Låtar som får mig att tänka på.....

Det finns vissa låtar som på något sätt gör mig hur glad som helst och som får mig att tänka på kärlek och den bästa jag vet. Trotts att jag lyssnat sönder låtarna i stort sett så kan jag lyssna på dem ändå. Detta är låtar som för mig har en kopling till något som jag minns väldigt väl och de flesta har någon form av liten historia bakom sig. Varför  är för att låtarna får mig att minnas vissa stunder eller bara får mig hur glad som helst och man blir nästan helt pirrig i kroppen av glädje. Dessa låtar är det bland annat: 
 
 
 
 
 
 

tisdag och 2 dagar jobb kvar

Nu är det inte alls långt kvar till Grekland och jag är verkligen jätte taggad! Men först ska jag jobba imorgon och på torsdag sen är jag klar för sommaren. Idag har vi än så länge haft 9 gäster sedan 10.00 så just nu sitter vi och värmer oss i personalrummet. Här lär vi nog sitta tills nästa gäst kommer för det är verkligen svinkallt ute. Trotts att jag har fodrade gummistövlar extra fleece och mammas vindtäta regnjacka..... tur det är bara 2 dagar kvar, skulle faktiskt inte förvåna mig om jag skulle bli förkyld.

Idag när jag kommer hem ska jag umgås med Max och det var faktiskt ett tag sedan nu! så jag längtar jätte mycket!!

ne nu ska jag hitta på något innan jag blir uttråkad!

Ha det bra
evve

Jag lever tro det eller ej

Jag lever och har ett underbart liv dock inte orken riktigt just nu till att blogga. Mem jag tänkte jag skulle försöka slänga in ett litet inlägg. Idag har jag jobbat och gör det samma imorgon sen är jag ledig 5 dagar till och det är väldigt skönt. Veckan som gått har jag tillbringat till mesta dels med Max men har även hunnit träffa lite vänner. Har helt enkelt njutit av att varit ledig. Igår firade vi Max hela dagen som fyllde år. Så det var en hel dag med lite från hans släkt och god mat och tårta. 
Imorgon blir det jobb igen sen kommer Max till mig på kvällen. Det är sjukt att man kan sakna en person så mycket trotts att vi sågs imorses senast. Så tur jah får träffa han imorgon igen! 

För övrigt är allt bra hade dock en hemsk dröm inatt dock minns jag den inte så tydligt men jag vaknade i alla fall av att jag var vrålarg och hade panik och var helt förvirrad. Och enligt Max hade jag gråtit och pratat jätte mycket i sömnen så det måste varit hemskt och det lilla jag minns var hemskt verkligen. Men på någotsätt tror jag att hemska drömmar har något positivt med sig så jag lugna mig efter en stund. Men var ändå trött och seg hela dagen.

Ne nu ska jag få kontakt med Anna för ska hänga med henne, Erics och Charlotta till pims och ta en drink eller för mig blir det alkoholfritt pga jobb. Men det blir nog mysigt ändå och lite spontant bestämt av mig att hänga med. 

Ha en bra lördag RSS 2.0