit. 

 

Imorgon: skola, fixa en uppgift, pass på gymmet

Fredag: skola, lunch på stan med anna, present shopping till Emelie

Lördag: bokade jag ett tidigt morgon pass på gymmet med power, sedan ska jag och mamma leta fotoställen, plugg och sen ska jag och några till fira Emelie lite

Söndag: SOVA!! och göra lite plugg 

 

Ni får ha det så bra!

 

evve

 


Måndag

 
 
Min måndag med ord endast: Hyfsad tidigt uppgång, skola, plugg, god matt, slappa, kondition, core, keso med mango, soffan! 
 
Det är väl vad min måndag har innehållit eller just det cyklade även till skolan första gången på ett halv år och såklart skulle det regna då. Men men man har väl aldrig dött av lite vatten. 
 
Igår klickade jag hem en jacka från svea. Jag har inte lyckats hitta någon och jag är kär i denna så det var inget svårt val.Så nu ska jag bara vänta på att den anländer hem så jag kan börja använda den!
 
 
Ha det bra nu måste jag duscha sen ska jag äta keso med mango var sjukt sugen på det :D
 
Kram
evve

Nästan lika lång som en roman

Känner redan nu på mig att detta kommer bli långt så om du inte bryr dig så skit i och läsa redan nu!

 


Jag vet inte men det känns som ingen tänker så mycket som mig. Eller är det så att det är bara jag som delar med mig av mina tankar? I så fall fattar jag inte hur folk kan hålla allt inne. Jag hade blivit helt förstörd och exploderat om jag inte hade delat med mig av allt. Jag är inte den som öppet pratar om hur jag känner bara sådär. Jag hatar när folk säger " Jag finns här om du vill prata", "Du kan alltid prata med mig det vet du" och så vidare. Jag får en hemsk känsla i kroppen när jag hör dessa ord. Jag pratar väl liksom om jag vill det och man behöver inte hela tiden säga att man finns där blablabla. Jag känner väl själv om personen är en jag kan öppna mig för. Jag har vänner jag kan säga allt till utan problem och många av dem ser på mig när jag behöver prata och de vet hur de ska göra. Sedan finns det vänner som är helt underbara men jag kanske inte har fått den lilla extra kontakten som gör att jag säger allt. Men tillbaka till det som jag skrev innan om tankar. Jag tänker i stort sett hur mycket som helst det kan vara allt möjligt och jag är jätte bra på att tänka långt ifrån där jag är nu. Jag blandar negativt och positivt men positiva blir ofta negativa. Men nu mera har jag faktiskt börjat tänka mer positivt. Jag älskar att dela med mig av de tankar jag får om det är något jag tycker borde spridas. Jag tror att tack vare att jag inte håller in alla tankar så mår jag så bra och är i stort sett hela tiden glad. Genom att jag berättar om dem så släpper liksom en klump som bildades i magen under tiden jag funderade över tanken. När klumpen har försvunnit så är verkligen humöret på topp. Jag tror att jag alltid har tänkt för mycket men jag tror att det började speciellt då jag började få höra om att jorden kunde gå under och började tänka på döden. Detta fick mig att börja flyga helt bort i tankarna och så fort jag satt själv tyst kunde jag börja tänka vad händer sen kommer jag aldrig få se den där tv:n eller den där maten, när denna dagen är över är den över för alltid och jag har en dag mindre. Jag kunde stressa upp mig tills jag började gråta och må illa. Detta var något jag inte visade för någon min mamma och pappa viste på något vis om detta och de verkligen kunde få mig lugn fort. Det är tur man har dem. Många vet nog att jag hatar att prata om att dö men jag tror inte så många vet att paniken i min kropp när jag tänker på detta är hemskt. På äldre dagar så har detta blivit bättre och jag har kunnat släppa det fortare och undvika dessa tankar. Dock gick det inte undvika den 21 december 2012 då jorden skulle gå under enligt någon påhittad film. Tiden som var utsatt var 02.10 och jag satt vaken till halv 3 den natten endast för att se så jag överlevde. Det var inte ens på tanken att jag skulle gå och lägga mig själv i sägnen i mörkret. Jag var tuvngen att vara vaken för att jag skulle men egna ögon se om jag överlevde och att allt bara var en bluff. Efter denna dag var jag lugn och jag kunde börja tänka på framtiden och allt roligt jag skulle göra och har gjort. Sedan början av december 2012 kunde jag inte tänka framåt jag tänkte bara på att den dagen kommer det hända och då är det kört. Då fick jag istället lite panik över att jag inte hunnit göra allt jag velat göra i livet och jag var inte alls redo för att försvinna. Då satte jag mig med min över 100 saker jag ska göra innan jag försvinner och började checka av det jag hade gjort under året och skrev även till saker jag skulle verkligen vilja göra och tog bort sånt jag kände var skrivet bara för att. När jag satt där och kryssade över så insåg jag att jag har hunnit sjukt mycket utan att man insett det själv. Tänk liksom hur mycket man är med om varje dag! Det kan vara allt från nya uttryck, se nya ansikten, prata med nya människor, läsa en ny tidnings rubrik eller vad som helst. Massor av saker lär vi oss och får vara med om varje dag både nyttiga och onyttiga saker! Det kan vara små som stora saker och alla små saker man gör betyder så sjukt mycket även om det är så små att man inte tänker på dem. Dock är jag en människa som vill göra stora och rejälla saker och det ska vara något extra och häftigt. Att sitta hemma själv och titta på en film ser jag som onödigt och bara slöseri med tid och jag blir typ uttråkad efter 5 minuter. Men egentligen är det ju inte det. Man får upptäcka en ny film som man aldrig tidigare hade sett kanske, man får även utnyttja lite tid för sig själv och att slappna av vilket är behövligt och bra för en själv. Även om jag ser det som dötid så är det ju inte det. Jag är väl antingen en för rastlös typ som tror att bara de stora sakerna i livet är betydelsefulla eller meningsfulla. Men jag tror att jag lär mig mer att se att även små saker kan vara väldigt betydelsefulla. Kanske är jag på väg att gå från rastlös tonåring som vill testa allt till att bli mer mogen och vuxen inte bara på pappret utan även som person. Men jag kan nog säga att även om inte alltid utsidan visar att det där lilla betyder så mycket så visar nog insidan det och tar vara på det även om man själv inte märker det. Nu låter detta jag vet som att jag inte uppskattar något och att jag är skit tråkig och blablabla. Men det gör jag att bara få träffa någon som betyder mycket eller att få ett leende till en eller vad som helst det är så häftigt och det får en att må så sjukt bra. Men det jag skrev över är mer som man tänker sig man tänker att man inte uppskattar det små sakerna men egentligen gör man det. Små överraskningar är ju nästan mysigare än stora! Nu blev det rörigt jag vet men jag vet inte hur jag ska förklara det. Jag själv förstår det och det är de som är det viktiga så!


-

Nio senaste: 
Senaste alkoholdrycken: Cider smak kommer jag ej ihåg
Senaste bilfärd:  I morses 
Senaste filmen du såg: Jag och film namn går inte ihop det var en romantiskt i alla fall
Senaste ringda telefonsamtal: Anna
Senaste bubbelbadet: Det var ett tag sedan 
Senaste spelade cd: Ingen aning brukar inte lyssna på CD det finns liksom spotify
Senaste resan:Utomlands:Rom, Sverige: Kusten(om det ens räknas typ mitt andra hem)
Senaste gången du grät:  Det minns jag inte kanske en månad sen eller något
Senaste måltiden: Lax med potatisk och sås

 

Sex vad: 
Vad åt du senast? Lax och potatisk och sås
Vad har du på dig just nu? mina underbara leggins, blå len munktröja
Vad har du på fötterna? svarta låga sockar 
Vad lyssnar du på just nu?Just nu lyssnar jag inte på något speciellt tv:n 
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? Godnatt <3 (från Anna)
Vad brukar du göra när du får tråkigt? Går runt och tjatta på min familj 

Fem var: 

Vart går din drömresa? Bora bora eller Jorden runt
Var är din mobil? På mitt skrivbord tror jag någonstans i huset i alla fall
Var har du köpt tröjan du har på dig? Ingen anning 
Var handlar du mest? Jag har inte ett ställe jag köper allt på utan allt är från olika ställen det beror helt på vem som har det jag säker. 
Var är din mamma just nu? Övnings kör med min bror

Tre ögonblick: 

Ett musikminne: När jag var liten och satt och spelade på ett litet leksaks piano
Ett sommarminne: Alla sommrar på kusten eller när jag äntligen fick åka till Rom

Ett skolminne: När jag var lucia inför hela skolan på hene kanske eller det finns så många. 

 

Två 3 stycken: 
Tre saker du alltid vill ha i kylen: A-fil, jucie och fetaost 

Tre saker du ska göra imorgon: skola, gå på pass på gymmet, plugga massor

 

En önskning:

Få leva ett grymt och händelserikt liv. 


Söndag

Hej! 
 
Vad roligt att så många redan har hittat hit idag. Hoppas alla mår bra! Själv mår jag bra dock är jag så sjukt trött. Det är ganska häftigt att det är varmare ute än vad det är innen. Nu är verkligen våren här. 
 
Idag har jag varit och haft simavslutning med alla barnen i simskolan så det har varit full rulle. Efter det tog jag bilen hem och nu har jag gjort lite efterarbete med närvarolappar och så. Nu ska jag göra lite plugg och sedan slappa och kanske träna har inte bestämt mig än. Sedan ska jag och mamma kolla på en sak som jag längre tjatat om ;)  
 
Igår så pluggade jag en hel del men det kändes ändå som att jag inte fick så mycket gjort men men sedan åkte jag runt i bilen lite och på kvällen hamnade jag i soffan. En skön och slapp dag var ganska välbehövligt.
 
Jag vet inte vad jag ska skriva mer om men ni får gärna kommentera med förslag. 
 
Ha det bra
evve
 
 

Helg

Hej!

Fy vad skönt med lite ledigt igen. Idag blev det en jätte kort och ovärd skoldag. Efter skolan så tog jag bilen hem och väntade på att mamma skulle komma hem. När mamma väl var hemma tog vi först en tur till Elins och sen stan mamma skulle hitta en outfit till studenten och jag skulle testa mil balklänning. Så nu hänger balklänningen inne på mitt rum och bara väntar på att få bli använd. Nu är mina outfiten klara och tider är bokade nu är det bara allt annat som ska fixas typ mat, dekorationer, skicka inbjudningar med mera. Man märker att det börjar närma sig nu. Ikväll ska jag träffa tjejerna och vi ska kolla på lets dance och hade bara allmänt mysigt.

Just nu känner jag för att lägga mig i en solstol under en strålande varm sol och sova. Fatta vad skönt! Jag älskar när man är utomlands och så lägger man sig på stranden i solen jag somnar alltid. Vågornas ljud får mig typ att koppla av och jag kan hur lätt som helst bara drömma mig bort. Det samma på kusten det är underbart att lägga sig på en klippa mitt ute i havet och höra alla båtar åka förbi och vågorna som slår mot berget. Helst ska man vara på en ö själva utan någon annan båt. Det gäller då att man åker ut med båten tidigt för annars hinner alla före det är lite tävling nästan.

Ne nu ska jag slappa lite!
Ni får ha det bra.

Evve


One day in Gbg

Hej!

Idag har det varit en hel dag med skolan i Göteborg vi är just nu på väg hem. Vi har varit på lite studiebesök och så sen har vi fått göra lite vad vi vill. Ganska skön dag men har varit så sjukt trött. Det är hårt liv såhär några veckor innan studenten. Men det var skönt att få göra lite annat än skolan. Ikväll ska jag göra psykologi och sedan tänkte jag ta mig till gymmet en tur. Det är väl min dag det.

Imorgon är det skola men har bara en lektion då de två andra är inställda. Sen på kvällen ska jag träffa tjejerna och vi ska ha lite mysigt. Det var sjukt längesedan vi träffades alla. Det har inte blivit så mycket det senaste vi har haft fullt upp med annat. Men det ska bli roligt!

Jag längtar så sjuk efter sommaren. Flera tycker nog jag är störd men jag längtar efter att jobba. Trivs så sjukt bra och det är så roliga människor. Jag längtar också efter att få ha grillkvällar och bada! Fy vad skönt! Men innan det ska jag ha en grym student och bara göra lite inlämningar sen ska jag ha en grym sommar!


Onsdag

Hej på er!

 

Börjar faktiskt känna mig lite mindre stressad nu över projektet dock ska man nu också göra alla andra tusen inlämningar man har och min fantasi är på noll. Projekter suger typ ur all ork i en men nu när man ser ljuset i tunneln mer och mer så känns det bättre. Hoppas allt är bra med er! Jag själv är väldigt trött och ögonen går typ i kors bara.Igår efter att ha hämtat Agnes och Erica så for vi vidare till Johanna där även Anna och några till var. Efter att vi varit hos Johanna ett par timmar for vi runt halv 12 in mot stan och sedan tog vi plats på husarens dansgolv och så träffade vi massor människor. Det var en lyckad kväll med mycket skratt men jag kunde även konstatera att student festerna som varit på bogrens har nog varit lite roligare fast jag gillar husaren mer på något sätt vet inte varför. Sedan efter ca 4 timmars sömn var jag helt klar vaken och kunde inte sova mer så jag gick upp och duschade och fick även reda på att en av lektionerna var inställda så jag hade bara en lektion. Men jag var så rastlös så jag tog bussen ner till stan och sedan gick jag till skolan för Anna och Rebecka var där. Sen har typ hela dagen bestått av projekt för det ska in idag 00.00 så vi har kört hårt med det idag. Som ni säkert redan fattat så fick jag även min efterlängtade student mössa! Tänk hur många år man har längtat efter att få sin egna. Det är liksom inte alls långt kvar nu! Jag var jätte nöjd med den tog det vanliga i fram med guld text och namn och inriktning och sedan samhällsbandet plus krokad. Sedan i bak tog jag bling bling siffror i guld och insidan av mössa om man viker ner en kant står hela min klass. Det var lite roligt tyckte jag haha! Så nu är det bara 49 dagar kvar eller om man vill se det i veckor exakt 7 veckor! Jag är riktigt taggad och detta ska bli den bästa dagen ever. Resten av kvällen ska jag kolla lite fin puts på rapporten och skriva lite psykologi och jag ska även gå en promenad med Anna. Sedan ska jag sova!

 

Imorgon blir det en hel dag i Göteborg med skolan. Och på Fredag är det skola och sedan ska jag träffa mina underbara brudar. Lördag måste jag plugga som en dåre och sen på Söndag ska jag ha avslutning med sim och leken. 

 

Ha det bra!

evve

 

 

Äntligen


Tisdag goooood day!

Denna dagen har varit grymt än så länge och resten av kvällen kan bara bli bättre. Just nu hamnade jag i min säng med mobilen var tvungen att svara på lite sms. Idag har det varit skola och vi började med projekt bara min grupp sedan så blev det dags för att klä ut sig. Jag tog lite från min brors hockeyback insåg att jag skulle dö av värme om jag tog alla skydd så det blev bara en tredjedel kanske eller lite till. Sen var väl dagen som vanlig med lektioner och sång. Efter skolan stannade jag och beckis och gjorde lite till på projektet tills vi var tvungna att hämta upp mamma på jobbet. Och när jag kom hem så duschade jag lite för jag kände mig äcklig och snart ska jag äta. Efter det ska jag nog börja fixa mig och göra det som behövs sedan ska jag hämta upp Agnes vart vet jag ej men någonstans i Skövde i alla fall. Efter det ska vi hämta med Erica på vägen och ev. Becka( nu tänker nog några kan hon inte gå 500m eller men vi har bråttom så hon får slänga sig in i bilen) och sedan hem till mig för att ta bussen vidare till resten av gänget och sedan blir det ut gång!!!! Taggggggaaaa! Man lever bara en gång så nu kör vi!!!!

Ne nu ska jag görs något vettigt innan allt det roliga ska börja;) försten om ni vill veta så var det första gången i trean som jag gick osminkad till skolan även om man såg skit trött ut så bar det sjukt skönt! onödig fakta jag vet men det var en stor händelse för mig! Ha det bra!

Evve


NU KÖR VI 50- DAGARS!

 
 

Mitt i stressen får man inte glömma av att le

Jag känner att jag skriver väldigt mycket le nu förtiden. Men det är något som flera glömmer av så vill bara påminna om det. Hoppas allt är bra med er! Själv mår jag faktiskt bra och det finns hopp om livet som min pappa brukar säga. Vi är just nu i slutspurten med det största jobbet på rapporten (projektarbetet, vi ska även efter skickat in arbetet opponera på någon annan och sedan bli opponerade på då ska vi försvara vårat arbete.) Jag kan säga att jag är inte alls avundsjuk på alla er som gör något ni tycker om och som är praktiskt! Fyyy f*n vad jag hatar allt som har med rapporter och det där j*vla vetenskapliga språket att göra! Nu tänker ni säkert varför går du då samhäll och den tanken har slagit mig tusen miljarder gånger med! Men svaret är nog det var brett och jag gillar samhällkunskap och psykologi och sånt dock hatar jag historia och matte. Men det var något man fick ta på köpte!. Sedan så viste jag inte vad jag ville göra och samhäll är brett och du kan plugga vidare till i stort sett vad som helst efter gymnasiet med. Men något partiskt hade fasen inte skadat känner man nu efter tre år om jag inte hade fått några praktiska ämne som typ musik, massage, webbdesign och multimedia så hade jag nog inte överlevt. Okej nu överdriver jag lite men jag är inte sådan som måste ha top betyg i allt men eftersom man har hamnat i en klass med sådana människor har man själv nästan blivit lite sådan och jag har inte lätt för skola men jag har ändå kämpat på och lagt det på min nivå och det har ju liksom gått bra så jag är glad över det. Det blir mycket vad man gör det till som man brukar säga. 

Åter till dagen. Idag har det varit skola dock har vi haft ganska många inställda lektioner som vanligt så man blir inte förvånad men den tiden fick i stället gå till projektarbete. Sedan har alla gått och taggat upp sig inför morgondagen då det endast är 50-dagar till studenten! Det ska firas i skolan med utklädnad och jag ska vara hockey spelare och på kvällen ska vi till husaren. Dagen imorgon kommer gå i ett men det kommer bli grymt man lär ju vara trött på onsdag men har bara två lektioner så det kommer inte bli några problem med det. 

 

Nu uppstod ett problem så måste dra till Becka!

 

Ha det bra

evve

 


Ibland blir man glad över att bara se vissa saker och detta får mig att le

Nytt blandat med gammalt 
 
Bild ovan tagen av: Linn Carlsson
 
 
'
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag 13/4

Hej på er!

Idag är det lördag och det betyder sovmorgon. Det var underbart skönt att få sova ut. Det är man inte bortskämd med precis. Idag har jag varit en sväng på stan och det blev ett par byxor och jag fick min bror till att köpa ett par jätte snygga ralph lauren skor tänk att han lyssnar på syrran. Sedan skulle vi luncha på Bishoparms men efter att väntat i 45 min och inte ens fått dricka och det var bara en servitör och massor folk så gick vi och då åkte vi till max istället men det var ju hur mycket folk som helst där så det blev till slut pizza. Sen har jag pluggat lite och slappat. Sen nu ikväll har jag kollat på film och ätit godis för mig själv för resten av familjen är ute och flänger. Men ska strax åka och hämta mamma och pappa. Så det var väl min dag det.

Igår: skola, gym, mys med familjen
Imorgon: jobb, sedan projektarbete
Måndag: skola, projektarbete
Tisdag: skola, utgång pga 50dagar till studenten LÄNGTAR!!!!

Ne nu måste jag hämta mamma och pappa!

ha det bra
evve

Torsdag

Hejsan!

Det blev en lång skoldag idag för mig var i skolan från åtta till kvart över fem. Hade först en lektion och sedan hål och sedan prov och sen hade jag hål då vi gjorde på projektet och sedan hade jag lektion och sen efter det så har jag och becka suttit med projekt tills nu. Vi är i slutspurten nu så vi kör hårt nu. Är grymt glad för nu har jag bara ett prov och sedan några inlämningar kvar och sen är det studenten. Det är typ bara 8 veckor kvar eller något nu. Men det är grymt skönt att slippa ha massor prov gillar inlämningar mer för de kan man göra i sin egen takt och sitta när man har tid med dem. Resten av kvällen ska jag träna och sedan sätta mig i soffan och kolla på tv för det har inte jag gjort på ett bra tag men innan det ska jag gör lite plugg så jag blir av med lite.

Hoppas ni har det bra! Jag själv tycker att man har blivit lite lugnare och det känns bra. Det känns som man har mer koll på läget och allt känns stabilt för nu har vi fått reda på de sista inlämningarna typ och då kan man börja planera dem. Är sjukt taggad inför stundenten och på tisdag är det bara 50 dagar kvar och det ska firas!! Sport tema är det och jag har fixat skoloutfiten (vi ska vara utklädda) men på kvällen blir det vanliga kläder.


Ha det bra!
Evve


Rörigt jag vet men var tvungen!

Det känns som allt ger en panik genom att bara tänka på det. Jag vet inte varför men det kanske är att det är så mycket som måste göras och så mycket man vill göra hela tiden. Både skola, studenten, mitt egna liv allt! Sen är ju jag sån att jag vill hinna allt och vara över allt och vill ha allt. Det var så skönt att vara typ 10 år då mamma och pappa tog hand om allt och man själv gjorde de läxor man hade och sedan lekte man bara och hade roligt. Men nu ska det göras det, köpas det, ringa dit, åka dit, plugga detta, planera framtid och massor mer. Asså jag vill inte planera hela min framtid liksom jag vill göra det jag känner för och sedan kämpa och göra det jag tycker är roligt. Jag vill inte planera nu att det och det ska jag göra sen kommer det bli så och så och sen går jag i pension och så kan det bli så och så. Ne fy vad tråkigt då vet man ju redan allt som kommer hända på förhand jag vill ha mer spontant och ta vara på alla chanser och möjligheter livet kan bjuda på under tidens gång och jag vill lösa alla hinder när de kommer. Jag vill kunna känna att jag fått ut något positivt med livet! Jag tror mest nu att jag är en förvirrad ny bliven vuxen som är på väg ut i livet och ska stå på egna ben och klippa navelsträngen. Jag antar att det är helt normalt även om det tar emot lite. Jag vill klara mig själv och ha mitt egna liv och fatta mina egna beslut men ändå är det så skit skönt att mamma och pappa sköter allt. Men jag ska ta allt i lugnt tempo och stanna upp och fundera då och då och allt kommer lösa sig om man bara vill det även om allt kan kännas hopplöst ibland. Mamma säger alltid när jag vill något och så, "det löser sig oroa dig inte i onödan". Den rösen hon säger det med får jag jämt i huvudet när jag ska göra nya saker nu för tiden. Tänk vad en röst kan få en lugn! Livet ska bli grymt och det är något jag själv bara kan se till att det blir med stöd förstås från nära och kära så nu ska jag ta tag i allt och gå in med rätt inställning och allt ska bli grymt!

Godnatt
Evve


Jag ska kämpa ända in i mål och jag ska ta mig igenom alla hinder på vägen även om det krävs blod svett och tårar för att jag vet att den 5 juni kommer jag stå där överlycklig med min vita egna student mössa på huvudet! Då är det all in av glädje!


Smögen!


Min dag

Fy jag känner mig helt utpumpad orkar typ inget skulle helst bara vilja sova men det kommer inte bli så bra om jag hade lagt mig när jag hade velat lagt mig. Dagen startade med ingen sovmorgon för mig inte. När vi var fixade och klara for jag och min mor och far till badet där klubben skulle ha sin första stora tävling. Jag själv stod som vändnings kontrollant hela dagen. Jag fick även beröm för mina insattser i klubben och jag var nära på att börja gråta. Det kom så oväntat och jag gillar inte när ett helt rum med massor människor bara sitter tyst och lyssnar på när den före detta ordföranden i klubben står och nästan håller ett tal bara till mig och avslutats med en enorm applåd. Dessa ord jag fick gav en så sjukt mycket energi och det är inte förens då man verkligen fattar att det är mycket jobb och energi man lägger ner och har lagt ner och att det arbeta man gör betyder så mycket för en hel klubb. Jag trodde inte det jag gjorde betydde så mycket utan jag har mest gjort det för att jag har tyckt det varit roligt. Jag är inte en sådan som gråter åt sånt men asså det var så sjukt nära för jag blev så glad det kändes så stort. Detta är något jag kommer må bra över ett tag framåt och det får en att vilja kämpa ännu mera! Så ett tips till alla er hårt arbete lönar sig men kom ihåg att ha roligt på vägen! Dock när jag satt inne på badet och såg ut över barnen så fick det mig att förstå hur många barn jag har lärt simma jag har nästan haft alla barn i klubben det kanske är ca 10 st av de äldsta som jag inte haft typ i simskolan. Jag kände mig helt plötsligt inte som nybliven vuxen utan mer som en 30 åring. Blev nästan lite rädd! Men efter ett par timmar som funktionär fick jag äntligen mitt intyg på att jag är utbildad tävlingsfunktionär. Vilket betyder att jag kan ta tid och vara vändningskontrolland på olika simtävlingar. Lite häftigt tycker jag. Efter tävlingen åkte vi hem och jag var så äcklig så jag sprang in i duschen och där stod jag ett tag för det är ju så sjukt enormt skönt att duscha. Sedan nu ikväll har jag slappat och ätit super god tacos. Resten av kvällen ska jag slappa och tror jag snart ska gå och lägga mig faktiskt. 

 

Imorgon blir det skola och massor plugg efter det. 

 

Ha det så bra!'

 

evve

 

 


Chill Lördag

Hej på er!

 

Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag bra är sjukt trött och skulle helst bara vilja sova men det finns så mycket att göra så det är bara att göra det. Värdet ute är inte så jätte lockande heller hade tänkt ta en promenad men jag vet inte om det blir av. 

 

Idag har jag tagit lång sovmorgon och efter det så gjorde jag mig i ordning och så for jag och mamma ner på stan en liten sväng. Vi kollade på smycken och väska till balen och sedan kollade jag om de skorna jag ha ha på studentdagen fanns kvar. Smycken hittade jag inget eller jo ett halsband men jag tänker inte lägga 2800 kr på något jag bara ska ha en gång så det blev inga smycken. Det finns typ inget heller men jag hittade ett äkta silver halsband här hemma som jag inte haft så mycket som skulle vara snyggt till klänningen så tror det kommer bli det. Väska hittade jag och det blev en svart som har en likadan detalj som min klänning har. Sedan skorna fanns kvar så de ska jag ner och köpa i veckan så är det gjort. När skorna är införskaffade är mina outfiter klara inför studenten så sjukt skönt eller jag väntar fortfarande på min balklänning som är på uppsyning men den har liksom varit på det i snart 3 månade och börjar bli lite orolig över att de kanske har gett den till någon annan och då blir jag FÖRBANNAD! Men då är det ju liksom upp till dem att fixa en likadan för jag har liksom betalt eller i alla fall halva. Resten av dagen har jag pluggat geografi som jag förstår nada av och sedan har jag pillat på min multimediaproduktion och det är inte så mycket kvar på den nu. Så när den är klar så är jag klar med min kurs vilket är skönt. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på det blir nog min bästa vän soffan tror jag. 

 

Igår var det ingen skola men vi satt från halv 10 till halv 6 med vårat projektarbete och det var ju inte precis det roligaste man kan göra men det ska ju in om två veckor så då är det bara att kämpa på. Sedan körde jag ner mamma och pappa på stan och jag själv åkte vidare till Anna där vi åt god mat med hennes familj. Sen åkte Jag och Anna och kollade på Let´s dance tills vi väldigt spontant med Emelie och Helen och massor andra skulle bowlade. Jag var helt kass igår tur att tjejerna var spel glada så de kunde spela lite åt mig och få upp poängen annars hade jag varit typ hur långt efter alla andra som helst. Det där med bowling är inte min grej riktigt men förra gången gick faktiskt bra. 

 

Imorgon ska jag vara funktionär på simtävling då min klubb anordnar den. Så det blir en hel dag i badhuset men vad gör man inte för sin klubb och för att få intyget om att jag är färdig utbildat grund funktionär. Kommer nog somna gott på kvällen sen. 

 

Ni får ha det så bra!

 

evve

 

 


Då var det helg snart igen

Det blir ingen mer skola för mig denna vecka mer än projekt arbete imorgon. Vi ska gå igenom de sista på frågeställningarna hemma hos mig imorgon och sen ska vi börja på slutsatserna. Det börjar närma sig slutet på projektet nu och det är så grymt skönt. Idag har jag som vanligt haft en ovärd skoldag. Första lektionen var kl.08.00 imorses efter den gjorde jag lite plugg i väntan på att becks skulle bli klar med något prov. Sedan åkte vi hem och hemma så slappade jag och fixade lite små saker. Sedan åkte jag på min sista lektion som började halv 3. Multimedia är soft och roligt men lektionerna är så oseriösa men jag fick en hel del gjort ändå. Det är inte så jätte mycket kvar nu på min mulitimediaproduktion så det är skönt ska försöka göra klart den så fort som möjligt så slipper jag det sen. Efter skolan hämtade pappa upp mig så skulle vi hämta v60 på servicen och nu sitter jag här hemma igen och ska nog göra lite plugg och kanske träna senare sen. Känner för gym idag det blev en promenad i går på 5km det var riktigt skönt. Men idag känner jag för att bygga på mina "stora" muskler. Jag är så sjukt klen i mina armar det är som all min styrka hoppar ner i benen för i benen har jag styrka kan jag allt erkänna. Men jag tycker ben och mage är roligare att träna och det märker man för det är där jag är starkas, borde nog köra lika mycket armar så jag har börjat med lite mer armar, bröst nu så vi får se om det händer något. Ne nu ska jag plugga borde plugga geografi men multimedia är roligare så det blir nog det!

Ha det bra
Evve


Onsdags häng i skolan

Just nu sitter jag och väntar på att min sista lektion ska börja. Det är samhäll så vi ska göra projekt det är ju typ det hela kursen går ut på i C kursen. Sen ska jag ta bilen och fara hem och kanske plugga lite. Sen ikväll kanske jag ska träna vi får se vad som händer helt enkelt.
För övrig är det bra har varit lite nere men fick precis ett lugnande besked om att mitt sommarjobb är spikat, jag har vetat att jag ska jobba men nu är det spikat. Så det blir en sommar i Hjo igen men nu kommer jag vara schema lagd badvakt med efter simlärarjobbet så det känns grymt bra. Förra året var jag bara på inringning och det var väl sådär men det funkade. Så jag blev på riktigt bra humör nu!

Ne nu börjar jag snart så ha det bra!

evve

-


Skola igen

Imorgon är det åter igen skola. Jag har bara fyra lektioner denna veckan imorgon har jag tre och på torsdag har jag en. Sedan på fredag har vi projektdag så vi är på sätt och vis lediga. Idag kom min projekt grupp till mig och vi jobbade lite. Sedan åkte de och då åt jag lite och sedan har jag slappat. Just nu sitter jag på altanen och försöker få lite färg i ansiktet det är aldrig fel medans jag har telia i luren. Jag står i kö och jag hatar det men vi får se om jag ens får hjälp med det jag vill ha hjälp med. Har även idag bokat soldusch som jag och Anna och Johanna ska göra innan student veckan. Så vi är bruna till balen och studenten. Jag får inte sola solarium så det var det enda sättet för mig att bli brun. Jag har ganska känsliga leverfläckar så solarium skulle kunna skada de rejällt för att det är så starkt och innehåller sånt som de inte tål. Hud på KSS har typ varit väldigt noga med att säga det till mig att sola inte solarium så det är väl bäst att lyssna på dem. Dock vanlig sol är jag inte känslig mot och det är jag väldigt glad över för annars hade jag inte överlevt. Resten av dagen ska jag träna och slappa.

Ne nu börjar det bli min tur så bäst jag lutar luren mot örat.

Ha det bra!

Evve


Där trivs jag


Nu är snart påsken över

Tjolahopp

Hur har ni det? Själv har jag det bra det känns som man rullar fram snart efter all mat. Jag har haft fullt upp i helgen men det har varit roligt och mysigt. Igår blev det tre rätter på Smögenhavsbad. Vi åt en fisk buffé till förrätt och sedan kalv med gräddsås, potatis och en speciell gurka och sedan var det tårta till efterrätt. Såsen och potatisen till maten var grymt gott köttet smakade jag lite på bara jag kan inte äta små djur det går bara inte man blir typ illa mående och sen ser man lilla kalven framför sig det samma med lam och vilt. Efterrätten såg jätte smarrig ut men den innehöll hasselnöt och jag var propp mät så det fick bli en kopp med jätte gott te istället för att skippa kliande i munnen och hals. Sedan gick vi på smögen bryggan lite och sedan åkte vi till villavagnen för att se så allt var bra vi har bytt fönster under vintern så vi skulle se så det hållit. Sedan åkte vi hem och då gick jag ut och gick. Det är så skönt att ta på sig en skön outfit och musik i öronen och bara gå 5-6km och bara fundera och filosofera. Kvällen blev väldigt lugn.

Idag har min kusin konfirmerat sig. Det var lite långt tråkigt i kyrkan tur mobilen finns. Jag är inte jätte förtjust att vara i kyrkan och jag skulle inte vilja kalla mig troende heller tycker att det egentligen är lite fånigt. Därför att det känns så påhittat allt ihop! Jag har konfirmerat mig och är döpt i svenska kyrkan men det var väl mest för presenterna och träffa människor och inte för tron. Jag tror inte på någon gubbe som sitter uppe i himmelen med vitt skägg och som styr allt och kallar sig gud. Jag tycker som sagt att det känns som en påhittad historia som någon hittat på förr för att lura människor att få makt eller något. Men det är ju min åsikt och jag har inget emot folk som är religiösa men jag själv är inte troende jag har flera vänner som är troende och jag tycker verkligen inte illa om dem för det. Alla får vara som man vill och tro på vad man vill! Efter kyrkan så åkte vi hem till min faster och åt lite och pratade med lite släktingar och så. Nu sitter jag här i mina underbara randiga mjukisar och vill göra något men vet inte vad hade tänkt baka men jag är inte sugen på något sött och bröd orkar jag inte. Så det skippade jag får väl se vad jag gör om jag ens orkar röra rumpan från fåtöljen.

Ha det bra
Evve


RSS 2.0