Två från igår


:D glädje även om man är trött från natten !


6 dagar kvar!!!!!!:D:D:D


7 DAGAR!!!!!!! :D


Tisdag

Jag kan nog redan nu förvarna om att det kommer bli ganska dåligt uppdaterat här. För nu kör firandet ifrån och det är något varje dag nu förutom söndag. Allt från utgångar till klass grejer. Men det ska bli sjukt roligt.

Idag har jag bara slappat och kört gärnet på gymmet. Svetten bara rann av mig. Körde kondition och sedan ben och mage. Mina favorit muskler haha;) om en stund kommer Anna och hämtar mig och Johanna så ska vi åka ut till resten av alla västerhöjdare. Hoppas det blir en bra kväll. Imorgon så blir det skola igen och sen på kvällen ska vi ha samhällsmiddag på kvällen. Torsdag är det kort skoldag och sedan ska klassen nog ut ihop på kvällen. Fredag ska jag fixa lite och sen ska jag nog träffa tjejerna på kvällen. Lördag ska jag fira mamma och spray tan. Söndag vila upp mig och fixa. Sen på måndag är det avloppet och skumpartyt. Tisdag är jag ledig från skolan och då ska vi fixa kortege vagnen och lite sånt. Sen onsdag få smäller det!

Så nu vet ni!

Ha det bra!

Evve


:D


Måndag

Sitter just nu och rensar min skoldator tänkte göra en system uppdatering(eller vad det heter) så allt tas bort så jag slipper sitta och radera alla program som jag har fixat själv. Dock rensas inte allt på datorn så jag har fått sista och radera och fixa alla dokument och bilder jag har haft på datorn. Det är lite sorgligt faktiskt det är inte förens nu man inser hur mycket man egentligen har gjort. Vågar inte ens räka hur många timmar allt har tagit liksom då skulle jag typ bli deprimerad över att jag lagt så mycket tid på tråkigheter. Men egentligen har man ju fått något bra av det så det kanske inte är så deprimerande. Idag ska jag köpa det sista nu som jag måste fixa och sen ska jag nu börja hjälpa mamma mer. Denna vecka kan jag bara glida runt i skolan för jag är som sagt klar med allt. Det tar faktiskt inte så mycket emot att gå till skolan nu för man vet att det är chill och sen vill man nog njuta av skolan det sista nu. Ne nu ska jag fortsätta med att radera allt på datorn så den är klar när jag ska lämna in den.


Ha det bra!

evve

9 dagar kvar!


Lördag

Tjolahopp!

Just nu sitter jag i ett kol svart vardagsrum för mig själv, tur mobilen lysser upp annars hade jag varit livrädd. Mörker är verkligen inget för mig och har aldrig varit och kommer aldrig vara något för mig. Känner mig så ensam och rädd då. Idag har jag tagit sovmorgon vilket har varit skönt sen har jag testat hur jag ska ha mitt smink på balen och har nu kommit fram till en Lagom och fin make hoppas bara jag kan göra om den. Sen blev det fika med mamma, pappa och pappas kompis. Efter det tog jag bilen och hämtade farmor och vi åkte vidare och hämtade mat inför kalaset som vi precis har avslutat. Vi har firat min farmor och mamma som har och ska snart fylla år. Det har varit en mycket mysig kväll. Alla har sagt att jag ser lite från varande och glad ut kanske beror de på att jag har så mycket i huvudet och är sjukt taggad på studenten. För de la även till att så fort de pratade om studenten så sken jag upp ännu mera. Men det är lite läskigt för jag känner mig så lite för att ta studenten alla har liksom varit så stora! Man hänger inte med riktigt tiden går så fort och man känner sig inte så stor som man egentligen är. Så där fick ni svaret på varför jag är som jag är haha!

Igår kväll så åkte vi till tibro och kollade på våmbs damer. Efter det körde jag iväg till Hjo och där satte vi oss i hamnen och bara njöt ett tag. Så mysigt! Så där satt vi em bra stund jag,becka, Anna och josse. Sen for vi hem och då hamnade jag och Anna och becka hos Anna en sväng.

Imorgon ska jag sova ut. Sen ska jag träffa Emelie så ska vi kolla på klassfotbollen och sen till kommer nog Anna en stund med lite senare. Sen ska jag och mamma även hinna kolla ut foto ställe inför balbilderna och fixa med det. Så det blir nog en bra dag.

Mamma erkände idag att igår när hon hade hämta min student skylt så blev hon nästan lite tårögd( vill tillägga att jag får inte se den och är sjukt nyfiken undra vart hon gömt den). Tänk då själva student dagen om hon gråter kommer ju fasen inte jag kunna hålla mig! Jag är känsligare än vad många tror att jag är jag har lärt mig att hålla emot men ibland går det bara inte. Studenten är ju egentligen både sorgsen och glad. Men jag ska försöka att bara tänka på det glada och ha en grym dag!

Ne nu ska jag göra ordning mig och sen ska jag sova.

Godnatt!

evve


Nedräkningen börjar


Fredag

Nu är alla prov och inlämningar på gymnasiet klart och jag slipper allt det nu! Äntligen som jag har längtat!!!!idag hade jag mitt sista prov och sen ett bröllopstal och sen slutade jag. Om en stund ska jag hem till Anna sen ska vi hämta becka och josse så ska vi åka till tibro eller något lite illa att jag inte vet eftersom det är jag som kör. Men de andra vet nog så de får väl säga vart jag ska. Vi ska kolla på några kompisar som ska spela fotboll. Sen vet jag inte vad som händer resten av kvällen vi får helt enkelt se.

Nu är det inte alls långt kvar ju! Mamma hade hämtat mil skyllt idag så det är strängt förbjudet att vars i halva vardagsrummet. Jag själv har lite kvar att fixa men det är inte så mycket så det är skönt.

Ne nu ska jag slappa lite så ni får ha det så bra!

evve!


Snart så smäller det


Min tisdag

Sovmorgon, köpte en klänning, handlade med mamma, en lektion, slappa, plugg,träna,duscha, slappa framför tv:n !

Så roligt ha jag haft idag. Jag har mer och mer börjat fundera över vad gör man på veckodagarna när man inte har plugg? Jag har liksom i tre pr haft plugg i stort sett varje dag förutom sommarloven! Jag kanske får ett helt nytt liv nu. Det löser sig nog med tiden jag lär inte bli stilla sittandes i alla fall för det är jag för rastlös för.

Imorgon är det nu bara 14 dagar eller 2 veckor. Och redan nästa vecka börjar allt firande. Det kommer bli grymt roligt.

Jag vet inte vad jag ska skriva så hejdå!

Evve


Snart dags för riktig sommar!

Som för mig är göra vad man vill då är det sommar. Denna sommaren ska jag jobba, äventyra, träffa vänner och nya människor , jag ska åka båt, bada i mängder, grilla, vara busig.... Listan kan göras lång. Jag ska ha en grym sommar! Den ska innehålla både spontanitet och planerade saker. Förstås kommer mycket jobb stå på schemat men det är bara roligt. Hoppas på grymt väder så man slipper allt regn och sen är det mer folk som kommer och badar då vilket är lite roligare. Sen är det ju grymt att vara på ett sånt underbart sommar ställe som Hjo eller i alla fall så länge det är sol;)

Ne nu ska jag drömma mig tre veckor fram och ta det lugnt.

Ha det bra!
Evve


Dagens Evve status

Ryggen svider och jag kan typ bara ha en tröja på mig. Huvudet vill bara sova, plugga till prov kommer jag inte ihåg hur man gör för jag har inte haft prov på typ hela trean tror jag endast har haft 8 st eller något inte alls mycket för att gå samhäll. Vädret är piss så mina planer om att sola resten av kroppen som har någon nyans av vitt gick ur tanken. Jag har lite panik över de två vita sträcken som råkade bli in solade på ryggen igår! Låt mig citera mammas kommentar " det är inte mitt problem!". Hallå ska inte mammor var stöttande eller och komma med förslag. Det är tur att jag är en problemlösare då som kan fixa det själv förhoppningsvis.

Ja ni förstår säkert att denna söndag kanske inte är den bästa. Men eftersom man vet att det bara är lite mindre än 3 veckor kvar till studenten så faller inte humöret ner utan är stabilt.

Hoppas allt är bra med er! Idag har inte jag gjort så många knop kan jag väl påstå. Jag har väl mest gått runt i min egna bubbla och fixat lite. Har fixat min studentklänning så att underklänningen går ihop med den. Hade nästan tankar på att sy fast den på kroppen så behöver man inte oroa sig för att den ska åka upp sådär bara. Men tanken på smärtan gjorde att jag skippade det. Jag har faktiskt för säkerhets skull köpt ett par hudfärgade trosor utan kant så underkläderna kommer inte synas. Vill ni veta en sak! Detta är min första vita klänning jag äger. Jag har aldrig gillat vita klänningar förens nu på senare tid och nu har jag köpt två. Så nu vet ni det.

Om en liten stund ska jag åka och träna känner att träningen har fått lida ganska mycket denna vecka. Jag är väldigt pepp idag på att träna så det blir nog grymt.

Ne nu ska jag försöka plugga lite vilket jag tror kommer sluta med att jag sitter med pappren bredvid mig och gör allt annat istället.

Föresten igår jag gick och la mig mitt i ESC röstningen men innan jag la mig sa jag till mamma Danmark kommer vinna. Sen när man vaknar på morgonen och öppnar upp Twitter och Facebook så ser man Danmark vann! Jag är bäst!!

Ha en fortsatt bra söndag!

evve


Jag bjuder på mig själv!


Lördag

Hej på er!

Fy vad det bränner på min rygg! Jag är så klantig och har bränt mig och det värsta av allt är att jag har två vita sträck på ryggen från mitt linne. Och om 3 veckor ska jag ha klänning som är bar i ryggen och på framsidan!!!!!! Jag får göra allt jag kan för att det ska bli bra. Idag har jag och mamma stöttat pappa som sprungit göteborgsvarvet. Det har varit äckligt varmt och solen har verkligen tagit alla krafter och skadat halva min kropp! Ja jag vet jag är känslig för solen men jag smörjande mig faktiskt men när man blir varm så rinner det bort med svetten. Så det är väl vad jag har gjort hela dagen.

Just nu sitter jag och kollar på Eurovision songcontest. Lite segt tycker jag! Men det känns ändå lite roligt att det är i Sverige även om det inte känns så. Det är roligt att få uppleva det.

Igår så var det skolan på dagen. Efter skolan åkte vi runt lite och åt glas jag och Erica och Anna. Sedan hämtade vi Annas bror och åkte hem. Väl hemma blev det grillning med familjen innan jag for ner till Anna för att invänta becka så hon skulle bli klar. Under tiden kollade vi lite på Annas brors match. Sen kvällen blev väl kanske inte som planerad men den var ändå mysig. Efter lite runt åkande och fixande hamnade vi i karstorp där några från klassen var. Vår klass har nu sisådär 3 veckor innan vi slutar kommit på att vi kanske skulle ha bättre sammanhållning. Så vi grillade marsmallows och pratade och så. Det var mysigt. Det blev en sen kväll!

Fy det känns som jag ska somna när som helst sov bara ca 4,5timma i natt och sedan varit ute hela dagen plus ha kört bil ända från Gbg hem det tar på krafterna. När man åker i bilen med mamma och pappa känns det som att man fortfarande övningskör! Men det gör jag ju inte för jag har ju ett eget körkort liksom men man får fortfarande den känslan.

Imorgon ska jag sova ut och träna och sen borde jag börja plugga till mitt sista prov och det sista på gymnasiet.

Ne nu ska jag fortsätta kolla på tv.

Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi!
evve


13skoldagar eller 20 dagar eller 2veckor och 6 dagar !

Fattar ni det är inte alls långt kvar till studenten. Och jag vet att ni säkert är trötta på att höra mitt tjat om studenten. Men ni får stå ut för det en stor dag som jag har längtat efter sen jag började skolan. Jag kommer ihåg när man var liten och kollade på kortegen. Jag tänkte då en vacker dag ska jag stå där med min egna vita mössa och det är inte alls långt kvar nu. Jag är stolt över mig själva att jag klarat dessa tre på smahällaprogramet. Jag har bevisat att man behöver inte vara en plugghäst för att klara det bra ändå. Vist har man får slita men jag är ändå stolt över allt jag gjort. Jag har nu bara ett prov kvar sen har jag gjort mitt på gymnasiet. Lite tråkigt samtidigt som de ska bli roligt att få ta tag i livet själv och får fira en grym student med.

Idag har jag haft två lektioner och båda hade jag redovisning. Sen efter skolan körde jag hem Anna och sedan satte jag mig i solen lite. Dock var det ganska många moln som förstörde! Men men just nu sitter jag i soffan och gör absolut inget. Jag, Anna, Rebecka och Erica tänkte fira att det bara är 20-dagar kvar så vi får se vad vi gör.

Ne nu ska jag snart åka och hämta mamma.

Ni får ha det så bra!
evve


Snabb inlägg

Hej!

Hoppas allt är bra med er. Idag har jag varit så sjukt seg och har helst av allt bara velat göra något roligt eller sova men istället har man fått plugga och det håller jag på med än. Ska strax göra en intervju som jag ska använda till en inlämning. Lite läskigt men jag ska klara det. Sen ska jag åka och träna tänkte jag och vi får väl se det kanske kan pigga upp mig lite. Jag längtar till fredag för då är min sista och jobbiga inlämning klar. Sen har jag bara ett prov och ett tal kvar sen är det STUDENTEN som gäller. Det är nästan som man ska fira med ett glas champagne då eller något eller det kanske man ska spara till studentdagen. Vi får se hur det blir!

Just nu längtar jag något enormt efter studenten och allt innan. Det börjar redan veckan innan med massor firande. Jag och Anna har bestämt oss för att vi ska fasen ha en grym student och göra allt för att det ska bli grymt!

Ne nu måste jag ringa och göra min intervju.

Ha det bra!

evve

Söndag och sista lediga dagen

Imorgon är det back to school som gäller men jag har lång sovmorgon så det är ganska skönt. Kan nog tänka mig att skolan kommer vara ganska tom på 3:or denna vecka då alla är i napa. Men det kommer rulla på som vanligt ändå. Veckan som kommer ska jag göra klart min sista inlämning och sedan en redovisning och efter den veckan så har jag bara ett prov och en redovisning kvar sen ska jag fira och tagga studenten. Det är sjukt hur fort dagarna bara försvinner. Men det är skönt att det inte är så mycket kvar nu. Idag har jag tagit sovmorgon och sen satte jag mig i solen som var i morses och åt frukost. Jag var tvungen att sätta mig på framsidan för där var det mest sol och lättast och sitta men man känner sig så ut tittat då av alla som går förbi men jag kände att det är bara 24 dagar kvar nu och jag måste bli brun så det var bara stänga in sig i sig själv. För brun ska jag bli! Efter det så har jag bara slappat och funderat lite på den grymt tråkiga historia inlämningen. Har även tänkt åka och träna men jag har noll motivation. Soffan lockar lite mer och detta är inte likt mig jag antar väl att jag är trött eller något men det är ingen bra anledning så jag ska försöka komma iväg snart. Sedan antar jag att det snart är slut på lugnet här hemma då resten av familjen kommer hem. 

 

Igår var jag på stan med mormor på dagen. Hon ville ha smakråd och lite hjälp att hitta lite nya kläder. Dock är det lite svårt att få henne ur det gamla tänket och få henne att inse lite nyare stilar. Men det blev lite kläder och mormor var nöjd så det var väl bra. Jag själv köpte en bikini överdel jag kände att det är bra att ha en till för det är mycket skönare att jobba i bikini (under arbetskläderna) och sen är det ju bra ifall man skulle behöva hoppa i och rädda någon. Sedan köpte jag även ett linne jag tänkte ha på någon av student festerna antar att det får bli 100timmars för skumpartyt vet jag inte vad man ska ha på sig för allt lär ju bli förstört. Efter stan åkte jag hem och slappade lite sen så lagade jag mat och sen kom Anna. Sen åkte jag, Anna och Johanna och köpte lite godis till kvällen. Resten av kvällen bestod av mycket pratande och det var jätte mysigt. Man blir så lugn av att prata med er tjejer. 

 

Ni får ha det så bra så hörs vi!

evve

 


Nu är det inte alls långt kvar! Är sjukt taggad!


Le


Fredag

Denna veckan har nästan varenda dag känt som fredag jag vet inte varför men så är det bara. Jag tycker att det får bli lite sol igen så man kan sola för nu min röda bränna dämpats och gör inte ont längre. Jag solade ett par timmar i tisdags och såklart glömde jag ta solkräm och jag har ju ganska känslig hud som lätt bränner sig och såklart brände jag hela bröstet och näsan och kinderna. Det sved i flera dagar men jag får skylla mig själv. Det var så roligt för när jag kom till skolan dagen efter så skrattade Erica och Anna åt mig och så och sen typ flera timmar senare kommer becka helt seriöst " evve har du bränt dig lite eller?" haha hon hade alltså inte hört Erica och Annas tjataned. Det låter inte så roligt här kanske men det var det om man var med om det. Jag har vill ha mer sol så jag kan få lite grundfärg innan solduschen så det inte bara blir fejt. 
 
Idag blev jag väckt halv 7 första gången men lyckades somna om till 8 då mamma ville att jag skulle äta frukost med dem innan de åkte. Så jag fick fint gå upp och äta med dem och sen så slappade jag lite. Senare sen så åkte jag och tränade och gjorde mig i ordning och åt lite lunch. Sedan for jag och Anna till Hjo och tusen andra ställen. Vi åkte runt på okänd mark (för oss är typ igelstorp, värsås, vreten, stenstrop, varola, med mera okända stället eller det är väl ställen i alla fall som vi inte brukar direkt åka till kanske pga att det inte är de roligaste ställena och sedan är det mesta landet vilket inte riktigt är mitt ställe) vi kände oss väldigt lost men vi körde och kom till slut hem. Just nu sitter jag i soffan och kollar lite på datorn ska nog snart äta lite sushi och kolla på let´s dance och äta godis. Så det är väl min kväll det en slapp kväll kan vara skönt efter allt bliåkande. 
 
Imorgon ska jag försöka göra lite på min historia inlämning som jag hela tiden har skjutit upp. Sen kanske det blir en tur till stan som inte blev av idag och sen kanske en promenad på dagen. Sen på kvällen kommer Anna till mig så ska vi laga mat och så kanske Johanna kommer med. Vad vi hittar på sen vet jag inte. 
 
Jag är så sjukt sugen på att köpa en bikini men vad för någon vet jag inte. Sedan är jag väldigt sugen på att köpa en macbook pro och jag tror att det kommer bli en sån dator om några veckor. Ska ge min nuvarande "hemma" dator till mamma och pappa och så ska jag gå och köpa en ny och det ska bli en macbook. Tror att veckan efter studenten så kanske jag sitter med en i knät ska få lite bidrag i student present och sen behöver jag inte datorn förens efter studenten för jag har än så länge skoldatorn. Så nu ska jag äntligen köpa en dator jag vill ha och inte bara köpa en för att jag måste. Det jag funderara över nu är bara om jag ska köpa en "vanlig" eller en med retina-skärm. Men det blir nog bra. 
 
Ne nu hungrar jag ihjäl snart så jag ska äta nu.
 
Ha det bra!
evve

Känns som lördag men det är bara torsdag

Precis som rubriken säger känner jag. Idag har jag varit så sjukt seg och har inte känt för att göra något. Så jag har slappat sedan har jag varit och handlat och fixat lite med mamma och sen har jag nu lagat kvällsmaten eller för er som föredrar ordet middag. Sen har jag öven testat hela min baloutfit för att se så allt passar men både jag och mamma var eniga om att allt passa men vi ska nog åka och köpa ett armband till bara. Resten av kvällen ska jag slappa tänkte jag. Imorgon åker hela familjen utom jag till kusten och plockar i ordning för sommaren. Jag kände att jag behövde plugga sen skulle jag och Anna hitta på saker och så känner jag på mig att det kommer bli ganska rörigt när de plockar ordning så jag kände att jag stannar hemma. Dock är jag lite sugen men jag känner att jag vill hellre åka ner lite senare. Vi var nyss på kusten så jag kan vänta lite har ju nu liksom körkort så då kan man lättare åka dit oftare.
Igår var jag först i skolan på dagen och efter skolan åkte jag Anna och Emelie runt och sen senare åkte vi och åt ihop och handlade lite. Sedan ville Anna kolla på hennes brors match så alla tre åkte och gjorde det. Men det började regna så vi gick hem till Anna så jag behövde inte lida så länge. Sen på kvällen kollade vi på tv och pratade och hade det allmänt mysigt. Ni är sjukt sköna och underbara tjejer!
Morgon dagen är än lite oklar vad som händer så vi får se. Måste hinna träna lite i helgen med tänkte ja.

Ne nu ska jag kolla lite på tv och slappa.

Ni får ha det bra!
evve


Sommaren är typ här har ja hört!

Nu är projektet över äntligen som jag har längtat efter denna dag. Nu är det bara två redovisningar, en inlämning och ett prov sen är allt klart! Idag efter att kollat på ett par redovisningar for jag, Rebecka, Anna och Erica ner och tog en lunch på rådhuset ute i solen. Riktigt skönt! Just nu sitter jag i solen och tänkte försöka få lite bränna. Om en stund tänkte jag ta tag i lite plugg så bag får det gjort. Men först ska jag njuta lite i solen. Försöker att överleva utan solglasögon men ögonen rinner bara så får nog hämta dem. Mina ögon blev typ förstörda i somras av all sol som blänkte i poolen så jag är beroende av mina solglasögon ögon jag slog ju på stort förra sommaren och köpte äkta ray ban och det är inget jag ångrar det var värt varenda krona. Så det rekommenderar jag om ni har en krona över. Ne nu ska jag sola så ni får ha det bra!

evve


Tror det är dags för mig att gå en kurs i lär dig blogga kort!


:D


5 Maj

(Detta blev vist ganska långt nu på efterhand så du behöver inte läsa om du inte känner för det!)

Godnatt på er!

Jag ligger just nu i sängen och funderar men skulle inte vilja påstå att jag blir klokare för det!

Hoppas ni alla mår bra och njuter. Själv mår jag bra faktiskt jag är faktiskt inte trött eller så kanske det är så att jag inte hinner tänka på det riktigt. Dagarna går i ett och det finns alltid något att göra så här 30dagar innan studenten. Jag är dock trött på allt napa tjatande och alla tjejer som hela tiden lägger upp bilder på deras mat och skit. Men jag antar att det är väl bara en period just nu så man får väl stå ut. För övrigt är jag riktigt taggad på studenten dock har jag insett att det är en hel del att fixa men mycket är klart och tro det eller ej men klassen har blivit överens efter mycket om och men. Kan ju säga att vi lär ha den grymmaste kortegevagnen. Vi har ju bokat något jäkla ljud för 9000 + en DJ så nu hoppas jag fasen att det blir grymt! Men man tar ju bara studenten en gång i livet så vi kör liksom all in!

Idag har jag haft en lång men chill skoldag som vanligt har vi fått göra typ vad vi vill på lektionerna. Efter skolan åkte jag med becka hem och när jag kom hem andades jag ut lite och åt lite. Sedan for jag till gymet och fy så skönt det är jag har alltid varit sån att så fort det har blivit jobbigt så stannar jag men så är det inte längre utan när jag tröttnar höjer jag istället. Och det har gett resultat min kondis och styrka har förbättrats enormt och det är roligt att äntligen få tillbaka något av all träning. Jag är nog snart tillbaka till min gamla simarform haha. För efter att jag slutade så gick jag upp ett x antal kilon det märkte man väldigt mycket för jag kunde inte ha min byxor längre och jag tappade orken och kondisen och styrkan bara sjönk och jag brukar aldrig väga mig för jag tycker det är onödigt man väger liksom det man väger. Men min mamma såg att jag hade förändrats och det var hon som hjälpte mig att få mig uppåt igen med humöret och genom att jag blev glad så kom tränings humöret tillbaka. För de sista åren jag simmade så tränade jag så sjukt mycket för att inte ens vara någon elit utan gjorde det mest för att det var roligt. Jag missade inte en ända träning jag var jämt där. Men jag tror det blev för mycket och jag måste ha variation och till slut kändes de som att allt var likadant och jag tröttnade helt och alla mina tränings kompisar i min ålder slutade. Vilket resulterade i att jag var äldst i hela klubben av alla simmare och jag hade ingen att dela saker med längre. Jag hade jätte snälla simkompisar men vi var liksom inte på samma stadier i livet och att ha någon att skratta och prata med på träningen gör allt roligare. Sen har jag har alltid varit en person som aldrig har gått upp oavsett hur mycket jag ätit så jag har aldrig tänkt på vad jag ätit utan ätit när som helst och hur mycket som helst. Och det har ju gått när man tränat så mycket men så fort man slutar träna helt och äter lika mycket så händer det saker. Sen så började jag för lite mer än ett år sedan med något som gör att genom detta får kvinnorna lite mer söt sug och sånt och kan få lite kvinnliga former och jag viste det men samtidigt var jag så trött på alla finnar så jag fick välja och jag valde finnarna att jag ville bli av med dem och jag ångrar verkligen inte mitt val. För jag hade så ont av dem. Och detta gjorde även att jag förändrades. Och varför jag tog upp detta var för att jag fattade i somras att jag måste få förändring detta är inte jag. Jag är ingen person som inte tränar alls och bara latar mig . Så helt plötsligt började jag med gymmet på riktigt och verkligen utnyttjade det där gym kortet mamma nästan skaffat åt mig i onödan. Sedan har jag gjort det roligt och nu är det något som jag tycker är sjukt roligt. Och jag gör den träningen jag tycker är rolig. Tänkt att äta vanligt och tränar några gånger i veckan kan göra att man mår så bra. Jag tror inte ett dugg på alla de där så kallade dieterna och allt vad det heter vad fasen ät det du vill och njut. Som jag skrev tidigare så är jag trött på alla tjejer som lägger upp mat bilder och att de är så nyttiga och skit men jag tycker inte det verkar så nyttigt att bara äta frukt och banan pannkakor och de flesta ser ju nästan ut att svälta sig själva! Va fan ät och tig! Jag har aldrig följt dieter och vägt mig varje vecks och skit för jag tycker sånt är skratt retande jag väger mig aldrig och jag ska aldrig äga en våg för jag tycker att det är så onödigt man väger liksom det man väger huvudsaken är att man mår bra! Jag gillar faktiskt min kropp med mina kvinnliga figurer!

Oj nu kom jag in helt på andra saker sorry! Ni märker säkert att jag är ganska tydlig med vad jag tycker och det är liksom min åsikt ni behöver inte ha samma utan alla får ha sin. Det är något jag tycker är viktigt! Men glöm aldrig:

"Du ska tycka det för att du tycker det och inte för någon annan, du är du och så länge du mår bra så är allt bra"

Men efter träningen så satte jag mig i kvälls solen och solade lite samtidigt som jag gjorde mig av med lite plugg. Sen har jag bara slappat och nu tänkte jag sova.

Så hoppas ni inte tycker att jag är allt för knäpp. Men detta for bara ur mig!

Godnatt!
evve


Exakt en månad kvar idag till THE STUDENT!!!


2 superkrafter jag skulle vilja ha!

Jag kom just på hur coolt skulle det inte vara att kunna läsa andras tankar eller bli osynlig när man vill. Jag vet att det finns nog säkert lika många negativa saker som positiva saker med detta men jag ska skita i det negativa. 

Det finns en anledning till detta och jag tror i alla fall Anna kan lista ut varför.

 

Men tänk liksom att kunna läsa andras tankar då vet man exakt vad folk vill göra och vad de tycker om en själv och tänk var roligt och se andras hemligheter. Man skulle ju kunna få reda på massor hemligheter och skvaller. Tänk liksom om man pratar med en söt kille och vill veta vad han tycker om än men inte vågar fråga då kan man liksom bara läsa av hans tankar och hoppas på att han tänker på mig. Tänk hur många frågor man skulle kunna få svar på och vad mycket man skulle kunna få veta. Sedan tänk om någon tänker å vad jag är sugen på choklad helt plötsligt då skulle man ju kunna gå och köpa det och ge det till personen och snacka om att personer skulle bli glad då. Jag tycker i alla fall att detta skulle vara sjukt coolt. 

 Den andra super kraften är som jag skrev att kunna göra sig osynlig när man vill. Tänk vilka resor man skulle kunna göra bara smita på ett flygplan utan att behöva betala man kan liksom resa jorden runt utan att behöva lägga en ända krona. Sedan skulle man kunna besöka alla ställe man alltid velat se men som man kanske inte har åldern till eller det rätta könet för. Tänk vad intressant att få höra vad killarna pratar om i deras omklädnings rum, undra om det är stor skillnad på killars samtals ämnen och tjejernas. Jag tror att även om killar inte vågar erkänna att de prata om tjejer så tror jag att det är ett het samtals ämne. Tänk att gå till typ donken och bara ta mjukglas rakt i munnen hur häftigt vore inte det att göra en gång. Sedan tänk vad man kan driva med folk man kan äntligen ge igen det finns massor saker man skulle vilja göra med en del människor typ som i somras när man satt som badvakt. Då kom det stora killgäng som skulle hoppa och göra "häftiga" hopp från kanten och en del stod och fegade och det var nästan lite badkruks varning på dem då ville man typ bara gå fram och putta i dem. Snacka om roliga miner man skulle få se då. Tänk om man hade liksom gjort detta synlig då hade man ju verkligen fått igen som tur är man ju ingen badkruka då. Eller om man går på stan och så bara slänga en tårta i ansiktet på något utan att de ser vem man är. Det finns så sjukt mycket saker man skulle kunna göra som osynlig. Det är något jag absolut skulle vilja testa synd att det är ganska omöjligt vad jag vet i dagens samhälle. Kanske ska bli forskare inom detta ämne och göra det möjligt oj helt plötsligt fick jag en framtids idé men dock tror jag inte att det hade varit min grej. Men någon annan kanske ska tacka mig för att den fick en idé av mig. 

 

 


Söndagen Den Femte I Femte

Hej på er kära läsare!

Dagen har bestått av: fixat projekt redovisning med becka, spinning och lite mage, fotbolls tittande med Anna på Våmbs damer och sedan en bil tur runt Skövde med Anna och sedan har jag finslipat lite inlämningar. Dagen har gått i ett verkligen men jag har ändå hunnit .En bra dag!

nu ska jag fixa med ett litet annorlunda inlägg som kommer upp snart.

evve

-


Lördag

Jag har noll blogg fantasi just nu! Jag räknade precis ut att jag har haft min blogg i lite mer än 4 år är inte det häftigt eller? Det tycker jag, dock kanske det inte är så konstigt att fantasin är lite sådär ibland.

Men idag är det ju då lördag som alla nog redan vet. Denna lördagen har varit väldigt spontan och lugn för mig har inte haft en ända plan vilket har varit skönt. Jag har bara kunna göra det jag velat och slappat. Jag har åkt en mängd bil och åkt runt i halva Skövde känns det som. Sedan blev det lite plugg med även om plugg humöret inte var på topp. Sen har jag städat lite och så. När jag säger städa om ni inte redan fattat det så är det typ plocka bort kläder från skrivbordet. Inte dammsuga och sånt det är så sjukt tråkigt men ibland blir man tvungen så det händer väl någon gång ibland att jag dammsugar;) haha nu tror ni säkert mitt rum är skit äckligt men det är det inte jag lovar det är faktiskt ordning och reda;) en fråga jag många gånger har ställt mig och som mamma ställt till mig är undra hur det kommer se ut i min lägenhet? Antingen kommer jag bli en oväntad perfektionist eller så får jag hitta en kille som gillar att städa eller så får jag hitta städhjälp eller så vet jag inte. Jag hatar i alla fall smuts och dam men jag fattar inte hur det går ihop med mitt städhat. För att få svar på denna fråga får nog vänta lite men för eller senare kommer svaret nog dyka upp. För jag tänkte liksom inte bo hos mamma och pappa hela livet ne fy max ett år till sen ska jag fly till ett eget ställe. Fatta vad roligt att få inreda mitt egna ställe precis hur jag vill. Men jag har tänkt på en sak fy vad tråkigt det skulle vara att bo helt själv! Det kanske bara är jobbigt i början men vem ska man pratat och tjata på liksom? Man kan ju inte ringa 24/7 för att få göra det och om man går runt och pratar med sig själv kommer man ju till slut bli paranoid. Jag hoppas verkligen man vänjer sig och hitta lösningar på allt sånt. Haha det löser sig nog. Men fy vad rörigt och konstigt detta inlägg blev men nu får stå ut! Detta känns också väldigt ovärt men nu är det skrivet så ni får stå ut.

Ne nu vågar jag inte skriva mer för då kommer det bara bli ännu mera konstigt.

Ha en bra kväll!

evve


Chill i dill

Fråga mig inte var jag fick rubriken ifrån men det var det enda som dök upp i huvudet.

Hoppas alla har en bra fredag! Själv kör jag på en slapp fredag framför tv:n med fruktsallad. Det var det närmaste godis jag kom eller hittade en chokladkaka i skåpet men såklart innehöll den spår av hasselnöt. Så det fick bli frukt istället dock inte lika gott som godis men det får funka tar igen det missade godiset imorgon. Idag har jag haft kort skoldag och inte gjort så mycket vettigt. Vi gör typ inget vettigt i skolan längre men vi har ändå tusen inlämningar. Efter skolan begav jag mig till rese för jag kände inte för att gå hem åkte med Anna till skolan och hon åkte hem före mig så det fick bli buss. Det är väl lika bra jag vänjer mig då jag snart ska få åka en hel del buss till Hjo i flera veckor men hoppas jag inte behöver åka buss varje dag utan att jag kan få bil någon gång. Dock är det skit svårt att få parkering i Hjo så det är ganska smidigt med buss bara att man måste passa tider som inte är så roligt. Men det blir nog grymt ändå. När jag kom hem slappade jag och sen tyckte pappa att jag kunde dammsuga bilen så så blev det och sen har jag ätit god mat och kom nyss hem efter en for ever alone promenad i min egna värld med musik i öronen. Nu ska jag fortsätta att titta på tv och se vad den har att erbjuda resten av familjen kollar på hockeyn men det är inte roligt så det är inget jag kollar på.

Ne jag vet inte vad jag ska skriva mer så ni får nöja er med detta! Ska klura ut något roligt tills imorgon så vi får se vad det blir.

Ha det bra!
Evve


I-landsproblem jag vet men ändå viktigt!

Jag har nu bestämt mig för att bryta en trend jag ska ha uppsatt hår på studenten och inte nedsläppt. Mössan sitter snyggare och bättre om jag har en bulle i nacken och jag trivs bättre i det. Jag vet att alla tjejer har nedsläppt men jag trivs inte i det så jag ska vara stark och bryta detta i år. Mössorna har så rolig form i år tycker jag den vita delen går upp så mycket! Haha men det är ju bra en dag man ska ha den så och den dagen lär man nog inte tänka på det heller så.

Idag har jag haft kort skoldag och jag har fått mycket gjort har gjort klar alla psykologi inlämningar och nästan en religions inlämning och sedan svenska inlämning och börjat med projekt redovisningen. Snacka om att jag har fått mycket och jag kan allt mer checka av kurser nu. Så skönt! Sen nu har jag ätit lite mellis och tänkte åka och gymma så fort pappa kommer hem med bilen. Har inte varit på gymmet sen i söndags så det är nog allt dags för en tur idag. Sen ikväll får vi se vad jag gör! Spontant är roligt!

Fick dock bara en känsla i kroppen precis att det känns inte som man kommer komma in på högskolan för att poängen är omänskligt höga eller är det bara jag som tycker det. Vist jag kunde haft bättre betyg men då hade jag fan inte haft ett liv bredvid skolan. Och jag vill ja ett socialt liv! Jag är nöjd med min blandning jag har i alla fall inget IG så det är grymt ju! Sen för att inte vara en plugghäst har jag faktiskt hyfsade betyg men det känns som det inte räcker. Men med alla mina planer så kan jag nog klara livet ändå. Jag är grymt sugen på att starta eget! Så vi får se behöver nog lite mer erfarenhet innan och en lite mer klar plan så kan det nog gå. Det finns alltid någon väg som tar en dit man vill. Bara man gör det som man tycker är roligt så tror jag allt löser sig!

Allt löser sig nog som alla säger när man säger att man känner sig for ever alone! Haha men även om det någon gång kommer lösa sig så är allt så segt. Speciellt när man ser massa mysiga och lyckliga par så blir man ännu mer for ever alone. Jag vill också ha en mysig kille dock vill jag ha den perfekt så jag får nog vänta ;)

Ha det bra!

Puss och kram skumbanan
evve


Ego jag


Göteborg <3

Det blev en tur till Göteborg med mamma och pappa. Det blev en student klänning till, men den var inte lätt att hitta. Jag köpte en enkel vit som jag ska ha i reserv i fall jag skulle råka spilla på min "riktiga" klänning för mamma har lyssnat för mycket på sina kollegor och deras döttrars student missar. Då flera spillt ner klänningarna och så. Så mamma ville jag skulle ha en i reserv själv hade jag tänkt att bara ha en klänning men mamma ville ta det säkra före det osäkra. Så nu får vi hoppas att jag inte spiller så det räcker med en. Så kan jag ha den andra i sommar sen. Så det blev mycket shopping i Göteborg mest för pappa han är så kräsen haha vi rotade igenom hela nk efter byxor som skulle duga till han. Låter som jag fått lite gener av min far. Sen åt vi lite och åkte hem. När vi kom hem slappade jag lite och sen tog jag en promenad för jag kände att jag behövde röra på mig lite. Sen har jag ätit lite och gjort lite psykologi och nu tittar jag på humorgalan. Så min kväll lär nog spenderas framför tv.

Hoppas alla har haft en bra start på 1maj!

Ni får ha det så bra!
Föresten idag är det bara 5 veckor kvar!

Evve


RSS 2.0