Brist på fantasi

VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Då var jag 9 år och en månad typ. Gick 4:klass och hade ingen panik över livet och kunde vara barn på riktigt.


VAD GJORDE DU FÖR EXAKT ETT ÅR SEDAN?
För ett år sedan gick jag sista året på gymnasiet och alla gymnasiefester var igång och jag höll på att övningsköra in i det sista för 19 november är det exakt ett år sedan körkortet blev mitt.


FEM SNACKS DU GILLAR?
lant chips med havs salt.
Mikropopcorn
Ferrari bilar.
Hjärtchips (vet ej vad de heter), djungelvrål.

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJARDÄR?
Skulle köpa mig en jätte fin våning eller hus någonstans i Sverige antagligen Stockholm eller Göteborg.
Jag skulle även skänka en hel del till välgörenhet.
Göra massor äventyrliga resor.
Sen skulle jag nog ge min mamma och pappa en fin sommar stuga eller vad de vill ha för allt jag fått av dem.


FYRA DÅLIGA VANOR?
Lägger mig försent på nätterna.
Lite för mycket tidsoptimist
För overkliga drömmar och vissa mål
Vill ofta mer än vad jag klarar av


FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
Umgås med vänner
Testa nya saker
Resa
Saker som har med vatten att göra
Åka bil

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA
Lysande färger.
Kläder med fjädrar.
Skinnbyxor.
Lår höga stövlar.
Äkta päls kappa.

Vilken helg

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Helgen har varit så annorlunda och så sjukt lärorik och enormt intressant. Livräddarkursen har innehållit allt från olika livräddnings metoder, sjukvård, förstahjälpen, teori och praktik. 

Vi har sitta och lyssna, kastats in i olika senarion gällande sjukvård och skador. Dessa senarion kunde innehålla epilepsi anfall, medvetslösa personer, drogade på världens fest, folk med skador med farliga föremål i händerna och massor mer. Vi har även kört väldigt mycket vatten livräddning och det bestod mest av att klara av att hämta docka och människa på botten mest från 3m och även olika bokseringsformer, och vändningar, stabiliseringar och upptagningar. 

Man är väldigt trött nu efter detta och lite blåmärken och sår här och där men det är smällar man får ta. Jag trodde jag jag skulle bli rädd och inte klara av flera av sakerna men det kan jag säga att jag inte var man blir mer taggad det låter konstigt men man får typ en adrenalinkick. Så jag skulle vilja gå någon större utbildning och de berättade om några som fick mig att bli lite intresserad. Dock är jag lite besviken på mina jävla öron. Jag har fått koppla bort dem även om det värkt lite och massor lock de för inte stoppa mig! Men nu hoppas jag på att få ordning på det nu i veckan då jag ska till sjukhuset. Jag hoppas de kan hjälpa mig så det blir bättre jag är trött på det och jag vill kunna bada och vara i vattnet utan att behöva tänka på öronen. Så nu hoppas jag på det bästa inget kan och ska inte stoppa mig!

Nu ska jag kolla på solsidan så ni får ha en bra kväll!

Evve 

Tyckte mobilen var värd lite lyx

Igår när jag och mamma var på stan så hittade jag skalet nedanför och tyckte det var jätte häftigt! Såklart blev jag tvungen att köpa det. Tycker det är lite roligt att ejesväskor tar in roliga saker och varje gång man går in där vill man ha mycket. Efter stan for jag och mamma till mormor och fikade sen åkte jag hem och gjorde så mycket jag bara orkade på min hemtenta så idag ska jag bara lägga till lite och så sen är jag klar. Sen träffade jag även Anna en sväng vilket var ett tag sedan så det var roligt. 

Idag ska jag gör klart tentan och sen ska jag jobba. Det är väl de jag har bestämt. 

I helgen ska jag ha Livräddarutbildning hela helgen och så ska vi fira mormor som fyller år. Så hela helgen är full med livräddning, förstahjälpen och även HLR. Det ska bli roligt men jag lär nog vara trött på söndag kväll då det är från morgon till kväll tre dagar i rad. Men det blir nog lärorikt.

Ha en bra dag 

Evve
Nya tröja.
Gbg

Musikalen var jätte roligt och en av de roligaste jag sett dock inte bästa men den är helt klart se värd. Sedan har jag även hunnit med lite shopping det blev en marinblå jätte söt t-shirt från odd molly. Imorgon blir det utbildning och det samma på söndag. Ska jag vara ärlig är jag inte jätte taggad då det är mer som korvstoppning av info man stort sett redan vet. Det hade varit bättre med lite mer Information och mer praktiskt. Men men man får stå ut jag kommer ju efter nästa gång kunna titulera mig som simlärinstruktör hur coolt låter inte det liksom ;-) 

Ne nu ska jag duscha och sen sova! 

God natt
Evve 
RSS 2.0