2 superkrafter jag skulle vilja ha!

Jag kom just på hur coolt skulle det inte vara att kunna läsa andras tankar eller bli osynlig när man vill. Jag vet att det finns nog säkert lika många negativa saker som positiva saker med detta men jag ska skita i det negativa. 

Det finns en anledning till detta och jag tror i alla fall Anna kan lista ut varför.

 

Men tänk liksom att kunna läsa andras tankar då vet man exakt vad folk vill göra och vad de tycker om en själv och tänk var roligt och se andras hemligheter. Man skulle ju kunna få reda på massor hemligheter och skvaller. Tänk liksom om man pratar med en söt kille och vill veta vad han tycker om än men inte vågar fråga då kan man liksom bara läsa av hans tankar och hoppas på att han tänker på mig. Tänk hur många frågor man skulle kunna få svar på och vad mycket man skulle kunna få veta. Sedan tänk om någon tänker å vad jag är sugen på choklad helt plötsligt då skulle man ju kunna gå och köpa det och ge det till personen och snacka om att personer skulle bli glad då. Jag tycker i alla fall att detta skulle vara sjukt coolt. 

 Den andra super kraften är som jag skrev att kunna göra sig osynlig när man vill. Tänk vilka resor man skulle kunna göra bara smita på ett flygplan utan att behöva betala man kan liksom resa jorden runt utan att behöva lägga en ända krona. Sedan skulle man kunna besöka alla ställe man alltid velat se men som man kanske inte har åldern till eller det rätta könet för. Tänk vad intressant att få höra vad killarna pratar om i deras omklädnings rum, undra om det är stor skillnad på killars samtals ämnen och tjejernas. Jag tror att även om killar inte vågar erkänna att de prata om tjejer så tror jag att det är ett het samtals ämne. Tänk att gå till typ donken och bara ta mjukglas rakt i munnen hur häftigt vore inte det att göra en gång. Sedan tänk vad man kan driva med folk man kan äntligen ge igen det finns massor saker man skulle vilja göra med en del människor typ som i somras när man satt som badvakt. Då kom det stora killgäng som skulle hoppa och göra "häftiga" hopp från kanten och en del stod och fegade och det var nästan lite badkruks varning på dem då ville man typ bara gå fram och putta i dem. Snacka om roliga miner man skulle få se då. Tänk om man hade liksom gjort detta synlig då hade man ju verkligen fått igen som tur är man ju ingen badkruka då. Eller om man går på stan och så bara slänga en tårta i ansiktet på något utan att de ser vem man är. Det finns så sjukt mycket saker man skulle kunna göra som osynlig. Det är något jag absolut skulle vilja testa synd att det är ganska omöjligt vad jag vet i dagens samhälle. Kanske ska bli forskare inom detta ämne och göra det möjligt oj helt plötsligt fick jag en framtids idé men dock tror jag inte att det hade varit min grej. Men någon annan kanske ska tacka mig för att den fick en idé av mig. 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0