Underbar dag

Fy vad skönt idag har vi verkligen slappat och bara tagit det lugnt.vi började med en bil tur hit och på vägen stannade vi på tråkiga torp. Det var flera år sedan jag var där för det är inget vidare där. Sedan efter det åt vi lite och sedan åkte vi vidare till vann. När vi hade fått rummet så bytte vi om till bikini och var på spat ett par timmar och badade i alla olika sorters pooler och bastuer. Sedan efter det så gick vi upp på hotellrummet och tog det lugnt och duschade av allt badvatten. Sen nu ikväll har vi njutit av en två rätters meny med röding till förrätt och lam till varmrätt. Jag har alltid haft lite svårt för lamm för jag ser ett litet sött lapp hoppandes framför mig men idag var det faktiskt gott. Till maten tog vi ett glas vin men det ångrar jag för det är inte riktigt min grej så Johanna fick ta delar av mitt med för att det skulle se bra ut haha! Efter middagen gick vi upp på rummet och slappade och pratade. Sedan har typ mina natt pigga vänner somnat medans jag själv inte är så jätte trött. Men ska nog försöka sova!

Imorgon blir det hotellfrukost och sedan ska vi ta bilen och åka vidare. Om det blir raka vägen eller omväg hem vet jag inte. Vi får väl se vad vi känner för.

Fick även reda på att på söndag ska jag till Kungshamn först och sedan vidare till Smögen och så ska vi äta på smögenshavsbad. Så jag är hur glad som helst det är sjukt hur mycket man kan gilla ett ställe. Så nu ska jag få ännu mera positiv energi i kroppen.

Ne nu börjar de snarkas här bredvid mig och sånt klara inte jag av att sova till så det är bäst jag försöker somna fort. Dock är jag själv grymt bra på att prata tydligt i sömnen har jag fått höra.

God natt
evve


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0