Fredag

Denna veckan har nästan varenda dag känt som fredag jag vet inte varför men så är det bara. Jag tycker att det får bli lite sol igen så man kan sola för nu min röda bränna dämpats och gör inte ont längre. Jag solade ett par timmar i tisdags och såklart glömde jag ta solkräm och jag har ju ganska känslig hud som lätt bränner sig och såklart brände jag hela bröstet och näsan och kinderna. Det sved i flera dagar men jag får skylla mig själv. Det var så roligt för när jag kom till skolan dagen efter så skrattade Erica och Anna åt mig och så och sen typ flera timmar senare kommer becka helt seriöst " evve har du bränt dig lite eller?" haha hon hade alltså inte hört Erica och Annas tjataned. Det låter inte så roligt här kanske men det var det om man var med om det. Jag har vill ha mer sol så jag kan få lite grundfärg innan solduschen så det inte bara blir fejt. 
 
Idag blev jag väckt halv 7 första gången men lyckades somna om till 8 då mamma ville att jag skulle äta frukost med dem innan de åkte. Så jag fick fint gå upp och äta med dem och sen så slappade jag lite. Senare sen så åkte jag och tränade och gjorde mig i ordning och åt lite lunch. Sedan for jag och Anna till Hjo och tusen andra ställen. Vi åkte runt på okänd mark (för oss är typ igelstorp, värsås, vreten, stenstrop, varola, med mera okända stället eller det är väl ställen i alla fall som vi inte brukar direkt åka till kanske pga att det inte är de roligaste ställena och sedan är det mesta landet vilket inte riktigt är mitt ställe) vi kände oss väldigt lost men vi körde och kom till slut hem. Just nu sitter jag i soffan och kollar lite på datorn ska nog snart äta lite sushi och kolla på let´s dance och äta godis. Så det är väl min kväll det en slapp kväll kan vara skönt efter allt bliåkande. 
 
Imorgon ska jag försöka göra lite på min historia inlämning som jag hela tiden har skjutit upp. Sen kanske det blir en tur till stan som inte blev av idag och sen kanske en promenad på dagen. Sen på kvällen kommer Anna till mig så ska vi laga mat och så kanske Johanna kommer med. Vad vi hittar på sen vet jag inte. 
 
Jag är så sjukt sugen på att köpa en bikini men vad för någon vet jag inte. Sedan är jag väldigt sugen på att köpa en macbook pro och jag tror att det kommer bli en sån dator om några veckor. Ska ge min nuvarande "hemma" dator till mamma och pappa och så ska jag gå och köpa en ny och det ska bli en macbook. Tror att veckan efter studenten så kanske jag sitter med en i knät ska få lite bidrag i student present och sen behöver jag inte datorn förens efter studenten för jag har än så länge skoldatorn. Så nu ska jag äntligen köpa en dator jag vill ha och inte bara köpa en för att jag måste. Det jag funderara över nu är bara om jag ska köpa en "vanlig" eller en med retina-skärm. Men det blir nog bra. 
 
Ne nu hungrar jag ihjäl snart så jag ska äta nu.
 
Ha det bra!
evve

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0