Mån & TIs & Ons & Tors

Oj jag känner att jag ligger lite efter här i bloggen! Men så kan det vara ibland och jag ser det bara som något bra för det är ett bevis på att jag har saker att göra hela tiden så att jag inte hinner blogga. Eftersom jag är en person som älskar att ha 100000 saker inplanerat hela tiden. Ett tag bokade jag in så mycket så jag knappt viste vad jag skulle göra så lilla Evelina fick knåpa ihop en almanacka och försöka få ordning på livet. Men om den hjälpte vet jag inte men det är ju i alla fall ett försök till bättre ordning. 

 

Måndag- Åkte jag ner tidigt på morgonen till Göteborg för att träffa Angelica och Ebba. Angelica var tvungen att åka till skolan en liten sväng så då fick lilla jag vara lite bebisvakt åt lilla Ebba. Sen efter detta for jag vidare till Max. Kvällen avslutades sedan tillsammans med Max, Linn och Martin med taco mys och reseplaneringar. 

 

Tisdag- Vaknade jag upp i Göteborg ensam för Max var redan i skolan. Efter att slöat lite tog jag på mig och promenerade över till Linn. Vi hade en slapp dag för regnet och orken var inte så bra. Men ibland är det skönt med sådana dagar med. Efter det mötte jag upp Max och så fixade vi lite saker innan vi gick vidare mot stationen där jag tog tåget mot Skövde och lämnade Max för ett par dagar. 

 

Onsdag- Vaknade jag upp hemma i Skövde. Hade en riktigt chill morgon och njöt av nuet och pluggade även lite. Vid lunch for jag, mamma och bror till mormor och åt lite mat. Sen på kvällen kom Anna till mig och jag bjöd henne på äppelpaj som jag själv tycker att jag faktiskt lyckades med (helt utan recept bör tilläggas). Efter det for vi vidare mot Erica där även Johanna befann sig. Vi kollade på lilla mästerkocken och pratade skit. 

 

Torsdag (idag)- Ska jag plugga en hel del hade jag tänkt så jag får bort lite av plugget. Sen ikväll ska jag ha chatt diskussion med min uppgiftsgrupp och vi har väl målet att bli klar med inlämningen så vi kan fokusera på tentan. Sen ska jag även försöka njuta av det underbara väder som vi har idag. 

 

I helgen blir det Göteborg som bland annat kommer bjuda på maskerad och mycket annat. 

 

Ha det bra

evve

 

 

RÖSTA PÅ MITT BIDRAG HÄR!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0