Midsommarafton

Hej!
 
Fy vad fort tiden går man hinner inte med allt man vill känns det som men jag har i alla falla hunnit med mycket av det. 
 
Idag är det midsommarafton och det tillbringas hemma hos mig med Anna, Anges och Erica och Agnes kusin. Vi ska äta ihjäl oss kan man tro eftersom vi har köpt så sjukt mycket mat. Men vi får dejta maten idag då vi inte har någon oss kär typ en kille eller jo en av oss har men han är inte med idag. Haha ne men en dag kommer väl min prins ridanades på en vit enhörning och hämtar mig. Men när vet man aldrig men om du läser detta så väntar jag på dig så du vet!
 
Vi ska äta, spela spel, grilla och bara ha det roligt ihop. Vi ska ha en lung och skön midsommar. 
 
Imorgon tar jag bussen ner till Kungshamn där även min familj befinner sig just nu. Så kanske jag äntligen får åka lite båt :D som jag har längtat! Så åker jag hem sedan på söndag kväll kände att jag ville åka ner en sväng. 
 
Ne nu måste jag städa iordning och fixa det sista för jag har skickat brudarna på uppdrag att fixa blommor och grejer till en krans var det kommer nog sluta med att jag får göra alla så då får de allt plocka blommorna och göra skit göran ;) 
 
Ne nu hinner inte jag skriva mer men ni får ha det så bra!
 
 
Puss
evve

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0